Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

podpis s Holmqvistom bol dobry tah vedenia klubu (Holmi svoje kvality rozhodne ma), este lepsi bude, ak podpise v lete zmluvu s :?: brankarskou 1tkou..

:!: tak toto su velmi zaujimave spekulacie :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/8995-kdo-si ... o-uvidi-se

Speulacie su na to, aby ani jedna poriadne nevysla.

chorche píše:Speulacie su na to, aby ani jedna poriadne nevysla.
ale tak aspon je o com rozpravat = spekulovat :)

My naspekulujeme viac, nez cely "EKLUND" a novinari dohromady....

U Lightning majĂ­ jeden velkĂ˝ problĂ©m. Trojice Lecavalier – St.Louis – Richards zabĂ­rá vÄ›tšinu rozpoÄŤtu a navĂ­c klub potĹ™ebuje ušetĹ™it alespoĹ

nevĂ­m, odchod Richardse je moĹľná záledĹľiost, kdyby to bylo za Nabokova, nezlobil bych se. Ale příliš reálnÄ› to nevidĂ­m. Odchod Vinnyho nepĹ™icházĂ­ v Ăşvahu. Odchod Boyla neoÄŤekávám. Pokud má klub utrácet o ÄŤtyĹ™i miliony mĂ­Ĺ

Lenze zaujemcovia o Richardsa sa len tak nenajdu.

je jasné že o Richardse nebude takový zájem jako o Druryho nebo Briera, především kvůli jeho platu, ale nebylo by špatné jej vyměnit za nějakého levnějšího hráče. Ale docela kvalitního. Rozhodně bych za něj nechtěl tři mladíky, to by se nevyplatilo a ani smaotný GM tohle udělat nechce což je dobře

To je problem pre Bolts, nie pre manazerov inych timov, Bolts prerobili....

Tampa Bay propustila ze svých služeb Craiga Ramsayho, který byl asistentem trenéra Johna Tortorelly. Podle generálního manažera klubu Jaye Feastera byly důvodem k ukončení spolupráce rozpory mezi oběma trenéry. Ramsay, bývalý hráč Buffala a hlavní kouč Sabres a Flyers, byl u Lightning od roku 2001 a před třemi lety přispěl k zisku Stanley Cupu.
Obrázek

Docela šokojcí zpráva, ovšem možná ne špatná, jsme zvědavý kdo ho nahradí, uvidíme...

Tortorella si vie urobit poriadok v time a co sledujem, historia zatial vzdy dala za pravdu jemu....

Som zvedavy kto pride na volne miesto asistenta :)

chorche píše:Tortorella si vie urobit poriadok v time a co sledujem, historia zatial vzdy dala za pravdu jemu....
za což jsem rád, tohodle trenéra mám rád, on je dost zvláštní, al eje to podle mě dobrý psycholog, protože on ví třeba které hráče po neúspěšném zápase seřvat a třeba ho skritizovat i v mediich ať si to proberou v hlavě a ví které hráče by třeba složilo kdyby tohle udělal

Lecavalier-number4 píše:
chorche píše:Tortorella si vie urobit poriadok v time a co sledujem, historia zatial vzdy dala za pravdu jemu....
za což jsem rád, tohodle trenéra mám rád, on je dost zvláštní, al eje to podle mě dobrý psycholog, protože on ví třeba které hráče po neúspěšném zápase seřvat a třeba ho skritizovat i v mediich ať si to proberou v hlavě a ví které hráče by třeba složilo kdyby tohle udělal
Je to dobrý tréner, dúfam, že ostane u nás ešte dlho :wink:

Vedení amerického klubu Tampa Bay Lightning propustilo ze svých služeb Craiga Ramsayho, který byl asistentem trenéra Johna Tortorelly. Podle viceprezidenta a generálního manažera Blesků Jaye Feastera byly důvodem k ukončení spolupráce rozpory mezi oběma trenéry.

„Je mi to líto, ale po několika setkáních s ostatními členy organizace Lightning jsem dospěl k názoru, že je potřeba s okamžitou platností udělat změnu v realizačním týmu,“ prohlásil Feaster. „Během sezóny došlo mezi hlavním trenérem a jeho podřízeným k několika sporům, které se týkaly zásadních věcí. Tortorella teď může začít hledat vhodného kandidáta na uvolněný post,“ dodal.

Šestapadesátiletý Ramsay, bývalý hlavní kouč Buffala Sabres a Philadelphie Flyers, byl u Lightning od ledna 2001. Před třemi lety pomohl floridskému týmu v historicky prvnímu zisku Stanley Cupu. Jako asistent působil také v týmech Florida Panthers a Ottawa Senators.

„Děkujeme Craigovi za sedm let věrných služeb naší organizaci, za tvrdou práci a obětavost, která nám pomohla vyhrát Stanley Cup,“ uvedl v tiskovém prohlášení Feaster.

Někdejší křídelní útočník Ramsay má za sebou čtrnáctiletou hráčskou kariéru v NHL, během které působil pouze v celku Buffalo Sabres. V základní části soutěže odehrál celkem 1070 zápasů s bilancí 252 branek a 420 asistencí. V play off nastoupil v 89 utkáních, v nichž si připsal 17 branek a 31 přihrávek.

(nhl.cz)

Ruský reprezentační brankář Vasilij Košečkin je podle svého agenta Sergeje Paremuzova blízko podpisu smlouvy s Tampou Bay. Gólman Togliatti údajně dostal od představitelů Lightning zajímavou nabíku a zřejmě ji přijme. Bronzový medailista z letošního mistrovství světa si pozornost v zámoří získal výkony v superlize a také v podnicích Euro Hockey Tour.

Vsak prave, ze Tortorella sa ukazal ako jeden z najschopnejsich, skoda, ze mu GM nedotiahol do timu schopnejsich hracov mimo dvoch utocnikov....

Vasilij Košečkin, hm, tak to by bo kupa..ale ako farmarik, preco nie

cepi píše:Vasilij KošeÄŤkin, hm, tak to by bo kupa..ale ako farmarik, preco nie
no jo, jenže na co pořád brát brankáře na farmu? My potřebujeme golmana do prvního týmu

Lecavalier-number4 píše:My potĹ™ebujeme golmana do prvnĂ­ho tĂ˝mu
preto sa cudujem, co by u Vas Vasilij robil..pre mna zvlastny krok vedenia..

Mozno nejakeho trageda vymenia aj s volbou draftu za nejakeho lepsieho brankara, aby mali aspon dvojku a nasledne vymenia svoju dvojku s niekym za jednotku.

cepi píše:
Lecavalier-number4 píše:My potĹ™ebujeme golmana do prvnĂ­ho tĂ˝mu
preto sa cudujem, co by u Vas Vasilij robil..pre mna zvlastny krok vedenia..
ještě jej nepodepsali

Tak ohlednÄ› spekulacĂ­ kdo nahradĂ­ Ramsaye:
Hovoří se i o dalších kandidátech jako je Mike Sullivan (původně hráč, hlavní trenér Bostonu a reprezentace USA) nebo Wayne Cashman (původně patnáct let hráč Bostonu, asistent trenéra NYR a TBL, hlavní trenér Philadelphia Flyers), i když u Cashmana vzhledem k jeho věku (62) jde spíše jen o spekulaci.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS