Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Uuuu.... :modrina: Tých asi nezdolajú... :doh:
Dneska počítam s ďalšou prehrou, ja už neviem čo si mám vlastne tento rok o tom myslieť. :lol2:
Dnes by bylo skvele uhrat nejaky bod. Zapas proti Sharks je zrejme posledni bez Sergeje Gonchara. V dalsim utkani se uz Sergej asi konecne predstavi!!! Tak chtelo by to dnes pripravit prijatelnejsi pozici pro boj o playoffs, kdyz se nas klicovy hrac vrati.
se žraloky to bude těžký boj,ale snad si kluci se žraloky poradí... :)
Penguins 2-1(SO) Sharks !
Fantasticky zapas z obou stran. Presne tohle je pro me nejzajimavejsi typ zapasu, vyrovnany hokej, sance, skvele obranne zasahy, famozni golmani a nervy do posledni vteriny. Strely 36-37, skveli golmani Fleury a Boucher. Fleury chytil krome jineho najezd Griera v 59.minute, vychytal i vsechny najezdy, proste neskutecny vykon, ted ma paradni fazonu. Boucher tam pochytal taky neskutecne veci. Hosi makali na 110 procent, bylo tam nesmirne nasazeni a duraz. Udelali tam sice par chyb v obrane, ale proti velmi rychlemu tymu San Jose je tezke hrat bezchybne. Takhle nejak si predstavuji nasi hru, ted se jeste vrati Gonch a playoffs by snad nemelo uniknout. Specialne musim vyzvednout Letanga, ten kluk ma obrovsky talent a je brilantni bruslar. Dobre hrala treti formace Thomas-Staal-Satan. Crosby, Malkin byli hodne aktivni a Sidney promenil klicovy najezd, to ma cenu zlata. Je videt, ze ted Penguins hodne bojuji, uz se neni nac setrit. Hosi, jen tak dale a bude to v pohode.
lubo-86 píše:Dneska počítam s ďalšou prehrou, ja už neviem čo si mám vlastne tento rok o tom myslieť. :lol2:
Ty nie si optimista :bitka3: :bitka3:
kanter píše:
lubo-86 píše:Dneska počítam s ďalšou prehrou, ja už neviem čo si mám vlastne tento rok o tom myslieť. :lol2:
Ty nie si optimista :bitka3: :bitka3:
Nie, o to viac ma tá výhra teší. :cool:
Čau fandovia, zaregistrujte sa na http://www.pitpen.pforum.biz. Je to Forum of Pittsburgh Penguins.

P.S. zrekonštruoval som ho, momentálne tam sú 3 kategórie (môžete zalozit témy).
Tak sme dostali od Torornta 6:2 :verysad: stále věřim že se do play-off dostanem :roll: a tam se nakonec zvednem :clap:
Tak už toho (sympaťáka) kopli do zadku......... :)

Vedení Pittsburghu se rozhodlo řešit špatné výsledky změnou na trenérské pozici. Po více než třech letech ve funkci byl od amerického týmu odvolán Michel Therrien, jenž přitom loni dovedl klub do finále Stanley Cupu a v červenci potom prodloužil smlouvu o další tři roky. Jeho nástupcem byl jmenován 38letý Dan Bylsma, současný hlavní kouč Wilkes-Barre/Scranton Penguins, farmářského týmu Pittsburghu v AHL.
Baffy píše:Tak už toho (sympaťáka) kopli do zadku......... :)

Vedení Pittsburghu se rozhodlo řešit špatné výsledky změnou na trenérské pozici. Po více než třech letech ve funkci byl od amerického týmu odvolán Michel Therrien, jenž přitom loni dovedl klub do finále Stanley Cupu a v červenci potom prodloužil smlouvu o další tři roky. Jeho nástupcem byl jmenován 38letý Dan Bylsma, současný hlavní kouč Wilkes-Barre/Scranton Penguins, farmářského týmu Pittsburghu v AHL.
Práve dnes ráno som sa dozvedel, že Therrien bol odvolaný. Dúfam, že nám zmena pomôže a zároveň dúfam, že sa Danovi pdoarí debut. :good:
Tak já teda doufám že se zlepšíme :) když už ho vykopli, tak snad budou jen pozotovní výsledky :good: LET'S GO PENS :fan:
Baffy píše:Tak už toho (sympaťáka) kopli do zadku......... :)

Obrázek :arrow: Obrázek
snad to bude krok k lepšímu... :?
Dnes sa tešte, dám tu PREVIEW :D

P.S. Bylsma :clap: :clap: :oslava:
No a ted když je Therrien "volný" tak by mohl jít trénovat do Tampy :) určitě lepší než amatér Tocchet :?
painkiller píše:No a ted když je Therrien "volný" tak by mohl jít trénovat do Tampy :) určitě lepší než amatér Tocchet :?
Jen to né, Tampu mám docela rád a Therrien je arogantní debil. Jsem zvědav na Pens pod novým koučem ;)
Obrázek vs. Obrázek

16 Február 2009 , 20:00 SEČ, Nassau Veterans Memorial Coliseum

Nassau Veterans Memorial Coliseum
Obrázek

PREVIEW
NHL.com PREVIEW
penguins.nhl.com PREVIEW

Tímové štatistiky
Obrázek

Tímoví lídri
Obrázek

Zranenia
Obrázek

Zostavy

PITTSBURGH PENGUINS
Obrázek
Obrázek
Obrázek

NEW YORK ISLANDERS
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Atdhe.net

GO PENS GO !!!
bravo kanter, tak som rad, ze kvoli tomuto som ti musel dat pokoj, pekna praca :smile03:
:cool: mooc zaujimavy pohlad na pred zapasovu rozvicku proti Isles v podani Malkina
Obrázek
Obrázek
asi zabrala, 1 gol na jeho konte )Cindy s 1A) no stav proti suterenom po II.tretine vyrovnany :roll:
3:2 po nájezdech :evil:
takový zápas jsem teda nečekal... myslel jsem si že si s Islanders poradí lehce ale nakonec to bylo velmi vyrovnané,
jednoduše.... jsem velmi sklamán z předvádějících výkonů... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
jestli to takto půjde dál tak na nějaké PLAY OFF můžem zapomenout. :? :(
z tohto zapasu som aj ja velmi sklamany, nie len preto, ze som netrafil tip, ale aj preto, ze s Pittsburghom to ide dolu vodou, taketo zapasy by nemali prehravat a nie to nad takymto superom, takze u mna je velke sklamanie, kanter nejak im dohovor :thumbsdown:
To je pravda no :( rád bych viděl Pens v play-off :) ale dnešní výkon tomu rozhodně neodpovídal :verysad:
Tak vykony Pittsburghu jsou pro me snad jeste vetsim zklamanim nez vykony Anaheimu v teto sezone. Jediny rozdil je v tom ze u Tucnaku mi to nijak nevadi :D
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS