Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zdravím všechny fanoušky Capitals a XruCe zvlášť..
Po dlouhé době přispěji se svoji troškou do mlýna...
Takže tady je předběžné složení řad obou mužstev a seznam zraněných:
Injuries
Tampa Bay Lightning
Center Jeff Halpern is out.
Washington
Defenseman Brian Pothier is out.
Defenseman Shaone Morrisonn is day-to-day.
Center Sergei Fedorov is day-to-day.
Right wing Chris Clark is day-to-day.
Possible Line Combos and Defensive Pairings
Tampa Bay Forwards
20-Prospal, 4-Lecavalier, 26-St. Louis
10-Roberts, 36-Jokinen, 8-Recchi
12-Malone, 91-Stamkos, 17-Vrbata
34-Craig, 77-Gratton, 18-Hall
Tampa Bay Defensemen
39-Lundin, 54-Ranger
14-Meszaros, 22-Malik
2-Krajicek, 44-Eminger
Goaltenders
37-Kolzig, 41-Smith
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 28-Semin
14-Fleischmann, 92-Nylander, 25-Kozlov
21-Laich, 39-Steckel, 16-Fehr
87-Brashear, 15-Gordon, 10-Bradley
Washington Defensemen
55-Schultz, 52-Green
3-Poti, 89-Sloan
4-Erskine, 23-Jurcina
Goaltenders
1-Johnson, 60-Theodore
Doufám že v dnešním zápase dostane přednost v bráně Capitals Brent Johnson,(který byl oceněn jako třetí nejlepší brankář minulého týdne) před "jedničkou" Jose Theodorem.
Theodore byl velmi špatný letní nákup
a nechápu, proč Caps nesehnali radši nějakého kvalitního obránce,protože jak se dalo čekat, Brian Pothier se asi hned tak neuzdraví a hrozí mu konec kariéry..
V dnešním zápase bude dost chybět klíčový bek Capitals Shaone Morrisonn,
který hrál něco kolem 23 minut za zápas. Uvidíme, jak ho již ve druhém zápase v řadě zastoupí hráč s farmy Tyler Sloan..
Nu což. Stalo se... Musíme hrát s tím co máme...
Rovněž očekávám, že se konečně probere Alex I. Trenér Boudreau se mu snaží pomoct jak může a neustále míchá s útočnýmo lajnami a hledá k němu vhodné spoluhráče do útoku.
Jsem velmi nadšený z výkonů které podává Alex II. a to jen potvrzuje to, co jsem vždycky odpovídal na narážky mých kamarádů, kteří se mi snažili vnutit názor že: " Kdyby jste neměli Ovečkina, tak jste v pr..li".. A já jim na to odpovídal, že Capitals nejsou jen Ovečkin...
Semin hraje ve skvělé formě a snad dneska pomůže svou chutí do hry také Ovečkinovi a ten si konečně připíše třetí gól sezóny..( Kde že loňské sněhy jsou
)
Bohužel bude dneska chybět veterán Fjodorov, který hrál až do svého zranění skvěle..A bohužel kdo chybět nebude, i když je zraněný, je kapitán Chris Clark, který zatím předváděl matné výkony, spolu s Ovečkinem, Kozlovem a Backstromem.
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!
Po dlouhé době přispěji se svoji troškou do mlýna...
Takže tady je předběžné složení řad obou mužstev a seznam zraněných:
Injuries
Tampa Bay Lightning
Center Jeff Halpern is out.
Washington
Defenseman Brian Pothier is out.
Defenseman Shaone Morrisonn is day-to-day.
Center Sergei Fedorov is day-to-day.
Right wing Chris Clark is day-to-day.
Possible Line Combos and Defensive Pairings
Tampa Bay Forwards
20-Prospal, 4-Lecavalier, 26-St. Louis
10-Roberts, 36-Jokinen, 8-Recchi
12-Malone, 91-Stamkos, 17-Vrbata
34-Craig, 77-Gratton, 18-Hall
Tampa Bay Defensemen
39-Lundin, 54-Ranger
14-Meszaros, 22-Malik
2-Krajicek, 44-Eminger
Goaltenders
37-Kolzig, 41-Smith
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 28-Semin
14-Fleischmann, 92-Nylander, 25-Kozlov
21-Laich, 39-Steckel, 16-Fehr
87-Brashear, 15-Gordon, 10-Bradley
Washington Defensemen
55-Schultz, 52-Green
3-Poti, 89-Sloan
4-Erskine, 23-Jurcina
Goaltenders
1-Johnson, 60-Theodore
Doufám že v dnešním zápase dostane přednost v bráně Capitals Brent Johnson,(který byl oceněn jako třetí nejlepší brankář minulého týdne) před "jedničkou" Jose Theodorem.
Theodore byl velmi špatný letní nákup
Rovněž očekávám, že se konečně probere Alex I. Trenér Boudreau se mu snaží pomoct jak může a neustále míchá s útočnýmo lajnami a hledá k němu vhodné spoluhráče do útoku.
Jsem velmi nadšený z výkonů které podává Alex II. a to jen potvrzuje to, co jsem vždycky odpovídal na narážky mých kamarádů, kteří se mi snažili vnutit názor že: " Kdyby jste neměli Ovečkina, tak jste v pr..li".. A já jim na to odpovídal, že Capitals nejsou jen Ovečkin...
Semin hraje ve skvělé formě a snad dneska pomůže svou chutí do hry také Ovečkinovi a ten si konečně připíše třetí gól sezóny..( Kde že loňské sněhy jsou
Bohužel bude dneska chybět veterán Fjodorov, který hrál až do svého zranění skvěle..A bohužel kdo chybět nebude, i když je zraněný, je kapitán Chris Clark, který zatím předváděl matné výkony, spolu s Ovečkinem, Kozlovem a Backstromem.
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!
No nazdar,že se taky ukážeš člověče,už jsem myslel,že jsi na nás zapomněl.
:smile03:
Zatím je to u Caps dost zajímavé,Ovečka s Bäcksem se trápí a tak to táhl praotec Sergej se Seminem a dá se říct,že to zvládali solidně,sice jste pár zápasů zbytečně ztratili,ale vypadá to,že už se ta mašinerie zase rozjede a Saša i Bäcks,budou řádit!Z této divize,přeji postup vám,to je bez debat. :smile03:
Zatím je to u Caps dost zajímavé,Ovečka s Bäcksem se trápí a tak to táhl praotec Sergej se Seminem a dá se říct,že to zvládali solidně,sice jste pár zápasů zbytečně ztratili,ale vypadá to,že už se ta mašinerie zase rozjede a Saša i Bäcks,budou řádit!Z této divize,přeji postup vám,to je bez debat. :smile03:
Cafte kluci (j.r. ty aj zijes?) Co sa tyka brankarov, tak Johnson je bez diskusii nasa jednotka, Theo bol hrozny nakup, (ja som to tvrdil od zaciatku), ale co sa da robit, najblizsie 2 roky sa ho urcite nezbavime
Co sa tyka Ovci, tak fakt preziva krizu, nedalo by sa povedat, ze sa do sanci nedostava, ale ako keby (zatial) vyprchalo to jeho kuzlo, puky mu odskakuju, mina branku, zo sanci co daval pohodlne goli dnes nedava, verim, ze sa to coskoro zlomi. To Backstrom ma stve trochu viac, ale tiez si myslim, ze sa to postupne k lepsiemu obrati, ved ked si uvedomite, tak minuly rok mal podobne pomaly rozbeh a az neskor zacal riadit. Aby som sa vyjadril k stratam v tomto zapase, na Pothiera sme si zvykli, strata Mo urcite mrzi, ale osobne sa mi Sloan velmi paci a myslim si, ze by kludne po navrate MO mohol zostat na mieste Jurcinu, al. Erskina, ta prava strata je vsak Feds, ktori hral vo vybornej forme a "trest smrti" bez nieho nieje kompletny, ku Clarkovi sa mi ani nechce vyjadrovat, zatial s Theom najvacsi tragedi a keby sa dalo (co sa asi neda, lebo ho nikto nebude chciet) Clarka by som okamzite vymenil a dal sancu Fehrovi.
zdarec Baffy......
Jasně že jsem si vzpomněl, jen se mi nějak nechtělo psát....
Byl jsem totiž dost zklamaný z prvního českého webu o Capitals....
Tam jsem se zaregistroval a očekával jsem debaty na úrovni o mém oblíbeném mančaftu....
Bohužel ze zaregistrovaných na tom webu, mi připadali jako praví fanoušci Caps asi jen tři lidi (XruC, admin a možná ještě někdo další)... Většinou to byli mladí kluci, kteří chtěli jenom někam patřit a o Capitals nevěděli, kromě toho že za ně hraje Ovečkin vůbec nic....Možná někomu křivdím....A tak mě nebavilo psát nikam...
Ale na tomhle fóru to pořád žije...
Sice jak vidím, tak mi nějak ubylo příspěvků, ale to se pokusím napravit...
Na dnešní zápas se moc těším a doufám že o půl čtvrté nepůjdu spát znechucen...
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jasně že jsem si vzpomněl, jen se mi nějak nechtělo psát....
Byl jsem totiž dost zklamaný z prvního českého webu o Capitals....
Tam jsem se zaregistroval a očekával jsem debaty na úrovni o mém oblíbeném mančaftu....
Bohužel ze zaregistrovaných na tom webu, mi připadali jako praví fanoušci Caps asi jen tři lidi (XruC, admin a možná ještě někdo další)... Většinou to byli mladí kluci, kteří chtěli jenom někam patřit a o Capitals nevěděli, kromě toho že za ně hraje Ovečkin vůbec nic....Možná někomu křivdím....A tak mě nebavilo psát nikam...
Ale na tomhle fóru to pořád žije...
Sice jak vidím, tak mi nějak ubylo příspěvků, ale to se pokusím napravit...
Na dnešní zápas se moc těším a doufám že o půl čtvrté nepůjdu spát znechucen...
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdarec XruCi....
To víš že žiju............. :frajer2: :frajer2:
Na většině názorů se s tebou shoduji.....
Ostatně jako vždy....
Dovolím si zde ohodnotit výkony hráčů Capitals od začátku sezóny, do dnešního zápasu....
Známky budou jako ve škole.....
Takže:
brankaři
Johnson -- 1
Theodore -- 4
obránci
Poti -- 2
Erskine -- 3
Jurčina -- 4
Morrisonn -- 2
Green -- 2
Schultz -- 2
Sloan -- 2
útočníci
Ovečkin -- 4
Bradley -- 3
Fleischmann -- 2
Gordon -- 3
Fehr -- 3
Clark -- 5
Backstrom -- 4
Laich -- 2
Kozlov -- 4
Semin -- 1
Steckel -- 2
Bourque -- nehodnocen
Brashear -- 3
Fedorov -- 1
Nylander -- 2
Bral jsem to podle čísel...
Je to jen můj názor a doufám, že se po dnešku změní k lepšímu....
To víš že žiju............. :frajer2: :frajer2:
Na většině názorů se s tebou shoduji.....
Ostatně jako vždy....
Dovolím si zde ohodnotit výkony hráčů Capitals od začátku sezóny, do dnešního zápasu....
Známky budou jako ve škole.....
Takže:
brankaři
Johnson -- 1
Theodore -- 4
obránci
Poti -- 2
Erskine -- 3
Jurčina -- 4
Morrisonn -- 2
Green -- 2
Schultz -- 2
Sloan -- 2
útočníci
Ovečkin -- 4
Bradley -- 3
Fleischmann -- 2
Gordon -- 3
Fehr -- 3
Clark -- 5
Backstrom -- 4
Laich -- 2
Kozlov -- 4
Semin -- 1
Steckel -- 2
Bourque -- nehodnocen
Brashear -- 3
Fedorov -- 1
Nylander -- 2
Bral jsem to podle čísel...
Je to jen můj názor a doufám, že se po dnešku změní k lepšímu....
Tak po první třetině 3:0 pro Capitals.....
V brankách proti sobě bývalá jednička Capitals proti své bývalé dvojce....
A naši chlapci Olieho zrovna moc nešetří...
Ale je fakt, že nebýt jeho, tak už to mohlo být 5:0...
Jinak na straně Capitals nehraje Kozlov, místo něj Clark a to je bohužel poznat....
Nejslabší jsou ale zatím oba komentátoři...
Nezvládají vyslovovat příjmení hráčů a nejvíc mě dojali když řekli, že se Kölzig vrací do Washingtonu po dvaceti letech...
To už by mu dnes bylo 58 let.....
V brankách proti sobě bývalá jednička Capitals proti své bývalé dvojce....
A naši chlapci Olieho zrovna moc nešetří...
Ale je fakt, že nebýt jeho, tak už to mohlo být 5:0...
Jinak na straně Capitals nehraje Kozlov, místo něj Clark a to je bohužel poznat....
Nejslabší jsou ale zatím oba komentátoři...
Nezvládají vyslovovat příjmení hráčů a nejvíc mě dojali když řekli, že se Kölzig vrací do Washingtonu po dvaceti letech...
To už by mu dnes bylo 58 let.....
Druhu tretinu nas Tampa prestrielala 6-18 vdaka nasim faulom a len B.Johnsonovi mozme dakovat,ze uz nie je vyrovnane.Ten jeden golik co inkasoval po dorazke by nemusel padnut,keby sa nasi obrancovia zorientovali troxu skor.Mame nasliapnute na vitazstvo a ked sa budeme vyvarovat zbytocnyx faulov,tak ho aj vyhrame.Inac Tampa v tomto stretnuti sklamala a ked ma Washington na lade vsetkyx hracov,tak to vyzera,akoby sme hrali presilovku.
Prijemnym prekvapenim pre mna je E. Fehr.....hraje vynikajuco....skoda,ze nedostava viac priestoru na lade...rozhodne by som mu dal prednost pred Clarkom a poslednu dobu aj Kozlovom.
1. utok hraje tiez dobre...len tie goly nie a nie prist !!! To nevadi,...hlavne ze ix ma kto zastupit.
Prijemnym prekvapenim pre mna je E. Fehr.....hraje vynikajuco....skoda,ze nedostava viac priestoru na lade...rozhodne by som mu dal prednost pred Clarkom a poslednu dobu aj Kozlovom.
1. utok hraje tiez dobre...len tie goly nie a nie prist !!! To nevadi,...hlavne ze ix ma kto zastupit.
Tak je to tam!!!!!!!!!!!!!!
:biglol:
:biglol:
Saša se konečně trefil a doufám že mu to pomůže do dalších zápasů.
Sice to vypadalo, že mu Semin nastřelil hokejku, ale to nevadí...
Jinak se mi taky líbil Fehr, ale i jeho spoluhráči z útoku Laich a Steckel...
Ale famózní přihrávku předvedl Brashear při prvním gólů Potiho...
Ta stojí za shlédnutí....
Druhému útoku chyběl Semin, nebo Kozlov... Ten Clark je opravdu z formy a Nyletovi z Flešem to samotným nešlo....
Z obránců skvělý Poti, ale taky Schultz a Green...
Nic moc obranná dvojice Jurčina - Erkine.
Vždy když byli na ledě, tak jsem měl strach...
Absolutně nejlepším hráčem zápasu je pro mně náš brankař Brent Johnson..
Jinak opravdu hezký zápas...(Až na ten komentář)
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!
Saša se konečně trefil a doufám že mu to pomůže do dalších zápasů.
Sice to vypadalo, že mu Semin nastřelil hokejku, ale to nevadí...
Jinak se mi taky líbil Fehr, ale i jeho spoluhráči z útoku Laich a Steckel...
Ale famózní přihrávku předvedl Brashear při prvním gólů Potiho...
Ta stojí za shlédnutí....
Druhému útoku chyběl Semin, nebo Kozlov... Ten Clark je opravdu z formy a Nyletovi z Flešem to samotným nešlo....
Z obránců skvělý Poti, ale taky Schultz a Green...
Nic moc obranná dvojice Jurčina - Erkine.
Vždy když byli na ledě, tak jsem měl strach...
Absolutně nejlepším hráčem zápasu je pro mně náš brankař Brent Johnson..
Jinak opravdu hezký zápas...(Až na ten komentář)
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!
no tak dufam,ze to so zraneniemi Fedorova a Kozlova nebude vazne.V Caroline by sa zisli.Poti dnes hrak fakt dobre...Green sa obcas zabudol v predu ,ale Brent to v zadu istil.Xcelo by to ziskat typickeho defenzivneho obrancu....Jurcina fakt nic moc...ale dnes nespravil nejaky vacsi kiks.Juuuuj...to sa nam bude sladko spat
Tak ja som spokojny, 2 dolezite body su doma, ale co ma velmi tesi su: 1. Vykon Johnsona - dakujem panu bohu, ze ma taku formu ako ma, lebo s Theom by to bola naprosta tragedia 2. Vykon Fehra, dufam, ze mu bude trener davat prednost pred Clarkom, a toho sa budu snazit vytrejdovat 3. Ovca dal konecne gooooooooooooooool
Neviem vkladat videa, tak kto bude chciet, moze si to na tej stranke pozriet http://voices.washingtonpost.com/capita ... .html#more
Ollie mi fakt chyba
keby som vedel vratit niekomu cas, tak by som ho vratil prave jemu, aby zostal este aspon 10 r. Doteraz som neprehltol, ako sa k nemu vedenie zachovalo. Inak to horne video fakt super, najlepsi bol ten zaber, ked k nemu prisli dvaja spoluhraci a on ich tou velkou postavou objal.
Kua Ollie, 19 rokov, ale to bola jazda..co?
Ollie mi fakt chyba
No tak zatial som s vysledkom spokojny (po 1. tr vyhravame 3:1) ale k par veciam mam velke vyhradi:
1. Kua neskutocne, ma vytaca Jurcina, tie jeho dva kktske fauli nemali chybu, dufam, ze po navrate Morrisona necha Bruce hrat Sloana a Jurcinu posadi
2. Bruce by mal tiez zajst k psychiatrovi na vysetrenie, lebo ten co dokazuje sa tiez len tak nevidi, stale nechapem preco necha hravat toho mega trageda Clarka a neda sancu mlademu Fehrovi, ktory sa javi vyborne, skvela hra telom, slusne produktivny (v 5 doterajsich zapasoch 1+2) zatial co ked som siel hladat Clarka (najlepsie statistiky maju na nhl.cz) tak pozeram ze tam maju asi chybu, lebo som ho nikde nevidel az potom pozrem ze tam je aj druha stranka, kde od Clarka je horsi (co sa tyka bodov) uz iba Jurcina a obaja brankari. Uz aj vsetci hraci 4 lajni maju podstatne viac bodov, lebo z 13 zapasov je jedna asistencia heroicky vykon (aj to ho musela nahodne trafila daka strela) takze Bruce spamataj sa a posli toho motaka hrabat listie, ved toto nieje normalne.
Kua ze taky dobry tym by to mohol byt, az sa vrati Mo dat sediet Jurcinu a Clarka nahradit Fehrom, ale to by Bruce musel zapojit trochu aj tu bublinu co ma aby mu nenaprsalo do krku..
1. Kua neskutocne, ma vytaca Jurcina, tie jeho dva kktske fauli nemali chybu, dufam, ze po navrate Morrisona necha Bruce hrat Sloana a Jurcinu posadi
2. Bruce by mal tiez zajst k psychiatrovi na vysetrenie, lebo ten co dokazuje sa tiez len tak nevidi, stale nechapem preco necha hravat toho mega trageda Clarka a neda sancu mlademu Fehrovi, ktory sa javi vyborne, skvela hra telom, slusne produktivny (v 5 doterajsich zapasoch 1+2) zatial co ked som siel hladat Clarka (najlepsie statistiky maju na nhl.cz) tak pozeram ze tam maju asi chybu, lebo som ho nikde nevidel az potom pozrem ze tam je aj druha stranka, kde od Clarka je horsi (co sa tyka bodov) uz iba Jurcina a obaja brankari. Uz aj vsetci hraci 4 lajni maju podstatne viac bodov, lebo z 13 zapasov je jedna asistencia heroicky vykon (aj to ho musela nahodne trafila daka strela) takze Bruce spamataj sa a posli toho motaka hrabat listie, ved toto nieje normalne.
Kua ze taky dobry tym by to mohol byt, az sa vrati Mo dat sediet Jurcinu a Clarka nahradit Fehrom, ale to by Bruce musel zapojit trochu aj tu bublinu co ma aby mu nenaprsalo do krku..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé