Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hm, nevím no, naposledy, když chytal Razor proti Hawks .... no radši na to ani nevzpomínám :-D
Tak tam to nebylo jen o Razorovi. Já ani teď nečekám, že Chicago porazíme a Mase si taky někdy musí odpočinout. :neviem: Ale pokud by Razor chytal dneska, tak bych překvapenej nebyl.
Razor tam naposledy vychytal nulu :cinka:
kajo píše:Razor tam naposledy vychytal nulu :cinka:
Kde? What?
Tak v bráně dneska Mason.
A jedem! :fan: LET'S GO FLYERS! :fan:
Rono píše:
Kde? What?
Vsak v Pittsburghu :wink2:
kajo píše:
Rono píše:
Kde? What?
Vsak v Pittsburghu :wink2:
ale my mluvili o Chicagu :)
kajo píše:Vsak v Pittsburghu :wink2:
Jak už řekl Logan. Bavili jsme se o Chicagu. :giggle: Proto jsem to jaksi nechápal..
Ja viem, ze ste sa bavili o Chicagu, ale ja som reagoval na tu tvoju poslednu vetu
Rono píše:Ale pokud by Razor chytal dneska, tak bych překvapenej nebyl.
Tak myslel jsem si to, dle tvé věty, ale nedávalo to právě moc smysl, no. :D Ale už neřešme. :giggle:
Obrázek
nic proti PIT
Je to tam! :wave: Great job guys!
Dneska už to nebylo tak jasný, ale co. Máme čtyři body ze dvojzápasu s rivalem, skóre 8:3. Fantazie!
IMO jsem po NJD věřil, že porazíme Pens v obou případech, ale nechtěl jsem to jinxnout, no.. :ninja:
Sean Couturier shutdown Sidney Crosby, zero points for him this weekend. And he had two assists and a plus-4.
:poklona2:
Tak to ste mali poriadne stastie ze Cindy to nevyrovnal v zaverecnych sekundach ale iba trafil tycku ked slepy rozhodca nevidel cisty offside...
Asi polmetrovy :hroza:
Kower píše:Tak to ste mali poriadne stastie ze Cindy to nevyrovnal v zaverecnych sekundach ale iba trafil tycku ked slepy rozhodca nevidel cisty offside...
2 hrace v offsidu
Inak zaujimavy fakt spomenul vcera McGuire. Vraj ked sa Holmgren snazil presvedcit Reada, aby podpisal s flyers, vzal ho vtedy na PO zapas. Holmy :klobuk:
Obrázek
:wub:
Jen tak mimochodem :) Couturier jako treti center a specialsta obranar ma o 3 body min nez Brayden Shenn(34,37)

Podle me proste Simmonds,Couturier,Voracek musi byt nedotknutelni.Za ty prachy delaj supr job a je radost se na ne koukat a navic jsou hraci co maji charakter.

Jediny co me trosku stve je ta obrana :) Mame tam hodne takovejch rekl bych normalnich nebo druhoradejch obrancu za nadprumerny ceny s tim by to chtelo neco udelat.

Videl nekdo jak hraje MacDonald ? Zatim nemuzu soudit ale rikalo se neco okolo 4 Mega tak to jako spis ne :)
Anger píše:Videl nekdo jak hraje MacDonald ? Zatim nemuzu soudit ale rikalo se neco okolo 4 Mega tak to jako spis ne :)
Coze? :sok: Za 4M by som ho bral hned, ak by mal podavat pocas dlzky trvania tej zmluvy take vykony ako doposial v drese flyers. Luke Schenn popri nom uplne ozil, hra o dve triedy lepsie ako s Meszarosom...
Jo, do cca 4,25 na cca 3-5 let bych ho podepsal taky. :yes: Ale víc peněz bych mu asi nedával, pět určitě ne. :ee:
Rono píše:Jo, do cca 4,25 na cca 3-5 let bych ho podepsal taky. :yes: Ale víc peněz bych mu asi nedával, pět určitě ne. :ee:
Hosi neberte me uplne doslova :) v posledni dobe jsem dlouho nevidel kompletni zapas :)
Ale tak zase souhlasím s tím, že máme dost takovej druhořadejch beků.
Coburn v prvním páru, kde plní roli shut-down beka, je OK.

A pak jsou tu beci (na příští sezónu), kteří jsou to druhého či třetího páru. Ideální by bylo, aby Gusta hrál ve třetím páru buď s Lukem nebo MacDonaldem. A ve druhým bych ponechal Streita (když se ho nemáme jak zbavit) s tím druhým zbývajícím (Luke-MacD).

???-Coburn
Streit-MacD
Gusta-Luke
:neviem:

A pokud by náhodou v létě nepřišel žádný nový bek a odešel jen Kimmo, čemuž jakože nevěřím, ale... tak imo asi takto:
Streit-Coburn
MacD-Luke
Gusta-Gross
teda ze Stl vede ligu to me hlava nebere..kam kracis NHL?
martin83 píše:teda ze Stl vede ligu to me hlava nebere..kam kracis NHL?
Kdybys byl trošku objektivní a furt se neohlížel historií, tak uznáš, že Blues mají jeden z nejlepších týmů v lize. :wink2: A jako expert bys mohl taky vědět, že platové stropy se zavedly kvůli tomu, aby byla liga vyrovnanější a vyrovnanější. Tak nečekej, že furt bude dominovat Detroit, Edmonton apod...
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES