Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pobyt Jara v 1 time Habs sa chyli ku koncu..."Môžem už trénovať a robiť na ľade viaceré cvičenia. Cítim sa v pohode, netrápi ma žiadna bolesť, zo dňa na deň je to lepšie a lepšie," povedal Huet
ja osobne ocakavam bez akejkolvek debatky Jarov trade..pri brank. starostiach v PIT by nebolo od veci, ak by zavital prave tam..a paci sa, na zaver jedna viac ako zaujimava photo momentka..
ja osobne ocakavam bez akejkolvek debatky Jarov trade..pri brank. starostiach v PIT by nebolo od veci, ak by zavital prave tam..a paci sa, na zaver jedna viac ako zaujimava photo momentka..
Už dlhšie som si chcel pozrieť montrealský hokej a vidieť tých fanúšikov...a dnes ked prišli do mesta panteri tak je správna chvíla a zároven si skrátim čakanie na zápas VAN : NJD.
V branke Habs bude chytať Price, tak to môžu panteri využiť, ale už sa ide hadzovať úvodné buly, tak dúfam že to panteri dnes zvládnu.
1.Tretina:
No prvých 8 minút to bol hokej bez vylúčení,takmer bez prerušovania ale hlavne bez šancí.Prvú šancu zápasu mali panteri v 10. minute ked bol na lade 1.útok Olesz-Jokinen-Stumpel. Po strele Olliho mal Price menšie problemy a na chvilu sa dostal von z brany, gol z toho nebol ale panteri sa udržali v útočnom pásme a vynútili si 1. presilovku zápasu,ked za bránkou fauloval Hamrlík,ale odohrali ju strašne zle.potom konečne išiel do útoku aj Montreal, ale po ich chybe sa dostali do brejku 2 na 1 Jokinen so Stumpelom a Stumpy otváral skorev 15.min. 0:1
Presne o 4 minuty dali panteri aj další gol, nahodili puk a išiel po nom Zedník a Price,brankár Habs dorazil k puku o niečo skôr ale dokázal ho vyhodiť len na hokejku McLeana,pre ktorého nebol problem trafiť prázdnu bránu.0:2
2.Tretina:
Druhá tretina bola konečne taká ako som si tento zápas predstavoval, hral sa pekný hokej zo strany na stranu a konečne som videl v akcii aj Vokouna, po 3 strelach,ktoré išli na neho v prvej tretine ich teraz chytil 9.
V prvej tretine mali jasnú prevahu panteri a o niečo lepší boli aj v tej druhej,v ktorej na Price-a vyslali 15 striel.
No len škoda že neboli tie goly.
Po dvoch tretinách to vyzerá na další Vokounov shotout, on ich mohol mať vela, len často sa stane že dostane jediný gol zápasu v posledných minútach, tak hádam dnes sa to už podarí.
3.Tretina:
Tretia tretina začala snahou Montrealu vyrovnať,ale znvou končili na Vokounovi,po jednej šanci asi v 8.minute vyrazený puk zobral Weiss a prenasledovaný 4 hráčmi Habs sa rútil do útoku,krátko po prekročení útočnej modrej vystrelil a gooooooool.0:3
Lenže už o 80 sekúnd prešiel za Vokouna puk z hokejky A.Markova a znovu je po shotoute
.
V 52. min dostáva vdaka McLeanovi Montreal šancu na presilovku, a začali ju velmi dobre velkou šancou Kosticyna,ale druhú polovicu presilovky nič neukazali.
Záver už neuvidím, prepínam na VAN : NJD,ale výhra by panterom v žiadnom prípade ujsť nemala.
V branke Habs bude chytať Price, tak to môžu panteri využiť, ale už sa ide hadzovať úvodné buly, tak dúfam že to panteri dnes zvládnu.
1.Tretina:
No prvých 8 minút to bol hokej bez vylúčení,takmer bez prerušovania ale hlavne bez šancí.Prvú šancu zápasu mali panteri v 10. minute ked bol na lade 1.útok Olesz-Jokinen-Stumpel. Po strele Olliho mal Price menšie problemy a na chvilu sa dostal von z brany, gol z toho nebol ale panteri sa udržali v útočnom pásme a vynútili si 1. presilovku zápasu,ked za bránkou fauloval Hamrlík,ale odohrali ju strašne zle.potom konečne išiel do útoku aj Montreal, ale po ich chybe sa dostali do brejku 2 na 1 Jokinen so Stumpelom a Stumpy otváral skorev 15.min. 0:1
Presne o 4 minuty dali panteri aj další gol, nahodili puk a išiel po nom Zedník a Price,brankár Habs dorazil k puku o niečo skôr ale dokázal ho vyhodiť len na hokejku McLeana,pre ktorého nebol problem trafiť prázdnu bránu.0:2
2.Tretina:
Druhá tretina bola konečne taká ako som si tento zápas predstavoval, hral sa pekný hokej zo strany na stranu a konečne som videl v akcii aj Vokouna, po 3 strelach,ktoré išli na neho v prvej tretine ich teraz chytil 9.
V prvej tretine mali jasnú prevahu panteri a o niečo lepší boli aj v tej druhej,v ktorej na Price-a vyslali 15 striel.
No len škoda že neboli tie goly.
Po dvoch tretinách to vyzerá na další Vokounov shotout, on ich mohol mať vela, len často sa stane že dostane jediný gol zápasu v posledných minútach, tak hádam dnes sa to už podarí.
3.Tretina:
Tretia tretina začala snahou Montrealu vyrovnať,ale znvou končili na Vokounovi,po jednej šanci asi v 8.minute vyrazený puk zobral Weiss a prenasledovaný 4 hráčmi Habs sa rútil do útoku,krátko po prekročení útočnej modrej vystrelil a gooooooool.0:3
Lenže už o 80 sekúnd prešiel za Vokouna puk z hokejky A.Markova a znovu je po shotoute
V 52. min dostáva vdaka McLeanovi Montreal šancu na presilovku, a začali ju velmi dobre velkou šancou Kosticyna,ale druhú polovicu presilovky nič neukazali.
Záver už neuvidím, prepínam na VAN : NJD,ale výhra by panterom v žiadnom prípade ujsť nemala.
V druhé třetině HABS pokračovali ve vysoké produktivitě střelby,což mě po předchozích zápasech udivilo.Z pouhých 5 střel padly dva góly,ačkoliv do té doby měl Huet daleko více práce než Kölzig.Nejprve se svých 11. gólem v sezóně trefil Tomáš Plekanec po spolupráci celého útoku Kovaljova a A.Kostitcyna. Vzápětí kontrovali domáci,když na 1:2 v přesilovace snížil Niclas Backstrom.A domácí začali být nebezpeční a nabírali dech.Jenže necelé tři minuty před koncem druhé třetiny se znovu trefil po vyhraném našem buly Latendresse a za přispění Dandenaulta zvýšil na 3:1.
Tím jsme definitivně Caps zlomili a zbytek zápasu již byl v režii Montrealu. Na 4:1 zvýšil svým premiérovým gólem v NHL mladší z dvou bratrů Kosticynů - Sergej Kostitcyn.Sergej v přesilovce tečoval těsně před Kolzigem Kovaljovovu střílenou přihrávku z pravého křídla. Povolání z farmy mladého Sergeje Kostitsyna se ukazuje jako velmi dobrý tah .Byl zařazen ke Koivovi do prvního útoku a podstatně oživil první útok týmu.V zápasech je vidět.Udělal na mě dojem,navíc je použitelný i v přesilovkách.Výborný tah Guye. V dalším průběhu zápasu Washington ještě snížil gólem Semina. Habs však pečetili výsledek pátým gólem Streita v předposlední minutě,kdy náš hráč odstavil bránícího obránce Caps na hranici brankoviště tak,že ten souboj se Streitem neustál a upadl spolu s golmanem Kölzigem.Streit střílel pak spokojeně do odkryté poloviny branky.
Co dodat.Radost z vítězství velika.
Pshaw, ze jednostranne nazory, to co je za kravinu? Price je SRA*KA! Ako mozu prehrat s Cats? A vobec, ten manazment ma v hlave asi zbierku jadrovych odpadov z Cernobylu.... Treneri tiez. Oni nechaju Halaka chytat trapnu jednu tretinu, potom je jasne, ze mu vyskakuju statistiky 3 goly na zapas a percenta nieco cez 88. No, ale aby som nezabudol na druhe najdolezitejsie: Huet dostal odo mna hls pre ASG, ten chlapec si to zasluzi... Niektori si nezasluzia robit azada ani backup Dannisovi v AHL, pravda....
Jinak chorche mám dojem,že jsi neviděl Price chytat,protože by jsi nemohl psát takové hlouposti.Jardu Haláka uznávám.ale Price je také výborný golman.Jediné s čím s tebou souhlasím je,že při zranění Hueta mohl dostat Jarda v brance více času.Klidně se mohly s Pricem prostřídat.Na druhou stranu výkony Priceho byli takové,že toho nebylo třeba.Z jednoho nepovedeného Priceho zápasu neděláš doufám chorche celkové závěry.Teď už ovšem je Huet fit a opět chytá spolehlivě.A Halák?Ten musí na farmě jen doufat.Zřejmě funguje i jako pojistka,kdyby nepodepsal Huet,který je příští rok UFA.To se doufám nestane!!!!!
dost dôlezite vitazstvo nad zdecimovanou Tampou..odskocili ste nam na rozdiel 2 bodov a dnes rano uvidime ako na tom budeme obaja..cestujete ku nazhavenym panterom obaja mate v nohach nocny zapas, tak som zvedavy koho zlomi unava skôr..tazko niekomu fandit, panteri su za nami smiesny bod, vsetko len nie remizku a prave tu osobne ja ocakavam - 4:3 pp pre FLA
vsadil by som si cely svoj majland, ze Montreal si Hueta postrazi aj do dalsich sezon
vsadil by som si cely svoj majland, ze Montreal si Hueta postrazi aj do dalsich sezon
No Huet bol parádny aj dnes proti Floride, chytil 40 striel a prešiel len jeden puk od Jokinena.
Montrealu vyšiel vstup do zápasu perfektne, prvý gol dali už po minute a pol skoroval Latendresse.
Neviem čo sa potom stalo s pantermi ale tak neuveritelne velké chyby čo tam v zadu robili som už dlho nevidel.
Obrancovia Floridy pripravili gol aj Ryderovi a o 13 sekúnd aj Higginsovi.
Vokoun moc zato nemohol že po prvej tretine mal úspešnosť 0%
No ale štvrtý gol čo dali Habs v druhej tretine bola obrovská chyba Vokouna a išiel dole.
V závere zápasu dostal za Andersona puk ešte Streit v presilovke po krásnej prihrávke od Higginsa.
Montrealu vyšiel vstup do zápasu perfektne, prvý gol dali už po minute a pol skoroval Latendresse.
Neviem čo sa potom stalo s pantermi ale tak neuveritelne velké chyby čo tam v zadu robili som už dlho nevidel.
Obrancovia Floridy pripravili gol aj Ryderovi a o 13 sekúnd aj Higginsovi.
Vokoun moc zato nemohol že po prvej tretine mal úspešnosť 0%
No ale štvrtý gol čo dali Habs v druhej tretine bola obrovská chyba Vokouna a išiel dole.
V závere zápasu dostal za Andersona puk ešte Streit v presilovke po krásnej prihrávke od Higginsa.
Druhá třetina začala domluvenou bitkou Komisareka s Cambellem a opět se hokejové aktivity chopili domácí hokejisté.Jenže udeřilo na druhé straně.Po zámku v našem obranném pásmu a vyhození kotouče k floridskému brankáři,Vokoun nepřesně odpálil puk k mantinelu na rozhodčího,kde se s ním domácí obránce vzápětí srazil.Puk vybojoval Streit a nezištně přihrál najíždějícímu Kostopoulosovi před branku a 4-0.Vokoun z bezprostřední blízkosti neměl proti střele nárok.
Domácí se nevzdali,několikrát nás zavřeli v našem obranném pásmu a Huet musel předvést několik vynikajících zákroků.Opět nás podržel.
Také třetí třetinu byli domácí častěji s pukem před Huetem.Jasné skore hráčům podráždilo nervy a vedlo ke dvou bitkám,ve kterých hrál ústřední postavu náš nováček O´Byrne.Padly dva goly.Nejprve snížil Oli Jokinen,který po zámku Floridy dorazil Huetem vyražený puk.A po té v přesilovce,po kombinaci celého přesilovkového komanda si ke vzdálenější tyči najel Streit a pečetil na 5-1.V té době byl už v bráně náhradník Floridy Andersson za nešťastného Vokouna.Opět v této třetině můžeme děkovat Huetovi za vynikající zásahy,jeho jisté zásahy značně posílili sebevědomí mužstva.
Co dodat.Před utkáním jsem měl po dvou předchozích porážkách s Floridou obavu,ale kluci zápas zvládli na jedničku.Přestože většinu utkání byli pod tlakem,obrana tentokrát nechybovala a co prošlo zlikvidoval vynikající Huet.Pozitivní je,že mladí hráči Gorghes a O´Byrne skvěle do obrany zapadli a zlepšují se zápas od zápas.Mě se v zápase líbil obránce Hamrlík.To je obránce podle mého gusta.Opět byl vidět kapitán Koivu,kterému se vraci ztracená forma.Jen tak dál HABS
I přes prohru jsme podali dobrý výkon.Zvláště Plekancova řada hraje v poslední době bezvadně.Je spolu sehraná,vytváří si útočný tlak a bezvadně kombinuje.Absolutně naše nejlepší řada.Spokojen jsem jak se daří mladíčkovi S.Kosticynovi.Prokazuje důrazný tah na branku a slušnou střelbu.V posledních zápasech se nechal vidět často Streit.Jeho práce v rozích mantinelu přináší,nebezpečné situace.Navíc dobře bruslí a nebojí se i vystřelil.Moc ho chválim.Tentokrát v zápase chybovala naše obrana.Zvláště gol v prodloužení byl vcelku hloupý.Minule jsem chválil Hamrlíka,tentokrát se mu nedařilo.Byl u třech golech.Poslední gol do naší sítě,jde trochu na jeho hlavu,protože to byl on,kdo špatně rozehrál.Stalo se,nedá se nic dělat,vrátit to nemůžeme.V Novém roce začínáme třikrát doma.První zápas je s Tampou.,,Lets go HABS".Vám všem v Novém roce přeji hodně zdraví, štěstí,osobní spokojenosti a také hodně zajímavých,vypjatých zápasů v NHL
pon 31. pro 2007 12:24
Tobě také Montry.......
!!!! Jinak dnes máte 1 b od Rangers, myslím, že je pro Vás good, ale já jsem rád za 2, které zůstaly v MSG........
!!!!
veru...no bežne vidím nie je to nič nezvyčajne že huet ma za zapas cez 40 saveov pri jednom,dvoch alebo troch obdržaných goloch fakt to je nenahraditelna zložka Habs a vraj ho chceli alebo chcu dať po sezone preč ...no a to akože chcu povedať že jednotka bude Price...možno ma dobre výkony no zdaleka nie take ako Huet...nech vyletí price...
Jinak cepi vše v poho,rozumim.Ta bilance našeho mužstva na domácím hřišti je opravdu špatná.Naše mužstvo když má tvořit a vytvořit souvislý tlak na soupeře,který přijel s taktikou,,bránit a rychlé protiútoky" má potíže.Tvořit moc neumíme,spíš nám jde obranná taktika podložená výborným výkonem brankáře.Abych tak řekl,,venkovní taktika".A to je i odpověď proč venku je bilance příznivá a doma NE.Osobně nevěřim na ty řeči o mediálním a fanouškovském tlaku,které jim údajně podlamuje kolena.Ano tyto tlaky jsou v Montrealu silné,ale především na ledě hráči hrají TO, co umí a na co jsou zvyklí.Na co mají své hokejové návyky.Nátlakovou hru,plnou bruslení,střel a rychlých přihrávek,tak jako to předvádí třeba Detroit,naši hráči zkrátka neumí.Umíme se dostávat do rychlých protiútoků s přečíslením 2-1 nebo 3-2.Jsou tu slušně technicky a rychlostně vybavení hráči,kteří umí 1 na 1./př.Higgins,Kovaljov,Plekanec/.To by nám šlo a musím uznat,že i naše přesilovky jsou na patřičné úrovni.Habs si umí vytvořit při přesilovkách patřičný tlak a vcelku pravidelně nějaký ten gol dají.To je bezva.Zlepšila se efektivita střelby i když v tomto ohledu její zdokonalení mohou pilovat v treningu stále do nekonečna.Zkráka HABS hrají svým stylem a ten je vhodnější pro hru venku,než doma.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé