Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:cool: :cool: :cool:

Prvá hviezda zápasu :good:.
V tejto sezóne dal viac takýchto podobných gólov. Vie využiť rýchlosť a silu...
Selly8 píše: Philly jeste ze jsem v noci zaklapl budik a sel spat, jinak by se ve me ani krve nedorezal. To je hruza, hoste na lopate a pak udela Getzlaf 2 skolacke chyby, ktere Habs potrestaji. Vyrovnavaci gol 11 sekund pred koncem. A jako bonus promenili hoste az 3.najezd a to tim zpusobem ze Hiller puk chytil, ale po paru sekundach zvedl ruku, puk mu vypadl z vystroje a doskotacil do brany :hroza: Ve ctvrte pak rozhodl Pleky. Ted me to neskutecne sere, no videt to live tak mi snad prdne cevka :x Aspon ze Visna se uvedl peknym golem kde ukazal i sve fotbalove kvality :cinka:
Taky jsem to chtěl po první třetině zabalit, protože to vypadalo z naší strany na debakl... Pak jsem to překousnul a říkal si, že to ještě chvíli přetrpím. Když dal Pleky na 3-1, tak už bylo zase o co hrát a nakonec jsem vůbec nelitoval, že jsem vydržel až do konce. Hoši výborně zabojovali v poslední třetině a vůbec celý závěr zápasu zvládli na :good: . Pro nás zlaté body! Našimi hlavními hrdiny rozhodně Halák a Pleky!
Nechcem mať veľké reči ani nič podobné, no ak ste správnymi fanúšikmi, tak nemôžete stáť pri tíme a fandiť mu, len keď sa vyhráva. Nie to ešte pomyslieť na to, že prehrávame 3:1, tak to zabaliť. Myslím to všeobecne. Človek by sa mal baviť hokejom aj cez prehry a byť pri svojom obľúbenom tíme. Proste šport, ktorý ťa baví nejde vypnúť kvôli neúspechu...
Pokud by bylo NHL přes den, tak není problém, ale v noci je hodně těžké vydžet i když oblíbený tým dominuje, natožpak když výrazněji prohrává ;)

Nevím proč, ale letos hodně fandím Anaheimu a to jsem je celkem nesnášel, sympatie se hold mění, do letoška jsem měl rád Chicago, teďka už vůbec. Takže aspoň jeden tým, kterému můžu opravdu fandit na západě je Anaheim ;)
neis píše:Pokud by bylo NHL přes den, tak není problém, ale v noci je hodně těžké vydžet i když oblíbený tým dominuje, natožpak když výrazněji prohrává ;)

Nevím proč, ale letos hodně fandím Anaheimu a to jsem je celkem nesnášel, sympatie se hold mění, do letoška jsem měl rád Chicago, teďka už vůbec. Takže aspoň jeden tým, kterému můžu opravdu fandit na západě je Anaheim ;)
Je pravda, že ja som tiež dakedy zaspal v noci, keď Yotes prehrávali, ale to preto, lebo predvádzali nudný hokej... V tejto sezóne je to lepšie...
A tým Anaheimom, to bude asi tým, že odišiel Pronger... ale zas išiel k tebe do Philly... sranda. ja mám Anaheim tiež radšej, ale hlavne kvôli Getzlafovi a Bryzgalovovi, ktorého máme od nich. :) Kvôli Prongerovi som ich nemal rád. Ale túto sezónu ma dosť sklamali a pri tom im dosť často verím aj v tipovačke...
No,vidím Selly,že už to letos asi můžeš odpískat....... no a pokud budou hrát wings takový hnůj jako dnes
posledních 20minut s lames,tak mě to brzy čeká taky......... :buch: :dup:
Je to tak Baffy, po dnesku uz se muzu soustredit na skvely hokej na MS :lol: Prohrat 3 domaci zapasy po sobe, to je hanba, pritom do prestavky jsme si na domacim lede udelali rekord. Ocekaval jsem minimalne 4 body, s uctou k souperum s jakymi jsme hrali byly ty 4 body naproste minimum. U Ducks je uplne normalni ze prvni polovinu sezony proflakaji a zacnou hrat az od ledna a az na tu 1 sezonu, ktera skoncila SC je to jakasi nase tradice,no letos uz to hosi nedobehnou. Souperi kolem nas pravidelne boduji a Visna se asi rozhodl ze v te prima porazenecke serii bude pokracovat i v Kalifornii. Ostatni hraci ho v tom zda se s chuti podporuji... Aspon me muze tesit ze ma domnenka ze bude nastupovat s Wardem me vysla, ale radeji bych bral nejake ty bodiky.
Jinak se musim opakovat, ale znovu jsem rad ze jsem zaklapl budik. Sel jsem spat dost pozde tak mi bylo jasne ze to tak dopadne, ale zkusil jsem stesti. Jo a yzy ja kdyz uz se na zapas divam tak se vzdy dodivam do konce, at mam nervy sebevetsi. Jednou jsem zapas po 2 tretinach vypl, ale to bylo z duvodu toho ze prenos vic nesel nez sel. Ikdyz v pocatcich sledovani, jsem se treba spokojil kdyz jsem videl ze zapasu 10 minut :lol2: To byly ty pamatne boje na nhlpro hlavne s Baffykem :)
No, každopádně SJ si nyní velmi zhluboka oddychává, Any si přibil další hřebíček do rakve, není co řešit, letos PO bez Any !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:No, každopádně SJ si nyní velmi zhluboka oddychává
:D To ano aj ked uz bez Prongera to nie je ono. Geclaf hra ako keby sa mu nechcelo ale sme videli ze na olympiade dokazal zabrat ked bolo treba.
co k tomu říct... fakt jsem nečekal že si to kačeny tak poserou.. jak jsme již psal s takovým týmem v PO prostě by měli být :ja_neviem:
PS: dneska mi Any krásně zkurvili lístek :biglol:
Ted bych na Ducks nevsadil ani zlamanou gresli... Bohuzel hracum jakoby chybi motivace ci co. Hlavni tahouni se asi vystavili a nekteri uspokojili svymi vykony na OH a ted to proste neni ono. Vic jsem se sice obaval zraneni, ale i toto byl jeden z duvodu proc jsem nechtel aby z Anaheimu jelo reprezentovat tolik hracu.
Videl jsem vcera jenom posledni tretinu a navic v dost pozehnanem stavu, ale bylo to dost na to abych pochopil ze hraci uz sezonu odpiskali. To ze Ducks nehraji nejaky technicky oku lahodici hokej mi nevadi, ale byl jsem zvykly ze se rvali a na lede by vypustili dusi. Sice plati ze hrajes to co ti dovoli souper ale nejaka snaha musi jit preci videt! Ted se tam potulovali jak banda trempu po lese, nehrat hokej ale varit tak jim tam poslu Zdendu Pohleraicha aby jim zvedl mandle. Fakt me nasrali, ku*vy line :x
jeste ze se mi nechtelo psat nad ranem, to by byl ten prispevek arekem nebo cepislavem asi rychle odstraneny :D
Brzo jste hosani vyhrali, tymy jako Nashville je treba hlavne porazet. Hlavne mi zase nedavejte nadeji jako pred OH a pak ji zadupte do zeme vlastni lehkovaznosti a zdechlosti :hroza:
To čo dnes predvádzal proti Chicagu Hiller bolo niečo úžasné. Fakt skvelý brankár práca nôh, betóny na ľade v bránkovisku ... :cool: Super.
Na druhej strane víťazný gól Anaheimu padol po jasnom faule a platiť nemal. Perry je provokatér prvého stupňa a nečudujem sa že sa hráči Blackhawks cítili ukrivdení. Mali na to dôvod. :ja_neviem:
Já ten Any nechápu - teď začnou hrát, když je to již v prdeli ?? Jako moc pěkné že si podají Chicago, ale vlak jim ujel v té šílené sérii po OH, to se již nedá smazat !!!!
Chteji me nasrat, zmetci! Posledni 2 zapasy zas zacinaji hrat :x To ukazal i Wisniewski kdyz se zastal spoluhrace :thumbsup: Vec druha je ta ze to nebylo zrovna fer a mohlo to dopadnout pekne hnusne, radeji ani nepomyslet. Uz jsem se bal ze tym plny spinavcu, prasat a zakeraku by nemel za celou sezonu ani 1 incident :-O K tomu faulu na Sopela muzu rict jen to, ze je to paradni herec. Perry do nej zezadu zduchnul to ano, ale takovy let plavmo si mohl odpustit :thumbsdown: Asi proto to sudi nepiskli, jinak pro me jednoznacne 2 minuty na obou stranach a gol nemel platit. Vyhrali bychom v prodlouzeni, ikdyz to je ted uplne jedno. Ted uz snad Chicago Wisnu chtit nebude, takze v lete je o jednoho konkurenta na jeho podpis mene :D

PS: Seabrooka je mi lito a byl to skaredy faul, taky za to dostal J.W. 8 zapasu stopku. A prosim neberto to uplne doslovne, je to psano s jistou davkou ironie, jineho uhlu pohledu atd.

HILLER :super: :poklona: :poklona2:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C78he9LQ1kY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/C78he9LQ1kY&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
cepi ty ses ale rozjel :good: Kdyz tak nad tim premyslim, tak i kdyby hosani z tech prvnich 4 domacich zapasu po OH uhrali misto bodu treba 5 tak by to porad na plejof nebylo. Nashville vyhrava furt aby v 1.kole vyletel a o postupu Wings snad pochybovat nelze. Neda se nic delat, letos holt si holt doprejou vyrazovaci boje jini :-(
Selly8 píše:cepi ty ses ale rozjel :good: Kdyz tak nad tim premyslim, tak i kdyby hosani z tech prvnich 4 domacich zapasu po OH uhrali misto bodu treba 5 tak by to porad na plejof nebylo. Nashville vyhrava furt aby v 1.kole vyletel a o postupu Wings snad pochybovat nelze. Neda se nic delat, letos holt si holt doprejou vyrazovaci boje jini :-(
nuž vidím to podobne a ak by Wings náhodou zakopli, tak je tu ešte CGY, tí ostatní už môžu pokojne pomýšľať na dovolenky...
A tak jako báječný milník ve své kariéře Teemu překonal, o tom žádná, ale na druhou stranu to, jak ji letos bude končit, je opravdu k pláči. Tento fenomenální Fin ji dámy a pánové zakončí bez účasti v PO, to je hodně smutná záležitost. Leda, že by ještě chtěl pokračovat, ale o tom pochybuji, naopak Nie si dle mého názoru ještě min. 1 rok střihne !!!!
Dnes před zápasem s Dallasem přichystali Ducks pěknou poctu pro Sellaneho. Byl tam i Kurri, který dal 600.gol taky v dresu Anaheimu. Teemu si takovou poctu zasloužil. Škoda jen že ve Stanley cupu ho letos asi neuvidíme. :verysad:
Ja uz jsem se s tim smiril tyden po ZOH ze v plejof letos budeme chybet. Teemu se sice rozlouci tymovym neuspechem, ale SC uz ma a co je hlavni tak ho ziskal v tymu Ducks!
Bez Getzlafa a s farmarem v brane zacneme na fajront vyhravat :lol: A ten dnesni zapas musel byt groteska... co strela to gol, navic po takovych skolackych chybach. No jde videt ze nam uz o nic nejde a hrajeme v klidecku :) Za pozornost stoji vykony Blakea 1+4 a Koiva 1+3 :thumbsup:
:good: :good: :good:

Obrázek
Sezona nam skoncila po par letech o neco driv, neda se bohuzel nic delat. Klasicky zbabrany uvod sezony, prumerne vykony pres zimu a v unoru snaha o zachranu celeho rocniku. Tam jsme alespon hrali dobre doma a udelali rekord ve viteznych zapasech na domacich hristich. Po ZOH ovsem prisel vypadek a uz bylo jasne ze plejof bude letos bez nas. V zaveru sezony ale podavali ogari sympaticke vykony a i v hodne provizorni sestave bojovali o co nejlepsi vysledky. Nepatrim mezi zastance fans co od noveho roku spekuluji nad prohrama a premysleji nad draftem :thumbsdown: Snad az na Bobby Ryana jsme stejne z prvni 10ky zadneho top hrace nevytahli. Zato Getzlaf a Perry sli v jednom roce ( tusim 19. a 28. ). Stejne juniorske ligy nesleduju tak nevim co od tech zajicu cekat, kdo ma kvalitni scouting vybere dobre i pozdeji. O tom by mohli napr. u Devils ci Wings prednaset.

Se sezonou byt spokojeny nemuzu, ale je jasne ze kazdy rok nemuzou postupovat ty same tymy. Zapad byl letos navic naslapany, na vychode by jsme to uhrali s jednim prstem v nose a druhym v riti :lol2: Co me ale potesilo velice a dava mi nadeji je prohlaseni Scottieho a hlavne Teema, ze jeste definitivne nekonci a svoje rozhodnuti oznami do draftu. Veeelmi by me potesilo setrvani obou borcu jeste na dalsi rok u Ducks. Navic jsem vyrustal s hraci z 90tych let a tech uz v NHL moc neni, jednoduse mizi pred ocima :-( Vek se bohuzel zastavit neda...
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS