Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Anger píše:Cekal jsem od nej ale vetsi bombu kdyby vzal 3 mega cap na 3 sezony tak reknu supr ale sakra prece si nezaslouzi 6 mega za 41 bodu co udelal a ani hra tymu na nem nelezi.
Toto mě dost zarazilo. Jsi někde četl, že žádá okolo 6 mega? Já jen, že jsem nic takového nikde nepostřehl, tak ať jsem kdyžtak informovanej.
Rono píše:
Anger píše:Cekal jsem od nej ale vetsi bombu kdyby vzal 3 mega cap na 3 sezony tak reknu supr ale sakra prece si nezaslouzi 6 mega za 41 bodu co udelal a ani hra tymu na nem nelezi.
Toto mě dost zarazilo. Jsi někde četl, že žádá okolo 6 mega? Já jen, že jsem nic takového nikde nepostřehl, tak ať jsem kdyžtak informovanej.
Nema nahodou rovnakeho agenta ako o´reilly ? :giggle: :slap:
Sory hosi tu castku jsem si vytahnul z kloubouku :) to jen tak tipuju :) to neni ofic castka :)
http://www.courierpostonline.com/story/ ... /11229691/
“Growing up a huge Flyers fan, without even looking at anyone else in the organization, that’s where I’d want to be,” said DeAngelo, who has led the Ontario Hockey League in assists among defensemen two years running. “I’ve dreamed about being able to play for the Flyers my whole life.
DeAngelo spolu s McKeownem jsou v letošním draftu dva mí nejoblíbenější beci. DeAngelo po tomhle rozhovoru spolu s Kapanenem vůbec nejoblíbenější.

Jinak Pryor se vyjádřil, že v letošním 1. kole při BPA budeme preferovat útočníka před obráncem.
Známe už los další sezóny!

Pár poznatků:
• B2B budeme hrát jen 10x! Naprostý luxus!!! Například Columbus si B2B zahraje hned 19x. PIT např. 16x!
• 5 zápasů v rámci divize hrajeme proti Columbusu (3 doma, 2 venku) a s Carolinou (2 doma, 3 venku)
• Začínáme 8. října na Bostonu. Home opener hned 9. října proti Devils (už bez Mártyho :jupi: )
• V prosinci + lednu čeká kluky 8-zápasovej road trip. Od 19.prosince do 3. ledna.
• Nejvíce zápasu (v 1 měsíci) odehrajeme v prosinci a lednu (po 14 utkáních).
• Říjen vypadá jako nejtěžší měsíc, vzhledem ke kvalitám soupeřům (Chicago, Boston, Los Angeles, Anaheim, Pittsburgh, Montreal, Detroit, Tampa, Dallas, New Jersey).
• Laviolette k nám přijede 21. února.

EDIT:
The ‪#‎Flyers‬ will travel 31,272 miles in 2014-15, fewer than every other team in the NHL.
:good: :good:
#TeamCanada announces #WJC Developement Camp Roster including #Flyers Samuel Morin. http://stats.hockeycanada.ca/roster/sho ... son=165586
:good:
#CBJ have traded R.J. Umberger and a fourth-round pick in 2015 to #Flyers for Scott Hartnell.
:sok: :sok: :sok: :sok: :sok:

Nevím co říct. Scotty byl srdce Philly. :cry:
Tvle co to je doprdel* ? :bitka3:
Absolutně nechápu tenhle trade. :neviem:
WTF? Este k diviznemu timu?
Jediná :antry: výhoda je to, že RJ má o dva roky kratší smlouvu...

Jinak Hartnell víc bodů, stabilnější výkony, dokáže zahrát i v TOP6, u nás to byla hlavně ikona klubu, jeden z nejoblíbenějších v kabině... :?

THANK YOU, SCOTTY! :moj: :cry:

Na RJho jsem zvědavej, no... IMO patří do třetí lajny, kterou jsme teda zlepšili, o tom žádná. Upgrade přes Rinalda/Halla/Rosehilla/Raffla to je, ale za ty prachy, co bere... To je :censored: :neutral:

Jinak momentálně do TOP6 na LW nemáme ani jednoho hráče. Harty TOP6 byl, RJ ale imho ne. :ee:

EDIT:
Mike Richards. Jeff Carter. James van Riemsdyk. And now Scott Hartnell. Damn you, June 23. Damn you to hell.
Už když odpoledne jsem četl, že jsme ve stejnej den měnili ty tři, tak jsem si jen říkal, co (pozitivního) přijde dnes.. :giggle: Ale toto jsem nečekal.. :-/
No jestli CBJ nebude platit cast Hamburgerovych prachu, tak to nechapu... (a nakonec si myslim, ze nakou cast vyplaty platit budou a uz mozna ten deal tak spatne vypadat nebude..)
Spekuluje se jen o 150K dolarů. :hroza: To je úplný nic, asi tak jako ten 4th round, kterej je taky NIC, NIC, NIC!! :mad:

EDIT:
Elliotte Friedman ‏@FriedgeHNIC 35 sek.

No salary retention for either team in CLB/PHI trade...clean break both ways
Obrázek
Flyers Nation ‏@FlyersNation 3 min.

Vincent Lecavalier will be next. #Flyers
:modlenie:
Super trade IMHO. Hartnell je predsa len produktivnejsi. Na druhej strane to Umberger vie v PO, no my sa najprv do neho musime dostat, ze :D
Umberger scored 2 less goals then Hartnell and wanted out of Columbus, He's a much better skater, adds speed, same size much less penalties.
Tak přecijen těch pozitiv je trošku víc.. :giggle: No, stejně si stojím za tím, že jsme za Hartsyho mohli vytřískat víc. Aspoň nějakej ten 'retain' od CBJ u RJho smlouvy... :neutral:

Jinak IMO Hartsy teď v CBJ +50 bodů nedá. Leda že by tam hrál např. s Johansenem a Hortonem, ale to nebude.

U nás jsem zvědavej kam RJho flákneme, pokud u nás teda sezónu začně.

Jak jsem psal, očekávám třetí lajnu, ale vzhledem k tomu, že nemáme ani jedno LW do TOP6, tak bych se nedivil, kdyby hrál vedle Gho a Vorase (snad Simmera)...
Umberger: "This is definitely a great day. It's a new start for my career. I think I have a lot to give and consider myself still pretty young. I have a lot left in the tank."
Rono píše:
Umberger scored 2 less goals then Hartnell and wanted out of Columbus, He's a much better skater, adds speed, same size much less penalties.
Tak přecijen těch pozitiv je trošku víc.. :giggle: No, stejně si stojím za tím, že jsme za Hartsyho mohli vytřískat víc. Aspoň nějakej ten 'retain' od CBJ u RJho smlouvy... :neutral:

Jinak IMO Hartsy teď v CBJ +50 bodů nedá. Leda že by tam hrál např. s Johansenem a Hortonem, ale to nebude.

U nás jsem zvědavej kam RJho flákneme, pokud u nás teda sezónu začně.

Jak jsem psal, očekávám třetí lajnu, ale vzhledem k tomu, že nemáme ani jedno LW do TOP6, tak bych se nedivil, kdyby hrál vedle Gho a Vorase (snad Simmera)...
Umberger: "This is definitely a great day. It's a new start for my career. I think I have a lot to give and consider myself still pretty young. I have a lot left in the tank."
Umberger hral s Vorackom v utoku a hrali spolu celkom dobre. Coé sa tyka Hartnella, vidim to na utoky:

Jenner--Johansen--Horton
Hartnell--Dubinsky--Atkinson
Hjalmarsson/Calvert--Anisimov--Foligno
Calvert/MacKenzie--Letestu--Boll
Pricom Hartnell stylom hry pasuje prave do naseho timu.
Hexyho vyjádření k trejdu:
• "No. 1 thing was we wanted to get quicker up front"
• “I have no idea. That’s up to the coach.” Re: where Umberger fits. Flyers see him as a winger.
• Hexy says RJ can play on top line or on checkining line. "He can play up 7down lineup & that's one of the things that attracted him to us."
• “I don’t think there’s a problem (with Hartnell). He’s a good hockey player."
• Future cap flexibility played a role in deal, Hexy says.
• Hexy thanks Hartnell for all he's done _ on and off the ice.
• Hextall says Umberger can fill any void in scoring Hartnell may have left.
• RJ's penalty-killing ability was a key attraction.
To máte za ty kecy na nás.. :bee:
Tak este donedavna sa nam tu Atlantik vysmieval, ze Hartnell s tou jehou zmluvou je netrejdovatelny a ze budeme mat s nim co robit.. :giggle:

Na jednej strane ta vymena zmysel dava (RJ hra PK, nezbiera tolko PIM co Hartnell, napriek lepsim spoluhracom v utoku mal Hartnell len o dva goly menej,...) ale mozno sa dalo z toho vytrieskat viac. Mozno.

edit: teraz som ale zvedavy, co bude s LW. Bud tam pojde Schenn, alebo Hexy este neskoncil :nervozny:
This is a slight upgrade over:
1. Shorter contract
2. Draft Pick
3. less cap space (even though it is small it is still less)
4. Hartnell's best years are past as well as RJ but he will be easier to move and Hartnell would have been a bear to move that long contract on an aging player. Once he goes down it will be a serous weight to carry.
Risk - Hartnell had a fit on the top powerplay and now the Flyers will have to experiment with it.

I think the risk is worth the gain in this deal and I see Hexy following through on his word on looking towards the future on this one getting a contract that he should be able to move sooner and picking up a 4th round draft pick. Only time will tell though.
Pod toto se podepisuji. :thumbsup:

Jen bych znovu dodal, že prostě Hartsy v CBJ už +55 bodů neudělá (můj tip). Zatímco RJ, kdyby měl roli jakou měl Hartsy, by +50 bodů měl udělat. Ale imho tu roli mít nebude a bude tu hlavně od defenzivní činnosti.
Hartnell v buse nebude mat nikoho ako je Giroux..takze ocakavam 30 bodove sezony. +-
Keď Johansen potiahne Fartsmella k 60ke, dám si ten post zarámovať. :jn: :giggle:
Urcite ho tam potiahne Johansen, ked sa to nepodarilo Girouxovi ani raz (iba ked bol v utoku s nimi Jagr) :lol2:

Kazdopadne, siria sa reci, ze Hartnell sam poziadal o vymenu :neviem:
kajo píše:Tak este donedavna sa nam tu Atlantik vysmieval, ze Hartnell s tou jehou zmluvou je netrejdovatelny a ze budeme mat s nim co robit.. :giggle:
Puvodne jsem to nechtel ani hodnotit, protoze (krom toho ze momentalne si davam od hokeje volno) myslim ze jde o malej win Jackets resp. remizu..

Rozhodne nic zasadniho. Hartnella jste v podstate dumpli za buyout aspiranta Umbergera (takze gratulace necekejte :giggle: ) , takze jedinej "touchable" plus je fakt jen to, ze ma o 2 roky kratsi smlouvu. Na druhou stranu kdo vi co bude v tu dobu s cap situaci, dulezitejsi by bylo odlehcit ted. Momentalne to pro vas neresi nic, i kdyz asi ani prilis nekazi. Hartnella neuznavam a lepsi uz samozrejme nebude. Proto se trochu divim obecnym nazorum kdovijakych "Facebook odborniku" kteri z toho delaji terno pro CBJ. Jak rikam, pro me jde jen o malej win CBJ resp. plichtu.
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS