Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:
AndyF píše:Dnesni zapas ukazal, jak to s tema golmanama vlastne je. Mason mel nekolikanasobne vic dobrejch zakroku, ale po*ral jeden stejne jako Rask.
Dobre si pozri este raz oba goly ten Raskov bol stecovany puk Boychuckom plus mal zakryty vyhlad kdezto Mason dostal totalne lacny gol... ale tym nehovorim ze Raskov gol bol nechytatelny ale absolutne sa tie 2 'lacne' goly nedaju porovnat.

Obaja vsak okrem toho chytali vyborne.... nebyt Masona tak by bol golovy rozdiel nedostihnutelny... na druhej strane Rask mal super zakroky v tretej tretine ked sme uz mierne odchadzali kondicne.
Raskuv jsem sledoval nekolikrat a tu tec jsem tam proste nevidel, i kdyz mozna tam byt mohla, ale urcite nemel zakryty vyhled.

Ale o tom muj prispevek beztak nebyl.. :nono:

A taky jsem nerekl, ze Rask nemel zadny super zakroky, ale bylo jich nepomerne min. Z hlavy bych rekl, ze tak 2 opravdu super a par obtiznejsich, zbytek rutina.
Aby to nezapadlo, slusny bylo, jak Rinaldo vymetl led s Iginlou.

AndyF píše:Aby to nezapadlo, slusny bylo, jak Rinaldo vymetl led s Iginlou.
To byla nádhera. :slintac: Jen škoda, že místo Iginly tam nebyl Lucic, ale od toho by možná zase asi dostal na budku. :giggle: :jn:
AndyF píše:Aby to nezapadlo, slusny bylo, jak Rinaldo vymetl led s Iginlou.

No a potom bolo vtipne ako sa v dalsich striedaniach skryval pred Thortonom :lol2:
Jinak Kimmo si říká o další rok smlouvy. Respektive pokud se rozhodne pokračovat, tak na 90% si myslím, že mu Holmy ten další rok nechá. Jen doufat, že to pro dobro týmu veme příp. tak do 4 milionů. :pray:
Jak je zboural oba a pak ještě srovnal Iginlu :jupi: Rinny je pán a neskutečnej impuls.
Kower píše:No a potom bolo vtipne ako sa v dalsich striedaniach skryval pred Thortonom
Tak jsem si poctive prohlidl ty jeho shifty po bitce:

Shift 1: Akorat po FO dal Thornton kroscek zezadu, na ktery nereagoval. Pak dostal od Rinalda krasnej strom az spadnul na zadek (coz mi neprijde jako skryvani) a shift zakoncil ten dive Erikssona. Pak se tam s Hallem Thornton postuchoval (+ dalsi 2 hraci, kroscek od Chary zezadu). A tim to koncilo.
Shift 2: Potkali se 1x u hrazeni, obligatni postrceni zezadu, jinak nic. Vsak tam byl Thornton je par sekund.
Shift 3: Vubec se na lede nepotkali. Thornton jezdil na opacne strane a stridalo se behem hry.
Shift 4: Thornton vubec nebyl na lede, asi se Rinalda bal :neviem:
Shift 5: Rozjel se primo ze stridacky na Thorntona na hit, ten mu pro svoje stesti uhnul a pak se sel radsi schovat na stridacku.
Shift 6: Prekryv 2 sekundy behem hry.

Suma sumarum: Tvoje pohadky, nice try :razzi:
A keby sa aj schoval..tak co? Thornton je trochu ina vahova kategoria, do bitky s Iginlom ho pozval sam Jarome a Rinaldo ju len prijal. Iginla dostal na prdel a bolo. Dobry tah Rinalda vyradit superovho hraca z prveho utoku na 5 minut :thumbsup:
Asi tak nějak jsem to chtěl napsat, kajo. Na co by se Rin měl rvát s nějakou čučkou ze 4. lajny, když by to nebylo nijak užitečný? :dudo: Naopak bychom možná ztratili víc my než oni, Rin je při každým střídání na ledě pro nás svým způsobem důležitej, dodá vždycky ten potřebnej impuls. :petrik:
No az ROnaldo da 30 golu za sezonu jako Iginla a jeste mu da po hube tak reknu supr ale do ty doby je to proste je cucka ze 4 lajny sory.I kdyz neni uplne spatnej a nastesti doba bitkaru co neumeli nic nez se mlatit (Grimson,Worell) je davno pryc a dneska i kdyz chce clovek delat bitkare tak musi pridat neco navic.

Zapas jsem nevidel ale uz samotnej fakt ze jsme boston vyrazne prestrileli a odvezli si bod po najezdech je pozitivni zprava :) ja jsem spokojenej protoze jsem cekal ze dostanem sedmicku a pujdem dom :)
Anger píše:..fakt ze jsme boston vyrazne prestrileli a odvezli si bod..
Nic jsme neodvezli, hrali jsme doma. Jestli si i od nich odvezeme bod, tak to bude jeste lepsi.
AndyF píše:
Anger píše:..fakt ze jsme boston vyrazne prestrileli a odvezli si bod..
Nic jsme neodvezli, hrali jsme doma. Jestli si i od nich odvezeme bod, tak to bude jeste lepsi.
Bylo mysleno obrazne :) nemusis me chytat za slovo.
Flyers say Kimmo Timonen did not make the trip to St. Louis. Erik Gustafsson will take his place in the lineup.
Setrime Kimma na :cup: push :petrik:
#‎Wild‬ just reportedly signed Christian Folin, we can't have nice things.
:fnuk: :bye2: prý byli wild na jeho seznamu top :slap:
Ku*va. :mad: :-/
Skoda no...co na tej Minny vsetci vidia? :x

Este pred zapasom s Torontom (Hartnell nahodil Phaneufov uces..ti dvaja sa fakt nenavidia :giggle: )
Obrázek
kajo píše:Skoda no...co na tej Minny vsetci vidia? :x
Taky mi to vrtá hlavou. Teď ještě v létě tam půjde Vanek, třeba i Stastny a budeme mít nové (hokejové) Galácticos. :lol2:
kajo píše:Skoda no...co na tej Minny vsetci vidia?
Super hokej a bezva pocasi..
Navic kdyz bek vi, ze to za nim Bryz vychyta a budou pluska :neviem:
Paci sa mi ako si cely prispevok pojal v sarkastickom style :cool:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 810&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten Voraacek :))
Scott Stevens turned 50-years old today. From all of us at Orange & Black Pack, Scott, Happy Bi--- go fuck yourself. :wave:
Hodně zajímavej článek, jakej na to máte názor vy? Ta Selke pro něj už mě taky napadla, i když je pravda, že na ní má ještě čas, letos to asi bude zase Bergeron nebo ROR :)
Dnes chyta Emery, pokud by to nekoho zajimalo.
Logan píše:
Hodně zajímavej článek, jakej na to máte názor vy? Ta Selke pro něj už mě taky napadla, i když je pravda, že na ní má ještě čas, letos to asi bude zase Bergeron nebo ROR :)
Tak na Selke by to chtelo jeste pridat par bodu :) ovsem dozadu mi dneska pro nas prijde nepostradatelnej :) je to fakt chytrej hrac a podle do par roku muze hrat s klidem druhyho centra.

Jeho meni tak maximalne za Webera jinak ani nahodou!
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES