Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Couldn't care less... :tired:
Videla som dnes v noci, vdaka nespavosti, zaver druhej a celu tretiu tretinu. ono sme nehrali zle, len nam v utoku chyba viac odvahy, viac agresivity...sance boli...Caps hrali totalny beton v obrane, nic sa nedeje...treba pokracovat v takejto hre a pridat viac agresivity a viac chcenia a tlacenia sa do brany, goliky pridu.

LETS GO BRUINS...
Hm v noci sa mi nas vykon v druhej tretine nepacil, a napariek tomu sme vyhrali..to je fajn, len jak sme dovolili Isles zostat v pasme asi 5 minut sme sa z tade nevedeli vymotat :scare: musime hrat odvaznejsie a agresivnejsie...toot mi chyba u nas, sem tam dohrat suboj nestaci....vidno Looch mi chyba :cry:
Vyzerá to tak, že dnes v noci už bude hrat Dennis ...hura konecne dobra sprava a dufam ze ked sa za par zapasov rozohra ze sa nezrani :D
DNes v noci mozno nebude hrat Krug....je to pregame decision...

Pastrnak ma inak prasknutu kost v nohe....

Senyshyn, DeBrusk a Lauzon dostali novacikovske zmluvy...a podpisali ich
Posledny zapas som videla cely, uz to bolo v utoku fakt lepsie...Vatrano sa mi paci, nie je marny, ak bude na sebe makat vime si ho predstavit v zaklade, takisto Hayes hral velmi dobre....
Hayes zatím dobré? Musím říct, docela překvapení pro mě. Musím tedy uznat, že on se tlačí do brány, kde padají góly, ale jeho stick-handling, speed a hockey IQ mě moc nepřesvědčily. Očekával jsem průser, ale dobré! 11 bodů v 16ti zápasech je dobré. :)

Co Eriksson? Už se našel? CO se statistik týče, vypadá to solidně. Je to tak i herně, nebo se k těm bodům dostává jako slepý k houslím?
Guddy.44 píše: Co Eriksson? Už se našel? CO se statistik týče, vypadá to solidně. Je to tak i herně, nebo se k těm bodům dostává jako slepý k houslím?
Loui je vynikajuci hrac do utoku aj obrany. Konecne ma pri sebe skveleho centra a ukazuju to aj ofenzivne statistiky. Na konci sezony mu konci zmluva a ked ho nepodpiseme tak to bude definitivny dokaz nasho rebuildu. Ved uz teraz pri zraneni Kellyho a tym vyrazneho miesta do cap space necinnost nasho GM viac ako len dokazuje ze tuto sezonu to nechava na 'volny' priebeh inak by 1-2 trades uz spravil.

Este by som dodal ze Loui a Krejci boduju napriek tomu ze na kridle pri sebe nemaju zodpovedajuce top kridlo. Som zvedavy co bude dalej kedze aj Vatrano sa zranil... vyzera to ze kazdy kto hra s nimi skonci na PN: Pastrnak, Koko a teraz Vatrano :?
oj, škoda, to bola krása :(
Getzo5 píše: oj, škoda, to bola krása :(
Dobrá ,,prasečinka,, čekal jsem, že to sem dáš :-D :thumbsup:
Stihali sme Ferrara z Detroitu, ktoreho umiestnili na waiver...som zvedava aky je, snad nam kolegovia z Detroitu nieco napisu, dufam ze aspon1% pozitivnejsieho hodnotenia :oops:

snad sa mu bude darit..ci uz dole alebo hore :)
Fajn 4th liner, dobrý checking, relativně fajn bruslař, nefláká to, použitelný na pk, je to NHL player, občas se nechá trochu vyprovokovat, není moc fyzický, potenciální development tam je. Nějaké body bych od něj moc ale nečekal. Nebyl to nejzbytečnější hráč Wings, nicméně neuplatnil by se. Jestli ho berete jako zvýšení konkurence v bottomu, tak dobrý tah.
Já jsem s ním byl spokojen. Do loňského play-off skočil po hlavě a zahrál velice slušně, letos to bylo o něco horší. Ale moc toho neodehrál(zranění, přetlak v týmu). Jak píše kolega, hodí se prakticky jen do čtverky, je to bojovník. Takže pokud máte pro něj místo, litovat by jste nemuseli.

Jsem zvědavý, jak se mu u Vás povede a jestli dostane pořádnou šanci. Držím pěsti.
Ako píšu predomnou, Ferraro je typický 4th liner, to je jeho celokariérna rola, ale ovláda ju naozaj dobre. Určite budete spokojní. Zhoršiť vás určite nezhorší, nejaký potenciál na upgrade tam je. Však uvidíte sami podľa výkonov.
premiéra a hneď takmer gól, vďaka tomu aj rozhovor so slávnejším ocom (a najlepším "hlasom rozumu" v NHL, dodávam ja) medzi lavičkami :) Keď nastúpil prvý raz za Red Wings, zranil sa, aj vtedy tam bol Ray prítomný. Omnoho vydarenejší debut. :thumbsup:

No, vcera som sa po dlhej dobe pozrela na cely zapas ....pri ktorom som nezaspala :lol2:
s Floridou som cakala vyrovnany zapas, avsak nasa hra ma vcera velmmi potesila, hrali sme velmi dobre, Florida nemala sancu, vytvarali sme si golove situacie, dostali sme sa do brejkov, hrali sme celoplosnu hru a vyborne korculovali. Jedine coho sa musime vyvarovat su skrumaze pred nasim brankarom, tie musime riesit radilkalnejsie. Inak inkasovany gol podla mna ide na vrub Raska..jednoducho betony oneskorene stiahol k sebe...inak nemam extra vytku k zapasu.

Zajtra hrame doma s Oilers, ktori momentalne tahaju snuru 5 vyhier....uvidime co to bude, maju formu tak snad bude zapas s dobrym koncom pre nas :)
Dobrý konec to teda nebyl, Talbot vám šlohl body (olol, skorem 50 zásahů), co si budem... Ferraro asistoval, pěkně našel Marchanda.

Nicméně nějak nechápu, proč ho dali i na prodloužení, to ste se ani nedotkli puku, bod bez boje odevzdaný..
JKL píše:Nicméně nějak nechápu, proč ho dali i na prodloužení, to ste se ani nedotkli puku, bod bez boje odevzdaný..
A jak by se to zmenilo??
Oilers to OT sehrali brilantne, vyhrali vhazovani a pak uz se jim puk nedal vzit.

Ono ostatne nebyt smuly, zadny nemuselo byt. Oilers sli 2 na jednoho, ale zapomneli za sebou puk a z protiutoku to zavesil Parchand.
Myslím 2x tam byl Oiler (Eberle? už nevím) lehce zatlačený k čáře, ale ne tak, aby za ní musel vyjet, bránící hráč mohl být o dva kroky aktivnější... Místo toho pásmo udrželi, udělali dva tři oblouky a Ruins se utopořili v dost odevzdané póze.

Tak nebýt smůly.. tuším ve druhé části to zas byl pro změnu Talbot, kdo je držel nad vodou, v polovině druhé třetiny to bylo v jeden okamžik snad 13:0 na střely. Parchand (:)) mě taky naštval, za každý bod pro rujny vymře jeden živočišný druh.
Skvělá hra od Bruins. :good: Medvěd rozpáral směšného ptáka a snad tomu bude stejně i v pátek...
Kdyz na to koukam, nezacal Kower fandit Rangers :dudo:
Kde jsou ti, co pořád tvrdí že Rask umí chytat jen za pořádnou obranou? TEĎ mluvte! Rask je absolutní beast a spolu s Holtbym ve vezina mode. :)
Špatný! Zranění Davida Krejčího charakterizováno jako week-to-week. Bohužel přijde o novoroční Winter Classic a zřejmě i hromadu dalších zápasů... :cry:
a Krug je day to day :scare:
Hayes hattrick.. :thumbsup:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS