od
mt-svk » pon 28. zář 2009 19:53
Brulé začal po bitke (3.minúta 3. tr.) krvácať, tým pádom musel do šatne. Podľa pravidiel NHL hráč, ktorý v priebehu tretiny odíde do šatne, môže sa vrátiť až v následujúcej tretine. V jeho prípade až v predĺžení, kde vďaka jeho vyhratému vhadzovaniu padol gól. Mimochodom, všimla som si že ho Quinn dosť využíva na SH.
Čo sa týka Jacquesa, všimla som si, že ho Quinn už od začiatku kempu takmer stále nasadzuje do prvého útoku a to sa potom dobre hrá.

Ale zlý hráč to nie je. Mne osobne sa zdá byť dôraznejší ako Penner, do prvého útoku viac pasuje. Nehovoriac, že chémia zatiaľ funguje.
Comrie zatiaľ prekvapuje.
Ale netreba zabúdať že všetko je len príprava, hráči ktorí v prípracve žiarili môžu v riadnych zápasoch vyhorieť a naopak. To je podobné ako play-off verzus základná časť. A preto som síce rada výsledkom Filatova a Voráčka v príprave ale nepreceňujem ich.
Ja by som vám to play-off Arek veľmi priala, Edmonton mám veľmi rada, patrí medzi môje obľúbené mužstvá.

Samozrejme, ak to nebude na úkor Columbusu. :frajer2:
Moje tipy na útoky na otváracie stretnutie (môžeš ma opraviť):
Jacques - Horcoff - Hemský
O`Sullivan - Comrie - Penner
Cogliano - Gagner - Stone
Nilsson - Brulé - Stortini
Reddox
Moreau, Pisani a Pouliot sú zranení. Kto koho nahradí sa uvidí podľa predvedenej hry.