Jinak jsem nedávno na HFBorads (jo, vím, je to sra*ka fórum.

) na dost zajímavý téma.
Že budujeme kádr ve stylu Chicaga/Los Angeles a (některý) základy už máme položeny.
Keith-Seabrook

Ghost-Morin/Alt/Hägg (?)
Kane

Voráček
Brown

Simmonds
Toews, Kopitar

G (i když tady bylo dost lidí proti, že prý G nedokáže být takovým lídrem jako Toews, což je ale celkem pochopitelný, když je Johnny momentálně nejlepší lídr ze všech kapitánů).
Quick

Mason (pokud ten

vyhrajeme, tak imho právě Steve dostane Conn Smythe...)
Richards, Shaw

Couturier
Versteeg/Smith, King/Clifford

Read
Stoll, Krüger

Laughton (?)
Samozřejmě tady s tímto všichni nemusí souhlasit a taky určitě nebudou, ale jen jsem to přepsal, jak to někteří vidí na HFB. Koneckonců tu pointu jste snad pochopili všichni.
Ale byla tam trefná poznáma, že pokud máme v play-off uspět, tak budeme potřebovat i životní formu z tzv. druhé vlny. Jako vloni měli v Chicagu Bickella či Saada, nebo letos mají Kings v Pearsonovi a Toffolim... Nebo jako my jsme měli před čtyřmi roky v Leinovi.
Každopádně jsem rád, že náš tým se konečně ubírá nějakým směrem a už to nebude jen o letních podpisech a trejdech. S Hexym to bude imho běh na delší trať, ale s těmi základy, co máme, by to do tří, čtyři let mohlo být kompletní.
kajo píše:Ono, my sme tu na Grossa p....li dost dlho, ale ak si dobre spominate, prve mesiace v sezone bol jeden z najlepsich bekov. A potom si dodrbal nohu, po zapasoch chodil vo "walking boot" a uz to bolo zle. Tym chcem povedat, ze vymene by som sa sice nebranil, ale ak ostane, nebude to koniec sveta.
THIS.

Holt, tady je priorita ten Vinny...