Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nevim, podle me se mozna ani nikdo dalsi neziska, do kempu pujdeme s tim co mame a v prubehu sezony se uvidi. akorat nevim jak budou sestaveny lajny. mozna takhle
ZZpops
Elias- Rolston- Bergfors
Pikkarainen-Zubrus-Clarkson
Pando - Pelley - PLLL

je pravda ze potrebujem posilit na centru, je zde taky moznost ze se v kempu predvede Cormier a zustane v tymu a bude hrat centra misto rolstona a Bergfors by pak byl odsunut niz
Brendan Shanahan prodloužil s Devils na jeden rok :!: :arrow: http://www.northjersey.com/sports/pro_s ... 85332.html
tesi ma velmi.. nemyslim ze bude hrat vela minut a vsetky zapasy ale budem rad ked ho znovu uvidim na presilovkach..ked tak pozeram na zostavu a rolston bude hrat centra,tak uz mame vlastne plno na kazdom poste..
1 parise- zajac- langenbrunner
2. elias-Rolston/zubrus- Berforgs/shanny
3. clarksson-Rolston/zubrus- Berforgs/shanny
4.pando- pelley- pikkarainen/PLLL

obrana co minuly rok a branka je jasna, nevyzera to zle, aj ked rad bych toho 2nd line centra este privital.ak nie tak mi to az tak vadit nebude..
dunime: uvidíme jestli to tak bude nakonec na Bergforse sem zvědavý co předvede....o Shannym jsem se už tu jednou myslím rozepsal takže ten podpis na rok je fajn
jinak centry moc oslnive kromě zajíce nemáme abych řekl pravdu přeplaceneho Rolstona nějak nemusim a Zubrus je co si budem říkát hodně průměrný hráč každopádně uvidíme jak zápasy budou vypadat moc se těším hned první zápass máme myslím Phillu tak by to mohlo být ostré už se startu :)
Tak som si nieco pozistoval o bergforsovi..no neviem..jeho vykony posledne roky klesali a hlavne vzdy mal zdravotne problemy..minuly rok uz mal konecne dobry, snad sa v kempe predvedie..zubrusa nemam nejak v laske ani mi nevadi.. ale ako 2 centra pokial tam nemame produktivne rw ho nevidim.. rolstona som mal rad v minulosti..minuly rok to bola katastrofa a ja sa nahho nemohol pozerat,pomaly strasne s pukom aj bez puku.. az ma striasa pri pohlade na jeho zmluvu.. pod lemairom sa mu u wild darilo.uvidi sa..a phila..hmm,tesim sa na tie zapasy.na papiery vyzeraju snad najlepsie z vychodu,ale tí ich brankari sa im mozu vypomstit...
dunime: já nevím proč ale myslím si že Emery bude chytat dobře
Martin #27 píše:dunime: já nevím proč ale myslím si že Emery bude chytat dobře
Jak, že nevíš proč. Emery by bol aj dobrý brankár, alebo je dobrý brankár, no kazí mu povesť jeho povaha. Kebyže nie je tak výbušný, čo ho zvyklo vyvádzať z mieri, tak by patril k tej lepšej časti brankárov NHL. Veď uvidíme, či dodrží to čo sľúbil a bude len chytať a nie mlátiť ostatných hráčov. Keď si to splní, tak sa bude sústrediť na bránenie a podľa mňa mu to pôjde good. No ak bude rovnako výbušný, ako brankár sa môže rozlúčiť.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15309-lemai ... u-prostoru zajímavý rozhovor .. plně souhlasim s názorem na kapitána
AD1 - Lemaire
Nejde ani tak o sympatie k tomuto pánovi, vďačíme mu za prvý SC a v každom prípade je to PÁN TRÉNER. Veď on definoval novú defenzívu éru NHL a určil systém hry celej ligy na 10 rokov.
Čo ma však desí, že tento dinosaurus nezmenil svoju taktiku ani po lock-oute a teraz sa už hrá novým štýlom, modernejším, ktorý úspešne dokázal poraziť "trap". Čiže Jaques sa nenaučil za 15 rokov nič a bude v modernej dobe praktizovať štýl hry ktorý je 5 rokov mimo a svoje najlepšie časy zažíval pred 10 rokmi.
Kiežb by som sa mýlil :modlenie:

AD2 - Hranie sa na mŕtveho chrobáka
(Ne)aktivity na trhu voľných hráčov ma pekne serie. Tedenby bude ešte rok v Djurgardene, "posily" z farmy nestoja za reč a ak malo byť cieľom ich povolania znížoiť záťaž platového stropu tak nevidím zmysel nakoľko neprišla žiadna posila.
Beuchemin by bol posila ako lusk..aj on by určite radšej šiel k NJ ako k tragickému Torontu - o tom som presvečený.

Bergeron by bol super, najradšej by som videl ako centra druhej lajny perfektného two-way centra J. Stála :D ale ten by bol drahý.
Keď sa Rangers zbavili Gomeza nedalo by sa predat aj Rolstona?

AD3 - Predpoklad na ďaľšiu sezónu
Hockey News nás radí na 5. miesto na východe. Môj predpoklad pri súčasnej situácii je, že budeme bojovať o PO okolo 7. miesta.
Celú situáciu v NJ vidím ako nahrádzanie ostarnutej (ne)kvality neperspektívnou mladou nekvalitou.

btw dobrý článok:
http://www.webhokej24.sk/index.php?opti ... &Itemid=55
begbee konečně tu už začneš chodit?? byla tu bez tebe nuda
neaktvita na trhu mě je*e hodně jak sem již tu psal výše
jinak mě by se celkem líbil Malhotra z Jackets co ty na to ???
Jinak já jsem optimista ale tuto sezonu to bude těžké :(
mozno bude lemaire bude opet prvy co zaveli navrat k defenzive. nemozes vediet.
já sem již tady k Lemairovi vyjádřil ... jako uvidíme co z toho bude nakonec ale nejsem spokojeny s jeho výběrem
Hej Manny by nebol zly, dobry center do tretej lajny pripadne luxusny do stvrtej a dobry dozadu. Ocakavania z draftu sice nikdy nenaplnil ale ako stabilny hrac podla mna nesklamal.

Som zvedavy, no. Playoff by nemalo uniknut ale ako vravis bude to tazke. Troska sa mi to teraz nepaci nerad by som po konci dalsej sezone videl team v rozklade.

Ale tak Lou snad vie co robi, robi to dlho a vzdy uspesne :) Mohl by vytiahnut nejaky tromf z rukava ako zvykne (podpisanie Rafalskeho alebo tak nieco :)
debil píše:mozno bude lemaire bude opet prvy co zaveli navrat k defenzive. nemozes vediet.
Pokial viem Lemaire ordinoval ortodoxnu pascu v Minnesote doteraz. Vieme s akym uspechom. Kedze doteraz nuti hrat pascu v najcistejsej podobe nemyslim ze to po 15 rokoch zmeni. A nevidim dovod preco by sa malo znova navracat k defenzive, kedze moderny styl nad pascou zvitazil. Ten boj je uz raz a navzdy prehnany.
begbee přesně Lemair to hrál v Minesotě a myslím že nikdy ten tým nehrál tak jaký měl potenciál aspon tak si to myslím
s tím Malhotrou si mě pochopil :good: taky by se mi líbil do 3 brázdy místo Maddena a Pelley by mohl jít do 4
no s tím Louem jak si psal to je jediné co mne uklidnuje porotže to je fakt chlapik co v tom umí chodit
Takže takto to môže vyzerať v budúcej sezóne:

:?: Could you explain how you want the team to play this season and what the fans should look for on the ice?
:!: Lemaire: Everyone is saying that I’m really a defensively-focused coach, but I was looking at the Devils last year and I thought they were playing more defense than we were (in Minnesota). To win, and everyone knows this, you need solid defense. You need to be good in your own zone, and if you look at all the good teams – the teams that win – they play well in their own end, and that’s key. Secondly, you need some offense. We’re always working on offense, and every coach is trying to find ways, trying all kinds of drills with the players so they turn out to be better offensively. This is what we, as coaches, do a lot. Every practice we do drills to be better offensively; to be better going at the net; to be better at making plays in the offensive zone; to be better with our shots; to be better on the point at getting the puck to the net. What you’ll see is a good, solid team that plays at both ends of the ice. I want to try to create as much speed as possible, and be as much of a transition team as possible. That’s what people will see this year.

:?: With the signing of Chris Pronger and a few key acquisitions to the Flyers roster as well as the Stanley Cup Champion Penguins in our division, how do you feel the Devils will stack up in the Atlantic?

:!: Lemaire: I think we’ll do well. There’s a lot of teams that will start the season feeling that they have certain guys and will look stronger on paper. But it’s always the chemistry that counts. I think New Jersey has excellent chemistry on the team that we have right now. I really believe that we’ll be competitive even though you’ve got the Flyers, the Rangers, all these teams – the Penguins – that are good teams. But I feel that we can compete with them.
no begbee nevim mi to přišlo jako otřepane fraze v rozhovoru jako takže sme se nic noveho nedozvěděli :)
Tak máš pravdu, ale no.. lepsie nejake vyjadrenie ako ziadne :D
to určitě :good:
tak som si precital clanok,(sice zlozeny asi z 3 dalsich) ale lemaire sa vyjadril ze kapitanom ostane langenbrunner :thumbsup: a ze rolstona vidi ako kridlo a na centry si vie predstavit eliasa..mne osobne sa to vobec nepaci ze by mal hrat centra..to tam uz moze radsej byt zubrus,najlepsie by ale bolo keby niekto novy a hlavne produktivny ..
to je podle mě blbost aby dal Eliho na centra je to klasické křídlo ....centry bych dal 1. Zajíc 2. Zubrus 3.Pelley 4. to nevím
No problém je že centrov nemáme. Adekvátnych.
Nie je ešte voľný Brad Richards?
Richards je v Dallasu ne??
Pánové,Brady má ještě 2 roky platnou smlouvu v Dallase a jeho výměna je velmi nepravděpodobná :smile03:
jj tedka se na to taky dívám
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS