Skvelo, vysoke tempo od zaciatku do konca. Tou aktivitou a pristupom k zapasu sme eliminovali (alebo vyrovnali) to, cim maju blues taky uspech. To ich nasadenie do zapasu a hnanie sa za kazdym pukom. Skvela praca v defenzive, v troch PP mali blues iba 2 strely na branu a neboli nijak extra nebezpecní.
Ja sa pri nasom MVP neviem rozhodnut, z Girouxa sa samozrejme slinta ale pre mna je to aj Mason. Bolo vela zapasov kde chytal fakt dobre a keby tam nestal tak by to boli prehry a to muzstvo by sa nikdy tak nezdvihlo.
Inak

Inak Rafl predlzeny, 2years 2,2m
A teraz jedna dolezita vec
Ja uz mam pomaly aj nasetrene na vylet do USA a chystam sa aspon pokusit nejak kontaktovat flyers, ci by vedeli odlozit pre nas nejake listky. Siel by som bud na zaciatku sezonu alebo potom v takomto case pred play off. Nechcem letiet v zime ale vsetko bude zalezat aj od vhodneho programu. Rozhodne chcem zapas s pens a plus este jeden match. Jeden z nich by mal byt obedny v sobotu aby som si vecer mohol uzit mesto
Takze jak vy? Kto to vidi realne ze by si spravil vylet? A som napr otvoreny aj tomu, ze by sa pridali ludia z nejakeho opozitneho muzstva ako pens/devils a vybral sa spolocny zapas
Cenova kalkulacia:
Nutne naklady
Letenky 550-650€ / 15 100-17 850kc
Ubytovanie 3noci+ ranajky 80-120€ / 2200-3300
Lupeny 60-90€ / 1650-2470
Viza ?/?
Celkovo 690-860 / 18 950 - 23 620
Potom su tu naklady ako doprava na/z letiska, strava, mhd vo PHI , chlast, stetky
Najviac by mi asi vyhovovalo ist v takomto caste. Listky sa mozu kupit dopredu a letenky az na zaciatku sezony. Inak by sme letenky museli kupovat uz pomaly teraz kvoli dobrym cenam.

Prostě no comment.