Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak u mě zklamáním zase ne, protože jim nijak extra nefandím, spíše překvapením. Ale každopádně Cro a Mal chci v PO vidět, přál bych si aby potkali nás a PHILLY jim vrátila tu loňskou nestoudnost.......... :cinka: :box: :cinka: :box: !!!! Co se týče toho odvolání The, tak mi přijde že s ním měl Lem až dlouho trpělivost, jejich hra a zejména výsledky byly špatné již delší dobu, já bych ho odvolal dříve......... !!!!
prehra s nyi to je fakt sila nastastie pittsburghu nefandim :D
Selly8 píše: Jediny rozdil je v tom ze u Tucnaku mi to nijak nevadi :D
A to já se zase škodolibě bavím a to velmi dobře.... :oslava: :ejha: :dance2: ...... :oops:
Crosbaby ani Malkin,by mi v play-off nikterak nechyběli,to bych radši postup na úkor Pens :beee: ,
přál mi osobně sympatické -- Floridě :povzbudzovanie: ........ :pleaseantry: :angel:
aj ja prajem postup floride po prvykrat od 2000 :D
Krásny zápas, niečo úžasne fakt, ale v tom negatívnom zmysle :thumbsdown: :censored: :censored: :censored: :v_hajzli: :v_hajzli: :v_hajzli: :v_hajzli: :buch: :buch: :buch: :cert: :cert: :cert: :nervy: :nervy: :nervy: :pc: Sme proste dobrí !!!!!!
Baffy píše:
Selly8 píše: Jediny rozdil je v tom ze u Tucnaku mi to nijak nevadi :D
A to já se zase škodolibě bavím a to velmi dobře.... :oslava: :ejha: :dance2: ...... :oops:
Crosbaby ani Malkin,by mi v play-off nikterak nechyběli,to bych radši postup na úkor Pens :beee: ,
přál mi osobně sympatické -- Floridě :povzbudzovanie: ........ :pleaseantry: :angel:
Vsak jsem to taky tak myslel :D Akorat ta skodoliba radost neni tak velka, ikdyz Floride bych to play-off hodne pral :smile03: Na to ze Tucnaci mysleli pred sezonou na SC, tak zatim bojuji o hole play-off coz jsem teda osobne vubec necekal :roll:
Selly8 píše:Vsak jsem to taky tak myslel :D Akorat ta skodoliba radost neni tak velka, ikdyz Floride bych to play-off hodne pral :smile03: Na to ze Tucnaci mysleli pred sezonou na SC, tak zatim bojuji o hole play-off coz jsem teda osobne vubec necekal :roll:
Ja by som sa nenahneval, keby ani DUCKS nepostúpili do play-off :D
Obrázek vs. Obrázek

FOTKY ZO ZÁPASU

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Dík za slvelé zábery :good:
Pěkný záběry, škoda že tam neni víc jak Pens dávaj gol :twisted:
TRESTNÉ STRIEĽANIA

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Baffy píše:Tak už toho (sympaťáka) kopli do zadku......... :)

Vedení Pittsburghu se rozhodlo řešit špatné výsledky změnou na trenérské pozici. Po více než třech letech ve funkci byl od amerického týmu odvolán Michel Therrien, jenž přitom loni dovedl klub do finále Stanley Cupu a v červenci potom prodloužil smlouvu o další tři roky. Jeho nástupcem byl jmenován 38letý Dan Bylsma, současný hlavní kouč Wilkes-Barre/Scranton Penguins, farmářského týmu Pittsburghu v AHL.
Tak velmi ma to prekvapilo ze Therriena vykopli, ved on dostal PIT z dna takmer na vrchol, zato že tento rok majú slabší určite nemôže len on.. okrem Crosbyho a Malkina to nikto netiahne a v tíme mali aj vela zranení. Skôr by som čakal že Rangers vyhodia trénera, s nimi to je katastrofálne, 8 prehier z posledných 9 zápasov a strielanie golov im vôbec nejde, pritom na súpiske je vela ofenzívnych hviezd.
Zmena trénera velmi prospela Ottawe, podla mna pomôže aj Pens a zaujímalo by ma ako by hrali aj NYR pod niekym novým.
kanter píše:Ja by som sa nenahneval, keby ani DUCKS nepostúpili do play-off :D
Tak to se klidne muze stat, jestli budeme v tech :pleaseantry:skvelych :pleaseantry: vykonech pokracovat. A asi by to potesilo nejen Tebe, ono Anaheim zrovna nepatri mezi oblibene tymy NHL v Cechach ani na Slovensku. Kazdopadne nepostup Anaheimu by byl prekvapeni, ale v pripade Pittsburghu by to uz hranicilo s ostudou :yes:
tak to teda nee, Montreal musi vyhrat :fucker:
Tak v poslední době se na Pens nedá vubec vsázet :D když jsem si řikal že tutově prohrajou s Sharks, nakonec vyhráli 3:2, no a když sem si řikal jak si vph poradí s Islanders, tak nakonec prohráli 2:3 :D takže těžko říct, je to 50:50 :?
Konečne sme vyhrali :-P :-P :-P Super, ešte k tomu sa presadil aj Miro Šatan :D
No konečně :) už bylo na čase :lol2:
paráda :clap: :clap: snad vyhrají i v Philadelphii!!! :bitka3:
GO PENS GO!!! :povzbudzovanie:
:lol2: :lol2: , zítra Vám PHILLY tak vypráší kožichy že z Vás ještě týden poteče řídký........ :yes: !!!!
Obrázek vs. Obrázek :fight: :hit:
tak dnes je na plánu v 19:00 Pensylvanské derby tak snad to bude tvrdý hokej a žádné plácání... :bitka3: :bitka3: :box: :box:

GO PENS GO!!! :povzbudzovanie: :wawe:
.:Mike:. píše:Obrázek vs. Obrázek :fight: :hit:
tak dnes je na plánu v 19:00 Pensylvanské derby tak snad to bude tvrdý hokej a žádné plácání... :bitka3: :bitka3: :box: :box:

GO PENS GO!!! :povzbudzovanie: :wawe:
jj dnes im musíme dať :box: :box: :box:
kanter píše:jj dnes im musíme dať :box: :box: :box:
To si pište hošani - dostanete co se do vás vleze!
Let´s Go ....PHILLY!!!
:box: :cinka: :bitka2:
Baffy píše:
kanter píše:jj dnes im musíme dať :box: :box: :box:
To si pište hošani - dostanete co se do vás vleze!
Let´s Go ....PHILLY!!!
:box: :cinka: :bitka2:
tak nakonec to bylo naopak :lol2: :lol2: :razzi:
Super,vyhrali sme!!! :clap:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS