Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skvelej zacatek :eek2: Nejdriv me nevzbudi budik a kdyz to zapnu tak vidim 3:0 pro Flames :D Ale ja vim ze ten naskok jeste stahnem takze 4:5 SN pro Canucks :wawe:
Zápas jsem bohužel neviděl, ale dle stats to vypadá že Luongo moc nepodržel, naopak Kipper velmi. S kým nastoupili Sedinovci a jak jim to šlo ??
sestry hrali s burrowsom a hrali dobre ako obvykle. horsie to uz bolo s nizsimi utokmi hlavne stvrty. a stats sice nieco naznacuju ale neodrazaju dokonale pomer sil. flames dobre zahustovali okolo kiprusoffa takze az tak skvely vykon brankara to nebol.
No každopádně Kipper přes 40 zákroků měl, zato Luongo dostal 4 párky, ale říkám match jsem neviděl, čerpám jen ze stats. A dvojice beků u Flames hráli v jakém složení (nemám teď moc čas projíždět net) ??
ENGLAND-The3LIONS píše:No každopádně Kipper přes 40 zákroků měl, zato Luongo dostal 4 párky, ale říkám match jsem neviděl, čerpám jen ze stats. A dvojice beků u Flames hráli v jakém složení (nemám teď moc čas projíždět net) ??
kiprusoff nemusel robit nejake top zakroky z precislenia, hraci dobre kolapsovali a dobre kryli dorazky. ale ano vancouver mal druhu polovicu zapasu tlak. phaneuf-regehr, bouwemeester-giordano, pardy-kronwall
Díky a jakožto skalnímu fandovi Flames ti držím palce ať ti to kluci někam dotáhnou, pro mě Calgary Flames velice sympatický tým, i když to již není co to bývalo, například loni to byla vyloženě ofenzíva, uvidíme co letos :good: :good: !!!!
škoda tej Sedinovej šance za stavu 3:4, ak by to trafil vyššie a vyrovnal bola by remízka, ktorú som tipoval... :?
Dnešný zápas proti CBJ mi velmi pripomínal ten úvodný proti CGY, Luongo znovu pustil 3 rýchle goly, Calgary potrebovalo 4 strely na 3 goly a dnes stačili hostom prvé tri strely v druhej tretine aby sa odtrhli zo stavu 1:1 na 1:4 a vyhnali Luonga z brány.
Podobne ako proti flames sme sa snažili s výsledkom niečo urobiť, boli tam strely, šance a aj goly ale znovu sme to dotiahli len na rozdiel jedného golu 3:4 :-( . V závere sa nechal Samuelsson vylúčiť a Tyutin definitívne rozhodol. 3:5.
Rovnako ako Kiprusoff aj Mason dnes zastavil 40 zo 43 striel, hostom stačilo na 5 zásahov 24 pokusov.

Sezonu sme začali biedne 0-3-0, takýto zlý štart sme mali naposledy pred 8 rokmi.
Luongo má už tradične slabší začiatok do sezony a na výkony z prípravy vôbec nenadväzuje Shirokov, v 2. útoku nemáme playmakera a aj preto väčšinu šancí tvoria Sedinovci s Burrowsom, dúfam že sa čoskoro vráti Demitra a pomôže vyrovnať tú ofenzívu.
nuž neviem, ale ja z toho celého mám pocit, že skvelý Luongo je tak trocha "mimo" a zrejme by kosatkám pomohlo, ak by v ďalšom zápase nechytal. Toto už nie je možné, z 12 striel na bránu 4 góly..? Prečo takúto formu nevychytil v PO..? :?
Naopak pozdáva sa mi forma Burrowsa, ktorého som chcel do svojho tímu v KD a Mitchella. Taktiež dúfam, že Palo už čoskoro začne hrávať. Verím že tá vaša kríza čoskoro pominie...
Tak veru Vancouver je veľmi sympatický tím, ale posledné výsledky zasa poukazujú na neajakú psychickú únavu absolútnych brankárskych jednotiek v tímoch ako VAN, CGY, alebo za čias Legaceho aj STL. Podobné slabšie chvíľky síce odídu väčšinou tak rýchlo ako prišli, každopádne je treba s nimi rátať. :)
Celkovo sa mi skladba tímu páčila už minulý rok, aj keď Sedinovcom na chuť prísť neviem, Burrows, Kesler, Mitchell teraz aj Raymond a nejako už prichádzam na chuť aj Bieksovi. :roll: O starom bluesmanovi ani nehovorím. Jediný idiot ktorého nemusím je tam Rypien :beee:
Každopádne by mali chlapci zabrať, lebo na yahoo mám Keslera, Mitchella, Bieksu a neajko mi nebodujú :? :roll:
Zly start moze byt aj dobra vec, dokonca si myslim ze je. Ale zas body su body.
Po zápase s CBJ som písal že nie som spokjný s hrou 2.útoku a predovšetkým Shirokovom. Tréner spravil malé zmeny, Shirokova vyzliekol a namiesto neho dal ku Keslerovi a Samuellsonovi hrať Raymonda. Tretí útok doplnil Tanner Glass.

Montreal prehral vo Vancouveri 7 zápasov posebe a zle sa pre nich začal aj dnešný zápas. Po prvej tretine je stav už 3:0 pre kosatky :clap: .
Pri prvom gole krásne našiel Edler prihrávkou medzi obrancov habs Keslera a ten dokázal nájazd na Priceho premeniť na vedúci gol, druhú asistenciu si pripísal Bieksa, ktorému sa včera narodilo 2.dieta. :)
Druhý gol padol už o necelé tri minuty a znovu po akcii 2. útoku, Kesler vyhral buly puk sa dostal k Raymondovi, ten využil svoju rýchlosť a popri mantineli sa dostal za obranu habs a podobne ako Kes svoj nájazd na Price-a dokázal využiť.
Tretí gol padol v závere tretiny po presilovkovej akcii dvojčat strielal Bernier do odkrytej brány.
Počet striel po prvej tretine 14:4.

Do druhej tretiny vstúpili habs velmi dobre, Luongo ešte neaké šance pochytal ale strela Kosticyna sa neako dostala zaňho.Potrestal tak vylúčeniu Bieksu a vrátil hostí do zápasu.3:1. Další gol padol znovu pri nevyrovnanom počte hráčov na lade,na trestnej sedel Plekanec, strelu Daniela dorážal za bezmocného Price-a Henrik.4:1. O niekolko minút hráči Montrealu zle vystriedali a nechali Price-a čeliť nájazdu Henrika s Bernierom, od Hanka by som čakal prihrávku v tejto situácii ale on sa rozhodol akciu zakončiť sám a svojim druhým golom v zápase zvýšil už na 5:1. Do konca tretiny sa už skore nezmenilo. Montreal sa v druhej časti na nás dotiahol aspoň strelecky - 7:16.

V 3. tretine sa pustil Rypien do obra Hala Gilla :box: a vôbec si neviedol zle, v príprave sa pobil aj s Andy Suttonom z NYI, na 178cm vysokého Rypiena je to dobrý výkon, som zvedavý či to nabudúce skúsi proti Chárovi.
Vancouver dalej pokračoval v ničení svojho súpera a v rozpetí 19 sekúnd pridali dalšie 2 kúsky do brány Montrealu. Najkôr v presilovke strielal Ehrhoff a dorážal Samuelsson. 6:1. A hned potom znovu úradovali útok Sedinovcov, tentokrat dával golovu bodku Burrows. 7:1.
Až siedmy gol prinútil trénera Martina aby Price-a vystriedal v bráne Halák. V poslednej 5 minutovke mali ešte dobré šance na upravenie výsledku habs ale Luonga neprekonali.

Montreal tak prehral v GM Place aj 8x v rade. Nášmu trénerovi sa vydarili zmeny v útoku, Kesler si pripísal 3 body (1+2) a trafili sa aj Raymond a Samuelsson. O trochu viac ma ale potešil solídny výkon Luonga.
To byl koncert :clap: 7:1 pro Canucks :wawe: Taky uz bylo na case :D
tak to áno, raz to museli zlomiť, VAN má dobrý team, žiaľ odniesol si to MTL :?
Daniel Sedin v zápase proti habs "dostal" puk do nohy a vynechal posledné 2 tréningy :-( , stále sa nevie či to má zlomené a jeho štart dnes v noci proti Stars je otázny, na tréningu ho nahradil v prvom útoku Bernier a z farmy bol povolaný útočník Desbiens.

Dúfam že to nie je vážne a Daniel vynechá max pár zápasov. Neviem si predstaviť ako to pôjde Hankovi bez neho, ale na druhej strane sa môže Henrik ukázať, že je výborný center a dokáže hrať s hocijakými spoluhráčmi.
Obrázek

....kez by :D
Daniel Sedin si nezahrá 4 - 6 týždňov kvôli zlomenej ľavej nohe :!:
kanter píše:Daniel Sedin si nezahrá 4 - 6 týždňov kvôli zlomenej ľavej nohe :!:
Pekne v riti meli bysme povolat zpet Shirokova nebo Grabnera pac Desbiens neni buh vi jaka nahrada :-(
Zápas proti Stars sme začali velmi zle, neprešlo ani 7 minút a už na trestnej lavici sedel 3. náš hráč.
V 2. presilovke neštastne tečoval Ribeirovu strelu za Luonga Bieksa 0:1. Vyrovnávajúci gol strelil 5 minút pred koncom tretiny Kesler, gol padol znovu pri nevyrovnanom počte hráčov na lade, takmer celé 2 minuty presilovky bola na lade druhá formácia Wellwood,Samuelsson a Kesler, celkom im to išlo a nakoniec akciu zakončili golom. :thumbsup: 1:1.
V druhej tretine vela šancí nebolo, ale jeden gol nakoniec padol. V 37. min išiel na trestnú Morrow a kosatky dokázali potrestať aj 2. z 3 vvylúčení Stars. Dobrú prihrávku od Samuelssona pred bránu využil Burrows a poslal nás do vedenia 2.1.
Na začiatku 3. časti vyrovnal Richards. Netrvalo ani 2 minuty a prišla golová odpoved Canucks, Henrik zpoza brány poslal puk do bránkoviska kde bolo asi 5 hráčov, najlepšie sa zorientoval Mitchell a zblízka prekonal Turca 3:2.
Dallas tento rok ešte v hracom čase neprehral a minimálne bod si odnesie aj z Vancouveru, minutu a pol pred koncom vyrovnal nováčik Benn, pred odkrytú bránu mu nahrával Ribeiro.
V predlžení gol nepadol a na rad prišli nájazdy. V nich sa tráfali len hráči Canucks, Wellwood a Kesler svoje nájazdy premenili, na druhej strane Richards a Ribeiro nedokázali prekonať Luonga.
A tak s Vancouver pripisuje dalšie 2 body a odtrhli sme sa od Minnesoty na dne Záp. konferencie.
Henrik Sedin sa stal 3. hviezdou uplynulého týždna NHL :thumbsup: .
Odohral 3 zápasy v ktorých získal 7 bodov (3+4). Len nech mu forma vydrží aj bez Daniela.

Po zranení Daniela sme povolali z farmy Desbiensa, odohral 1 zápas a už ho Gillis poslal späť :? .
Do dalšieho zápasu zostávajú ešte 3 dni tak hráči na tréningu trénovali hlavne systém hry, presilovky a oslabenia.

Dalšou zlou správou je že k zranením sa pridal aj Sami Salo, za 11 rokov jeho kariéry je to už 38. zranenie :cry: . Znovu má niečo s kolenom. Namiesto neho bol povolaný Aaron Rome, ktorý odohral dobrú prípravu tak si zaslúži šancu.
Vancouver prehral s Edmontonom velmi tesne, Wellwood v posledných sekundách zápasu po peknej individuálnej akcii dokázal prekonať aj Khabibulina ale strela prišla asi 1 sekundu po záverečnej siréne :-( , hráči sa za bránou tešili ako keby sa im podarilo vyrovnať... pre istotu sa nato pozrel aj videorozhodca a gol neuznal.

V zápase znovu predviedol svoje bitkárske schopnosti Rick Rypien, tentokrát si to rozdal so Stortinim a bitku vyhral. :thumbsup:
Naštastie dnes dávali zápas Canucks proti Chicagu aj v TV (Sport 2) , za pc pozeral brat divochov.
Vancouver mal čo oplcať jastrabom z minulej sezony, ale zápas sa začal lepšie pre domácich, v polovici tretiny prepálil Keith od modrej všetko čo mu stálo v ceste a Lui bol bez šance. V zavere tretiny sa nechal vylúčiť Byfuglien a kosatky dokázali hned po prestávke presilovku využiť. Tretí gol v sezone strielal Bernier, od tohto golu bol Vancouver až do konca zápasu na lade mierne lepším tímom a strelecky aktívnejším,ale aj s výraznou pomocou domácich, ktorí sa nechali zbytočne vylučovať, hlavne v 3.časti. Do vedenia sa ale opäť dostali Hawks záslohou Brouwera a jeho golu do šatne. Na začiatku záverečnej časti sa dokázali Canucks ubrániť vyše minutovej presilovke o 2 hráčov. Hned po tom ako sa na lad dostal druhý vylúčený hráč Mitchell tak sa mu podarilo čistým hitom zložiť Toewsa,ktorý mal hlavu dole a Willieho si nevšimol. Spoluhráča sa prišiel zastať Versteeg a Vancouver tak získal presilovku, v nej ešte výborne chytajúci Niemi podržal svoj tím, ale tesne pred koncom presilovky zasiahol Byfuglien vysokou hokejkou do tváre Bieksu a dostali sme dalšiu dokonca 4 minutovú výhodu, pol minutu pred jej vypršaním našiel Kesler volného Grabnera a ten Niemiho konečne prestrelil a pripísal si prvý gol v NHL :thumbsup: . Aby ešte nebolo málo tak krátko po gole sa nechal vylúčiť aj Barker a Vancouver mohol ísť do vedenia. Nakoniec z presilovky gol nepadol, ale 5 minút pred koncom už áno, Niemiho prekonal už 5. golom v sezone Samuelsson. V úplnom závere mal ešte pri hre bez brankára velkú šancu na vyrovnanie Sharp ale do odkrytej brány netrafil.

A tak si Vancouver pripísal prvé víťazstvo sezony na lade súpera. Velmi sa mi dnes páčil druhý útok v zložení Raymond-Kesler-Grabner, všetci hráči sú velmi rýchly a dokázali robiť obrane problemy. Teraz máme volno až do soboty ked k nám zavíta slabučké Toronto.
Na CanucksTV se objevilo 12ti minutove video kde Darryl Williams predstavuje nove zrekonstruovane utroby stadionu GM Place.Tato rekonstrukce udajne stala 2,3 milionu dolaru :D
Canucks - Maple Leafs 3:1 :frajer2:
Skoda ze jsme nepromenovali sance mohl to bejt peknej debakl :? Raymond 2 goly a Grab 2 asistence :thumbsup:
Grabner pokračuje v dobrých výkonoch :thumbsup: , proti Edmontonu si pripísal další gol, ked sa mu podarilo tečovať presilovkovú strelu Ehrhoffa z konca prvej tretiny. V polovici druhej zvýšil Henrik na konečných 2:0.
Luongo dokázal pochytať všetkých 27 striel EDM a pripísal si 1. shutout sezony a celkovo 21. v našom drese čím prekonal doterajší klubový rekord Kirka McLeana. Vancouver dokázal vyhrať už 5. domáci zápas v rade a v utorok sa túto sériu pokúsia prerušiť hráči Detroitu.

Luongo chytal zatial vo všetkých 11 zápasoch a to sme už 2x hrali 2 zápasy za 2 dni. V minulej sezone zvykol Lui ten druhý zápas oddychovať, som zvedavý kedy si zachytá aj Raycroft... Ale je jasné že sa Lui dostáva do formy a po nevydarenom začiatku chytá posledné zápasy skvelo.

Dnešný zápas vynechal kvôli zlomenému prstu na nohe Wellwood, nahradil ho na farme výborne hrajúci Shirokov.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS