Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No hurááá :) že by nový kouč začal prospívat :clap:
to asi ťažko, včera mali šťastkovia jednoducho svoj deň, Philka bola lepšia, ale tučniakom zachytal brankár. Ten 5 gól bola teda riadna hlúposť, to nevidieť asi ani v našej extralige :sad2: Čo už, Philka podala sympatický výkon a podľa mňa si aspoň tú remízu zaslúžila, žiaľ nie vždy je výsledok spravodlivým vyjadrením diania na ľade. (a pripúšťam, že fans tučniakov sa tieto riadky iste pozdávať nebudú, jednoducho mal som z toho zápasu taký pocit)
"Som rád, že sme zmenili trénera", vravel pred týždňom Miroslav Šatan. Vedel, o čom hovorí. Nový kouč Pittsburghu Dan Bylsma ho v tíme vrátil na pozíciu, na ktorú je zvyknutý - medzi technikov, tvorivých hráčov. A odmietol kritiku, že je hokejistom, ktorému chýba tvrdosť.
"Mira poznám," vyhlásil. "Pred tromi rokmi, keď som bol asistentom v New Yorku Islanders, sme prežívali ťažký rok. Zmenil sa aj tréner, ale Miro bol vždy chlapom, ktorý hral a bojoval," citoval trénera Pittsburgh Tribune Review. "Je jedným z tých, čo vždy makali. Ja som si ho zapamätal takto: hráč, ktorý na ľade chodí tam, kde sa niečo deje. Tlačí sa pred bránku, má ťahy strelca. Musí to vedieť robiť častejšie - ale musí na to aj dostávať šancu."
Bylsmov predchodca Michel Therrien totiž preferoval tvrdých krídelníkov, ktorí sa radi otĺkajú pri mantineli. Šatana s Ukrajincom Fedotenkom si neobľúbil, oboch zvykol dusiť v treťom, občas aj štvrtom útoku. V priebehu sezóny ich na ľad posielal čoraz menej, krátko predtým, ako Therriena vyhodili, hrával Šatan okolo desať minút.
Paradoxne, práve to Therrienovi nepomohlo. Šatan a Fedotenko boli totiž najväčšie posily, ktoré mu generálny manažér Ray Shero zohnal v lete, po tom, ako odišiel Marián Hossa. "Samozrejme, ťažko sa mi pozeralo (ako nehrajú)," povedal manažér pre Tribune Review. "Hoci sa to stáva každý rok, že hráči sa s trénerom nezhodnú."
Šatan má druhú šancu, zdá sa, že bude hrávať s najlepším nahrávačom NHL Jevgenijom Malkinom a skúseným Čechom Petrom Sýkorom. Aj Penguins, hoci sú stále až na desiatom mieste, ešte majú šancu - od príchodu nového kouča získali z ôsmich možných bodov päť. (pravdask)
No ze by Mirovi ta vymena pomohla sa neda povedat. Posledne tri zapasy mal cas na lade 14, 9 a 12 minut. Cize este menej ako za Therriena. V poslednych 28 zapasoch ma bilanciu 3+5. Miro sa nam v 34 rokoch nejak vytraca z NHL. :( Myslim, ze sa s nim po sezone rozlucia.
Skorpion píše:Myslim, ze sa s nim po sezone rozlucia.
Alebo by mohol byť vymenený.
Dnes Pens věřím že získají dva body :-P
tak doufám že vyhrajeme a nebude se opakovat stejný scénář jako v minulém zápase s isles kdy jsem prohráli 3:2 po nájezdech.
GO PENS GO!!!
.:Mike:. píše:tak doufám že vyhrajeme a nebude se opakovat stejný scénář jako v minulém zápase s isles kdy jsem prohráli 3:2 po nájezdech.
GO PENS GO!!!
tak nakoniec sme vyhrali "len" 1:0. Aspoň, že vychytal M.A.F. SO a Sikkie dal jediný gól :D
tak zase nic moc výkon, ještě že ho tam Peťa dal a Fleury tak dobře chytal...takové "fotbalové" výsledky nemám rád...
strácíme na 8.místo ještě 2.body tak snad v Chicagu vyhrají!!
paráda tak jsme vyhráli sice až po prodloužení ale vyhráli... :clap: ....ale jako mohli vyhrát v normál hrací době ...skazily mi tím dnešní tipy mohl jsem mít plný počet bodů :evil: :D
Suprová výhra 4:1 nad "hviezdičkami" z Dallasu :clap: . V prvej tretine sme boli jasne lepší aj keď to tak miestami nevypadalo. V 5. minúte sa do úniku dostal Geno s Jordanom a bolo to hneď 1:0 pre nás :good: . Aj bez našho kapitána Sidneyho sme hrali dobre. Prišla 17. minúta a gól Krisa Letanga, ktorý ukážkovým blafákom nedal žiadnu šancu švajčiarskemu nováčikovi v bránke Stars Stephanovi. Do šatní sme išli s dvojgólovým náskokom :clap:.

V druhej tretine mali prevahu domáci, ale Marc-André Fleury sa zdal byť neprekonateľný. Naší hráči využili z minima maximum. Na Stephanan vystrelili len 4 strely, ale z toho dve skončili za jeho chrbtom :good: . V 29. minúte urobil fatálnu chybu jeden z obrancov Stars a daroval nám gól, ktorého autorom bol Miro Šatan :clap: . Pre mira to bol 17.gól v sezóne. Prešli ďalšie 4 minúty a vyhrávali sme už 4:0 :-O . Autorom gólu bol Geno. :clap:. "Hviezdičky" sa márne pokúšali dať gól Marc-André Fleurymu. Pod voch tretinách sa sme vyhrávali 4:0 :yahoo: :yahoo: :yahoo:

V tretej tretine sa do štatistík zapísal len Loui Erikson, ktorý pokazil Fleurymu shootout :thumbsdown: . Do konca zápasu sme sa nedokázali presadiť takisto ako náš súper a konečný stav zápasu bol 4:1 pre PENS :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: .

FOTKY zo Zápasu:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jen tak dál PENS :clap: Fleury už chytal jako dřív :frajer2: skvělej zápas :yes:
Hezkyyyyy :good: Fleury bomba!!! :yes:
Aj ja musím pochváliť Pens, včera hrali výborne a zaslúžene vyhrali nad Hviezdami. Oveľa viac sa mi páči keď hrajú bez Crosbyho, ako s ním. Najmä hráči Malkin a Stall. No som rád, že nový tréner Bylsma dáva aj viac šanci nášmu Miroslavovi Šatanovi, ktorý si pripísal ďalší bod (gól). Takže bravó Pens :good:
No tak tohle byli paradni vysledky! Konecne se spi*i Penguini probouzi. Los mame navic celkem dobry, ted jeste 3 zapasy venku(Tampa, Florida, Washington) a pak hrajeme 8 krat po sobe doma. Kazdopadne vyhry ve Philadelphii, v Chicagu a v Dallasu jsou hrozne cenne a ted uz verim v playoffs. Chtelo by se to rozjet prave ted a prenest si formu i do playoffs, pak bude jedno s kym budeme hrat( snad jen Capitals by byli velkym problemem, na Philadelphii a New Jersey to umime, Boston to je pro me v playoffs velka neznama.) Ted jeste zabrat na deadlinu a jedeme hosi, tak jak to zname z minule sezony! Ted hlavne vyhrat nejblizsi utkani v Tampe a bude to jeste o neco veselejsi.
postupia do play off???
Freddie92 píše:postupia do play off???
No neviem, teraz to dosť srali, poslednú dobu, ale je vidno, že to bolo asi aj kvôli trénerovi. Ja by som to Mirovi prial, no nemali by už zbytočne prehrávať.
toto sa dalo čakať, Miro je už out :

http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=19503
ivan23 píše:toto sa dalo čakať, Miro je už out :

Aj keď sa to dalo čakať, mňa to sere :x no aspoň si zahral v Pens a aj sa mu zadarilo no niekedy nie, uvidíme čo s ním bude ďalej.

škoda jeho :( :cry: proč zrovna on??? :? :(
niekedy stačí, ak si nepadnú do oka s trénerom, skončili kvôli tomu už viacerí hokejisti, ktorí mali v tíme stabilné miesto. Miro nebol najhorší, ale niekde ten problém byť musel :hmm:
Nevadí, ja verím, že si ho niekto vyhliadne a znova bude predvádzať, že hokej hrať vie. :yes:
.:Mike:. píše:

škoda jeho :( :cry: proč zrovna on??? :? :(
Tam je dôvod, prí je nepotrebný a tie milióny potrebujú, ale určitú rolu tam podľa mňa hrá aj jeho vek.
Tak uz se vam Kunitz zacina vyplacet, dnes 2 goly, z toho 1 vitezny, jsem zvedavy kdy konecne u nas zabere Whitney :dup: Ale ne vazne, toho zacnu hodnotit az po vice zapasech, popr. az uvidim nejaky zapas v primem prenosu. Stamkos ukazal ze ma nyni skvelou formu, za jeho zakrok by se nestydel snad zadny golman :smile03:
Kazdopadne to vypada ze Tucnaci miri nezadrzitelne do play-off...
Stacili 3 zapasy na to, aby se stal Chris Kunitz oblibencem fanousku Pens, to se Whitneymu nepodarilo za celou dobu. Chris dela vsechno dobre, brani, hraje do tela, je aktivni a boduje, proste super hrac. Vyhrali jsme dalsi zapas venku, celkove 4.vyhra v rade a navic bez Crosbyho. Skvele ted hraje Fleury, to je zaklad. Uvidime co prinese deadline, ale vypada to, ze jeste posilime. Jinak opravdu nechapu na co GM Shero tolik cekal s Therrienem, kdyz bylo jasne, ze takhle to dal neslo. Prisel novy trener Bylsma a nas styl se viditelne zmenil a vyhravame jeden zapas za druhym.

Tak jak to vidite s Penguins?

A, Nepostoupi do PO
B, Postup do PO, ale tam nebudou stacit na vyse nasazeny tym
C, Penguins odehraji dobre PO a je nutno s nimi opet pocitat

Lets go Pens!!!
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA