My family and I are extremely appreciative to be a part of this proud organization. As head coach of the Predators, it is my duty to regenerate the success that these fans of ours deserve and are used to. With all of that said, I'd like to extend a thought to the city of Philadelphia, asking their fans that they please shut their face over Shea Weber. This beastly stack of badass is sticking on my blueline, and I'd sooner hang my head over a Bunsen burner than see him moved for the half-ass Armchair GM proposals you *think* work. We're not trading the best defenseman in the world for schleps. Now, let's get to work. --Peter Laviolette's press conference
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ale notak... Snad si poznal, ze to nereklAtlantik píše:Lavy to rekl na rovinu. Myslim ze je jasny, jak to ted mezi vama a Nashvillem je a bude. Cili urcite necekejte, ze vas budou zbavovat dead weight Lecavaliera a podobne. A vlastne vsechno tykajici se Flyers bude ze strany Poileho ignorovano, ale to vlastne nerikam nic novyho.
To psal nekdo na HFku.
Nevim, proc to Logan nezkopiroval cely vcetne
Peter Laviolette's press conference in my mind
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... stcount=55" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... stcount=55" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyz jsem se nad tim zamyslel, tak mi to uz bylo jasny. Priste radsi nekamuflovat, jsem si jistej ze jsem nebyl jedinej kdo se do ty pasti chytnul.AndyF píše:To psal nekdo na HFku.
@DNFlyers: #Flyers have called a press conference for 11:30am to promote Ron Hextall to GM and Paul Holmgren to president.
zaujímavý spôsob ako fetku odstaviť na vedľajšiu koľaj. 
Corey Pronman @coreypronman 5m
Yet another NHL team adopting the very successful Edmonton Oilers front office model.
Corey Pronman @coreypronman 5m
Yet another NHL team adopting the very successful Edmonton Oilers front office model.
upřímně, já jsem nevěděl že je to fake, taky jsem měl za , že je Lavy klidně schopnej tohle říct a z mýho zdroje to tak bohužel i bylo prezentováno, takže sorryAndyF píše:To psal nekdo na HFku.
To neni zajimavy. Za sociku naprosto bezny postup. Rikalo se tomu "vykopnout ho vejš"Getzo5 píše:zaujímavý spôsob ako fetku odstaviť na vedľajšiu koľaj.
So when Snider said "that doesn't mean tomorrow" last Friday and everyone jokingly said "how about the next day?" They weren't far off.
Niekedy je menej viac a tie dva smajle boli snad dostacujuco vystizne. Mne je luto, ze Homer konci ako GM, podla mna v tej funkcii bol dobry a niektore cudne rozhodnutia urobit "musel" (Snider). A Hextall je predsa len neznama, takzo povedat, co od neho ocakavat...bude aktivny? bude pasivny? v jednaniach bude tvrdy alebo sa lahko necha nachytat? Cas ukaze.
Hexy
To dlouho netrvalo. 
Už se vyjádřil, že na draftu se pokusí vzít nadějné LW, resp. ho příp. získat v létě. No, stručně řečeno - chce sehnat LW do top formace. Fakt ho potřebujeme, do TOP6 tam máme jen Hartnella a G vedle sebe by potřeboval produktivního střelce IMHO.
Navíc by tu pak byla možnost přesunout Vorase do druhého útoku, což by dle mě se mělo taky stát, mohl by z B. Schenna udělat 30ti-gólovýho střelce.
Můj sen by byl mimochodem podpis Gáboríka nebo Vaneka.
Každopádně bych na rok to zkusil příp. i s Heatleym. Myslím, že schopnost trefování vinklů se jen tak z rukou nevytratí a horší jak McGinn by to nebylo. 
No... Už se fakt nemůžu dočkat prvních změn v našem kádru pod Hexym.
Už se vyjádřil, že na draftu se pokusí vzít nadějné LW, resp. ho příp. získat v létě. No, stručně řečeno - chce sehnat LW do top formace. Fakt ho potřebujeme, do TOP6 tam máme jen Hartnella a G vedle sebe by potřeboval produktivního střelce IMHO.
Navíc by tu pak byla možnost přesunout Vorase do druhého útoku, což by dle mě se mělo taky stát, mohl by z B. Schenna udělat 30ti-gólovýho střelce.
Můj sen by byl mimochodem podpis Gáboríka nebo Vaneka.
No... Už se fakt nemůžu dočkat prvních změn v našem kádru pod Hexym.
Tak to vypadá, že Downie i Hall u nás už smlouvu nedostanou. Co se týče Downieho, tak to chápu, když se Akeson ukázal v dobrém světle a počítá se s ním od října do Áčka.
Halla je mi trošku líto. Kdyby zase podepsal za cca 600 tisíc, tak to mohl být platný 13. útočník. Je asi akorát jasný, že Laughton takto rovnou naskočí do NHL. A pravděpodobně bysme měli 4. útok ve složení: Raffl-Laughton-Rinaldo
To by byl luxus.
A jinak údajně Hextall není moc nadšenej z toho, že by měl nabízet Kimmovi smlouvu, protože to Berube chce. A já se mu nedivím, snad to tak fakt bude a Kimmo skončí. Už nám nemá co dát a radši jeho prachy nacpat jinam (ideálně TOP LW).
Ovšem hlavní priority Hexyho pro toto léto jsou jinde.
1) Podpis Braydena Schenna. To mě celkem překvapilo, očividně s ním, resp. jeho agentem, opravdu budou problémy, co se týče nového kontraktu.
2) Budoucnost Vinnyho.
Snad ho dokáže někam vytrejdovat i za cenu, že bychom si měli cca 1,5 mega ponechat z jeho cap hitu.
Halla je mi trošku líto. Kdyby zase podepsal za cca 600 tisíc, tak to mohl být platný 13. útočník. Je asi akorát jasný, že Laughton takto rovnou naskočí do NHL. A pravděpodobně bysme měli 4. útok ve složení: Raffl-Laughton-Rinaldo
A jinak údajně Hextall není moc nadšenej z toho, že by měl nabízet Kimmovi smlouvu, protože to Berube chce. A já se mu nedivím, snad to tak fakt bude a Kimmo skončí. Už nám nemá co dát a radši jeho prachy nacpat jinam (ideálně TOP LW).
1) Podpis Braydena Schenna. To mě celkem překvapilo, očividně s ním, resp. jeho agentem, opravdu budou problémy, co se týče nového kontraktu.
2) Budoucnost Vinnyho.
Downie by měl zůstat. Takovej hráč je podle mě hodně ceněnej a skvěle zapadá k Seanovi do lajny.Rono píše:Tak to vypadá, že Downie i Hall u nás už smlouvu nedostanou. Co se týče Downieho, tak to chápu, když se Akeson ukázal v dobrém světle a počítá se s ním od října do Áčka.
Halla je mi trošku líto. Kdyby zase podepsal za cca 600 tisíc, tak to mohl být platný 13. útočník. Je asi akorát jasný, že Laughton takto rovnou naskočí do NHL. A pravděpodobně bysme měli 4. útok ve složení: Raffl-Laughton-RinaldoTo by byl luxus.
2) Budoucnost Vinnyho.Snad ho dokáže někam vytrejdovat i za cenu, že bychom si měli cca 1,5 mega ponechat z jeho cap hitu.
Hartnell - Giroux - Voráček
Read - Schenn - Simmonds
Raffl - Couturier - Downie
? - Rinaldo - Hall
Lecavalier trade, Laughton farma, Akeson 13. forward - zaskakující. Luxusní útok chybí jen pracovitej 4lajner. Ron nebude mít moc práce s útokem, ale obranu musí vyřešit. Zbavil bych se veteránů Streita s Timonenem a hledal mladší náhradu.
Verim ze s prichodem Hextalla bude nase vedeni konecne opravdu racionalni a rozumne
Co se tyce Shenna tak pokud by delal zle tak bych ho klidne vymenil zase takova star to teda fakt neni.
Jinak Downiemu bych za 2 M na 2 sezony dal jeste klidne sanci bo na tribude muze sedet vzdycky
Timonena uz nepodepisovat a Streit at zustane ted byl fakt docela okey.Klidne i Grossmana bych se zbavil a snazil bych se nasadit a dat poradnou sanci mladi.Ted aspon je v ty obrane z ceho vybrat co se mladych tyce.
Co se tyce Shenna tak pokud by delal zle tak bych ho klidne vymenil zase takova star to teda fakt neni.
Jinak Downiemu bych za 2 M na 2 sezony dal jeste klidne sanci bo na tribude muze sedet vzdycky
Timonena uz nepodepisovat a Streit at zustane ted byl fakt docela okey.Klidne i Grossmana bych se zbavil a snazil bych se nasadit a dat poradnou sanci mladi.Ted aspon je v ty obrane z ceho vybrat co se mladych tyce.
Blbost. Read se od Coutse nikdy nerozdělí, neboť je to TOP3 defenzivní útočné duo v lize, ne-li úplně nejlepší.Leo píše:Downie by měl zůstat. Takovej hráč je podle mě hodně ceněnej a skvěle zapadá k Seanovi do lajny.
Hartnell - Giroux - Voráček
Read - Schenn - Simmonds
Raffl - Couturier - Downie
? - Rinaldo - Hall
Lecavalier trade, Laughton farma, Akeson 13. forward - zaskakující. Luxusní útok chybí jen pracovitej 4lajner. Ron nebude mít moc práce s útokem, ale obranu musí vyřešit. Zbavil bych se veteránů Streita s Timonenem a hledal mladší náhradu.
Voráčka chceme oddělit od Gho, protože typově jsou si (když se na to přijde) dost podobní. Potřebujeme TOP LW k Gmu, aby se právě Voras mohl posunout do druhé a Simmer do první.
Downieho nahradí Akeson, kterej je levnější a hrál fakt dobře. Tudíž třetí lajna Read-Couts-Akeson a čtvrtá bude: Raffl-Laughton-Rinaldo. Myslím, že takhle s tím počítají všichni, uvidíme jak Hexy.
Jinak jo, Angere, Grossmann by měl být vytrejdovanej.
Inak dost sa hovori o prichode Dennisa Rasmussena zo svedskej ligy. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9985" onclick="window.open(this.href);return false;
Do bottom 6 by mohol byt dobry...vlastne miesto Rinalda by som bral do stvrteho utoku hocikoho. Raffl, Laughton a Rasmussen by mohol byt skvely stvrty utok.
Do bottom 6 by mohol byt dobry...vlastne miesto Rinalda by som bral do stvrteho utoku hocikoho. Raffl, Laughton a Rasmussen by mohol byt skvely stvrty utok.
Ten Lecavalier sa da fakt dat len na toho druheho centra alebo ma potom este napada rw do prvej. Vory je neschopny trafit branu a Lecavalier ma tu ranu zase vybornu a aj hokejku drzi na spravnu stranu jak vory, takze by mu to tam G mohol pekne hadzat a vory by sa presunul do druhej....lenze potom co zas pi*i so simmerom
lw?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé