Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

andy_hawk píše:
AndyF píše:Podle pravidel kontakt iniciovany protihracem, byt mimo brankoviste, muze vest k neuznani golu..
takže Rask vyjede příště mezi kruhy, tam se ho někdo dotkne a bude to goalie interference?
Nebude v zadnem pripade..
honziss píše:žádný iniciovaný kontakt tam z jeho strany nebyl.
Obrázek

Takze ho Rask prastil lapackou do kolene, nebo jak to myslis??
Takže Lehtera viděl jeho lapačku a řekl "sejmu ji" nebo jako to myslíš? Ten kontakt byl způsobený dvěma pohyby - Lehtery do předbrankového prostoru a Raska při povyjetí proti střele. Najetí do předbrankového prostoru se podle logiky AndyhoF rovná iniciování kontaktu s brankářem?

:doh:
honziss píše: Ten kontakt byl způsobený dvěma pohyby
Rask se v okamziku kontaktu uz dlouho nepohyboval..
honziss píše:Najetí do předbrankového prostoru se podle logiky AndyhoF rovná iniciování kontaktu s brankářem?
Rask stal, Lehtera se pohyboval. Co je na te logice proboha nepochopitelneho??
Možná to, že ta tvoje logika nedává žádný smysl. Což vlastně potvrdili i rozhodčí v zápasu.

Takže palec rozhodčím za dobré posouzení. :thumbsup:
Ja vubec nehovoril o tom, jak meli rozhodnout rozhodci.. Vzhledem k tomu, jak uznali gol pri daleko vetsim kontaktu s Neuvim, jsem ve skutecnosti spokojen, ze jsou konzistentni (neni to ostatne jediny pripad od te doby)
Presto si myslim, ze rozhodli spatne, neb dle pravidel se jednalo o "deliberate contact" a utocnik nevyvinul " a reasonable effort to avoid such contact."

Vse dle "Rule 69 – Interference on the Goalkeeper "

Ty jsi se ptal, proc sli do challenge.. A ze dotek byl minimalni..
To jsem se snazil vysvetlit.

Mimochodem, dusledne rozlisuj goalie interference a incidental contact

Jasne?

Obrázek
Ok, to beru. Nicméně pořád tvrdím, že tam nebyl iniciovaný střet Lehterou a pokud by tohle neuznali, tak můžou neuznávat polovinu gólu. Dále k tomu už jen budu opakovat co jsem napsal. Argument, že Rask už dlouho stál je fajn, ale v hokeji je pojem dlouho stál stejně pořád v rovině momentu.
Ja osobne bych nechal ochranu v brankovisti tak jak je a vzdycky byla a s neuznavanim klidne poloviny golu pri jakymkoliv kontaktu s golmanem bych nemel vubec problem..
Jak golman vyjede ven z brankoviste, tak bych naopak vubec nemel problem s povolenim kontaku. Rozhodne by se tim zvedla sance na vetsi pocet golu, coz je to, o co NHL mozna jde.. (pro me osobne je treba pocet golu irelevantni zalezitost).
V tomto pripade Rask opravdu dlouho stal a klidne bych se u toho hadal, ale to neni podstata problemu.

Obecne mi jde o to, ze bud nejake pravidlo existuje a pak je treba naprosto dusledne jeho dodrzeni hlidat i za pouziti nejmodernejsi techniky (coz se tyka tech "meritelnych elementu", v nekterych pripadech i tak holt prijde ke slovu "benefit of doubt"), nebo ho proste zrusit.. :neviem:

:backtotopic:
Pastrňák se na tom ledě chová jako malej Jarda. :poklona: :slintac:

BosBru píše:Pastrňák se na tom ledě chová jako malej Jarda. :poklona: :slintac:
Nádhera, to sebevědomí z něj jenom čiší. Potenciál bejt dobrej střelec měl vždycky, teď ho snad ve spolupráci s kvalitníma spoluhráčema v lajně bude jenom rozvíjet na maximum.
Wat píše:Nádhera, to sebevědomí z něj jenom čiší. Potenciál bejt dobrej střelec měl vždycky, teď ho snad ve spolupráci s kvalitníma spoluhráčema v lajně bude jenom rozvíjet na maximum.
Občas čtu, jak by bez Bergerona s Marchandem nebyl, tam kde je. Ale on se nimi samozřejmě jen tak neveze, často v útoku dominuje, tlačí se do zakončení, přihrávkami hledá své zkušenější spoluhráče. Radost sledovat.
Nerad to říkám, ale kromě Habs a několika individualit (např. Pastrňák), je Atlantická divize ve srágorách. :v_hajzli:
lignut doma s COL+TOR :serus: vsetky tie predosle ziskane body idu akurat tak do
najblizsie cesta k Habs a Pens...
BosBru píše:Nerad to říkám, ale kromě Habs a několika individualit (např. Pastrňák), je Atlantická divize ve srágorách. :v_hajzli:
1. Metropolitní - 273 bodů
2. Atlantická - 249 bodů
3.-4. - Centrální, Pacifická 212+30(průměr) = 242 bodů

:good:
Priznam se ze to jak je ted metropolitni divize silna tak me to pekne prudi :) kdyz vidim jak v ostatnich divizich je to celkem pohodka.Nejvic me prekvapil Columbus jak neuveritelne vykonostni rust zaziva a to s hracema ktery skoro neznam.

Montreal to hodne hraje na Price kterej je asi nejlepsi golman ligy (bobr je taky dobrej).Boston mam rad ale ted nema tu hloubku a kompletni silu sestavy jako pred lety a je to znat.Bergeron,Marchand,Pasta,Krejci a dal uz je to varchlaty :)
Novis44 píše:
2. Atlantická - 249 bodů

Ve srovnání s Metropolitní a případnou účastí v play-off je to zatím 5:3 pro Metropolitní. A v rámci Východní konference mrkni na L10. :hroza:
Boston dává málo gólů. Tradiční borci se neprosazují, jak by měli, relativně nahoře to drží duo Rask - Pastrňák. Pochvalu určitě zaslouží nováček mezi beky Carlo a pak následuje výkonnostní mezera.
BosBru píše:
Novis44 píše:
2. Atlantická - 249 bodů

Ve srovnání s Metropolitní a případnou účastí v play-off je to zatím 5:3 pro Metropolitní. A v rámci Východní konference mrkni na L10. :hroza:
Já o tom samozřejmě přehled mám, ale v NHL jsou divize 4. Ty si to psal stylem jako kdyby byla Atlantická divize ekvivalent Colorada. Co se týče Bostonu, tak mám furt takový osobní dojem, že hlavně zásluhou Juliana hrají nad možnosti, přestože 2x po sobě nebylo těsně play-off.
Schopnosti a osobnost C.J. představují základní pilíř týmu. Pro organizaci udělal hodně, ale další případný nepostup do PO může dost věcí změnit.
Uvidime kam dospejeme, tie dve prehry ma dost nastvali....ked ividm ako sa Montreal pohra s Coloradom...ze mi na zaplakanie...

Mam pocit ze v nasej hre sa prilis spoliehame na Raska, hoci treba podotknut ze ta obrana je lepsia ako minuly rok, ale utok nam totalne stagnuje, kebyt Pastu neviem kde by sme teraz boli....ovela viac cakam od Marchyho ci od Bergyho...a takisto od Krejciho...hoci pri pohlade na nase statistiky, na vrchole je Marchand s Pastom, pak Krejci a Backes....Bergy ma len 8 aknadskych bodov...co je zalostne malo...

Celkovo nasa koncepcia za posledne dva roky mi pride taka ze mame Marchyho, Bergerona, krejciho a potom nejaku zlataninu....co nema nejaku pevnejsiu koncepciu, z ktorej nam akurat vytrvca Pasta....nehovorim ze chcem zvucnejsich hracov, ale skor to nech to ma hernu koncepciu....a nejaku typologiu hracov lebo s tymto tu vela vody mutit nebudeme

Inak aby som len nekritizovala celkom sa mi paci Schaller...nehra zle...zatial len mensi ice time, ale ma viac bodov ako Bergy :lol2:

Som zvedava ci tento rok povolame hore Cehlarika, alebo nie....slusne u to dole ide, je po zraneni a dal uz tri goly ak ma pamat neklame, takze ide mu to....
Rask a Pastrňák mají skvělá čísla, to jsou momentální tahouni týmu. Ale pochopitelně nedokážou to každý zápas. V bottomu si svoje plní Dominic Moore a mladý Carlo vyčnívá v obraně. Pak už převažují rozpaky a zklamání (za mě tedy nejvíce Krug a Spooner).

Od začátku sezóny se ke Krejčímu hledal vhodný left winger a Schaller tuto úlohu plní asi nejlépe. Ovšem celý tento útok nefunguje podle předpokladů/přání.

Žalostná je produktivita, na které se musí podílet top i bottom, a to se moc neděje. A například obránci Flyers celkem nastřádali už přes 80 bodů! O tom se nám může jenom zdát.
Practice lines: :hmm:

Marchand-Bergeron-Backes
Schaller-Vatrano-Krejci-Pastrnak
...
já myslím že se ta změna dala docela čekat vzhledem k tomu že Bergie taky neboduje a David a David měli dobrou chemistry spolu ... třeba se ta první chytne celá a budete mít 2 dobré útoky :)
bude potrebny impulz a ten verim pride s Vatranom, aj ked to s jeho navratom este par dni potrva
potrebujeme produktivne obe to6, preto ten pokus s Backesom a Pastou
dalsim impulzom skôr ci neskôr by mohol byt aj Cehlarik....ten si o povolanie do 1.timu "koleduje"
Beleskeyho mame mimo na 6 tyzdnov, Spooner zrelyn a vymenu a pri pohlade na bodove stats Bergyho :-O

edit: vitazstvo nad rivalom :good:
Žádná herní sláva a bodová smršť se opět nekonala, ale máme 2 body z ledu Canadiens. To vždy potěší.

Torey Krug... reálně hrozí suspendace.

7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS