od Finnish Your Czech » úte 25. srp 2009 09:20
AD1 -
Lemaire
Nejde ani tak o sympatie k tomuto pánovi, vďačíme mu za prvý SC a v každom prípade je to PÁN TRÉNER. Veď on definoval novú defenzívu éru NHL a určil systém hry celej ligy na 10 rokov.
Čo ma však desí, že tento dinosaurus nezmenil svoju taktiku ani po lock-oute a teraz sa už hrá novým štýlom, modernejším, ktorý úspešne dokázal poraziť "trap". Čiže Jaques sa nenaučil za 15 rokov nič a bude v modernej dobe praktizovať štýl hry ktorý je 5 rokov mimo a svoje najlepšie časy zažíval pred 10 rokmi.
Kiežb by som sa mýlil :modlenie:
AD2 -
Hranie sa na mŕtveho chrobáka
(Ne)aktivity na trhu voľných hráčov ma pekne serie. Tedenby bude ešte rok v Djurgardene, "posily" z farmy nestoja za reč a ak malo byť cieľom ich povolania znížoiť záťaž platového stropu tak nevidím zmysel nakoľko neprišla žiadna posila.
Beuchemin by bol posila ako lusk..aj on by určite radšej šiel k NJ ako k tragickému Torontu - o tom som presvečený.
Bergeron by bol super, najradšej by som videl ako centra druhej lajny perfektného two-way centra J. Stála

ale ten by bol drahý.
Keď sa Rangers zbavili Gomeza nedalo by sa predat aj Rolstona?
AD3 - Predpoklad na ďaľšiu sezónu
Hockey News nás radí na 5. miesto na východe. Môj predpoklad pri súčasnej situácii je, že budeme bojovať o PO okolo 7. miesta.
Celú situáciu v NJ vidím ako nahrádzanie ostarnutej (ne)kvality neperspektívnou mladou nekvalitou.
btw dobrý článok:
http://www.webhokej24.sk/index.php?opti ... &Itemid=55