Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Takovýhle spekulace je nejlepší ignorovat. Objevilo se jich už tolik, že bych je nespočítal na obou rukách :D Neznepokuje mě to, že ještě nepodepsal ale to, že chce plat kolem 8.5 milionu dolarů. Nepřekonal ani hranici sta bodů a navíc druhou půlku letošní sezony suckoval. Jak nám může zaručit, že od další sezony to bude zase starej dobrej Stammer ze sezony 09/10 a začátku 10/11 ? Nijak. Ono jen aby ten jeho pád opravdu nebyla předzvěst Cheechoo syndromu :D

EDIT: Přesně co psal kisin s tím agentem, sem psal včera. Ne náhodou se ani Doughty nemůže dohodnout na nový smlouvě, když oba dva mají stejnýho agenta :D
Ja bych Stamkose kopnul do zadku za 8,5 mega vazne nestoji.
Anger píše:Ja bych Stamkose kopnul do zadku za 8,5 mega vazne nestoji.
:beee: tak toto tiez nemusim, je to talent, o tom sa nemusime bavit, ma fasa buducnost pred sebou, ale wtf keby v NHL odohral x,y sezon s ustalenymi vykonmi, nie ake predvadzal v 2.polke sezony ok, ale i tak, 8,5 :scare: :beee:
Ať Stammer vyhodí svýho agenta... nebejt zpropadenýho Meehana, už by Steven podepsal za 6.8 mega na rok :bitka3: Doughty ať udělá to samý, vydřiduch jeden :D
cepi píše:
Anger píše:Ja bych Stamkose kopnul do zadku za 8,5 mega vazne nestoji.
:beee: tak toto tiez nemusim, je to talent, o tom sa nemusime bavit, ma fasa buducnost pred sebou, ale wtf keby v NHL odohral x,y sezon s ustalenymi vykonmi, nie ake predvadzal v 2.polke sezony ok, ale i tak, 8,5 :scare: :beee:
Počkaj až s tým začne Seguin. :cert: :D
PainKiller píše:Ať Stammer vyhodí svýho agenta... nebejt zpropadenýho Meehana, už by Steven podepsal za 6.8 mega na rok :bitka3: Doughty ať udělá to samý, vydřiduch jeden :D
5% z 6.8m a 5% z 8.5m je "nepatrný" rozdiel. :giggle: Tiež zdieľam názor, že za tým častokrát stoja agenti a samotná "tabuľková" trhová hodnota, ktorá občas nepustí. Tak to proste pri jednaniach býva, to je biznis.
:hmm: rad by som vedel, na kolko % sa v tom vezie Stamkos a na kolko jeho agent

Seguin - je to sice neporovnatelne, ale Chia by sa mu pri takychto extremnych poziadavkach s prepacenim vykadil na hlavu.....vid. Kessel, z nasej strany bol zaujem udrzat si ho, ale Kessel mal diametralne odlisne financne poziadavky, tak paci sa, samozrejme my sme za neho ziskali iny material, kdezto Bolts za Stamkosa ziskaju....? :sarcasm:
Byznys to určitě je a je pochopitelné, že každý agent chce pro svéha klienta to nejlepší (=nejvíc peněz). Ale na druhou stranu ten hráč mu taky může říct "nějak se to nehýbe, tak trochu slevíme" nebo "sice mi nabízí o 0.75M míň, než jsem si představoval, ale vezmem to" atd., určitě probíhá i komunikace agent-hráč, nejenom agent-GM.
Jako ja to spis chapu u hrace do treti a ctvrty lajny priklad Talbot kterej si jde k nam vydelat ale to jsou hraci u kterych je rozdil mezi 1M a 2M 100 procent a jsou to pro ne velky prachy tak tam chapu ze si chtej vydelat penize , ale u nekoho kdo si vybira jestli 8 nebo 7,5 tak to opravdu nechapu.
Anger píše:Jako ja to spis chapu u hrace do treti a ctvrty lajny priklad Talbot kterej si jde k nam vydelat ale to jsou hraci u kterych je rozdil mezi 1M a 2M 100 procent a jsou to pro ne velky prachy tak tam chapu ze si chtej vydelat penize , ale u nekoho kdo si vybira jestli 8 nebo 7,5 tak to opravdu nechapu.
Veď práve preto to vidím najmä na agentoch, tak ako hore píšem Painovi ;)
Yes! Já to věděl, SFY mě vyslyšel :)
ryanshannon26 píše:Goodbye Ottawa. I'll miss my teammates, the fans and the city. Great organization. See you Dec 5! #thank you #sens
5. prosince hrajem proti Senators :D Nic neni official, ale Ryan to už prozradil na svym twitteru.
Akorát si chlapec bude muset změnit číslo (#26) :wink:
Asi si IMO vezme #62 :D Jinak smlouva na jeden rok za 625k... to je kua dobrá cena. Čekal sem smlouvu okolo jednoho milionu. Good job SFY, ted si zabodoval :thumbsup:
Kurňa kto vám má rozumieť keď už ani mená nepíšete? :panika: Podpísali ste Shannona? Mal som možnosť s ním hovoriť po zápase s Kanadou, super chalan a sympaťák. :good:
Něco málo, co od Shannona můžem očekávat :thumbsup:

Tampa Bay Lightning GM Steve Yzerman says roster is set (for now) after signing RW Ryan Shannon. Takže další posily už nečekejme. Malone nám bude muset vystačit :D Jinak podle článku by měl dostat Shannon šanci i v top6. Sezonu máme zahájit s osmy obránci :eek2:
Výborně! Dočkal ses Paine :) i já jsem spokojen - dobrá cena, Shannon udělal v podprůměrné Ottawě 27 bodů a navíc byl +3 v teamu, kde se veteran defenseman Phillips blýskl -35 body :giggle:
Navíc to je pravák, což by měl Moore uvítat. Po většinu sezony nastupoval po boku leváků. Shannon určitě má potenciál nahradit a nechat zapomenout na Bergenheima, který mimochodem bude brát o víc než 2 M než Shannon, přičemž při porovnání bodů v ZK (i stylu hry) žádný výrazný rozdíl není. Je to velmi rychlý bruslař, umí to s pukem a použitelný by měl být na všech postech a ve všech formacích :)

Takže momentálně naše sestava vypadá asi nějak takhle:

Malone - Lecavalier - Purcell
St.Louis - Stamkos - Downie/Shannon
Tyrell/Ashton/Wright - Moore - Downie/Shannon
Tyrell/Ritola/Pyatt - Thompson - Hall

13.útočníkem by měl být jeden z trojice B.Jones/Ritola/Pyatt. Myslím, že největší šanci z mladíků udělat áčko má Ashton s Wrightem. Pokud ale nezazáří a nepřesvědčí, že by mohli uspět vedle Moorea, ve 4.lince nebudou dušeni a začnou na sezonu na farmě.

Hedman - Clark
Brewer - Gillroy
Ohlund - Kubina
Bergeron/Gervais

Roloson
Garon

Není to špatné...
Connolly looks bigger, stronger . . . Ashton looks fine, but honestly hard to evaluate much at a summer camp.
Na kluky z juniorky, farmy atd., sem hodně zvědavej. Zvláště na Ashtona, Connollyho, Panika, Gudase a Wrighta. Snad to jeden z útočníků dotáhne až do hlavního týmu :) Nejvíc fyzicky připraven by měl být Ashton a Wright. Nedivil bych se ale, kdyby místo ve čtvrtý lajně dostal jeden z trojice Ritola/Jones/Pyatt. Co mě tak trochu mrzí, že bude muset hrát Lecavalier s Malonem :D Do toho všeho má Malone už celkem chatrný zdravý. Ty lajny bych viděl víceméně stejně:

Downie - Stamkos - St. Louis
Purcell - Lecavalier - Malone/Shannon
Ritola/Tyrell/Ashton - Moore - Shannon/Malone
Hall - Thompson - Pyatt/Jones/Wright

Brewer - Hedman
Kubina - Ohlund
Clark - Gilroy/Bergeron

EDIT: ted koukám na návratilce Ouelleta :hmm: V letech 2005-2006 kdy hrál za Pens a za nás, se mu bodově celkem dařilo. Kdyby hrál tak jako kdysi, místo ve třetí lajně by měl IMO jistý.
PainKiller píše: EDIT: ted koukám na návratilce Ouelleta :hmm: V letech 2005-2006 kdy hrál za Pens a za nás, se mu bodově celkem dařilo. Kdyby hrál tak jako kdysi, místo ve třetí lajně by měl IMO jistý.
Však Ouelletův sign byl jeden z faktorů pro Bradův návrat domů, bohužel to nevyšlo :sarcasm: mohli jsme dát dohromady legendární linku Hlaváč - Richards - Ouellet :giggle:
Kisine vitej zpet, jsem rad ze ses zpatky. Diky bohu, uz me tu z Painovo negativizmu zacaly chytat deprese! :D

Podle vseho podepiseme Teddyho jeste pred arbitrazi, aspon se tak vyjadrujou obe strany. Z toho Stammera jsem trochu v rozpacich ... ja bych vubec zakazal hracum mit nejakyho "agenta". Nechapu proc si by si nemohli jednat o svych smlouvach sami. To je reci o skvelem klubu, o bezvadne parte kamaradu ale kdyz jde o prachy tak jdou kamaradi stranou. Jasne, agenti v klubu kamarady nemaj... chapu.

Jinak Don Meehan ma docela slusny stado ovecek (asi nejvetsi z agentu NHL - mimo jine i Erica Brewera, Brada Richardse, Freddy Modina, Steva Emingera a zmineneho Phila Kessela):

http://en.wikipedia.org/wiki/Don_Meehan ... HL_clients
Tak Cédric Desjardins podepsal na rok (2way) s Coloradem Avalanche :bye2: Škoda toho zranění sakra, já v něm viděl naší budoucí jedničku :-(
No tak to me taky mrzi... snad vic nez ten Bergie :eek2: .

BTW videli jste fotky z Brandonu ? Hochy tam na powerskate maji dve starsi damy trenerky... to jsem snad jeste nevidel.

http://lightning.nhl.com/club/gallery.h ... hotos&pg=1
Obrázek

:rofl: To je moc i na mě :giggle:
leo píše:Obrázek

:rofl: To je moc i na mě :giggle:
Nuž Leo, dobre vieš že v USA je McDonald's niečo ako v SR a ČR Kaufland či Tesco :D
OndroNR píše:Nuž Leo, dobre vieš že v USA je McDonald's niečo ako v SR a ČR Kaufland či Tesco :D
Já mám radši Hrušku či Jednotu :D
Tak ahoj Miku :bye2: Lundin se na jeden rok za jeden mega upsal Minnesotě. Za ty prachy mohl klidně zůstat. Škoda, třeba se po sezoně vrátí.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS