Tak dnes hrajeme v SJ, očekávám 1. letošní výhru. Co se týče sestavy tak se to Stevy konečně rozhodl změnit, nové 1. 3 útoky by měli vypadat následovně: Gag-Bri-Knu, Har-Rich-Dow a Ups-Car-Lup. Doufám že to bude klapat, protože pro mě osobně je toto složení útoků ideální a moc bych so přál aby to tak zůstalo a klukům to šlo. V checking line očekávám Cot, Met a Ash. Co se týče obrany tak tam moc na výběr nemáme, jisté místo mají při zranění Jonesyho a Parentyho Tim, Cob, Van, Emi a nově příchozí Alb, za nějž jsem opravdu rád, 6. beka bude hrát Kuk či Sbi. Osobně doufám v Kukkyho, protože Sbisa dle mého názoru ještě nestíhá a i statistiky má opavdu bídné. V bráně bych chtěl Niittyho, ale očekávám že začne Biroňák !!!!
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak aj ja dnes očakávam výhru FLYERS nad žralokmi. Kua už ma hnevá, že FLYERS nič nehrajú taký nabitý káder dobrých hviezd a nič. Dnes, ale pevne verím, že vyhrajú a prelomia tú serie prehier. Min. sezonú sa im práve zo začiatku darilo a potom to šlo dole kus vodou a potom zas im šlo. Teraz to bude tak, že im nešlo a teraz im pôjde.
Tak dnes som si myslel, že tu napíšem, že prvá výhra FLYERS v tejto sezóne, ale nič.
FLYERS zase prehrali teraz, ale po predĺžení no škoda.
Som si myslel, že to bude jasná záležitosť FLYERS, kedže deň pred tým hrali žraloci tažký divízny zápas, ale kdeže.
Žraloci hrýzli celý zápas. Nestačili ani dva góly Briera. Tak sa mi zdá, že to boli jeho prvé 2 góly v tejto sezóne.
Come on ENGLAND: Zmenenie tých formácii prinieslo aspoň nejaký ten úspech 1 bodík. Dúfam, že táto formácia Gag-Bri-Knu bude góly dávať jedna radosť. Tento tímik sa mi celkom pozdváva, lebo sú tam hviezdy napr. ako Briere. Gag. či Mike Richards. Taj dúfam, že najbližšie to už bude výhra pre FLYERS. :frajer2: Inač 45 strieľ žralokov proti 17 FLYERS tak to je čo už povedať.
Mňa tiež prekvapujú Flyers. Považoval som ich za kanditátov na finále konferencie a možno aj na Stanley cup. A oni takto blbnú. Potešili ma akurát 2 góly Briera kt. patrí medzi mojich obľúbencov.
Verím, že začnú vyhrávať konečne.
Na východe patria spolu s Buffalom k týmom ktorím fandím. Samozrejme z celkového hladiska sú ďáááleko za Kings.
Verím, že začnú vyhrávať konečne.
Na východe patria spolu s Buffalom k týmom ktorím fandím. Samozrejme z celkového hladiska sú ďáááleko za Kings.
Tak to co v San Jose pochytal Niitty,to je mírně řečeno neuvěřitelné!!!
Je to ďábel,fantastické představení,krom gólu na 3:3,ten byl jeho,byl absolutně famózní a je obrovská škoda,
že Letci ztratili zápas,ve kterém neustále vedli!
Dobré znamení je alespoň to,že se konečně ukázal
dosud neviditelný Briere a dal nějaké góly,snad se chytí a bude mu to tam padat častěji.
Tak kdy už ta výhra konečně přijde hoši???
Je to ďábel,fantastické představení,krom gólu na 3:3,ten byl jeho,byl absolutně famózní a je obrovská škoda,
že Letci ztratili zápas,ve kterém neustále vedli!
dosud neviditelný Briere a dal nějaké góly,snad se chytí a bude mu to tam padat častěji.
Tak kdy už ta výhra konečně přijde hoši???
No,je fakt,že tak žalostný úvod jsem nečekal,ale věřím,že ve středu v odvetě se Žraloky,je už ve Wachovii VYKLEPOU!!!michal225 píše:Je ozaj neuveritelne ako hra Philadephia cakal som od zaciatku sezony ze budu na cele vychodnej Konferencie no druhy prvych som cakal Toronto ale niesu a co viac nedokazu vyhrat a dostavaju vela golov ale to sa casom napraby urcite.
Nasazení,bojovnost i zápal jim nechybí,góly taky celkem dávají,jen v obraně to hoří a pokud se rychle nezlepší,
tak už to přestane být legrace.Letos to vypadá na výměnu na brankářském postu,na kterou čekám dost dlouho.
I když je ještě brzy dělat závěry,tak podle mě to přijde.Biron je sice výborný gólman,ale podle mě,je Niitty zkrátka lepší a vypadá to tak,že je připraven převzít roli jedničky!
Niitty čo ja viem ja skôr Birona môžem.
Je pravda, že Niitty poslednú dobu tým myslím aj min. sezónu chytal celkom fajne, ale tak Biron je Biron. Bironovi sa teraz tiež nedarí, ale asi to bude tým, že néjde celému tímu. Tréner skúša všetko preto dáva šancu aj Niittymu, ale keď FLYERS nakopnú a Biron bude vo Forme tak si Nitty určite zachytá menej. Ešte je tu aj taká možnosť, že by mohol aj šancu dostať Jean-Sebastien Aubin, kedže sa tak FLYERS nedarí. Aubina si ešte pamatám z NHL 2002, že chytal v LAK.
No tak minulý ročník ma prekvapili "letci", keď postúpili až do finále konferencie, kde našťastie prehrali proti mojím PENSmichal225 píše:No Biron a Nity to su dvaja paradny golmani ale co by som chcel skor dodat tak nity ma dost velke vypadky on ked zle chyta tak to sa snim taha aj zo 4 mesiace a Biron no obrana je derava a minuly rok podla mna najviac prekvapil tak isto aj Thomas.
Neříkám,že to bude hned,Biron má totiž plat,odpovídající jedničce týmu,proto ho taky Stevens staví častěji než Niittyho,michal225 píše:No Biron a Nity to su dvaja paradny golmani ale co by som chcel skor dodat tak nity ma dost velke vypadky on ked zle chyta tak to sa snim taha aj zo 4 mesiace a Biron no obrana je derava a minuly rok podla mna najviac prekvapil tak isto aj Thomas.
on je opravdu dobrý,pamatuju si ho,když ještě kryl záda Hašanovi v Buffalu a už tehdy jsem si říkal,že tohle,bude jednou
moc dobrý brankář. Jak ale říkám,Antero je podle mě o fous lepší a měl by chytat minimálně stejný počet zápasů jako Marty.
Hlavní ovšem je,aby Letci začali konečně pravidelně vyhrávat,protože momentálně to není dobré!
Tak i v dnešním utkání by měl začít Niitty a já již opravdu nedočkavě vyhlížím 1. letošní vítězství Philly, které již dnes zkrátka musí přijít. Ve 3. lajně si svoji premiéru odbyde mladý Rakušan Andy Nodl, bude hrát pravé křídlo ve 3. útoku vedle Upsyho a Jeffíka. Takže nechť se premiéra podaří
!!!! Je to bohužel na úkor STEEVYHO, který byl odeslán na farmu
!!!!
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
hehe, vidim, ze Philke idu tie pp,ci sn ako nam
mno 6Z a 0 na konte vyhier..nic prijemneho na uvod..samozrejme, s bodikom proti zralokom musia byt letci spokojni (ja som rad, za ten 2 pre zralokov
ale osobne ma prekvapuju (ne)vykony brankarskej dvojice, ktora ma patrit medzi to lepsie v NHL..Philka bude najblizsie celit inej brankarskej kapacite, cize opät to nevidim moc ruzovo..
Hm,z toho nemám obavy,Ďáblové dostanou na řiť,to bude dobré.Niitty to dnes bohužel neměl jednoduché,cepi píše:..Philka bude najblizsie celit inej brankarskej kapacite, cize opät to nevidim moc ruzovo..
dostal takové divné góly,většinou nic neviděl nebo dorážel volný hráč před bránou
Nicméně Biron se taky zrovna dvakrát nepředvedl,podle mě,mohl mít oba góly,ale to už je teď jedno. :beee:
Zítra musí každopádně přejet Jersey,tam jiná varianta není!Let´s Go Philly!
Takže mnou avizovaná výhra je konečně tady a navíc nad divizními rivaly,které fakt nemám vůbec rád,tímto mi kluci udělali ohromnou radost-parádička! Dnes se bude slavit!Baffy píše:Hm,z toho nemám obavy,Ďáblové dostanou na řiť,to bude dobré.Zítra musí každopádně přejet Jersey,tam jiná varianta není!Let´s Go Philly!cepi píše:..Philka bude najblizsie celit inej brankarskej kapacite, cize opät to nevidim moc ruzovo..![]()
![]()
Tak to kluci Baffy konečně zmákli a psychický blok odpadl
!!!! Vyhráli jsme u svého největšího rivala a super je také to, že jsme neinkasovali 40 min. v kuse, což jistě hodně nakopne obranu
!!!! Jsem přesvědčen o tom, že pokud je dnes znovu sestřelíme tak bude nepovedený začátek zapomenut a půjdeme hodně strmě vzhůru
!!!! Co se týče Brierea, tak ten by měl chybět oficiálně 3-4 týdny. Mě stále nejde narozum proč hraje a ještě k tomu tolik min. mladý Sbisa a ne Kukky
. Dnes se na zápas těším jak malý kluk, zápas je posunut na 22.00 h našeho času, takže i to je good
!!!!
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
Tak konečne prišla 1. výhra FLYERS v riadnom hracom čase a na súperovom ľade. Táto výhra bola veľmi dôležítá pre FLYERS. :frajer2: Teraz by mala FLYERS dnes ešte vyhrať doma, aby si získala fanúšikov na svoju stranu. Čože Briere je zranení a bude chýbať asi mesiac.
Tak, ale aj bez Briera si letci poradili a tu sa ukázalo, že letci majú na toľko silné mužstvo, že si vedia poradiť aj, keď sa im zraní taký niekto, ako je Briere. Možno, je aj to nie dobre, že FLYERS majú v tíme toľko hviezd a preto sa im tak nedarí nedostávajú niektorí toľko času,a lebo svoje pozície a tak. :ja_neviem: Každopádne ja favorizujem FLYERS v tejto sezóne min. na víťazstvo svojej konferencii. Ak FLYERS nakopla tá výhra s New Jersey a zohrali sa tým tak sa súperi majú čoho obávať. :frajer2:
Cote
Asham
v obidvoch pripadoch sa lade ako prvi ocitli obaja diablikovia..inak ponekud sa nam priostrieva, zrejme sa bude riesit
co sa tyka zapasu ako takeho, zacal som ho sledovat od II.tretiny, ale jej uvodne minuty
No tak po dvou třetinách je to zatím 2:2. Ďáblové měli slovo jako poslední, Brina Gionta těžil z výborné práce jeho spoluhráčů za bránou a pohotově překoval Birona. Právě teď o přestávce, tam jde pěkný pořad O Bradu Boyesovi
Vypadá to, že je domácí kutil, jen by to chtělo, aby střílel méně gólů
K zápasu: Viděli jsme už poměrně hodně bitek, i když nijak vyhrocený zápas to není
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé