Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

...a mame po drafte, mackovia si ako 8 v poradi vytiahli z "hracskeho osudia" ZACHa HAMILLa

priznam sa, vela som o tomto kanadskom pravom kridelnikovi (18.) nepocul, ale kedze nejaky ten material mame stale po ruke, jeho finesy ma celkom zaujlai, oslovili..technicke vecicky ovlada brilantne; tak paci sa -) Zach Hamill #9 Everett Silvertips no ceresnickou na torte je tento brilatny gol Zach Hamill Between the Legs Game Winning Shoot Out Goal aj komenator mal dost :cool:

no a rata sa mi, ze riesi(l) c.9, ked som aktivne sportoval, toto ciselko nesmelo chybat ani na mojom chrbte :)

tak pod Zac, predved sa nam 8)

ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

cepi píše: Eklund "riesi"

PJ Axelsson is rumored to be going back to Minnesota in the Fernandez trade.

Edmonton has asked for permission to talk with Gomez (e4)

Briere down to four teams. Buffalo, Philly, LA, or Montreal....

Drury trade could go down today to San Jose. (e2)

Just settling in here in Columbus...I have a beautiful view of the "Drury Inn and Suites." Aaah the irony...

With the scenario of Calgary picking up Aucoin, word is that Stuart and Hamrlik are both headed elsewhere...
Eklund je re*ard co spravi tisic predpovedi a ani jedna mu nevyjde.

GM Chiarelli aktivne pracuje na ziskani Fernandeza z Minnesota Wilds, avsak zatial nedoslo k dohode.

Takisto este nie je rozhodnuty ci predlzi kontrakt s Jeremy Reich-om a Bobby Allen-om, ktory sa po 1.juli stanu volnymi hracmi.

Ohladne strategie sa vyjadril ze zvazuje moznost vymeny hracov ktori maju kontrakty, pretoze by to vyslo lacnejsie ako ziskanie volnych hracov avsak aj bez hracskej vymeny ma Boston este miesto v platovom strope na ziskanie jedneho volneho hraca top triedy.

Uvidime ako to cele dopadne, ale tlak na GM je obrovsky pretoze bez uspechu v tejto sezone ho Boston urcite vyhodi.

Inak vymena trenera Lewis-a bude stat Boston okolo $800 tisic rocne nasledujuce 3 roky, pretoze este stale ma s nimi kontrakt.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: paradicka Kowi, Teba tu stale rad vidim :wink:

rozhodne zaujimave info a s tou brankarskou "Manny" poznamkou si ma velmi potesil..jednym slovom brankarsky zijeme a to je fajn

na margo Allena, Reicha, pohodicka, ak odidu nech sa im dari na inom mieste, s tymi hracskymi vymenami je to rozumny, ale na strane druhej citlivy zatah..som velmi zvedavy na Glenna Murray..je vsak fajn, ze pod platovym stropom mame sympaticku rezervu..som plny ocakavania po 1.7..

tak fajn, skompletizujme si to :arrow: Notes, Quotes and Thoughts from the Draft, Day 2

a mackovia si cekli napr. ceskeho zadaka Radima Ostrcila..
ObrázekObrázek

poviem Vam, pri prvom pohade na "plesounka" Reula mi nebolo vsetko jedno :D

Zdeno Chara v PC akcii -) na 08 sa intenzivne pracuje :cool:

Obrázek

:!: Wild si mysleli, ze uz maju dohodu s Bruins ohladom Fernandeza v piatok, ale zislo z toho. zdroje tvrdia, ze Bruins tu dohodu zrusili. hovori sa, ze Bruins mali dat Wild vyber v drafte v prvom a druhom kole a Axelssona. Boston by potom musel predat brankara Toivonena. ukazalo sa, ze to bol cin, kedy Bruins su radi, ze ho neurobili. Fernandez nema v NHL dobru reputaciu. pozeraju sa nanho ako na cloveka, ktory sa necha pochvalovat, ked sa mu dari a zaroven odmieta zatracovanie, ked sa mu nedari. stale ma zmluvu na 4 miliony dolarov a stale mu ostavaju este dva roky do vyprsania zmluvy; nebude teda lahke ho vymenit. mysleli sme si, ze Boston je velmi blizko k dohode ohladom Fernandeza vo stvrtok vecer, no nestalo sa tak.. (zdroj: torontosun.com - za preklad dakujem PheShovi :thumbsup:

..tak ja neviem.. :sad2:

thefourthperiod.com zase pise, ze Boston ponukal za Fernandeza Murray-a a toho GM Wild nechcel lebo ma vysoky kontrakt.

Teraz je vraj snaha ziskat Bryzgalova z Anaheim... tak uvidime co z toho nakoniec bude.

Co sa tyka dalsich posil, spekuluje sa o obrancovi Brian Rafalski z NJ Devils avsak jeho plat cca $5 mil. za rok by vycerpal vsetky volne zdroje Bruins na platy hracov...

Mam take tusenie ze za niekolko dni sa konecne poriesi otazka brankara aby potom mal GM jasne kolko ma este volnych $$$ na platy dalsich posil.

Podla mna Bostonu nestačí len brankár aby sa dostali do časov ked valcovali s Thorntonom vo Východe...Potrebujú volákeho normálneho kanoniera,ktorý by šúpal goly vedla Savarda,Bergerona alebo Kessela...

Ohlund píše:Podla mna Bostonu nestaÄŤĂ­ len brankár aby sa dostali do ÄŤasov ked valcovali s Thorntonom vo VĂ˝chode...PotrebujĂş volákeho normálneho kanoniera,ktorĂ˝ by šúpal goly vedla Savarda,Bergerona alebo Kessela...
Snaha GM a noveho trenera je prave posilnit defenzivu, teda ziskat kvalitneho brankara a este aspon 1 pripadne 2 obrancov, aby sa ice time Zdena Charu znizil a tym bude ovela platnejsi na supera. V minulej sezone Bruins dostali strasne vela golov.

Co sa tyka strelcov tak by to mal tahat Murray, Sturm, Kessel a Bochenski sa tiez ukazal ku koncu sezony v dobrom svetle. Ja by som z cisto osobnych dovodov chcel aby dali sancu trebars Bondrovi no to je malo realny sen.

Tento tyzden bude definitivne dohodnuta maximalna hranica na platy v sezone, malo by to byt medzi $48 az 50 milionov.

Vlastnik Bruins, pan Jacobs, sa vyjadril ze chce aby Bruins zacali sezonu s $3 az 5 milionovou rezervou do platoveho stropu aby v pripade potreby mohlo dojst k posilneniu muzstva aj pocas sezony.

to je rozumný nejakou hranici to tam chce nechat ked se nekomu nedaří bo tak aby mohlo být posíleno neby ked se nabídne výhodný trade takže to je rozumné !!!

Obrázek novinky od medvedov

Kevin Paul Dupont (Boston Globe) pise, ze GM Bruins Peter Chiiarelli by sa mal zamerat na zlepsovanie brankarskeho postu a modrej ciary. Dupont navrhuje Briana Rafalskeho ako mozny ciel bostonskej modrej ciary hoci si uvedomuje, ze GM Jersey sa bude pokusat udrzat ho.
Dupont taktiez veri vo vymenu Glena Murraya, mal byt vymeneny za Fernandeza, pripadne kvoli svojmu kontraktu..
Toivonen by mohol byt vymeneny, ak Chiarelli zozenie lepsieho brankara, rozmysla taktiez nad podpisanim Chrisa Druryho...

Spectorova (reports) poznamka: zabudnite na Druryho a Rafalskeho, pretoze Chiarelli (Chia) sa rozhodol ze radsej nebude nahanat hracov z listiny volnych ako robil minuly rok "neprekvapi ma, ak Chia zmeni svoj zamer ziskat Fernandeza na Bryzgalova z Anaheimu, ktory je teraz volny a ma prijatelny kontrakt. ocakavam, ze Chia urobi nejake podpisy tykajuce sa UFA a Murraya sa pokusi udrzat si kvoli veku, historii zraneni a platu (ths Phesho :thumbsup:

pane jo, ale sa nam to zamotava :roll: kowi, supr new BB sat :cool: a aj Tebe veelke dik za horuce novinky priamo z Massachutes :super:

copak o to chtít může ale eště taky získat to je věc druhá !!!§ neim jestli by Wild pustili Fernandeze za Murrayho to semi nezdá jako přílioš výhodný obchod pro Wild a Rafalski si myslim že je hlavní postavou obrany Ďáblů tudéž jen velmi těžko prodejný neby vyměnitelný jen aby to neodnesli ve výměnách nejací nováčci v dresu Bruins !!! to by byla škoda !!!

Tak s Rafalski-m sa mozme rozlucit, pretoze sa vyjadril aby jeho agent urobil vsetko pre predlzenie kontraktu s Devils.

jj a nevim jak se budou Wild tvářit na výměnu Murray<->Fernandes to bych řekl že by pro Wild nebyl nejlepší obchod jelikož sou téměř jediný kdo mají velmi kvalitní brankářskou dvojici tak se z toho dá vytěžit trochu víc než jen Murrayho nic proti nemu ale je to tak !! :wink:

lamik> ved prave GM Minnesotta Wild nepristupil na tu vymenu kvoli vysokemu platu Murray-a.

Dnes GM Chiarelli opat daval vypovede- odniesol si to jeho Assistent GM Jeff Gortion a sef amaterskeho scouting-u Daniel Dore... vsetko nasvedcuje tomu, ze Chiarelli si je vedomy ze ide aj o jeho krk takze uspech v tejto sezone chce dosiahnut vsetkymi moznymi sposobmi... Dufam, ze jeho volby budu spravne a Boston opat ukaze svoju vitaznu tvar!

..ked uz sa riesi taketo upratovanie, tak nech pekne od podlahy :) Chia je podla mna muz na spravnom mieste, jeho GM praca sa mi naozaj rata a konecne! vidim, co sa pre tim ako taky robi, fajn pred sezonne znamenie :!:

na margo posil/pozicii; pre mna prvorade:

- brankar - ci Fernandez, ci Bryzgalov, jedneho z tejto dvojice chcem mat v time; Timmy musi zostat, v minulej sezone si ziskal moje sympatie aj svojimi finesami napr. pri inkasovani golov, fajn klucina :cool:

- obrana - urcite prvoradejsia ako utok; 1-2 kvalitni zadaci a bude OK; na Rafalaskeho asi mĂ´zme zabudnut, ale predpokladam, ze nejaky kvalitny zadacik sa k nam dokotula; tym padom, tak ako podotkol kowi, Zdenova zatazkavajuca uloha sa akoby odlahci

- utok - som spokojny s tym, co mame momentalne k dispozicii; navyse, ak bude Glen zdravotne fit, spolupraca Savard-Murray bude opät nahanat superom strach

mohlo by to vyzerat napr. aj takto?:

Axe-Savard-Murray
Sturm-Bergeron-Bockenski
Kalus-Kessel-Kobasew
Asham-Thompson/Mair-Donovan
Chistov/Krejci

Alberts-Chara
Ward-Stuart
Ference-Wideman
Lashoff

?

samozrejme, to je len kalkulacia, pred sezonu sa zostava urcite premiesa doplnenim novych hraoov; zaujimave bude sledovat napr. poziciu centrov, ktora je v time slusne naslapana -) Savvy, Bergy, Kessy..

no a na zaver este zmienka o dresoch, resp. taky letmy pohlad za nimi,m ktory nedavno vysiel na nhlpro.cz :arrow: Letmý pohled na nový dres týmu Boston Bruins

Pravda Cepi je, že Bryzgalov by potřeboval z Anaheimu osvobodit, dle mého názoru může u Vás v poho dělat 1.............. 8) !!!!

jj souhlas za Giguerem si toho stejne moc neodchytá a Bruins potřebujou kvalitní jedničku kterou Ilja bezesporu bude když dostane šanci !!!

Obrázek novinky od medvedov

mackovia prejavili zaujem o Raya Emeryho; ten je vsak RFA, predpokladam tak, ze senatori bezproblemov vyrovnaju ponuku Bruins a Ray bude aj v dalsich sezonach oporou senatorov

jeho minulosezonny plat bol naozaj povimnutia hodny = 0.925 :roll:

ale pokus od medvedov viac ako sympaticky, len co z toho, kazdopadne, polovacka na brankara neuticha Obrázek

Obrázek

jo tady nebude co rešit Senators vyrovnají nabídku a Emery se nikam stehovat nebue !!!! :!:

Tak toto beru jako samozřejmost, že si ho Sen´s podrží, být vedením Bruins, zaměřil bych se na shora zmíněného Bryzgalova......... !!!!

gratuluju cepi modlitby byly vyslyšeny a přichází Manny Fernandez to týmu Bruin za Petra Kaluse a budoucí výběr ve 4 kole draftu takže si myslím že to bylo pomerně levný !!! :cool: Medvídci sou opet o neco silnější a ted už je musíme brát vážně !!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek

tak pod Manny, uz sa neviem dockat, kedy si na seba nahodis novy medvedi kozustek :cool: :cool: :cool:

ok pani, ak trosku predychame, vyjadrime sa aj bez tych emocii :D

Obrázek
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS