Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

arek píše:ivan: verim ze to tak bude a tento rok vybojujeme play-off :yes:

mt-svk: regina je vo WHL. Eberle vraj nemoze ist do AHL kvoli jeho veku :ja_neviem:
A tvoj oblubenec Brule sa dnes pobil :D
Minulý rok hral Jordan v AHL zopár zápasov na konci sezóny. Takže si myslím, že v AHL už hrať môže. S tou Reginou som sa sekla. :D

Áno, videla som tú bitku. Na to, že má Brulé 178/82 a Hansen 185/91 sa bil dobre. :box:

Už som to písala v téme Dallasu a opakujem to znovu, tento rok bude Západná konferencia nadupaná. Rozhodnú brankári. A toho máte dobrého.
hej to viem ze hral 9 zapasov, ale fakt neviem ako to presne je, zevraj je nejaka dohoda medzi tymi ligami, ze ak nema 20 rokov tak nemoze ist hrat do AHL. Ale to sa pisalo len na fore oilers, takze verit sa tomu neda. :ja_neviem:
Brule hral len nieco cez 7 minut. Ak sa dostane do timu tak to zrejme bude len 4. formacia.
Schremp je definitivne von.
Zatial najviac prekvapuju Comrie a JF Jacques. Ak bude Comrie takto hrat aj pocas sezony tak to bol dobry letny podpis :thumbsup:

v sobotu uz naostro proti Calgary :clap:
Brulé začal po bitke (3.minúta 3. tr.) krvácať, tým pádom musel do šatne. Podľa pravidiel NHL hráč, ktorý v priebehu tretiny odíde do šatne, môže sa vrátiť až v následujúcej tretine. V jeho prípade až v predĺžení, kde vďaka jeho vyhratému vhadzovaniu padol gól. Mimochodom, všimla som si že ho Quinn dosť využíva na SH.
Čo sa týka Jacquesa, všimla som si, že ho Quinn už od začiatku kempu takmer stále nasadzuje do prvého útoku a to sa potom dobre hrá. ;) Ale zlý hráč to nie je. Mne osobne sa zdá byť dôraznejší ako Penner, do prvého útoku viac pasuje. Nehovoriac, že chémia zatiaľ funguje.
Comrie zatiaľ prekvapuje.
Ale netreba zabúdať že všetko je len príprava, hráči ktorí v prípracve žiarili môžu v riadnych zápasoch vyhorieť a naopak. To je podobné ako play-off verzus základná časť. A preto som síce rada výsledkom Filatova a Voráčka v príprave ale nepreceňujem ich.
Ja by som vám to play-off Arek veľmi priala, Edmonton mám veľmi rada, patrí medzi môje obľúbené mužstvá. :good: Samozrejme, ak to nebude na úkor Columbusu. :frajer2:

Moje tipy na útoky na otváracie stretnutie (môžeš ma opraviť):

Jacques - Horcoff - Hemský
O`Sullivan - Comrie - Penner
Cogliano - Gagner - Stone
Nilsson - Brulé - Stortini

Reddox

Moreau, Pisani a Pouliot sú zranení. Kto koho nahradí sa uvidí podľa predvedenej hry.
Jacques hral v kempe celkom dobre a edmonton fans su z neho potentovany lebo niekto z ich timu vie hrat fyzicky. Ale ano tymto smerom by ten tim mal ist, specialne v nasej divizii. ako ale budu stacit jeho schopnosti na skutocne zapasy nie prdlajs pripravu kde hra polovica farmarov to je otazne.
debil píše:Jacques hral v kempe celkom dobre a edmonton fans su z neho potentovany lebo niekto z ich timu vie hrat fyzicky. Ale ano tymto smerom by ten tim mal ist, specialne v nasej divizii. ako ale budu stacit jeho schopnosti na skutocne zapasy nie prdlajs pripravu kde hra polovica farmarov to je otazne.
Ja som sa to snažila povedať trošku diplomaticky i keď je pravdou, že Jacques hral väčšinou proti najlepším útokom v príprave. Ale na druhej strane s Hemským. A čo sa týka jeho tvrdosti poviem to úprimne, u nás by patril medzi priemer. ;)
Dnešna tréningová zostava bola v zložení:

Jacques - Horcoff - Hemský
OSullivan - Comrie - Stone
Penner - Brulé - Coglaino

Moreau - Gagner - Stortini

ak Quinn skutočne uvažuje dať Gagnera do 4. útoku a nie ho vyprovokovať k lepším výkonom, potom je pre neho lepší Springfield. Ešte tam môže ísť bez waiver draftu(myslím, źe mu do waiveru chýba jeden zápas). To je mrhanie jeho potenciálom. Na druhej strane podľa fans Edmontonu hral v príprave tragicky. Som rada, že Quinn dáva hráčom príležitosť nie podľa mena ale výkonov. (teraz mám Arek na mysli hlavne Jacquesa a Stoneho. ;)).

Reddox umiestnený na waiver a niečo podobné údajne hrozí Nilssonovi.
hrame az o 4 rano a netusim kde na nete by som to mohol pozerat :thumbsdown:

zostava utoku by mala byt presne taka aku napisala mt-svk, akurat ze penner hra RW. Je mi luto gagnera ze kvoli nevydarenemu kempu sa hned ocitol vo 4. utoku. Vsetko zle je vsak na nieco dobre a aspon ma sancu ukazat sa Brule.
Ako sa vsak pozeram na ten utok tak je dost slaby a nie prave konkurencie schopny.

Obrana je jasna.
Souray-Visnovsky
Grebeshkov-Gilbert
Smid-Staios
mt-svk píše:ak Quinn skutočne uvažuje dať Gagnera do 4. útoku a nie ho vyprovokovať k lepším výkonom, potom je pre neho lepší Springfield. Ešte tam môže ísť bez waiver draftu(myslím, źe mu do waiveru chýba jeden zápas). To je mrhanie jeho potenciálom. Na druhej strane podľa fans Edmontonu hral v príprave tragicky. Som rada, že Quinn dáva hráčom príležitosť nie podľa mena ale výkonov. (teraz mám Arek na mysli hlavne Jacquesa a Stoneho. ;)).
Gagner v přípravě pravděpodobně nehrál úplně nejlépe, ale na druhou stranu nehrál ani nijak výrazně špatně! Už samotné statistiky (4 zápasy, 1 gól a 2 asistence) napovídají, že se dokázal prosadit. V posledním jeho přípravném utkání proti Tampě Bay prý dokonce, stejně jako Cogliano, hrál skvěle. Doufám, že se přeřazení do 4. lajny ukáže zanedlouho jako chyba
MartinFC píše:
mt-svk píše:ak Quinn skutočne uvažuje dať Gagnera do 4. útoku a nie ho vyprovokovať k lepším výkonom, potom je pre neho lepší Springfield. Ešte tam môže ísť bez waiver draftu(myslím, źe mu do waiveru chýba jeden zápas). To je mrhanie jeho potenciálom. Na druhej strane podľa fans Edmontonu hral v príprave tragicky. Som rada, že Quinn dáva hráčom príležitosť nie podľa mena ale výkonov. (teraz mám Arek na mysli hlavne Jacquesa a Stoneho. ;)).
Gagner v přípravě pravděpodobně nehrál úplně nejlépe, ale na druhou stranu nehrál ani nijak výrazně špatně! Už samotné statistiky (4 zápasy, 1 gól a 2 asistence) napovídají, že se dokázal prosadit. V posledním jeho přípravném utkání proti Tampě Bay prý dokonce, stejně jako Cogliano, hrál skvěle. Doufám, že se přeřazení do 4. lajny ukáže zanedlouho jako chyba
Kipper sa ukázal, zato Chabibulinove štatistiky boli dosť biedne. :thumbsdown:

Ak by záležalo na mne, útoky Edmontonu by boli:

Cogliano - Horcoff - Hemský
OSullivan - Gagner - Comrie
Nilsson - Brulé - Penner
Jacques - Stone - Stortini
nie prave vydareny zaciatok sezony. Hlavne pre Khabibulina.
Taku hrubku urobit minutu pred koncom za stavu 3:3 :bitka3:
Obrázek
:lol2: :lol2: zafrajeril
tak dnes 3.30 opat calgary, ide to aj na atdhe.net, ale zrejme dovtedy nevydrzim.
Gagner by mal hrat druhy utok s JFJ a O'Sullivanom. Som rad ze ukazal ze nepatri do 4. utoku.
Flames su zatial stopercentni, ale verim aspon v X.
souray ma otras mozgu po iginlovom bodyceku :thumbsdown: Vstup do sezony zatial dost o nicom, dostavame vela golov.
Údajne hrá Horcoff dosť zle. ani Comrie neoslňje. Čo je na tom pravdy? Zaráža ma, prečo má Jacques tak vysoky čas na ľade, väčší ako Gagner. :shock:
nevidel som ani jeden zapas a z highlightov sa to posudit neda. Takze neviem.

Quinn dostal pokutu 10 000 $ za tieto slova:
"That’s not addressing it," said Quinn of Iginla fighting Moreau.

"In the era I come from, you’re supposed to do dirt with dirt. You don’t give him honour (by offering to fight him fair and square). Why would you give a man honour for that kind of a play? He honoured him with a fistfight.

"To poke his feet out and pile on top of him? Somehow they never deal with that crap — and they won’t let the vigilante stuff deal with it somehow. I don’t understand the players of today. If that had happened in the old days, he would have got hit over the head with a stick right after. That’s the way you used to deal with it. Now you can’t touch him. It was a pretty dirty play, in my opinion."

do slovenciny:
„Nechápem súčasných hráčov. Ak by sa to stalo za starých čias, mohol by dostať hokejkou po hlave ihneď po tom zákroku. Podľa mňa to bol skutočne špinavý zákrok. Za mojich čias to fungovalo takým spôsobom, že špinavosť sa trestala špinavosťou,“ povedal po štvrtkovom zápase Quinn.

video toho zakroku:

pride mi to fakt smiesne dostat pokutu za to co povedal, ved na tom nie je nic zle. Namiesto toho mali dat distanc iginlovi :thumbsdown:
neviem co ako mal spravit iginla. a ak sa chce quinn pustat do nejakych konfliktov v pohode. uz sa nam aj mcgrattan uzdravuje. bude sranda.
nooo aj na olejarov už konečne prišla vyhra ... tušim to je vaša prva nie? tiež to bol zaujímavy zapas dosť podobny tomu našmu... s rovnakym vysledkom 3:2
Ako vidím zatiaľ sa nám výmena Brulé - Torres ohromne "vyplatila". :evil: Pripomína mi to ďalšiu "skvelú" výmenu s Edmontonom : Glencross - Tanstrom. :evil:
dnesny vysledok z chicagom (3:4 chi) je velmi skreslujuci. Za prve dve tretiny vystrelit na branu len 10 krat je bieda. 15 minut vkuse nevyslat ani jednu strelu je uz uplna ubohost. Nastastie nas nad vodou drzal Khabibulin a v tretej tretine sme sa dotiahli a v zavere sme bojovali o remizu.
Horcoff za 6 zapasov 2 body a -3. Uz dlhodobo zname ale opakujem Shawn nema kvality na to aby bol centrom 1.utoku. Ani nikoho takeho v time nemame a bolo by fajn zacat hladat.

Mt-svk: no zda sa ze Brule sa uchytil.

Chcel som pochvalit visnu ze je najlepsi v time v +/- ale v chicagu -2. Predbehol ho teda Smid s +5.

Nas utok je bieda ale tesi ma ze Penner konecne boduje.

Kytnar zmenil farmarsky tim. Bohuzial je zraneny takze nie je co sledovat.
Sledoval jsem zápas na ESPN a byla to paráda.Dost vyrovnané,hodně šancí na obou stranách,ale brankáři chytali výborně.Ten Horcoff je tak do třetí lajny to souhlas s arek.Navíc dostal pěknou ránu z metru do nohy nevím zda nebude zraněný svíjel se pěkně.
EDM by potřeboval jednoho super centra !!
ja som ti to arek vravela :) ibaze si mi nielen ty, ale ani nikto iny neveril. A to este Bru nehra PP. Je pre mna zahadou ako moze mat Horcoff cas nad dvadsat minut, nevraviac o jeho ucasti na PP, kym napriklad taky Gagner, ktory hra lepsie, cas okolo 13-15 m. Neprajem Shawnovi nic zle, ale mozno jeho pripadna neucast a nahradenie inym hracom presvedci Quinna, ze jeho sucasna vykonnost je maximalne na stvrty utok. Excelent, Oilers maju centrov do prveho utoku, ibaze to by tam museli hrat.
6-2-1 oilers sa dnes stretnu so 6-2-1 flames, to bude zas kopec srandy. a ja si to nenecham ujst, kedze cez tyzden sa mi to moc nedari.
chcem vidiet dalsie skvele predstavenie utoku hemsky-gagner-penner. :clap:

kde sa ten zapas da pozerat?
sme pekne nazbierali minusove body. Horcoff ma dokopy uz -5, wtf? Gilbert tiez neoslnuje. Gagner nam opat predviedol carovny usmev pri jeho 2A. Pred prvym golom CGY Bourque fauloval. Treti bol na hranici vysokej hokejky.
Uvodnych 10 zapasov hodnotim celkovo :thumbsup:
Podľa Pata Quinna má Ladislav Šmíd prasačiu chrípku. Ak je to pravda, tak to bude ešte veselé, keďźe hral.
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS