Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

BosBru píše:Torey Krug... reálně hrozí suspendace.
Dost pochybuju.
AndyF píše:
BosBru píše:Torey Krug... reálně hrozí suspendace.
Dost pochybuju.
Taky si myslím, že suspendace nebude - sice nebezpečný hit, ale Shaw tu hlavu těsně před tím sklonil, takže tím se vystavil tomuhle nebezpečí. Doufám, že bude v pořádku - sice zápas dohrál, ale člověk v takových případech nikdy neví... :-( .
Bolo to tesne na hrane, ale z tej cistej strany. Inak dva body potesili. Skoda, ze sme si to zasa na zaver skomplikovali...
Mne sa pacil ten bodycheck na Marchanda...nema niekto gifko? Bolo to v tretej tretine :)
Cathy píše:Mne sa pacil ten bodycheck na Marchanda...nema niekto gifko? Bolo to v tretej tretine :)
No, Jemelin tohle umí, ale myslím, že tohle bylo dost dole - po tom, co minule proti Avs dostal za mnohem čistější bodycheck 2 minuty, mě tohle bez potrestání překvapilo...
Celkem cisty..

Na koleno to nebylo
Proti Pens top6 stejná jako posledně.

Out jsou Krug a McQuiad, na scéně se objeví AHLer, drobný D-men, Matt Grzelcyk. Rask v kase.
Mám pocit, že oba body měly být na naší straně. Bohužel Rustův bekhendový "plácanec" rozhodl ve prospěch Pens.

Top6 zaslouží pochvalu, Bergeron FO% 68, Krejčí 58, další snad ještě více. Každý z topky vyprodukoval bod, Pastrňák dva (i mistr Murray chybuje).

Ale celkově vzato super zápas! :)
omrkol som dve tretiny, boj o kazdy cm ladu, ale nakopat na prdel by si zasluzil Marchand, ktory nam odsral zapas....vyprodukovat tak dva stupidne fauly, po ktorych inkasujeme (nevediet o tom, ako to Pens v presilovkach pada) to dokaze jedine on :bitka3:

aj ked pri tomto zakroku (jasne ze nezmyselnom), tomu Cindy pekne pridala :fnuk:
zakrok na Daleyho dovi dopo

esteze nam Murray prihral ten bodik, ktory treba brat a Pasta numero 19 :-O
dnes na veceru hydina a v nedelu o 20:00sec Buddy a spol.
cepi píše:
aj ked pri tomto zakroku (jasne ze nezmyselnom), tomu Cindy pekne pridala :fnuk:
Pokud mě někdo čepelí praští přes loket, taky mi takhle dozadu spadne hlava. To je přeci jasná věc. :lol2:
Dnes o 19:00na Nohe...proti lietajucemu Buddymu....tak snad to urveme a dame mu papat poriadne :-D
dnes proti ostrovanom po 1x v sezone s Vatranom
na zaciatok to bude asi len take na rozjezd, ale postupom casu ocakavam presun do bottom six Krejci-Backes
na rozohratie riesil Vatrano dva matche za Providence s bilanciou 2+0 (jeho sogy,goly sa mi zidu aj v jahu:)
top six samozrejme
GF jen 76 (22. místo v lize) a PP% pouhých 13,8 (28. místo)!

Každé posílení top6 se počítá a snad jím bude i Vatrano...
Dneska ukončíme vítěznou sérii Columbusu. :!:

J. M. Liles konečně po měsíci na bruslích.
BosBru píše:
:?: Čo sa zmenilo v tíme Bruins oproti minulej sezóne?
:arrow: Máme tu viacero nových hráčov, zmenili sa asistenti trénera i herný systém. Mladí hokejisti u nás dostávajú väčší priestor na ľade ako kedysi.

:?: S mladými hráčmi často komunikujete. Ste predĺženou rukou trénera Clauda Juliena?
:arrow: Na ľade musíme spolu komunikovať. Je dôležité, aby niekto v zápase velil. Každý musí vedieť, čo je jeho úloha. Snažím sa s chalanmi prebrať, čo robiť po každom vhadzovaní, či ho vyhráme alebo nie. To je podľa mňa veľká pomoc. V dnešnom hokeji je všetko také rýchle, že ak nekomunikujeme, robíme chyby. Tým, že sa dohodneme, kto koho obsadí, im predchádzame.

:?: Konzultujete s trénermi aj taktiku?
:arrow: To nie, na to sú oni. Rozhodnú, ktorí hráči pôjdu na ľad v danom momente.

:?: Aj napriek tomu, že ste jednou z najväčších hviezd NHL, pôsobíte veľmi skromne. V čom sú vaše najväčšie devízy?
:arrow: Ja sa za hviezdu nepovažujem. Som obyčajný hráč s obrovskou túžbou dosiahnuť čo najviac úspechov. Som známy tým, že tvrdo pracujem. Vďaka tomu som sa prepracoval medzi najlepších. Je mojím veľkým plusom, že som veľmi ctižiadostivý a odolný, môj prah bolesti je veľmi vysoký. Viem utrpenie v hre alebo tréningoch potláčať.

:?: Aká je podľa vás cesta k úspechu v najlepšej lige sveta?
:arrow: Pokiaľ ste skromný a beriete každý deň ako možnosť dokázať, že ste dobrý hráč, ste na ceste k úspechu. Moji rodičia ma naučili, že prosím a ďakujem sú slová, ktoré otvárajú svet. Nemám dôvod mať pocit hviezdy a tváriť sa tak. Som obyčajný človek, ktorý tvrdo maká. To spolu s rodinou a víťazstvami sú pre mňa najdôležitejšie veci v živote.

:?: Nabádate k tomu aj mladších spoluhráčov?
:arrow: Som kapitán, snažím sa mužstvo viesť v tomto duchu. Chcem byť príkladom nielen rozprávaním, ale najmä výkonmi na ľade. Líder vedie mužstvo najmä činmi. Tie sa musia prejaviť najmä v náročných chvíľach.

:?: Myslíte si, že budú hrať hráči z NHL na olympiáde 2018 v Pjongčangu?
:arrow: Myslím si, že áno. Je to otázka biznisu a marketingu, ktorý je súčasťou športu v dnešnej dobe. Ide o to, aby hráči boli počas výluky v NHL kvázi zaplatení. Olympiáda je o najlepších športovcoch na svete. Verím, že na nej nebudeme chýbať ani my, hokejisti z NHL.

:?: Radi by ste si ešte zahrali pod piatimi kruhmi?
:arrow: Samozrejme, stále chcem mať vysokú výkonnosť. Závisí to od môjho zdravotného stavu. Je dôležité, aby mal o mňa záujem aj reprezentačný tréner. Stále som ochotný obliecť si najcennejší dres.

:?: Na ktorom jedle si počas vianočných sviatkov najviac pochutíte?
:arrow: Na čomkoľvek, čo pripraví manželka. Je to z lásky, takže mi to chutí o to viac. Je skvelá kuchárka, najlepšia kamarátka a výnimočný človek v mojom živote.

:?: Čo by ste si zaželali do nového roku 2017?
:arrow: Zdravie pre moju rodinu a aby sa mi vyhýbali zranenia (pravda.sk)
ku°evsky dôlezite body
David Backes may have a concussion.
vs. Buffalo: 7-0-0 za rok 2016. :)

Dva poslední zápasy s BUF: velmi dobře fungující a produktivní Krejčího formace (s Vatranem a Spoonerem), jistota v Raskovi, góly Bergerona.

Slabé bodové přírůstky Flyers za posledních cca 6 zápasů otevírají možnost zisku wild card i pro Atlantik.
Včerajší zápas som nevidela, aj napriek tomu, že sa hral pre nás v priaznivom čase. Výhra potešila, snáď v zajtrajšom zápase vyhráme a začneme tento rok tak ako sa patrí.
Po dlhsom case opat zdravim vospolok. Vcerajsej tragedie s Devils som sa osobne zucastnil a bol to siroko-daleko najnudnejsi hokejovy zapas aky som kedy videl na vlastne oci. Este aj zapas 1. hokejovej budis ligy ktory som videl v decembri na Slovensku mal viac vzrusenia ako vcerajsok.

To co predvadzame v tejto sezone je brutalna tragedia, cele mi to pride akoby starsi a talentovanejsi hraci boli demotivovani a frustrovani neschopnostou GM vylepsit kader uz v druhej sezone po sebe a tak nam chyba nasadenie ci snaha v klucovych momentoch zapasov- najma zaciatky 1. tretin su nieco otrasne.
Ci je to rukopis? Nechopníka Sweeho...ja dufam ze po tejto sezone pojde na golf....otazka doplnenia kadra je na GM ale tak ked tento je zjavne psokojny tak co stym? Backes nam bude chybat niekolko tyzdnov pre otras mozgu...jeden Vatrano nas nespasi, a mladici sice hraju prim ale na bottom six jednoducho nemaju este...a Vatrano nemoze byt povazovany za spasitela utoku.

Nadavai sme na Chiu ze nic nerobi ale aspon nerozjeb*al kader tak ako Swee....proste on sa aspon snazil to dobre drzat pokope....uvidime, ci bude tretia sezona bez PO, realne to hrozi...a ziadna generacna vymena tu nie je, co ma hrozne serie (myslim,, tym skladat novu kostru kadra ktora bude vytvorena zo skusenych hracov + dat k tomu mladych a sikovnych + mlade ucha nech sa ucia....

Krasne vidno, ze ked sa zasdtavi Pasta nema kto davat goly, hoci hracov na to mame, chyba chemia a spravny reaktant, ktory sposobi ze chenmicka rovnica vyjde spravne..snad ma chapete, co tym chcem povedat :)
Požehnaný věk. :rono:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES