Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Davvy píše:
Atlantik píše:1.Crosby, 2.Giroux a dal nevim..
jak nevim? kurňa :-D džegr! sakra, kde by sme bez neho boli? :giggle:
No seriozne, tam co ste :neviem:
:slintac:

Skvelo, vysoke tempo od zaciatku do konca. Tou aktivitou a pristupom k zapasu sme eliminovali (alebo vyrovnali) to, cim maju blues taky uspech. To ich nasadenie do zapasu a hnanie sa za kazdym pukom. Skvela praca v defenzive, v troch PP mali blues iba 2 strely na branu a neboli nijak extra nebezpecní.

Ja sa pri nasom MVP neviem rozhodnut, z Girouxa sa samozrejme slinta ale pre mna je to aj Mason. Bolo vela zapasov kde chytal fakt dobre a keby tam nestal tak by to boli prehry a to muzstvo by sa nikdy tak nezdvihlo.

Inak

Obrázek

:lol2: :lol:

Inak Rafl predlzeny, 2years 2,2m :oslava:

A teraz jedna dolezita vec

Ja uz mam pomaly aj nasetrene na vylet do USA a chystam sa aspon pokusit nejak kontaktovat flyers, ci by vedeli odlozit pre nas nejake listky. Siel by som bud na zaciatku sezonu alebo potom v takomto case pred play off. Nechcem letiet v zime ale vsetko bude zalezat aj od vhodneho programu. Rozhodne chcem zapas s pens a plus este jeden match. Jeden z nich by mal byt obedny v sobotu aby som si vecer mohol uzit mesto :lol2:

Takze jak vy? Kto to vidi realne ze by si spravil vylet? A som napr otvoreny aj tomu, ze by sa pridali ludia z nejakeho opozitneho muzstva ako pens/devils a vybral sa spolocny zapas

Cenova kalkulacia:

Nutne naklady

Letenky 550-650€ / 15 100-17 850kc
Ubytovanie 3noci+ ranajky 80-120€ / 2200-3300
Lupeny 60-90€ / 1650-2470
Viza ?/?

Celkovo 690-860 / 18 950 - 23 620

Potom su tu naklady ako doprava na/z letiska, strava, mhd vo PHI , chlast, stetky :ninja: , klubovy merchandise atd, to uz bude kazdeho individualna vec.

Najviac by mi asi vyhovovalo ist v takomto caste. Listky sa mozu kupit dopredu a letenky az na zaciatku sezony. Inak by sme letenky museli kupovat uz pomaly teraz kvoli dobrym cenam.
tak na vzajomny match by som sa aj dal nahovorit ;)
ale ja chcem vidiet jak flyers vyhraju, na boston sa mi zrovna nechce :lol2:
Finch182 píše:ale ja chcem vidiet jak flyers vyhraju, na boston sa mi zrovna nechce :lol2:
Ujistuju te ze zkusenosti, ze tohle vybirani ma malou sanci na uspech. :andy:
MYslim ze posledni zapasy ukazali ze jsme schopni hrat se spickou :) vyhry jsou skvele ale chce to udrzet druhej flek pred Rangers :) takze hlavne nepolevit :)

Porazit 2x pens 1x Stl a Dallas ( u toho jedinyho jsem vyhru cekal) je velmi pekne :) Jen tak dal klucii :)

Rafll je samozrejme dobrej za ty prachy.Supr delnik co jeste neco umi i navic :) Zacinam mit pocit ze se k nam vratil rozum co se smluv tyce ani ten Streit neni zas tak marnej i kdyz jasne je to hrac na rozehravku a na presilovku neni to uplne komplexni obrance ale dobra zaplata nez doroste nekdo mladej na solidni uroven :)
Jinak Ghost vcera postoupil s Union College mezi poslednich 16 celostatniho turnaje vysokych skol.

http://www.dailygazette.com/news/2014/m ... y_wv/?free" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak jsem uz psal, turnaj vyvrcholi (po dalsich dvou zapsech) ve Philadelphii coby Frozen Four.
TONIGHT

Obrázek

Myslím si, že dnešní zápas si i tady zaslouží nějaké menší počteníčko o návratech ex-captaina a jeho best-frienda. Aneb ve Philadelphii se dnes představí Mike Richards i Jeff Carter.

Pro neinformované fandy, Richie už ve Wells Fargo Center jako soupeř jeden zápas odehrál, a to hned na začátku sezóny 2011/12, kdy tehdy vyhráli LA v prodloužení 3:2. Zatímco Carter se na ledě jako náš soupeř ukáže vůbec poprvé.

Když byl ještě v Columbusu a ti u nás hráli, tak byl zraněnej a zápas sledoval v novém domě z televize. No, tehdy jsem vypráskali Blú Džekits asi 8:2(?). :neviem:

Já osobně si myslím, že by si zasloužili takhle společně aspoň nějakou menší odměnu od fanoušků (např. standing ovation během komerčky), přeci jenom šest sezón není zrovna krátká doba a navíc oba byli u našeho tažení play-off v roce 2010. Richie pak jednou z hlavních postav týmu. Jo, Carterovi asi nikdy neodpustím tu jeho neproměněnou tutovku před koncem regular time v game 6. :mad:

Každopádně jejich trejdy se čím dál víc ukazujou, že pro nás byli fakt výhodné. Jednak po debaklu s Bostonem v play-off 2011 bylo jasný, že v kabině prostě něco smrdí. A i když hlavní vinu dávám Versteegovi, tak si myslím, že v tom byli i "nerozluční kámoši" právě Richie s Carterem. Tím ale nechci říct, že by na tom LAK či CBJ nějak prodělali. Spíš toto je jeden z případů, kdy na trejdu/trejdech vydělali všechny týmy IMO.

Pro zajímavost:
Od trejdu:
Richards: 193 zápasů | 40 gólů + 76 asistencí = 116 bodů | -7
Carter: CBJ - 39 zápasů | 15 gólů + 10 asistencí = 25 bodů | -11
Carter: LAK - 125 zápasů | 56 gólů + 31 asistencí = 87 bodů | +9
Carter: LAK - 164 zápasů | 71 gólů + 41 asistencí = 102 bodů | -2

B. Schenn: 171 zápasů | 38 gólů + 46 asistencí = 84 bodů | -12
Simmonds: 197 zápasů | 67 gólů + 68 asistencí = 135 bodů | -12
Voráček: 196 zápasů | 59 gólů + 88 asistencí = 147 bodů | + 12
Couturier: 193 zápasů | 27 gólů + 57 asistencí = 90 bodů | + 12

Letošní sezóna:
Richards: 71 zápasů | 10 gólů + 30 asistencí = 40 bodů | -2
Carter: 61 zápasů | 24 gólů + 21 asistencí = 45 bodů | +10

B. Schenn: 70 zápasů | 18 gólů + 22 asistencí = 40 bodů | +3
Simmonds: 70 zápasů | 24 gólů + 30 asistencí = 54 bodů | -4
Voráček: 70 zápasů | 19 gólů + 33 asistencí = 52 bodů | +8
Couturier: 70 zápasů | 10 gólů + 25 asistencí = 30 bodů | +2

Richie, neRichie. Kráter, neKráter. Potřebujeme každej bod, takže Kings co nejvíc naložit!!!
LET'S GO FLYERS!!!
:fan:
Rono píše:Já osobně si myslím, že by si zasloužili takhle společně aspoň nějakou menší odměnu od fanoušků (např. standing ovation během komerčky), přeci jenom šest sezón není zrovna krátká doba a navíc oba byli u našeho tažení play-off v roce 2010.
Tak se buci na oba..
Atlantik píše:
Rono píše:Já osobně si myslím, že by si zasloužili takhle společně aspoň nějakou menší odměnu od fanoušků (např. standing ovation během komerčky), přeci jenom šest sezón není zrovna krátká doba a navíc oba byli u našeho tažení play-off v roce 2010.
Tak se buci na oba..
To je Philly, Rono should know better. :jn: :ninja:
Hm. Slušnej kolotoč od LAK zatím. :scare: Ta naše rozehrávka je dneska fakt na infarkt. Tolik turnoverů jsme tu dlouho neměli. :hroza:

Kings zasloužený vedení, ale zase první gól neměl bejt, neboť tam těsně předtím byl jasnej hák na Streita. Ale to už je jedno.

První lajna dnes tragická, bohužel. :neutral: No, teď váhám, jestli už jít spát nebo se na to dodívat...
Během čtyř minut ve 3. třetině dvě naprosto jasný podražení na Vorase, jedno bylo metr od rozhodčího a nic. A pak ho vyhodí za takovou :antry: sekeru. :rofl: Prostě no comment.
Rono píše:Během čtyř minut ve 3. třetině dvě naprosto jasný podražení na Vorase, jedno bylo metr od rozhodčího a nic. A pak ho vyhodí za takovou :antry: sekeru. :rofl: Prostě no comment.
No to snad.. že se bude někdo z tábora Philly ozývat po tom ukradenym gólu kvůli Carterově minipostrčení. :sok:
Krosček tam nebyl, ale byl tam interference na Emeryho. :neviem:

EDIT:
Jinak dneska jsme asi udělali rekord v turnoverech, neskutečný. :slap:
Dneska tech uniku La fakt az prilis moc.Jinak to neni tak zly :)
Rono píše:Krosček tam nebyl, ale byl tam interference na Emeryho. :neviem:
WTF?! Žádný sem tam neviděl, a koneckonců i kdyby, vylučovalo se za krosček..
Jasný. Ale jde o to, že si myslím, že gól neměl stejně i tak platit kvůli interference. Ale to je už jedno.

A myslím si, že G to dneska prodal. Vůbec žádnej zápal, nic... :?
Streit jinak dobrý? 3 sekundy před koncem a dvakrát si to stáhnout? :hroza:

Ale nic, naše chyba, neměli jsme druhou třetinu hrát takový ho*no. Koneckonců dneska jsme si dovolit prohrát svům způsobem mohli. Klíčovej bude zápas ve středu s NYR. :ahoj:
Rono píše:Jasný. Ale jde o to, že si myslím, že gól neměl stejně i tak platit kvůli interference. Ale to je už jedno.

A myslím si, že G to dneska prodal. Vůbec žádnej zápal, nic... :?
Me se zase treti tretina hodne libila :) Ano prohrali jsme ale cekal snad nekdo ze vyhrajem i dalsich xx zapasu ? Hartnell supr, Voracek bojoval akorat ty ztraceny puky ale to je klasika , Streit dobrej v rozehravce a platnej strelec pri presilovce a moc se mi libila i dvojice Couturier , Read.Druha lajna taky celkem oka.

Nevidel jsem prvni tretinu spis od pulky druhy a to jsem mel pocit ze nemame moc strel ale vic slusnych sanci a taky par tycek tam zvonilo ale to se stane.La zaslouzene vyhrali protoze dobre trestali chyby.
Dal sem klukum sanci a sel spat uz po 2. golu.
Ale nestacilo to.
Sudi priserny, zarez jak krava.
Jak muzou tohle prehlidnout??
Obrázek
Vodili si nas celej zapas, ale jedinej faktor to nebyl.
Vinny mel treba dat tu prazdnou kasu a nezkouset zadny cirkusovy cisla.

Ted jsem si jeste vsiml, ze pri te sanci Vinnyho, dostal od Pearsona peknou sekeru. Na co tam vlastne ty pruhovany sv*ne sou?

Obrázek

Pred 3. golem samozrejme faul Browna na Kimma :hroza:
Ja teda fakt cumim co se tady deje.. Kralum seberou cistej gol a misto toho je poslou do ctyr a nasledne do tri a vy tady silite jak vas zarizli?
Tohle je nejlepsi foto co se mi podarilo udelat.. Nebyl to od Cartera ani kroscek (malej push), ani interference(ten uz ani nahodou). Jak rekli komentatori LA, darek od sudich a hokejovych bohu pro Flyers..

Ohledem ostatnich situaci nevim, hrabat se mi v tom nechce, ale pokud se stane neco takoveho co tu, tak bych cekal ze co se tyce sudich se uz do minusu z vaseho pohledu jit neda..

Přílohy

Atlantik píše: ani interference(ten uz ani nahodou).
Carter zahakl Emerymu vyrazecku, pokud nejsi sketa a prohlidnes si ten zaber, musis to uznat.
Atlantik píše:Jak rekli komentatori LA
:slap:
A ostatne jestli nebylo ani interference na Kimma, pak stejnou logikou nebylo interference Rinalda.

A ten slewfoot na Coutse nekomentujes?
AndyF píše:Carter zahakl Emerymu vyrazecku, pokud nejsi sketa a prohlidnes si ten zaber, musis to uznat.
Jsem asi sketa.. ZAHAKNUTOU vyrazecku tam nevidim, to by musel mit hokejku zevnitr Emeryho, on se ho jen na malej moment dotykal hokejkou zvenka vystroje ale aby tohle bylo na faul, tak to ani nahodou.

A jeste jedna vec.. Prvni dve tretiny(mel jsem to pusteny na pozadi, ale sem-tam jsem prepinal) jsem si rikal ze LA musej byt snad nejlepsi team ligy kdyz si s vama (s vama co se nad vama vsichni rozplyvaj, viz napr. Blues topic) delaji absolutne co chteji. Na druhou stranu, vas tlak v zaveru byl pekelni a neco podobneho se taky jen tak nevidi.
Atlantik píše:
AndyF píše:Carter zahakl Emerymu vyrazecku, pokud nejsi sketa a prohlidnes si ten zaber, musis to uznat.
Jsem asi sketa.. ZAHAKNUTOU vyrazecku tam nevidim, to by musel mit hokejku zevnitr Emeryho, on se ho jen dotykal zvenka ale aby tohle bylo na faul, tak to ani nahodou.
Pust si tu opakovacku zepredu. Prejel mu pres celej dres, pak zahaknul nad rukou zezhora vyrazecku a potiahol mirne zpet.

Mimochode. Nemyslel jsem ze je to faul ale incidental contact a puvodne jsem myslel ze to neuznava kvuli tomu. Videl jsem to hned v realu.
Za jejich hru v 2 tretinach si to zaslouzili. Proto taky rikam ze to nebyl jedinej faktor.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA