Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:Berube nám vtiskl určitou tvář hry, hlavně zlepšil bránění a celkovou hru v deffense zone.
S tim ja uplne nesouhlasim. Braneni nijak zvlast nezlepsil. Ale zamezil tomu bezuzdnymu pinchovani beku, po kterym se na Bryze jezdilo 2 na 1, nebo 1 na nikoho.
jeste porad se bezne propadame 3 za souperovou branou a jeste porad hraci nevedi, co maji ve vlastni zone delat, v momente, kdy je situace trochu neprehledna. A to je prave neco, kde prumerne tymy jako Boston neuveritelne ziskavaji.
AndyF píše:S tim ja uplne nesouhlasim. Braneni nijak zvlast nezlepsil. Ale zamezil tomu bezuzdnymu pinchovani beku, po kterym se na Bryze jezdilo 2 na 1, nebo 1 na nikoho.
jeste porad se bezne propadame 3 za souperovou branou a jeste porad hraci nevedi, co maji ve vlastni zone delat, v momente, kdy je situace trochu neprehledna. A to je prave neco, kde prumerne tymy jako Boston neuveritelne ziskavaji.
Ale už těch přečíslení bylo nepoměrně málo oproti tomu, když tu byl Lavy. A navíc ty přečíslení jsou pravidelně, když na led nastoupí trio Vinny-B. Schenn-Simmer, kteří prostě spolu hrát nemůžou. K tomu, jak to vyřešit, se zkusím nějak zaměřit v dalším partu. :jn:
Co bolo bolo, podme sa zamerat na buducnost. Momentalne ma zaujima draft a to, koho budeme v prvom kole brat. Podla mna by sa mal konecne draftovat nejaky kridelnik, idealne LW. Zaujimave su mena ako Kapanen, Milano, Barbashev ci Fiala..aj ked skor by mi vedel o nich nieco prezradit nas odbornik na prospekty :jn:
Vrána. :pray: Ne protože je to Čech, ale je to typ, kterej nám chybí. LW, střelec fakt s parádní muškou a co hlavně - velkej fanoušek Flyers. :waa:

Ale uvidíme, co letos vezmeme. Ale já jsem jednoznačne pro LW, příp. pak Dmana (Honka, Fleury...).
Rono píše:Vrána. :pray: Ne protože je to Čech, ale je to typ, kterej nám chybí. LW, střelec fakt s parádní muškou a co hlavně - velkej fanoušek Flyers. :waa:

Ale uvidíme, co letos vezmeme. Ale já jsem jednoznačne pro LW, příp. pak Dmana (Honka, Fleury...).
a to mi se z těch dvou zase víc líbí Pastrňák :)
Ved u Vranu sa neocakava ani, ze by siel v prvom kole, nie? :hmm: Ale Pastrnaka som si tiez vsimol, zaujimavy...
To určitě Vránu brát ... Pasta není špatný, hrál sem sním ale nikdy nepřišel jako až taková hvězda nevím sem tam se něco povede krásně apod... Hlavně Pasta hraje až druhou nejvyšší ligu ve Švédsku to je trošku rozdíl. Vrána by se mi taky více líbil.

Jinak moje největší přání je udržet Guse ale vůbec bych se nedivil kdyby se už na nás vykašlal. Je to obránce co musí stabilně hrát aby se zlepšoval ... Hraje opravdu krásně. Kimmo asi důchod, Coburn nevím ale prostě nemůžu mu přijít na kloub to je namazávač jako sv*ně .... Grossman pomalý celkem bez velkých problému se kolem něho dostane borec ... Dozadu to ještě jde ale něco navíc dopředu něják pěkně podpořit útok to nee.

Schenn, MacDonald, Gus, Streit a ??? Gosthisbihere, šanci by jsi určitě zasloužil ... + nějákého TOP béčka bych bral. :klobuk:
No ja neviem, Coburn je tak nedoceneny...som presvedceny, ze bez neho by sme tento rok to PO ani nedali...

Ghost sancu dostane, ale zo zaciatku bude hrat v AHL si myslim. Pre mna su isti na dalsiu sezonu snad len Coburn, Streit a AMac. Luke moze byt meneny s Braydenom. Zalezi aky plan ma Homer a ci vlastne nejaky ma. A hlavne dufam, ze Grossmanna vytrejduje niekde hoc aj za siedme kolo draftu.

A konecne by som chcel vidiet od novej sezony rozdelenu dvojicu Giroux-Voracek. Pretoze su to jedini dvaja hraci v time nieco vymysliet v utoku a hraju uz druhu sezonu spolu v utoku :slap:
Pastrňák je trošku jinej typ. S Vránou se jinak v 1. kole počítá určitě. :yes: Ale asi je fakt, že ze 17. pozice, tam budok k dispozici talentovanější hráči jako Milano, Larkin, atd.

Spíš je taky zajímavý, že právě okolo cca 18. pozice by měl bejt draftovanej Honka. :slintac: Toho bych taky hned bral. Offense Dman, no, takovej typickej Fin. A těm to u nás vždycky šlo. :yes:
kajo píše:A konecne by som chcel vidiet od novej sezony rozdelenu dvojicu Giroux-Voracek. Pretoze su to jedini dvaja hraci v time nieco vymysliet v utoku a hraju uz druhu sezonu spolu v utoku :slap:
Co k tomu říct. Je fakt, že potřebujeme nutně TOP6 LW a pokud se nám ho podaří v létě získat, tak bych je klidně od sebe oddělil. Ale za momentálního složení kádru mi přijde OK, že jsou spolu.

Podle mě by bylo ideální zlákat na sezónu, max. dvě hráče typu Gáborík, Heatley, Moulson. Prostě střelce a podle toho, jak by se vedle Gho ukázal, tak ho případně (ne)podepsat.

Btw.: Z letošních draftovejch LWs me kromě Vrány nejvíc zaujal ještě Kevin Fiala. :good: Akorát je to spíš tvůrce než střelec, něco ve stylu Vorase.
Já bych pro příští rok viděl základ obrany ve složení Streit, AMac, Luke a Coburn ... k nim ideálně Gus a Ghost/Hagg.
ti kluci potřebují hrát co nejvíc a pokud dostanou šanci a uspějí, nevidím důvod proč by nemohli sbírat minuty už v áčku
jako dvojice by se mi líbily Streit - AMac, Luke s Gusem a Coby s Ghostem. :)
THIS! :jj:

Pokud by Ghost hrát v základu, což si já opravdu přeju, tak by měl s Coburnem. :yes: Co se týče Gusty, tak doufám, že ještě bude ochotnej s náma podepsat aspoň na rok a pak už ho nechat v základu. On tam fakt patří, na třetí pár je velmi dobrej...

No, jen doufat, že v létě na trhu nezískáme někoho jako Mesze, Hainseyho.. :dudo:
Mě je právě líto Gusa, a bojím se že nepodepíše. Nechápu proč ho nestavěli :thumbsdown: ...

Ale celkem mě příjde ta obrana slabě
AMac-Streit
Schenn-Coburn
Gus- ???
Esem píše:Ale celkem mě příjde ta obrana slabě
AMac-Streit
Schenn-Coburn
Gus- ???
Však Ghost/Hägg/Morin. :ciga:
Nevím Streit není žádná hitparáda v PO celkem pecka ale co se týče zakladní části co sem viděl zápasy tak nic moc. AMac se mi hodně líbí ale ty námazy :slap: tedka ten poslední zápas první gól jednoznačně jeho ale to se třeba podá. Schenn pecka ten se mi líbí hodně taky podá někdy špatnej výkon ale více méně si odehraje to svoje někdy pěkně podpoří útok což je potřeba. Coburn já nevím taky někdy se mi hodně líbí ale pak mám strach jak a kam nahraje a skoro infarkt ... Gus musí stabilně hrát, protože je v něm velikej obránce. Příjde mi to papírově trošku slabě :unsure: ... Zase naopak mladí vypadají slušně. Určitě Gostisbehere ... si tu šanci zaslouží. A stím LW souhlasím chtělo by to Gmu nějákýho zabijáka. Uvidíme co Holm vymyslí :)
Tak zapasov si nevidel asi vela...Streit bol snad od polky sezony imo nas najlepsi obranca.
Jak píše kajo. Streit od poloviny sezóny náš nejlepší bek a bez něj a Coburna bychom to play-off určitě neodehráli. Navíc od příští sezóny ho očekávám i ve 1st unit PP, takže +40 bodů by měl OPĚT udělat.

Jen doufat, že Kimmo už to zabalí. :pray: Letos už nám ničím nepomohl, akorát zabíral zbytečnejch šest mega. :neutral:
Já viděl hlavně PO ... takhle celých zápasů ze základní části né tolik kolik bych chtěl :unsure: ... Tak jestli tak ,tak je to jedině dobře. :)
Snider: “That’s why [Hextall] was brought in. He didn’t come in to stay assistant GM forever, but that doesn’t mean tomorrow."
Snider says Holmgren will "be part of decision making process" next yr and that Hextall was brought here to be next GM. Discussion 2 come.
As I talked about on yesterday's podcast, Ron Hextall is taking over as the Flyers new GM and Paul Holmgren is taking another role.
:hmm: Že by konec Homera? :-/
Timonen: it's Flyers or retirement. He'll make a decision in a few weeks.
Retirement. :pray:
Ták Gusta jede na MS. :thumbsup: Doufám, že zase vyhraje zlato a bude nejlepší bek Švédů a my ho zase posadíme v sezóně na lavičku. :neutral: :dudo:

A Kimmo prej spíš hodlá pokračovat než skončit. :scare: Fakt doufám, že tomu tak nebude. Už nemá co nabídnout a hlavně v play-off hrál, jak kdyby tam nebyl. Respektive byl totálně vygumovanej. No, snad kdyžtak jeden z prvních kroků Hexyho bude, že kdyžtak i sám Kimmovi řekne, že už ho nechceme. :pray:
Tahle sezona se mu nepovedla ... neznamená že se mu nepovede ta nastávající :good: Kimma mám moc rád a třeba nám ještě ukáže ...
Hele, já ho fakt mám rád. A už oznámí konec, tak mě to fakt veme a třeba mi ukápne i ta slza. Hraje u nás fakt dlouho.

Ale prostě se na to dívám objektivně a je už starej, jediný čím by nám měl prospět je jeho přehled, když má puk, ale ten se letos taky vytratil kdo-ví-kam. Navíc je pomalej jak sra*ka, takže už není kolikrát schopnej ani dojet na červenou, aby nahodil, ale musí nahazovat z vlastní modrý velkým obloukem, aby nebyl icing.

Bral bych ho jen tehdy, když bychom ještě v srpnu jaksi měli díru v obraně a on to podepsal třeba do dvou mega. Koneckonců počkat můžeme, protože sám řekl, že jinde než u nás už hrát nebude. Takže ho podepsat jedině fakt v nouzi.

Ale teď před draftem a v červenci určitě ne. My se potřebujeme zase pohnout o kus dopředu a s Kimmem to tak určitě nebude. :ee: Bohužel.
B. Schenn, Gustafsson and Lauridsen will play at Worlds.
Canada asked for Claude Giroux in Worlds and the Flyers said no.
Streit invited to Worlds but won't be playing.
"I was coming into this season with a lot to prove and now going into this summer... I have to prove it all over again." -Steve Mason

Steve :poklona: dokazuje, ze ta Calder sezona nebola uplne nahodna...
Snider says he calls Gostisbehere "Got-to-be-here." :lol2:

Takze mozno predsa uvidime Ghosta od buducej sezony...
The NHLPA announced that the finalists for the 2013-14 Ted Lindsay Award are Sidney Crosby, Ryan Getzlaf and Claude Giroux.
Ok, už teď nepochybuju o tom, že jestli G u nás vydrží minimálně celých těch osm let (délka jeho nového kontraktu, který začne běžet od září), tak se zařadí po bok Lindrose, Parenta, Clarkeho... :yes:

We love you, G! :wub:
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS