Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takže nakonec takto.
Takže máme téměř jistě započítaný 1,5 mil. v cap hitu na příští sezónu i kdyby nehrál... Bože, to jsou podmínky bonusů..#flyers Kimmo Timonen contract: 2M$ base salary + 750 000 at 10 games + 250 000 at 20 games + 250 000 at 30 games + 250 000 at 60 games.
Kanadský obránce Braydon Coburn, který se zúčastnil nedávného mistrovství světa v Minsku, zajímá představitelé Edmontonu. Podle informací NBC už Oilers začali jednat o výměně s Philadelphií, kde Coburn působí. Vysoký bek sehrál v letošním ročníku 82 utkání a připsal si 17 bodů. S Flyers má kontrakt až do roku 2016, ročně si vydělá 4,5 miliónů dolarů.
I dřív ho chtěl EDM. Za Petryho nebo Ference
why not? ... ale radši bych chtěl toho Grosse pryč.
I dřív ho chtěl EDM. Za Petryho nebo Ference
Petry/Ference?
Edmonton fakt nemá co nabídnout, buď jít do nějakého většího trejdu, kde bychom ještě obětovali třeba B. Schenna + něco a získali třeba Eberleho/Halla. Pak od nich má cenu už jen letošní první kolo. Ostatní je k ničemu.
Ufff, když si vzpomenu, že jsem ho minulý léto vyhazoval i za 2nd round.
Sorry, Coburne, sice rozehrávku máš furt na infarkt, ale do obrany je to prostě náš pilíř. Hlavně v oslabení.
EDIT: Tak vlastně ještě možná Perron.
Ale to by musel Edmonton IMO něco přidat.
Edmonton fakt nemá co nabídnout, buď jít do nějakého většího trejdu, kde bychom ještě obětovali třeba B. Schenna + něco a získali třeba Eberleho/Halla. Pak od nich má cenu už jen letošní první kolo. Ostatní je k ničemu.Ufff, když si vzpomenu, že jsem ho minulý léto vyhazoval i za 2nd round.
EDIT: Tak vlastně ještě možná Perron.
Esem píše:Ference je typ hráče, kterej by se pro tým roztrhl a je rychlejší a celkově takovej všestranější. Edmonton moc nesleduju ale co sem viděl Petryho na MS tak se mi líbil.
Jak říkám. Z Edmontonu by se nám hodili jedině Hall, Eberle nebo ještě ten Perron, ale tam je risk vzhledem k jeho častým zraněním. Ostatní tam stojej za prd a nijak nám nepomůžou.
Ale z toho vyjádření jejich GM, by jim měl vyhovovat i Gross, a toho bych jim za nějakej 3rd round fouknul.
Další ex-Flyer v organizaci.Gord Murphy has joined the #Flyers as an assistant coach.
“Gord brings a wealth of experience as a player and as a coach at the NHL level.” Hextall said. “We are excited to have Gord on our staff and look forward to him working with our defensemen and the rest of our coaching staff.”
Jinak jako asistent trenéra má odtrénováno už 12 sezón, z toho osm v Columbusu a čtyři na Floridě.
John Paddock won't return.
Tak se nám první draft pod Hextallem jako GM blíží.In the 2014 NHL Entry Draft, the Philadelphia Flyers have the following six selections: 17th Overall, 48th Overall, 86th Overall (BOS, conditional to PHI), 138th Overall, 168th Overall, 198th Overall.

• Už dřív Hexy prozradil, že ze 17. pozice budeme brát jednoduše BEST-PLAYER-AVALIABLE. Můj velkej sen je Kasperi Kapanen, ale to by byl vyloženě zázrak, kdyby nám zůstal až na sedmnáctej výběr. Pak bych nebyl ani proti Vránovi, Milanoovi, Fialovi či Honkovi. Ale ať už ten výběr bude jakejkoliv, tak mě to nezklame, i kdyby to snad byl Rus. Už je to asi 13 let, co jsme naposledy výběr v prvním kole fakt promrhali. Nynější skauting je v tomto směru hodně spolehlivej, ví co dělá..
• Údajně jsme mezi zájemci o celkový první výběr v draftu, což rozhodně kvituju. I když má Florida centrů požehnaně, tak prostě si myslím, že by Braydenem Schennem nepohrdli, přecijen mít za centry v TOP6 Barkova a B. Schenna, to zní hodně slibně do budoucna. Pak bychom samozřejmě mohli obětovat náš 17. výběr, a pak jsou tu další adepti jako Luke Schenn, Grossmann, prospekti...
• Během léta potřebujeme doplnit díru na levém křídle v TOP6, kde máme momentálně jen Hartnella. Prošel jsem si důkladněji všechny levá křídla, která budou od 1. července volná a posoudil jejich herní styl s možnostmi, jak by se jim u nás hrálo a vše kolem toho. Možná budete překvapeni, ale mě by jako ideálka z trhu přišla jednoznační smlouva na sezónu s Alešem Hemským. :gigglem: Ale vzhledem k tomu, že Jets jsou ochotni vyměnit kohokoliv ze svých hráčů, tak bych prvně zkusil (být Hexym) získat E. Kanea.
• Pak je tu jedna záležitost, která se taky musí řešit. Vinny Lecavalier. Dost složitá situace, ale zájemci, jak se zdá, tu jsou a to je hlavní. Jenže je tu plno dalších otázek okolo. Kdo a kolik bude za něj schopnej dát? Jestli nemáme radši trejdovat B. Schenna, kterej má na výměnu daleko větší hodnotu?
• Co se týče UFA našich hráčů, tak bych na další sezónu prodloužil s Adamem Hallem, ideální hráč na 13. útočníka dle mě. Co se týče Emeryho, tak toho bych podepsal jen v případě, že bychom neulovili Montoyu či Greisse. Nebo jestli má Hexy v rukávu jiné eso?
Podle mě toho už moc nedokáže. On střelu a skill určitej má, ale bránit prostě neumí a hlavně mi přijde, že za tým se prostě nepoloží, když je třeba.Esem píše:B. Schenn má sice větší hodnotu ale zase další rok bude těžší Vinnyho trejdnout ... Schen je furt mladej a ještě může kurna něco ukázat.
Flyers announce 2014 preseason schedule:
Monday, Sept. 22 vs. Toronto
**Monday, Sept. 22 vs. Washington
Tuesday, Sept. 23 @ Toronto
Thursday, Sept 25 vs. New Jersey
Sunday, Sept 28 @ New Jersey
Monday, Sept 29 @ NY Rangers
Tuesday, Sept. 30 vs. NY Rangers
Thursday, Oct. 2 @ Washington
Ja bych Shenna uplne s klidnym srdcem prodal a nejlip s Grossmanem.Jasne skill ma , to mysleni tam je, strela taky.Cekal jsem od nej ale vetsi bombu kdyby vzal 3 mega cap na 3 sezony tak reknu supr ale sakra prece si nezaslouzi 6 mega za 41 bodu co udelal a ani hra tymu na nem nelezi.
Kolik by pak mel dostat Giroux? 15 Mega ? Voracek 10 M?
Klidne bych hodil Vinnyho do dvojky a v zaloze je Laughton a Couturier kterej pri dobry peci je podle me schopnej hrat druhyho centra.
Kolik by pak mel dostat Giroux? 15 Mega ? Voracek 10 M?
Klidne bych hodil Vinnyho do dvojky a v zaloze je Laughton a Couturier kterej pri dobry peci je podle me schopnej hrat druhyho centra.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé