Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
What a game! Fantastickej zápas od první minuty do rozhodující branky v OT. Zápas měl asi fakt všechno. No a když ještě bereme dva body, může si fanoušek přát něco víc? Těžko.
Emery určitě nejen mě (
Ke GWG Gho - co dodat?
A ještě bych dodal. G odehrál fakt fantastickej zápas. Nasazovanej pravidelně buď proti první nebo druhé formaci, odehrál rovnejch 27 minut(!) a k tomu dva body a hned +3. Jeho zápas.
Potvrdili jsme jinak, že po prohraném zápase, kde inkasujeme minimálně 4 branky, následují tři výhry v nadcházejících čtyřech zápasech. No, opravdu jsem nečekal, že si poradíme i s Chicagem.
LET'S GO FLYERS!
Parada
vyhrat dvakrat nad silnym Pitsburghem a ted nad chicagem
To je parada
Skoro bych rekl ze tomu tymu zacinam pomalu verit ze ma na nejaky ten uspech
Jasne porad je tam par much smerem do obrany, ale mame tri luxusni utoky a slusnej ctvrtej
a Couturier s Readem si to davaj moc dobre 
Giroux paradni gol
z tyhle jeho klasicky akce vetsinou nic moc necekam ale ted to tam padlo.Hartnell taky v poho pekne bojoval i kdyz pulku sezonu vzdycky menstruuje.
Giroux paradni gol
Fakt paráda a hlavně, a to pozor, ta výhra je naprosto zasloužená, protože takovej kopec smůly.
Upřímmně jsem chtěl jít spát po tom úvodu, čekal jsem další klepec. Ale ta první haluz nás dostala do hry a pak už jsme byli celý zápas lepší. Místama víc, místama míň, ale byli jsme lepší. Což dokumentuje taky těch 5 nastřelených tyček.
Vím, že v tom byl kopec smůly, ale prostě si proti týmům jako Hawks nemůžem dovolit DOMA nedat 6 PP. To je hrozný číslo a nechápu proč je takovej rozdíl mezi PP doma a venku. I když dnes při PP 4 tyče no ....
každopádně jsem rád že máme 2 body, NYR i Wings vyhráli, takže jsme si udrželi náskok a hlavně v nájezdech jsem nám s Emerym nějak nevěřil ....
Skvělej výkon, zasloužený body.
GIROUX
EDIT: teď ještě aby vyhráli Ducks
Upřímmně jsem chtěl jít spát po tom úvodu, čekal jsem další klepec. Ale ta první haluz nás dostala do hry a pak už jsme byli celý zápas lepší. Místama víc, místama míň, ale byli jsme lepší. Což dokumentuje taky těch 5 nastřelených tyček.
Vím, že v tom byl kopec smůly, ale prostě si proti týmům jako Hawks nemůžem dovolit DOMA nedat 6 PP. To je hrozný číslo a nechápu proč je takovej rozdíl mezi PP doma a venku. I když dnes při PP 4 tyče no ....
každopádně jsem rád že máme 2 body, NYR i Wings vyhráli, takže jsme si udrželi náskok a hlavně v nájezdech jsem nám s Emerym nějak nevěřil ....
Skvělej výkon, zasloužený body.
GIROUX
EDIT: teď ještě aby vyhráli Ducks
Jo, to jsem chtěl taky dodat, ale zapomněl jsem.
Nejvíc mě právě potěšilo to, že jsme si dneska (imo opět) dokázali, že máme i na ty nejlepší (a Chicago mezi ně rozhodně patří)... A to je hlavní.
Vlastně se dá říci, že Chicago mohlo být rádo, že vůbec to došlo do prodloužení (i když teda zase v posledních třech minutách regularu měli neskutečnej tlak). Dali jsme asi čtyři tyčky a co spálil Downie před koncem a hlavně Voras při těch PPs.
Ten měl dneska šancí na dva zápasy...
No... Teď na to jen navázat i ve čtvrtek a smáznout Dallas!
Nejvíc mě právě potěšilo to, že jsme si dneska (imo opět) dokázali, že máme i na ty nejlepší (a Chicago mezi ně rozhodně patří)... A to je hlavní.
Vlastně se dá říci, že Chicago mohlo být rádo, že vůbec to došlo do prodloužení (i když teda zase v posledních třech minutách regularu měli neskutečnej tlak). Dali jsme asi čtyři tyčky a co spálil Downie před koncem a hlavně Voras při těch PPs.
No... Teď na to jen navázat i ve čtvrtek a smáznout Dallas!
Anger píše: nad silnym Pitsburghem
Chicago to taky momentalne jen tak nejak odehrava a hraje posledni mesic houby, venku maj vlastne 17 proher ze 35 zapasu. Nejvetsi test jsou momentalne Bruins a Blues. I kdyz musim se priznat, ze nejde ani tak o to, ze tyhle vysledky za posledni tyden mate (protoze zas tak prekvapive za danych okolnosti nejsou), ale faktem je ze to Chicago jste dnes prehrali o minimalne jednu celou tridu a to je trosku moc
Dlouho jsem tu neprizpival jen četl, ale fakt se tu nic nezměnilo
Komentar k vasim zapasum tu je ode mne casto.. vetsinou tehdy kdyz to vidim.. a dnes jsem videl jak jste Chicago totalne prehrali, coz jsem priznal ze je zneklidnujici a ze je to trosku mocneis píše:![]()
Dlouho jsem tu neprizpival jen četl, ale fakt se tu nic nezměniloPo naší výhře tu snad nechybí komentář od atlantika, který výhru vždy snižuje. Haluz, štěstí, nahoda, zranění, rozpoložení soupeře, dohravani sezóny, b2b, tragický výkon, ale soupeř ještě tragictejsi atd. Vždy jen čekám co to zase bude:-D Ale když prohrajem, tak zaslouženě...Hecovacky jak nás pens o víkendu vyklepou a po zápasech ticho nebo pocity, ze v plné polní by to krásně šlo, prostě vždy je k výhře Flyers jiný důvod, než jejich hra:-) Staré zvyky nerezaví, aspon se člověk cítí jak doma:-) no offence, jen jo sranda jak je ta rivalita velmi hluboka
A co si mam ja myslet o tobe, kdyz uz jsme pri osobnich nazorech.. Rok a pul hrajete houby, najednou zacnete hrat fakt dobrej hokej (to vam momentalne vubec neberu jak si muzes vsimnout a lidi tady vi, ze z vas mam respekt) a ZROVNA tehdy vylezes z diry? To uz je jen hrdinstvi, ze jo.. Kde si byl loni? Kde si byl kdyz se vam letos na zacatku nedarilo? From the zero to the hero
A ja by som zase neznizoval dvojzapas s vami. Vy mate celu sezonu lazaret a boli obdobia ked bol aj vacsi a nebol problem a hrajete podla mna s tymi zalozakmi lepsie jak normalne ale v dvojzapase s nami to bolo vlastne dopredu jasne lebo mate plno zranenych
Tie vyhry v dvojzapase s vami bol v poriadku, sposob akym ale prebehli bol az na jednu tretinu skvely (a takisto sme do toho zapasu sli s dvoma prehrami). A shitcago sice momentalne ide striedavo oblacno ale hrali aj bez Hossu a on je slusny difference maker. Navyse zas az take prd to chicago nehra a zapas dobre rozbehli.
Najprv si stale omielal, ze mame problem ked inkasujeme prví a ze sme mali furt super rozpis a ze pojdeme dole az pride obdobie pred/po ZOH . No a nejak je vsetko inak jak prorok predpovedal
Ale inak absolutne by som nepovedal ze Berube bude tohto schopny v tak kratom case a postupne vyriesi takmer vsetko nase problemy, bol som nestastny ked bol menovany trenerom
Tie vyhry v dvojzapase s vami bol v poriadku, sposob akym ale prebehli bol az na jednu tretinu skvely (a takisto sme do toho zapasu sli s dvoma prehrami). A shitcago sice momentalne ide striedavo oblacno ale hrali aj bez Hossu a on je slusny difference maker. Navyse zas az take prd to chicago nehra a zapas dobre rozbehli.
Najprv si stale omielal, ze mame problem ked inkasujeme prví a ze sme mali furt super rozpis a ze pojdeme dole az pride obdobie pred/po ZOH . No a nejak je vsetko inak jak prorok predpovedal
Ale inak absolutne by som nepovedal ze Berube bude tohto schopny v tak kratom case a postupne vyriesi takmer vsetko nase problemy, bol som nestastny ked bol menovany trenerom
Tak je to u vas samozrejme proces za behu.. Ten team momentalne vypada uplne jinak, nez na zacatku sezony, na tom se shodneme vsichni. Klobouk dolu pred vasim PK a pred tim co se sebou udelal Giroux.
Ty jsi tu taky sezonu balil a nasadal na wagon Blues, tak ted nic nevycitej mne, kdyz jsem vas ze zacatku sezony zpochybnoval
. Protoze ty si delal to same jeste ve vetsim rozmeru. Co se tyce dvojzapasu s nama, prvni vyhru vam nesnizuju, tam byl rozdil drastickej. Druhej zapas byl o necem jinem a predevsim pritomnost Kunitze misto PYATTA (
) v prvni lajne by mohla udelat v takovem souboji difference, to snad uznas.. Posledni zapasy lajny Kunitz-Crosby-Stempniak nam vyhrala tahle lajna kompletne sama (Washington x2 a to momentalne Caps hrajou dobre + ted s Dallasem). Neal je momentalne mimo, takze jestli hral misto neho Megna tak je to sumak.
Chybeli nam Martin, Letang a 4 z 5 nejlepsich wingeru (Neal, Kunitz, Bennett, Dupuis). Nerikam ze se s tim hrat neda, ale v tesnem zapasu to zavazit muze. A vubec, chtel bych videt vas bez dvou klicovych beku a bez 4 wingeru co by jste hrali proti nasi kompletni squadre.. To ze hrajete momentalne vyborne je ale fakt. Davam vas nekde na nasi uroven, coz je dost vysoko. Furt jsem ale toho nazoru, ze Bruins si na Vychode hrajou svou ligu, bohuzel..
Navic je taky rozdil jestli si to vyrikam s vama, kteri jsou tu i v dobrym nebo ve zlym.. nebo se zacne navazet neis, ktery vyleze ted kdyz se mu to hodi..
Ty jsi tu taky sezonu balil a nasadal na wagon Blues, tak ted nic nevycitej mne, kdyz jsem vas ze zacatku sezony zpochybnoval
Chybeli nam Martin, Letang a 4 z 5 nejlepsich wingeru (Neal, Kunitz, Bennett, Dupuis). Nerikam ze se s tim hrat neda, ale v tesnem zapasu to zavazit muze. A vubec, chtel bych videt vas bez dvou klicovych beku a bez 4 wingeru co by jste hrali proti nasi kompletni squadre.. To ze hrajete momentalne vyborne je ale fakt. Davam vas nekde na nasi uroven, coz je dost vysoko. Furt jsem ale toho nazoru, ze Bruins si na Vychode hrajou svou ligu, bohuzel..
Navic je taky rozdil jestli si to vyrikam s vama, kteri jsou tu i v dobrym nebo ve zlym.. nebo se zacne navazet neis, ktery vyleze ted kdyz se mu to hodi..
Tak jasne, jak som pisal vyssie tak som Berubemu absolutne neveril a prijemne mna sokoval a ma fakt dobre rozhodnutia. Najviac som rad, ze je schopny citat tie chyby a zapracovat na ich eliminacii a dari sa mu to.
Letanga s Martinom sem netahaj, 90% sezony nehraju a Letang ked aj hral tak si len prskal. Ja som toho nazoru, ze hrajete lepsie s urcitymi zranenymi figurkami jak s nimi. Bylsma si pri plnej zostave protezuje svoje chrome kone a plno lepsich necha sediet
A blues ja furt sledujem, akurat nie az tak vasnivo jak flyers
a aj ked som neviem jak napicoval na flyers tak som si dalsi zapas pozrel, nedokazem odolat
Letanga s Martinom sem netahaj, 90% sezony nehraju a Letang ked aj hral tak si len prskal. Ja som toho nazoru, ze hrajete lepsie s urcitymi zranenymi figurkami jak s nimi. Bylsma si pri plnej zostave protezuje svoje chrome kone a plno lepsich necha sediet
A blues ja furt sledujem, akurat nie az tak vasnivo jak flyers
Ja zase s Atlantikem docela souhlasim ty chybejici hraci pens byli znatelna ztrata ale ne nehratelna.
A pridal bych se k nemu i v tom ze prvnich dvacet zapasu to tady naprosta vetsina balila a uplne prestala sledovat nastesti pak vypadnul trener a prisel Berube kterymu musim dat kredit ze z nesystemu jsme zacali hrat system a docela rozumne reaguje na zmeny v sestave coz je supr.
Jsem rad ze se zase docela dari ale ja veril i na zacatku sezonu protoze ten tym i kdyz ma svoje mouchy proste ten potencial ma velikej.
Boston je jinde nez vetsina skoro ve vsem.System,Charakter hracu,mladici.Ale ja Boston mam rad.
A pridal bych se k nemu i v tom ze prvnich dvacet zapasu to tady naprosta vetsina balila a uplne prestala sledovat nastesti pak vypadnul trener a prisel Berube kterymu musim dat kredit ze z nesystemu jsme zacali hrat system a docela rozumne reaguje na zmeny v sestave coz je supr.
Jsem rad ze se zase docela dari ale ja veril i na zacatku sezonu protoze ten tym i kdyz ma svoje mouchy proste ten potencial ma velikej.
Boston je jinde nez vetsina skoro ve vsem.System,Charakter hracu,mladici.Ale ja Boston mam rad.
Martin je pro nas jasnej upgrade a chybi hodne, proti vam hral napr. Engelland a byl velkou pricinou prohry (SH gol na 4-2). U Letanga jsem si puvodne myslel, ze to mozna vadit nebude, on samozrejme ma svy minusy. Ale od jeho zraneni mame problem mit v zapasech prevahu a jsme furt prestrileni, coz nebude asi nahoda. Letang byl jaky byl, ale rozehravku mel exportni, coz je pro nas styl dost dulezite. Bennett, Neal a Kunitz jsou jasny ztraty kdyz uvazis kdo misto nich hral (Pyatt, forward Engo, Gibbons, Glass, Vitale v 2.lajne a spol). Dupuise ti necham, to je pro nas spise plus ze ho Bylsma nemuze napratat vedle Crosbyho, uvolnil se nam capspace a Stempniak je od neho o tridu lepsi.Finch182 píše:Tak jasne, jak som pisal vyssie tak som Berubemu absolutne neveril a prijemne mna sokoval a ma fakt dobre rozhodnutia. Najviac som rad, ze je schopny citat tie chyby a zapracovat na ich eliminacii a dari sa mu to.
A blues ja furt sledujem, akurat nie az tak vasnivo jak flyersa aj ked som neviem jak napicoval na flyers tak som si dalsi zapas pozrel, nedokazem odolat
To ze si pri Flyers zustal a sledoval si to, to je mi jasny. Ale zpochybnoval si vasi uroven a sance vic nez ja, takze nazory tu menime oba. Navic jeste bych dodal jednu zasadni vec. Nekdy neberte mou kritiku uplne osobne.. Dobre vidite z topicu Pens, ze me naroky na kvalitni hru jsou dost vysoke a ze snad nikdy nejsem spokojenej. Kritizuji nas i po vyhrach, i tehdy kdyz jsme byli na cele konference s polovinou kadru out. Takze nemuzete cekat ze prijedu sem a budu najednou jinej a vas budu ozpevovat. Jednoduse jsem asi obecne narocnej
Atlantik píše:To ze si pri Flyers zustal a sledoval si to, to je mi jasny. Ale zpochybnoval si vasi uroven a sance vic nez ja, takze nazory tu menime oba. Navic jeste bych dodal jednu zasadni vec. Nekdy neberte mou kritiku uplne osobne.. Dobre vidite z topicu Pens, ze me naroky na kvalitni hru jsou dost vysoke a ze snad nikdy nejsem spokojenej. Kritizuji nas i po vyhrach, i tehdy kdyz jsme byli na cele konference s polovinou kadru out. Takze nemuzete cekat ze prijedu sem a budu najednou jinej a vas budu ozpevovat. Jednoduse jsem asi obecne narocnej
Martin strata je, ale takmer nic neodohral v tejto sezone a aj bez neho hrate jak hrate. Istu dobu ste dokonca hrali aj bez hracov ako neal, bennet, megna, gibbons, letang,martin,matta a neviem kto este naraz a aj tak ste vyhrali vtedy niekolko zapasov v rade.
Viem to velmi dobre lebo som vtedy prisiel o prachy
Ja som na nas pi*oval hlavne z dovodu, ze som vedel ze kader je dobry a maju na to, aby hrali tak ako hraju teraz a mrdalo ma ze rok a pol sa na to nedalo pozerat. Napr v 2007 som bol absolutne kludny. Ale hej, to mi neuverite ked som tu este nebol
Berube překvapil dost i mě. Ale zase na mou obranu, byl jsem jeden z mála, co mu tu šanci dal a dával i po těch prvních asi pěti zápasech pod ním, které furt stáli za ho*no... 
• Samozřejmě nejlepší věc, kterou zatím udělal, je systém, který praktikujeme. Snažíme se dostat co nejméně gólů, ale zároveň hrát atraktivní a rychlý hokej s okamžitým přechodem do útoku.
• No a pak to, že dal Hartnella zpátky do první lajny. Ať si říká, kdo chce, co chce, já (zatím) pořád tvrdím, že je dost nedoceněný. Jo, nikdy to nebude TOP hráč, ale v našem stylu se fakt uplatní a navíc Gmu i Vorasovi to očividně pomohlo taky. Od prvního okamžiku, co je s nima, stoupají v tabulce pravdy jen vzhůru. Snad to tak bude fungovat ještě dlouho, protože zase je pravda, že ten kontrakt Skedyho je příliš dlouhej...
• MacDonald zatím hraje fakt dobře. Dostává v průměru snad i vyšší TOI než Streit. A hlavně si o dost víc zahraje i Luke, jakožto Andyho parťák. Snad ho podepíšem na další tři, čtyři sezóny do cca čtyř a půl mega.
• Jednu výtku ale nakonec k Berubemu mám. A to je to, že na 2nd PP unit dostává Downie daleko víc prostoru než Read. Jo, typově se před bránu hodí víc, ale poslední dobou tam příliš užitečnej prostě není a hlavně góla nedal už ku**a dlouhou dobu.
Read IN!
• Samozřejmě nejlepší věc, kterou zatím udělal, je systém, který praktikujeme. Snažíme se dostat co nejméně gólů, ale zároveň hrát atraktivní a rychlý hokej s okamžitým přechodem do útoku.
• No a pak to, že dal Hartnella zpátky do první lajny. Ať si říká, kdo chce, co chce, já (zatím) pořád tvrdím, že je dost nedoceněný. Jo, nikdy to nebude TOP hráč, ale v našem stylu se fakt uplatní a navíc Gmu i Vorasovi to očividně pomohlo taky. Od prvního okamžiku, co je s nima, stoupají v tabulce pravdy jen vzhůru. Snad to tak bude fungovat ještě dlouho, protože zase je pravda, že ten kontrakt Skedyho je příliš dlouhej...
• MacDonald zatím hraje fakt dobře. Dostává v průměru snad i vyšší TOI než Streit. A hlavně si o dost víc zahraje i Luke, jakožto Andyho parťák. Snad ho podepíšem na další tři, čtyři sezóny do cca čtyř a půl mega.
• Jednu výtku ale nakonec k Berubemu mám. A to je to, že na 2nd PP unit dostává Downie daleko víc prostoru než Read. Jo, typově se před bránu hodí víc, ale poslední dobou tam příliš užitečnej prostě není a hlavně góla nedal už ku**a dlouhou dobu.
Ja to zas chapem...Read by bol na PP isto platnejsi, ale Berube ho asi nechce tak vytazovat, kedze hrava s Couturierom najviac casu na PK. Vlastne Read je nas treti najvytazovanejsi utocnik. Alebo druhy.Rono píše:Jednu výtku ale nakonec k Berubemu mám. A to je to, že na 2nd PP unit dostává Downie daleko víc prostoru než Read. Jo, typově se před bránu hodí víc, ale poslední dobou tam příliš užitečnej prostě není a hlavně góla nedal už ku**a dlouhou dobu.Read IN!
Inak zapas som si uzil, skoro cely zapas sme boli lepsi a ako inak to mohlo skoncit ako golom kapitana 4s pred koncom OT? Clutch
Skvěle odřenej zápas, některý góly padnou nemuseli. Streit jak nedával Sharpa a Keith měl čas na střelu taky škoda. Naopak zase my sme ten zápas vůbec nemuseli dostat do prodloužení, ke konci 3.třetiny jsme hráli výborně opravdu krásnej hokej.
Já se teda Berubemu musím omluvit, protože sem ho odepisoval a neměl sem ho za trenéra ale sem rád že sem se mýlil.
Já se teda Berubemu musím omluvit, protože sem ho odepisoval a neměl sem ho za trenéra ale sem rád že sem se mýlil.
Letošní DeKeyser. Má o něj zájem řádá týmů v NHL, ale ten největší zatím máme my a pak Boston.
Urostlej bek (191cm; 95kg) a jde o jednoho z nejlepších shut-down beků mezi mladejma na celým světě.
Matias Strozyk píše:A defenseman of decent size. Has good potential to become a skilled defenseman in the future. Keeps his game fairly simple and uses his body at good opportunities. Has decent offensive qualities, such as his shot, but is at his best in the defensive zone.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF