Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ano, je skvělé že Lupy podepsal - byl to můj oblíbený hráč již před svým příchodem do Philly a to co loni předváděl - zkrátka mazec :wink: :good: :good: !!!! Co se týče soupisky tak to vidím podobně, ve 4. lajně bude asi hrát Cote, hlavně doufám že STEVEE dostane konečně prostor, aby předvedl jaký neskutečný potenciál v něm dříme a hlavně se nám budou vyhýbat zranění, protože loni to byla hrůza, hlavně Simon :cry: :cry: !!!! Co se týče obrany, tak předpokládám, že více prostoru již dostane Parent, osobně se strašně moc těším na Ossiho, to je hráč dle mého gusta a také bych určitě nechal pohromadě obranou dvojici Tim-Cob, protože ti 2 si vyloženě sedí a jde jim to spolu náramně - kdybych měl já skládat obranu, viděl bych to asi nějak takto: Tim-Cob, Par-Hat, Van-Jon (v záloze Emi a Kukky) :good: :good: !!!!
Říká se, že současným nejtalentovanějším týmem je Pit či Was, ale já jím jednoznačně vidím nás, PHILLY, protože jména jako Richie, Jeffík, Lupy či STEVEE nás již brzy dotáhnou ke SC, již letos máme opravdu hodně velké šance, protože ve spojení se Simonem, Brierem či Knublem to je vážně hodně povedený MIX :yahoo: :yahoo: !!!!
Taky si myslím, že máme hodně talentovaný tým, ale stím, že by se jejich potencial měl naplnit jíž letos, nebo velice brzy. Hodně jsem zvědavý na Girouxe.A to máme v záloze vanRiemsdyka, od kterého čekám velké věci. Ještě aby Holmy podepsal mého oblíbence Scotieho a pořešil golmany v čas a máme naprostý klídek. Jenom jsem nějak nesledoval toho Parenta, moc si ho v dresu Flyers nepamatuju..jaký je to typ vlatně typ hráče a co se od něj dá očekávat v budoucnu?
O Parentovi som cital hned po drafte,vtedy ho draftoval este Nashvile, to bolo v tom roku co Crosby a hovorili ze vynikajuci korculiar, hru drzi vzdy pred sebou, skvely kauf pre NSH, teraz pre vas, aj po trejde Foppyho do NSH som cital ze Holmy pozadoval hlavne tohto hraca, dost ste ho nechali dozriet, takze by mal zahviezdit, predpokladam, ze to bude jeden z 3 najlepsich obrancovv tyme..uvidime
Metra je skoda supnut do 4 utoku, ee, urcite poleti vyssie..o postupe Philky do PO nemam najmensie pochybnosti, ak bude Gagne zdravotne plnohodnotny, nemala by to byt taka drama ako v predoslej sezone
Hokejistov Philadelphie Flyers bude aj v ďalších 2 sezónach zámorskej NHL viesť John Stevens.
42 ročný kouč predĺžil s letcami vo štvrtok zmluvu a v štruktúrach Flyers zostane až do ročníka 2010/2011.

"John si novú zmluvu zaslúžil. Je to veľmi energický typ trénera, ktorý dáva mužstvu veľa," povedal generálny manažér Philadelphie Paul Holmgren. Stevens v minulej sezóne doviedol tím do finále Východnej konferencie.
"Vedenie klubu sa so mnou o predĺžení zmluvy rozprávalo už po skončení minulej sezóny. Vedeli sme, že jej podpis je len otázkou času," priznal Stevens, ktorý koučuje Flyers od októbra 2006. Vtedy vystriedal vo funkcii Kena Hitchcocka. (hokejportal)
Flyers udělali dobře. Pro každý tým, který má alespoň nějaké výsledky, je dobré, když trenér pokračuje v nastolené koncepci a ve Philadelphii se jeho služby určitě zúročí a tým postoupí minimálně do 2. kola PO.
Takže první ostřejší příprava s Ďáblíkama-4:1 pro Phillku! :yahoo: Downie je hladový po úspěchu a zasunul tam 2kusy-to se mi líbí-hlavně aby to takhle vypadalo i později v sezóně! :good:

:arrow: photo galeria z pripr. zapasov :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=3257
Příprava s Canes a zároveň loučení s halou Spectrum právě začíná.
Pokud má někdo zájem tady je odkaz
http://www.justin.tv/rags_2riches

Let´s Go Philly!!! :groupwave: :povzbudzovanie:
Rozlučka se podařila, 1. zápas si vyzkoušel Simon a Richie opět prokázal svoji extratřídu :good: :good: !!!! Jsem zvědav jak to nakonec dopadně s Hatchem, ale i když by skončil, tak se obrany vůbec nebojím, základní 7-ička Tim, Cob, Jon, Par, Kuk, Vän a Emi se mi moc líbí a již se nemohu dočkat začátku sezóny :yahoo: :yahoo: !!!!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FlCb931_TVs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FlCb931_TVs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Tak nám ze sestavy vypadl na několik týdnů Jonesy, to není dobré. Zraněn je i Parenty, o Hatchovi se již ví :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
No,takové chyby,co tam předvedli v obraně v 1.třetině,se jen tak nevidí,k tomu nejistý Biron a neštěstí je na světě. :? :( :evil:
Je to škoda,protože min. bodík měl být.S výborným Niittym se to hošani ještě snažili srovnat,to všechna čest,ale už to bohužel nevyšlo! :sad2: :bitka3:
Myslel jsem, že PHI vyhráje ...no nic moc :thumbsdown:
Baffy píše:No,takové chyby,co tam předvedli v obraně v 1.třetině,se jen tak nevidí,k tomu nejistý Biron a neštěstí je na světě. :? :( :evil:
Je to škoda,protože min. bodík měl být.S výborným Niittym se to hošani ještě snažili srovnat,to všechna čest,ale už to bohužel nevyšlo! :sad2: :bitka3:
Tak ono s tou zdevastovanou obranou se není čemu divit - Hatch mimo, ale toho již ani nepočítám, Jonesy aktuálně mimo min. na 12 týdnu, což je poměrně katastrofa, počítal jsem s ním do 2. obrany, no a Parenty mi tam také schází - z toho vyplynulo to, že musel hrát i nováček Sbisa, který možná již brzy bude velmi dobrý, ale nyní mu je pouhých 18 let a zatím na to asi nemá. Jinak Nitty musí příště začít a zároveň očekávám 2 body :good: :good: !!!!
Dneska nám bude chtít MTL oplácet vyřazení,nevím nevím jak to dopadne,další porážka by nebyla nejlepší :shock:
:arrow: :!: Dnes na Sport 1 zápas:
Philadelphia–Montreal (živě)

čas : 01:00

Obrázek
gogo píše:Dneska nám bude chtít MTL oplácet vyřazení,nevím nevím jak to dopadne,další porážka by nebyla nejlepší :shock:
To nebyla a není,bohužel jsem to tušil,v zákl.části to Phillce znovu proti Habs nejde!Zarážejí mě znovu ty chyby v obraně,
je to mazec,Biron tam zase zůstával úplně sám a to si z něj pak 2soupeřovi útočníci dělají vyloženě prdel :( :? :sad2:
Stále 0bodů a nějak se mi to přestává líbit,kluci hrají tvrdě,makají a dávají i góly,jen ta hra v obraně se musí rapidně změnit a zlepšit!!!! :cinka: :cinka: :cinka: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
dalsi skvely hokej,nevedel som kedy sa kam mam pozriet(DET vs. CAR a zaroven tento zapas).V druhej tretiene padali goly v oboch zapasoch takmer naraz.Vyborna atmosfera,tvrde hity,sarvatky a bitky,goly a zakroky obrancov....Skvely zazitok!!!!
No zatím stále začátek sezóny, takže jsem v klidu :thumbsup: :thumbsup: !!!! Co se týče Mon, tak na ně holt nezahrajeme, i lo v PO nám dávali na prdel, naštěstí jsme přes ně postoupili, ale zejména v ZČ nás mastí jak malý kluky :thumbsdown: :thumbsdown: !!!! Dnes v Pit snad zaberem, obrana je hodně zdecimována zraněními, ale přeci jen Tim či Cob hrají, takže bych prosil inkasovat o něco méně branek :good: :good: !!!!
Dnes to nemá chybu,nervák jako hrom! :box: :yahoo: Od začátku chytá Niitty a to velmi dobře,po
1.třetině,kdy měla Phillka lehce navrch,ale nic z toho(jen solidní pěstní výměna Cote vs. Godard :box: )
Se ve 2.třet.,Tučňáci ošklivě zvedli,bylo to po nevyužité přesilovce Letců 5na3,začali tlačit na pilu a
taktéž v přesil.,Niittyho švihem propálil Orpik,to Letce trochu rozhodilo a než se rozkoukali(za 40s),tak tam byl
druhý kousek,dezorientovaná obrana nechala před bránou zcela volného Zigomanise,kterého našel Cooke
a ten se jen Antera zeptal,kam to chce! :evil:

Naštěstí v poslední minutě nejdřív snížil šťastně Jeff(on si to spíš dal bek Pens sám,ale i kdyby ne,
tak by to stejně Lupul doklepl) a 20s na to,bylo díky parádní ráně Richieho srovnáno! :yahoo: :clap:
No,dnes už to snad vyjde,Tučňáčci dostali 2fíky do šatny-to by je mohlo srazit a Phillka teď musí
hlavně hned ze startu přidat nějaký gólík a dorazit je!Tak jedeeeem klucí!!! :cinka: :povzbudzovanie:

Tak alespoň bodík za plichtu,to není špatné,10s před koncem prodloužení propálill Niittyho Dupuis :bitka3: :beee: ,
škoda ale té nevyužité přesilovky 4min. před koncem,ale to ostatně všech přesilovek,nevyužívají totiž vůbec nic! :sad2: :? :ja_neviem:
Baffy píše:Dnes to nemá chybu,nervák jako hrom! :box: :yahoo: Od začátku chytá Niitty a to velmi dobře,po
1.třetině,kdy měla Phillka lehce navrch,ale nic z toho(jen solidní pěstní výměna Cote vs. Godard :box: )
Se ve 2.třet.,Tučňáci ošklivě zvedli,bylo to po nevyužité přesilovce Letců 5na3,začali tlačit na pilu a
taktéž v přesil.,Niittyho švihem propálil Orpik,to Letce trochu rozhodilo a než se rozkoukali(za 40s),tak tam byl
druhý kousek,dezorientovaná obrana nechala před bránou zcela volného Zigomanise,kterého našel Cooke
a ten se jen Antera zeptal,kam to chce! :evil:

Naštěstí v poslední minutě nejdřív snížil šťastně Jeff(on si to spíš dal bek Pens sám,ale i kdyby ne,
tak by to stejně Lupul doklepl) a 20s na to,bylo díky parádní ráně Richieho srovnáno! :yahoo: :clap:
No,dnes už to snad vyjde,Tučňáčci dostali 2fíky do šatny-to by je mohlo srazit a Phillka teď musí
hlavně hned ze startu přidat nějaký gólík a dorazit je!Tak jedeeeem klucí!!! :cinka: :povzbudzovanie:

Tak alespoň bodík za plichtu,to není špatné,10s před koncem prodloužení propálill Niittyho Dupuis :bitka3: :beee: ,
škoda ale té nevyužité přesilovky 4min. před koncem,ale to ostatně všech přesilovek,nevyužívají totiž vůbec nic!
:sad2: :? :ja_neviem:
my máme na vlastné góly stastia fakt. Každý zápas si dáme,
No,to zase byla blamáž,taková ostuda,dostat 5fíků od Avs-takových nekňubáků,to jsem tedy nečekal! :evil: :( :bitka3:
Je to moc špatné a to Letce čekají v sobotu Žraloci v jejich akvárku! :shock: :thumbsdown: To zase bude nálož! :cry:
Baffy píše:No,to zase byla blamáž,taková ostuda,dostat 5fíků od Avs-takových nekňubáků,to jsem tedy nečekal! :evil: :( :bitka3:
Je to moc špatné a to Letce čekají v sobotu Žraloci v jejich akvárku! :shock: :thumbsdown: To zase bude nálož! :cry:
Baffy-Flyers jsou tak možná nekňubáci... :D ,Můžu ti říct že Philadelphia mě pěkně zklamala.Hráli jak v přípraváku.Avs je válcovali téměř celý zápas.A to Flyers můžou být rádi že dostali jen 5fíků...mohlo to být i víc...Flyers se usadili v útočném pásmu jen když hráli přesilovku.Jinak 5 proti 5 neměli nárok...,Takhle špatně jsem Flyers už dlouho neviděl hrát... :thumbsdown: .Ani žádnou bitku nevyprovokovali...prostě nic...myslím že ještě pár zápasů tímhle stylem a začnou změny ...takhle pokračovat nemůžou...
Ne, to opravdu nemohou, takto by jsme již brzy zjistili, že PO je v řiti. Příští zápas již očekávám výhru !!!!
Let´s go PHILLY !!!!
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS