Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PainKiller píše:Tak ahoj Miku :bye2: Lundin se na jeden rok za jeden mega upsal Minnesotě. Za ty prachy mohl klidně zůstat. Škoda, třeba se po sezoně vrátí.
Těžko. Vůbec nemusel odcházet, stačilo mu pouze nabídnout kvalifikační nabídku. Zkrátka a jistě, Yzerman o něj nestál, asi se nehodí do systému. Já jsem jiného názoru. Zbavovat se jednoho z nejlepších beků uplynulé sezony... :hroza:
Takze pre Wild dobry podpis :thumbsup: Obranu by mal mat istu, mozno aj TOP 4 :?: Chceli ho uz skor, ale po otvoreni trhu chcel dlhodoby kontrakt, no napakon podpisal len na rok, dost zavazilo aj to, ze je minnesotsky rodak. Yzerman sa nechal pocut, ze to bolo koli stropu, kvalifikacny kontrakt, arbitraz a bla bla bla...
4WildCelt: Lundin určitě má na to hrát u vás druhou dvojku :wink: V obraně je spolehlivej, dokonce v základní části bych řekl náš nejspolehlivější bek, nedělá chyby. Je fakt, že ofenzívy se moc nehrne ale to ani tak nevadí, pokavad odvádí skvělou práci vzadu. Určitě dobrý podpis pro vás :thumbsup: Snad se mu tam bude dařit.

Jinak co tak někde psali, prý mu to v Tampě podělal agent. Mike chtěl dlouhodobý kontrakt s cap-hitem 1.5 mega, což mu prý Yzerman kvuli stropu nechtěl dát. No, nakonec stejnak Lundin vzal to, co by vyhovovalo asi i SFYmu. Každopdáně uvidí se až v průběhu sezony, jestli to byl krok vedle, nebo jeden z dvojice Gilroy/Gervais bude lepší. Když už sem se snažil tyhle dva porovnávat, vůbec nedokážu odhadnout, kdo je lepší. Čísla mají skoro shodný, i když Gervais u slabých Isles dřív bodoval o chlup víc. Ale jde spíš o to, komu to jde líp v defenzívě.
Podle Erika Erlendssona se o poslední místo v sestavě (křídlo třetí lajny) porve Tom Pyatt, Carter Ashton a Blair Jones. Největší šanci má potom asi Ashton. Asi bych to viděl stejně, i když se možná Tyrell přesune do třetí lajny a ve čtvrtý řadě bude hrát jeden z dvojice Pyatt-Jones... jenom pokavad by Ashton nezmákl Áčko. Podle mně ale na to má. v Lajně s Moorem a Shannonem by si mohl sednout a pokavad by udělal dejme tomu 30 bodů za sezonu, byl bych spokojenej.
PainKiller píše:Podle Erika Erlendssona se o poslední místo v sestavě (křídlo třetí lajny) porve Tom Pyatt, Carter Ashton a Blair Jones. Největší šanci má potom asi Ashton. Asi bych to viděl stejně, i když se možná Tyrell přesune do třetí lajny a ve čtvrtý řadě bude hrát jeden z dvojice Pyatt-Jones... jenom pokavad by Ashton nezmákl Áčko. Podle mně ale na to má. v Lajně s Moorem a Shannonem by si mohl sednout a pokavad by udělal dejme tomu 30 bodů za sezonu, byl bych spokojenej.
30? To je podle mě moc. Vzpomen si loni na Tyrella. Myslím, že pokud nechytne start, bylo by i 20 bodů úspěch. Ale pokud udělá áčko, třeba chlapec příjemně překvapí.

Jinak Ashton - Moore - Shannon vypadá na papíře podobně jak naše úspěšná linka z PO Bergenheim - Moore - Downie.
Shannon má rychlost jak Bergie a Ashton je silový útočník, stejně jako Downie. Mohlo by to fungovat.
V té sestavě stejně jinde místo není (než křídlo ve třetí). Čtvrtá lajna byla loni úspěšná a není důvod to měnit. Maximálně z ní někdo může vytlačit Tyrella....
A nebo je ještě varianta, že budem hrát na 7 beků a 11 útočníků a tak nebude nikdo nový potřeba. Což se může tady dost dobře stát s tolika bekama (hlavně MAB). S tou bottom6 problém nebude, spíš top6 se mi nelíbí - Vinny, Marty, Stamkos (snad) jsou ok, Downie tam taky umí hrát (ale stejně byl nejlepší ve třetím útoku s Moorem a Bergenheimem, ale tak budiž, o něho strach nemám), ale Purcell měl zatím dobrou jenom jednu sezonu, tam je otazník. A Malone je Malone, ten tam nebude dobrý nikdy, o tom mě za ty 3 roky spolehlivě přesvědčil. Moc nejistoty na můj vkus....
Určitě souhlas s mountainem. Lajna Downie - Moore - Shannon by byla parádní. Purcell myslím loňskou sezonu minimálně zopakuje. Horší je to s Malonem. Poslední dobou často marodí a je do počtu. Kdyby hrál v lajně se Stammerem a Martym a podával výkony jako z první části sezony 09/10, nebyl by v tom žádnej problém. Jestli se Ryan zraní, v top6 ho bude muset nahradit Shannon. A bohužel, ale Pyatt a Jones na víc jak 4. lajnu nemají. Musíme se teda modlit, aby Ashton mile překvapil, udělal Áčko a dokázal zalepit díru ve třetí lajně.

Jinak, nevim jak důvěryhodný jsou informace na eliteprospects, ale Bergeron je tam jako D/W a Gilroy D/RW. Navíc Yzerman sám řekl, že sezonu začnem s 8 beky - přičemž se IMO bude rozhodovat jestli zůstane Gilroy nebo Gervais. Ani bych se nedivil, kdyby Bergeron začal sezonu jako křídlo. Ofenzíva mu přece jenom říká víc, než defenzíva. Stejně jako si Atlanta přeorientovala Byfugliena na beka, my bysme mohli udělat to samý ale opačně s Bergeronem. Kemp nám stejnak nakonec ukáže, jak to všechno asi bude.
Můj názor na Malona je trochu zkreslený díky té idiotské smlouvě co s ním Lawton podepsal. Plus mi přijde, že vůbec nezapadá - s Martym a Stammerem hraje líp Downie a jeho chemistry s Vinnym je jedna velká nula. Letos v PO byl taky neviditelný. Přitom takový hráč co umí (nebo měl by umět) dá gól z brankoviště je hodně potřeba. Ale stejně bych se klonil k té možnosti, že budem hrát 7+11 (EDIT) a Boucher to bude točit jak bude potřebovat, tak snad se Malone nějak využije.
Uvidíme no, třeba v kempu někdo překvapí.
7+12 hrát nemůžem, skrz dementní zámořský systém. Počet hráčů v poli musí dávat číslo 18 :hroza:

Downie - Moore - Shannon lajnu asi neuvidíme. Downie se Shannonem jsou praváci a Downie levaso hrát neumí. Shannon prý umí zahrát všude, ale jeho místo je přeci jenom na pravém křídle...
Jo samozřejmě jsem myslel 11 útočníků, to je překlep...
Bugsy si bere zpátky číslo 12.
Ducks sign defenceman Matt Smaby. :rofl: :rofl:

Good luck, Ducks...
kisin píše:Ducks sign defenceman Matt Smaby. :rofl: :rofl:

Good luck, Ducks...
Do 3.páru sa hodí....Ducks ale potrebujú predovšetkým nejakého schopného forwarda
OndroNR píše:Do 3.páru sa hodí....
Ne, Smabyho je škoda i na farmě.
kisin píše:
OndroNR píše:Do 3.páru sa hodí....
Ne, Smabyho je škoda i na farmě.
Hups, 32 zápasov 0+0, to je tak moc tragický ? :shock:
Ofenzívu vem čert, ale on je špatný i v defenzívě... moc pomalej. Tutově to bude two-way a celej rok v AHL :D

EDIT: No co sem řikal :) Two-way na jeden rok za 600k.
Tož podle ruskýho tisku a eliteprospects, bysme mohli mít zájem o běloruskýho beka Dmitri Korobova. Na MS měl celkem dobrý čísla, v KHL taky na defenzivního beka to jde. Že by náhrada za Ohlunda? :D Když už by se něco takovýho stalo, tak by IMO dostal two-way smlouvu na jeden rok. Jinak tady je zmíněný odkaz.
Если у него все получится – пожалуйста, но я очень хочу, чтобы Коробов остался.
... Sykora ho evidentne moc pustit nechce.
Prulomova zprave or Erika Erlendssona:
Erik Erlendsson píše: I HEARD STAMKOS SIGNED IN KHL FOR 20 YEARS AND $3 TRILLION, IT MUST BE TRUE.
Right as the Devils coach press conference is supposed to start the Lightning announce they reach a new deal with Stamkos.

5-year deal :!: Details coming up. SFY vyhral. :good:

EDIT: 7.5 per for Stamkos. :!:

EJHradek_NHL EJ Hradek
Stamkos contract: five years, 37.5M. Cap hit: 7.5M. Year-by-year: 8M, 8M, 8M, 8M and 5.5M.
petrik píše: tych vasich vysnivanych 6,5 na 5 rokov je IMO utopia. bud mu date "kovalchukovsku" lifetime zmluvu kde by sa ten cap hit dal znizit nizsimi sumami v poslednych rokoch, alebo ak chcete len 5-6 rocnu zmluvu tak ten cap hit podla mna bude min. 7,5-8 mil
:frajer2: :rocker: :ciga:
Si to vydupal, protože moc dobře věděl, že nemáme jinou možnost než mu ty prachy dát....za 7M bych byl radši, ale tak není to zase tak strašné. Jestli bude hrát tak jak umí, tak to bude dobré. Závěr sezony - včetně PO - tomu ale vůbec nenasvědčoval, ale tak snad se probere. A těch 5 let je ideálních, to se mi líbí.
Docela se divím, že žádný jiný tým nedal offer sheet za 8M jenom proto, aby nám trochu zafláknul strop, protože taky ví, že bysme to museli dát.
mountain píše: Docela se divím, že žádný jiný tým nedal offer sheet za 8M jenom proto, aby nám trochu zafláknul strop, protože taky ví, že bysme to museli dát.
...a oni by mohli získat Stamkose :D
Myslim, ze medzi GM je ticha dohoda nedavat offer sheet na hviezdy.
No hurááá. Toto teda trvalo :D Cap hit mohl teda být určitě nižší... 6.5 ideál, 7 maximum, ale holt se spokojim i s těma 7.5. Stammer ale musí hrát tak jako první část sezony, pak si ty peníze zaslouží. Délka je ok, v tu dobu skončí smlouva i Martymu.
Zítra by se měl oznámit i podpis Purcella... tak snad to bude nějaká rozumný slouva podobnou té Dwonieho. Jinak pak bude soupiska už uplně kompletní.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES