Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já vám nevím Gross je jen dozadu ale dopředu absolutně mu to je cizí navíc když na něj naběhne nějákej mladej rychlík tak má dost velkej problém. :thumbsdown: Co ten Edler? Tomu by výměna možná velice pomohla :) dvojice jak si psal kajo tak se moc těším na Schenn - AMac ... a trošku obavu ze Coburn - Streit oboum se často podaří pěkněj námaz :D Škoda Guse měl ještě počkat ... :verysad:
Lecavalier je bohuzel navic , jedine ze by byl vymenen B.Shenn za neco a pak by mohl Lecavalier hrat druhou lajnu ale lepsi pockat co predvede Shenn a pak ho bud strelit a nebo si ho nechat.

Kazdopadne si myslim ze jsme ho podepsali vlastne jen za prachy (zadny drafty jsme neobetovali a nic navic) takze si myslim ze na tom muzem vydelat a sam Vinny urcite nechce hrat 4 lajnu takze urcite na trade kyvne.

Grossmann no myslim ze on neni spatnej bek je to sice vylozene defenzivni bek ale neni zlej , urcite je spousta tymu kterejm by se hodil ale chtelo by ho vymenit aby se udelalo misto pro mladi kteri potrebuji opravdovou sanci a ne jako chudak Gusta kteryho jsme topili na ukor Gilla atd.Coz je podle me velka skoda ale vubec se mu nedivim.Ted si da jeden rok v Rusku , vydela si prachy a pak zpatky do nhl.
A k nám zpět. :oslava:
kajo píše:(zamerne nepisem IMO- finch )
:pivo2:

Gusa mi je strasne luto, si vychovame fajn beka a potom ho nepouzijeme, pochybujem ze sa vrati....

Gross - aj ked verim ze sa v novej sezone vrati na staru uroven a bude to zase vyborny shut down bek, tak nech prepusti miesto inym, navyse mna vytaca aby sme mali v tretom pare pomaly 4m bekov. Som za vymenu, len zas ci na to niekto z mladych uz aj realne ma, nie ze tam bude horiet.

Lecavalier/Schenn - tu je obrovska dilema, tazko povedat ktoreho odchod bude spravny...... Mne bude Lecy chybat, on proste moze byt ten top center a keby hral v plnej sile tak je ta druha lajna poriadne silna. Len je to stale keby, moze aj v dalej sezone suckovat jak pozraneni......
Od Braydena som cakal daleko viac, nejak u neho uz nevidim progress, je sice enormne efektivny na to malo co vytvori na lade ale bojim sa, ze on uz dosiahol svoje limity a nevidim tam priestor na zlepsenie. Celkovo ta druha lajna mala v tejto sezone velmi kolisave vykony a bol som s nimi castejsie nespokojny ako spokojny.... Teda co sa 5on5 hry tyka.

Schenn sa ale moze velmi vyhodne trejdnut, Lecavalier asi nie, na druhu stranu Lecy zase prisiel zdarma.... Neviem, nech zostane hociktory z nich, tak budem rad, hlavne nech sa chyti a nesuckuje a aby bol vybrany ten spravny....
Ron Hextall told me his #1 offseason priority was signing B. Schenn, but since he's a RFA, it really doesn't need to be.
Stále nic nového.

Jinak jsem četl něco o tom, že Hexy chce smlouvu pod tři mega ročně, což jen a jen kvituju. :yes: IMHO zrovna s B. Schennem by to bylo asi ideál zase udělat přes bonusy, jako to měl doposud.
Schenn by podle mě k sobě potřeboval Voráčka, aby mu tvořil hru, a s nima by pak mohl hrát třeba Hartsy nebo možná Raffl. K Girouxovi pak ideál, pokud by vyšel ten Parenteau za Vinnyho, tak by se to doplnilo a za rok Bobby, to by byla fakt pecka. :good:
Přesně tak Voras k Schennovi. To by byla divočina ale zase G tam taky potřebuje střelce nějákýho zabijáka někoho jako já v záhorské :clap:
Obrázek

Můj tým:
Rick MacLeish (2M) - Eric Lindros (4M) - Reggie Leach (3M)
Chris Pronger (4M) - Brad McCrimmon (2M)
Pelle Lindbergh (3M)
Thoughts and prayers with ‪#‎Flyers‬ owner Ed Snider who is battling a treatable form of cancer ...
Drž se Ede at uvidíš SC u nás :good:
No do prdele......aby teraz nenastalo to, coho sa roky bojim.......Kto by po nom prevzal klub, ak by sme zrazu prisli o nekonecny Sniderov mesec a padli na uroven nizkorozpoctovych klubov tak sme v anali :cry:
Philly ma obrovske zazemie, bude dobre aj po Sniderovi :wink:
Finch182 píše:No do prdele......aby teraz nenastalo to, coho sa roky bojim.......Kto by po nom prevzal klub, ak by sme zrazu prisli o nekonecny Sniderov mesec a padli na uroven nizkorozpoctovych klubov tak sme v anali :cry:
Snider je jen figurka. Majitelem je Comcast Spectacor a v nem ma Snider jen necelych 40 procent.
http://www.nhl.cz/CZ/35457/eric_wellwoo ... rieru.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Je to škoda byl to bojovník.
Když máme tu off-season, tak myslím, že je ideální čas se pobavit o tom, jak jsme na mchatu uvažovali o založení podobného klubu jako mají Colorado (Eurolanche).

Já osobně jsem PRO a nabídl bych se i jako admin našich webstránek (pokud byste s tím samozřejmě souhlasili). Zvládl bych kdyžtak udělat i nějaký ten web pro začátek, ale tam myslím, že by bylo dobré, se domluvit a připlatit si za nějakého programátora.

Vzhledem k tomu, že ten návrh padl tady mezi námi fanoušky, tak bych taky navrhl, abysme si ty nejdůležitější funkce rozdělili právě mezi sebou sami. :)

Ale pokud něco takového chceme zkusit podniknout, tak ze zdejšího fóra by bylo IMO třeba minimálně pět lidí, co by do toho šli.

Ti, co o tom s námi nediskutovali. - Myslím, že Eurolanche znáte a jejich hlavním účelem jsou cesty do Denveru, kde díky své pozici (jako fanklub) dostávají nějaké slevy, výhody apod.
A právě to by se stalo účelem i našeho webu, no prostě classic fanklub. Ale nečekejte, že ty výhody přijdou hned další nebo přespříští sezónu. :giggle: I když třeba by se mohlo zadařit...
Určitě super nápad. Myslím, že by nebylo špatný se spojit s klukama z philadelphiaflyers.cz :)
Esem píše:s klukama z philadelphiaflyers.cz
Jenom to ne! :hroza: :roll: Viděl si chování jejich admina v sérii s NYR? Jedna velká hanba! (a to jsem ještě slušnej)

My půjdeme vlastní cestou, oni už tu svoji mají. :wink2:
Hyka nepodpísal s LA, vlani radšej hral v SHL za Färjestad. Príliš sa však nepresadil. Pôjde znova na draft.

Očakávam podpis ako FA ak to s ním neriskne niekto iný namiesto neznámeho nýmanda v 7. kole.

Ako to je s právami na re-draftovaného by som musel naštudovať, toto ma nikdy netrápilo. Len oznamujem.
Tak tam se to bere jinak ... :) ale počítej semnou. :good:
Zájem zatím žádnej. :hroza: Kajo, Andy, Finch?

S takovou z toho nic nebude..
a co so mnou? :D ja ti tam pisat clanky urcite nebudem :D mozno mozem vybavit web ak prehovorim na to toho kamarata. Len uz si pridem ako sekirant lebo mi zadarmo robi na mojom webe v ramci svojho volneho casu a este ho zacnem znasilnovat s dalsim.....

Ako one je taky dobrak ze to bez slova urobi ale ja uz sa budem citit jak uplny kkt :D jedine ked vies robit dostatocne s wordpressom tak, aby si to uz mohol spravovat sam a vedel opravovat nejake chyby co vzniknu a on iba urobi nejaky zakladny dizajn. a este to bude chciet zaplatit domenu co je tak 500kc asi. Cize nejaky bohaty sponzor ( andy?)
Finch182 píše:a co so mnou? :D ja ti tam pisat clanky urcite nebudem :D
Však k tomu jsem se vyjádřil. Že každej bude mít nějakou tu "funkci" a samozřejmě tím není myšleno jen rozdělení admin>šéfredator>redaktor. Bude potřeba právě někoho, kdo nám bude zařizovat tyto věci... :arrow:
Finch182 píše: mozno mozem vybavit web ak prehovorim na to toho kamarata. Len uz si pridem ako sekirant lebo mi zadarmo robi na mojom webe v ramci svojho volneho casu a este ho zacnem znasilnovat s dalsim.....

Ako one je taky dobrak ze to bez slova urobi ale ja uz sa budem citit jak uplny kkt :D jedine ked vies robit dostatocne s wordpressom tak, aby si to uz mohol spravovat sam a vedel opravovat nejake chyby co vzniknu a on iba urobi nejaky zakladny dizajn. a este to bude chciet zaplatit domenu co je tak 500kc asi. Cize nejaky bohaty sponzor ( andy?)
..., pak někoho, kdo umí dobře anglicky a bude někým, kdo si bude později dopisovat s někým z Philly, až budeme mít kontakty, i když na toto dojde asi až později apod.

Co se týče peněz, tak jsem navrhoval, že to dáme nějak dohromady, my, co do toho půjdeme jako první a ty bych zároveň považoval i jako za zakladatele webu. Prostě, aby zakladately toho příp. fanklubu bylo více lidí, nikoliv pouze jeden. :)

Ale jsou to jen moje návrhy a určité představy, i vy určitě máte svoje a od toho se tu bavíme, aby i vy jste se k tomu vyjádřili ze svého pohledu. :yes:
Finch182 píše:jedine ked vies robit dostatocne s wordpressom tak, aby si to uz mohol spravovat sam a vedel opravovat nejake chyby co vzniknu a on iba urobi nejaky zakladny dizajn.
Jo, myslím a taky věřím, že bych to dokázal zvládnout. :giggle:
a chceme tomu chalanovi za to nieco dat? Lebo on nam ten web moze urobit pekne a normalne by taky web stal niekolko tisic keby sme si ho dali zaplatit firme. Ja sa citim jak keby som ho vyuzival. Tak ci mam byt zase sa prizivnicku svinu alebo by sme sa mu aspon symbolicky na nieco zozbierali? A tym myslim ze by kazdy mohol dat napr po 10€/300kc .

Tak ulohy by boli asi jasne - Kajo by bol velvyslanec urceny na komunikaciu s usa, ja som reisefuhrer, rono sefredaktor, keby sa vratil dejf tak donesie nejake sestry a andy...... nam to vsetko zaplati :D
Abych vysvětlil ten "lajk"... Se vším souhlasím. :jj:

Až na to, že 10€ = 250kč :jn: Ale detail. :giggle:
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS