Ano, je skvělé že Lupy podepsal - byl to můj oblíbený hráč již před svým příchodem do Philly a to co loni předváděl - zkrátka mazec
!!!! Co se týče soupisky tak to vidím podobně, ve 4. lajně bude asi hrát Cote, hlavně doufám že STEVEE dostane konečně prostor, aby předvedl jaký neskutečný potenciál v něm dříme a hlavně se nám budou vyhýbat zranění, protože loni to byla hrůza, hlavně Simon
!!!! Co se týče obrany, tak předpokládám, že více prostoru již dostane Parent, osobně se strašně moc těším na Ossiho, to je hráč dle mého gusta a také bych určitě nechal pohromadě obranou dvojici Tim-Cob, protože ti 2 si vyloženě sedí a jde jim to spolu náramně - kdybych měl já skládat obranu, viděl bych to asi nějak takto: Tim-Cob, Par-Hat, Van-Jon (v záloze Emi a Kukky)
!!!!
Říká se, že současným nejtalentovanějším týmem je Pit či Was, ale já jím jednoznačně vidím nás, PHILLY, protože jména jako Richie, Jeffík, Lupy či STEVEE nás již brzy dotáhnou ke SC, již letos máme opravdu hodně velké šance, protože ve spojení se Simonem, Brierem či Knublem to je vážně hodně povedený MIX
!!!!
Říká se, že současným nejtalentovanějším týmem je Pit či Was, ale já jím jednoznačně vidím nás, PHILLY, protože jména jako Richie, Jeffík, Lupy či STEVEE nás již brzy dotáhnou ke SC, již letos máme opravdu hodně velké šance, protože ve spojení se Simonem, Brierem či Knublem to je vážně hodně povedený MIX