Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Finch182 píše:keby sa vratil dejf tak donesie nejake sestry
:rofl:
Nebudem mat tolko casu venovat sa tomu, ale sem tam nejakou korunou by som prispel a ani tu komunikaciu (pripadnu) by som neodmietol. Staci?
Finch182 píše:a este to bude chciet zaplatit domenu co je tak 500kc asi. Cize nejaky bohaty sponzor ( andy?)
Na to vyhraje Rono sazenim! :ninja:
Ale jo, na to vam klidne dam :king:
AndyF píše:Na to vyhraje Rono sazenim! :ninja:
O tom nepochybuj. Jen to bude až začne MS ve fotbale. :jn: :giggle:
AndyF píše:Ale jo, na to vam klidne dam :king:
Ale :poklona2:
Ale platit vam tisice na webdesignera nebudu :nono:
Rono píše:Až na to, že 10€ = 250kč Ale detail.
No to mas smolu lebo ste si umyselne oslabili korunu a tento kurz uz davno neplati, momentalne to vychadza na 270 a ten zvysok mas prevod na svk ucet :D
Andy píše:Ale jo, na to vam klidne dam :king:
:poklona:
Aniz bych chtel kazit nadseni tak tady je fakt mala zakladna na fan klub.Takze nechci vam kazit radost ale je to podle me zbytecny.
Dado když zakládal Eurolanche byl jeden.

+5 lidí na samotnej základ je víc než dost. A jistě časem se přidají další, až strašně moc lidí vychvaluje Eurolanche a přeje si, aby i jejich tým, kterému fandí, měl v Evropě podobnej fanclub. A pochopitelně jsou mezi nimi i Flyers fans. :wink2:

Upozornenie: chalani co keby ste si o tom zalozili nejaky samostatny topic nech sa nam to tu nejako nerozspamuje:) d.

Pupkaci z vedenia píše:Upozornenie: chalani co keby ste si o tom zalozili nejaky samostatny topic nech sa nam to tu nejako nerozspamuje:) d.
:hahano: :hroza:

Je offseason preboha.....
Nemám slov, pupkáči z vedení... :hroza:
(ne)FANKLUB?

Z vaší strany je tu celkem mrtvo, tak to sepíšu já. :ninja: Takové nějaké ty body, které bysme měli mít "zaplněné", abysme kdyžtak mohli se stránkami opravdu začít.

• Vymyslet název (+ jako bonus klidně může být i motto)
• Domluvit se, jak budeme fanklub "vlastnit". Já už tu navrhl, že za zakladatele bysme se považovali my všichni, co se na tom projektu domluvíme a budeme také těmi prvními členy (takže něco fanklub ve formě "vlastnicí členů". Nikdo nadřazený, nikdo podřazený. Prostě bychom byli v jedné linii. Ale jen můj návrh.).
Administrátora/Šéfredaktora webu. (Tady se dobrovolně hlásím.)
Sponzoring. Prvně nějak zkusit sehnat prachy na programátora. A vlastně i grafika, který by nám vytvořil nějaké to logo, které je podle mě hodně důležité.
Správce facebookového + twitterového účtu (přinejhorším pro začátek bych to mohl taky vzít, ale na furt určitě ne).
"Tiskový mluvčí". Někdo přes koho kdyžtak můžeme kontaktovat USA, nebo tak něco. Ale tato funkce bude zaneprázdněná nejdřív až tak za půl roku. I když to by byl asi zázrak. :giggle:
Správce marketingu apod. - věřím, že časem se bude třeba starat i o finance a podobné věci.

Pokud si myslíte, že jsem něco nezbytného vynechal, resp. je tu něco navíc, tak se samozřejmě vyjádřete a můžeme to změnit.

Jinak kdo by chtěl být součásti tohoto projektu, tak by bylo dobré oficiální svoji účast na něm potvrdit (stačí zde v topiku) a pak i kdyby sepsal, na jaké funkce se cítí, resp. kterou by chtěl vykonávat.
Obrázek

Our condolences to the family and friends of ‪#‎Penguins‬ fan Cy Clark who lost his battle with cancer today ...
O facebook by som sa starat mohol, pripadne tam mozme mat ucet vsetci, ved to nie je problem. Ale twitter prdim
No, rozeslal jsem vám PMka. Tak podle reakce na ně můžeme plánovat nějaké další kroky.

Btw. zatím 0 rePMs. :neutral:
Ja som to cital ale odo mna snad odpoved nepotrebujes.
kdyz jsem kdysi, cirka pred 30 lety zacal sledovat NHL, hned od pocatku byl muj tym Detroit a bracha pozdeji zacal fandit prave Flyers. V te dobe tam byla legie zkazy (Lindros je pro me doted jeden z top hracu sveta) a to byla proste parada. Necekane jsem fandil obema tymum, ale ofc Detroitu vice. Pak za xx let prislo obdobi, kdy zacal odchazet Brierre, Carter, Richards a Gagne a od te doby me ten tym prestal zajimat. Nevim, jake tam byly spory, ale podle me to byla pro vas stezejni ztrata :)
Odchody Carter a Richards nám poskládali tým do budoucna vyšli z něj Couturier, Voráček, Schenn, Simmonds, kteří pěkně řádijou na ledě a co se týče bodově hráči tak jsme na tom vydělali. Richie u Kings nehraje tak jako hrál u nás. Briere by u nás možná letos měl více bodů, těžko říct ale za ty kačky to nešlo jinak ale v MTL 69 zápasů a 25 bodů. Není nejmladší. Gagne toho je mi trošku líto jak sním Holmgren vyjebal. Ale suma sumárům ty trejdy absolutně nebyli špatné ba naopak. :good:
jsem tim spis myslel, ze odeslo takove zdrave jadro hracu, kteri byli ve Flyers od zacatku sve kariery. Ten tym, pro me jako nezainteresovaneho fanouska ztratil "tvar" :). A Voracka nemam rad :-D a Simmonds se zrovna ne pekne zachoval tady v CR v Liberci, ale to nikoho nestve.
Jak se nechoval? To by mě fakt zajímalo, protože jsem u něj neviděl/nenašel jedinej důvod, proč na něj řvali rasistický pokřiky. :hmm:

Jinak jsem lajkl Esemův post, protože s ním souhlasím. Těmi trejdy (Richieho a Krátera) se začala menší přestavba kádru a až nám dozrají mladí beci, tak, pokud se nestane něco převrátného, na papíře budeme mít IMO (sorry finč) jeden z nejlepších týmů v NHL.

A pokud by se nám do tý doby ještě podařilo sehnat TOP6 LW, co bude dávat +30 gólů za sezónu a z mladejch nám vyroste fakt TOP bek, tak by ten tým měl snad všechno, co mají letošní Kings nebo Hawks.
Tak jak Carter tak Richards tu byli 6 let.Delali dobrou praci ale hlavne Richards trochu upada ale Carter hvezdi , ale dohromady si myslim ze ty zmeny nam pomohli.
Navic mi trosku vadilo jaky jsou party boys.

Jak jsme na tom ted tak myslim ze si nemuzem stezovat.Ted v nasem tymu neni jediny jmeno ktery bych nemel rad.pokud aspon z jednoho obrance z mladiku bude neco solidniho tak budem v pohode a pak uz jen jedno lw a bude to parada.

Co ma rikat takovy NJ.

A jeste Gagne mam strasne rad ale hrat uz asi nebude.
Anger píše: Co ma rikat takovy NJ.
a dobrý v pohode, v klídku helee :lol2:
no jo no. my si, tak jako vy, taky odsuckujem par let, zatim nam doroste hvezdna obrana, budouciho viteze Veziny uz mame a ted jen doplnit jadro v utoku. vedle Jardy vyroste Henrique (ne tolik jako G, ale to je taky jinej level), vratime Kovyho a za 5 let jsme zpet mezi contendery. :cert:
Co ten Tedenby?
Esem píše:Co ten Tedenby?
KHL asi Lev
Rono píše:Jak se nechoval? To by mě fakt zajímalo, protože jsem u něj neviděl/nenašel jedinej důvod, proč na něj řvali rasistický pokřiky. :hmm:
az tolik nasi ligu nesleduju. Vim, ze sly reci, ze doslova utekli aniz by predem cokoliv rekli (On a Stewart). Jinak to s tim bananem bylo na zacatku, to byla cista demence lidi.
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS