Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Holmqvist má milion: http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 865&flag=7
je jasnĂ© Ĺľe o Richardse nebude takovĂ˝ zájem jako o Druryho nebo Briera, pĹ™edevšĂm kvĹŻli jeho platu, ale nebylo by špatnĂ© jej vymÄ›nit za nÄ›jakĂ©ho levnÄ›jšĂho hráče. Ale docela kvalitnĂho. RozhodnÄ› bych za nÄ›j nechtÄ›l tĹ™i mladĂky, to by se nevyplatilo a ani smaotnĂ˝ GM tohle udÄ›lat nechce coĹľ je dobĹ™e
Tampa Bay propustila ze svĂ˝ch sluĹľeb Craiga Ramsayho, kterĂ˝ byl asistentem trenĂ©ra Johna Tortorelly. Podle generálnĂho manaĹľera klubu Jaye Feastera byly dĹŻvodem k ukonÄŤenĂ spolupráce rozpory mezi obÄ›ma trenĂ©ry. Ramsay, bĂ˝valĂ˝ hráč Buffala a hlavnĂ kouÄŤ Sabres a Flyers, byl u Lightning od roku 2001 a pĹ™ed tĹ™emi lety pĹ™ispÄ›l k zisku Stanley Cupu.

Docela šokojcĂ zpráva, ovšem moĹľná ne špatná, jsme zvÄ›davĂ˝ kdo ho nahradĂ, uvidĂme...

Docela šokojcĂ zpráva, ovšem moĹľná ne špatná, jsme zvÄ›davĂ˝ kdo ho nahradĂ, uvidĂme...
za coĹľ jsem rád, tohodle trenĂ©ra mám rád, on je dost zvláštnĂ, al eje to podle mÄ› dobrĂ˝ psycholog, protoĹľe on vĂ tĹ™eba kterĂ© hráče po neĂşspěšnĂ©m zápase seĹ™vat a tĹ™eba ho skritizovat i v mediich aĹĄ si to proberou v hlavÄ› a vĂ kterĂ© hráče by tĹ™eba sloĹľilo kdyby tohle udÄ›lalchorche píše:Tortorella si vie urobit poriadok v time a co sledujem, historia zatial vzdy dala za pravdu jemu....
Je to dobrĂ˝ trĂ©ner, dĂşfam, Ĺľe ostane u nás ešte dlhoLecavalier-number4 píše:za coĹľ jsem rád, tohodle trenĂ©ra mám rád, on je dost zvláštnĂ, al eje to podle mÄ› dobrĂ˝ psycholog, protoĹľe on vĂ tĹ™eba kterĂ© hráče po neĂşspěšnĂ©m zápase seĹ™vat a tĹ™eba ho skritizovat i v mediich aĹĄ si to proberou v hlavÄ› a vĂ kterĂ© hráče by tĹ™eba sloĹľilo kdyby tohle udÄ›lalchorche píše:Tortorella si vie urobit poriadok v time a co sledujem, historia zatial vzdy dala za pravdu jemu....
VedenĂ americkĂ©ho klubu Tampa Bay Lightning propustilo ze svĂ˝ch sluĹľeb Craiga Ramsayho, kterĂ˝ byl asistentem trenĂ©ra Johna Tortorelly. Podle viceprezidenta a generálnĂho manaĹľera BleskĹŻ Jaye Feastera byly dĹŻvodem k ukonÄŤenĂ spolupráce rozpory mezi obÄ›ma trenĂ©ry.
„Je mi to lĂto, ale po nÄ›kolika setkánĂch s ostatnĂmi ÄŤleny organizace Lightning jsem dospÄ›l k názoru, Ĺľe je potĹ™eba s okamĹľitou platnostĂ udÄ›lat zmÄ›nu v realizaÄŤnĂm tĂ˝mu,“ prohlásil Feaster. „BÄ›hem sezĂłny došlo mezi hlavnĂm trenĂ©rem a jeho podĹ™ĂzenĂ˝m k nÄ›kolika sporĹŻm, kterĂ© se tĂ˝kaly zásadnĂch vÄ›cĂ. Tortorella teÄŹ mĹŻĹľe zaÄŤĂt hledat vhodnĂ©ho kandidáta na uvolnÄ›nĂ˝ post,“ dodal.
Ĺ estapadesátiletĂ˝ Ramsay, bĂ˝valĂ˝ hlavnĂ kouÄŤ Buffala Sabres a Philadelphie Flyers, byl u Lightning od ledna 2001. PĹ™ed tĹ™emi lety pomohl floridskĂ©mu tĂ˝mu v historicky prvnĂmu zisku Stanley Cupu. Jako asistent pĹŻsobil takĂ© v tĂ˝mech Florida Panthers a Ottawa Senators.
„Děkujeme Craigovi za sedm let věrných služeb našà organizaci, za tvrdou práci a obětavost, která nám pomohla vyhrát Stanley Cup,“ uvedl v tiskovém prohlášenà Feaster.
NÄ›kdejšà kĹ™ĂdelnĂ ĂştoÄŤnĂk Ramsay má za sebou ÄŤtrnáctiletou hráčskou kariĂ©ru v NHL, bÄ›hem kterĂ© pĹŻsobil pouze v celku Buffalo Sabres. V základnà části soutěže odehrál celkem 1070 zápasĹŻ s bilancĂ 252 branek a 420 asistencĂ. V play off nastoupil v 89 utkánĂch, v nichĹľ si pĹ™ipsal 17 branek a 31 pĹ™ihrávek.
(nhl.cz)
„Je mi to lĂto, ale po nÄ›kolika setkánĂch s ostatnĂmi ÄŤleny organizace Lightning jsem dospÄ›l k názoru, Ĺľe je potĹ™eba s okamĹľitou platnostĂ udÄ›lat zmÄ›nu v realizaÄŤnĂm tĂ˝mu,“ prohlásil Feaster. „BÄ›hem sezĂłny došlo mezi hlavnĂm trenĂ©rem a jeho podĹ™ĂzenĂ˝m k nÄ›kolika sporĹŻm, kterĂ© se tĂ˝kaly zásadnĂch vÄ›cĂ. Tortorella teÄŹ mĹŻĹľe zaÄŤĂt hledat vhodnĂ©ho kandidáta na uvolnÄ›nĂ˝ post,“ dodal.
Ĺ estapadesátiletĂ˝ Ramsay, bĂ˝valĂ˝ hlavnĂ kouÄŤ Buffala Sabres a Philadelphie Flyers, byl u Lightning od ledna 2001. PĹ™ed tĹ™emi lety pomohl floridskĂ©mu tĂ˝mu v historicky prvnĂmu zisku Stanley Cupu. Jako asistent pĹŻsobil takĂ© v tĂ˝mech Florida Panthers a Ottawa Senators.
„Děkujeme Craigovi za sedm let věrných služeb našà organizaci, za tvrdou práci a obětavost, která nám pomohla vyhrát Stanley Cup,“ uvedl v tiskovém prohlášenà Feaster.
NÄ›kdejšà kĹ™ĂdelnĂ ĂştoÄŤnĂk Ramsay má za sebou ÄŤtrnáctiletou hráčskou kariĂ©ru v NHL, bÄ›hem kterĂ© pĹŻsobil pouze v celku Buffalo Sabres. V základnà části soutěže odehrál celkem 1070 zápasĹŻ s bilancĂ 252 branek a 420 asistencĂ. V play off nastoupil v 89 utkánĂch, v nichĹľ si pĹ™ipsal 17 branek a 31 pĹ™ihrávek.
(nhl.cz)
RuskĂ˝ reprezentaÄŤnĂ brankář Vasilij KošeÄŤkin je podle svĂ©ho agenta Sergeje Paremuzova blĂzko podpisu smlouvy s Tampou Bay. GĂłlman Togliatti ĂşdajnÄ› dostal od pĹ™edstavitelĹŻ Lightning zajĂmavou nabĂku a zĹ™ejmÄ› ji pĹ™ijme. BronzovĂ˝ medailista z letošnĂho mistrovstvĂ svÄ›ta si pozornost v zámořà zĂskal vĂ˝kony v superlize a takĂ© v podnicĂch Euro Hockey Tour.
Tak ohlednÄ› spekulacĂ kdo nahradĂ Ramsaye:
Hovořà se i o dalšĂch kandidátech jako je Mike Sullivan (pĹŻvodnÄ› hráč, hlavnĂ trenĂ©r Bostonu a reprezentace USA) nebo Wayne Cashman (pĹŻvodnÄ› patnáct let hráč Bostonu, asistent trenĂ©ra NYR a TBL, hlavnĂ trenĂ©r Philadelphia Flyers), i kdyĹľ u Cashmana vzhledem k jeho vÄ›ku (62) jde spĂše jen o spekulaci.
Hovořà se i o dalšĂch kandidátech jako je Mike Sullivan (pĹŻvodnÄ› hráč, hlavnĂ trenĂ©r Bostonu a reprezentace USA) nebo Wayne Cashman (pĹŻvodnÄ› patnáct let hráč Bostonu, asistent trenĂ©ra NYR a TBL, hlavnĂ trenĂ©r Philadelphia Flyers), i kdyĹľ u Cashmana vzhledem k jeho vÄ›ku (62) jde spĂše jen o spekulaci.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé