Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:
Finch182 píše:Ked to daju s NYR, tak my im to snad uz fakt pustime
Nevim. Cocot Berube nasadi dnes Emeryho a s Ottawou Mase..
:hroza:
To dufam len prognozujes so sarkazmom a nemas to potvrdene

Ale aj tak si myslim, ze by im to nasi snad pustili. Ruins proste budu potrebovat 4 body na postup...
Finch182 píše: :hroza:
To dufam len prognozujes so sarkazmom a nemas to potvrdene

Ale aj tak si myslim, ze by im to nasi snad pustili. Ruins proste budu potrebovat 4 body na postup...
Emery je official. :yes: :?

Ale co, serme na prognózy a oblečme se do červeno-černého!
!GOSENSGO!
Finch182 píše:To dufam len prognozujes so sarkazmom a nemas to potvrdene
To mam potvrzene..

:backtotopic:
ja myslim ze minimalne cast mojho prispevku bola k topicu. Toto tu este raz niekde na tejto stranke uvidim (je fuk od koho) a bol som tu naposledy, enormne ma to vytaca
Finch182 píše:ja myslim ze minimalne cast mojho prispevku bola k topicu. Toto tu este raz niekde na tejto stranke uvidim (je fuk od koho) a bol som tu naposledy, enormne ma to vytaca

ved ten btt si dal sam Andy :slap:
a ten nedavny vo vasom topicu som hodil ja, obcas treba pribrzdit,aby sa z hokejoveho topicu nestal nejaky mimo hokejovy topic ok?;) (je to samozrejme uvedene aj v pravidlach fora)

pustat niekomu zapasy, zvlast v NHL, to je tak usmevne :)
aj ked timu uz o nic nejde, hracom urcite ano, cast bojuje o nove zmluvy, cast o buducu sezonu, hlavne novacikovia sa chcu ukazat, takze nejake vypustanie zapasov to asi nie
setrit hracov aby sa neprivodilo nejake zranenie?, ved k zraneniu môze dôjst, aj pri rozkurculovani, ci nejakom beznom, nezavinenom suboji
a myslim si, ze je vyhodou ist do PO v urcitom PO mode, aky momentalne riesime my, PIT,ci OTT
neverim tomu, ze OTT to zakazdym da po pp, ci sn a tipujem, ze na postup nam postaci aj to jedne vitazstvo
cepi píše:neverim tomu, ze OTT to zakazdym da po pp, ci sn a tipujem, ze na postup nam postaci aj to jedne vitazstvo
Ja si bez ohledu na sympatie porad myslim, ze cernyho Petra potahnete nakonec vy.
Jedno vitezstvi stacit nebude..
cepi píše:
Finch182 píše:ja myslim ze minimalne cast mojho prispevku bola k topicu. Toto tu este raz niekde na tejto stranke uvidim (je fuk od koho) a bol som tu naposledy, enormne ma to vytaca

ved ten btt si dal sam Andy :slap:
a ten nedavny vo vasom topicu som hodil ja, obcas treba pribrzdit,aby sa z hokejoveho topicu nestal nejaky mimo hokejovy topic ok?;) (je to samozrejme uvedene aj v pravidlach fora)
A musel som sa vtedy riadne kusnut do jazyka aby som uz vtedy zostal kludny.
Tu nejde o andyho, len sa to zrovna pritrafilo. Mna to vylozenie serie. x krat sa aj zastavi diskusia, ak sa riesi nejaka vec len v cudzom topiku. Pride tam debilny "back to topic" a je po debate aj ked mohla byt velmi zaujimava. Ludia sa odmietaju prestahovat aj s prispevkami a ist inam a je hotovo. Toto sice nebola nejaka brutal dolezita konstruktivna zalezitost ale to nevadi, id eo princip. A taktiez nevidim nic zle, ak popri hokejovej debate sa hodi 1-2 prispevky mimo a nasledne je navrat k teme. Az sa niekde realne zacnu rozoberat hovadiny na viac prispevkov tak potom nech sa to blokuje a nie ze sa tu zdviha vykricnik po jednom prispevku. Zrusili ste chat a vyjadrenie bolo, ze ste ochotni zvladat aj spam v topikoch, len nech sa do nich pise. Realita je ale neustale taka, ze ide jeden prispevok mimo a uz je tam nejaky policajt. Serete ma

//jeziiis btt som tu hodil mozno po roku a hned prrrrrrr; neriesim, idem kukat hokej:) c.
Finch, ale ja mel jen pocit, ze tim je ta nase odbocka vycerpana.. A symbolicky jsem to tim chtel ukoncit..
mali sme to na svojich hokejkach, hore nemame co robit
ale ako som pisal nejaky cas spät, vsetko zle je na nieco dobre, poriesi sa nejake letne klubove upratovanie a snad bude Z ako tak fit, aby cestoval do Ciech :pray: (ak Cechom pride Krejci aj Pasta fuu)
takze tuto sezonu je to absolutne jasne, vsetka pozornost do Ciech :hfman:
Ťažko sa na tú tabuľku pozerá. Hovorí sa síce že nádej umiera posledná, ale ja si myslím že už aj umrela. Pens majú pred sebou dva zápasy, neverím že oba prehraj,A takisto si nemyslím že by Phila bola schopná vyhrať nad Sens, zároveň však nám rags herné sedia takže nádej na nás win tu je. Každopádne si za túto situáciu môžeme sami. V sobotu si určite nás zápas pozriem ako rozlúčku so sezónou ale budem sa modliť aj za prípadný mini meracie :lol2: . Nastal čas na revolúciu V kádri..
cepi píše:mali sme to na svojich hokejkach, hore nemame co robit
ale ako som pisal nejaky cas spät, vsetko zle je na nieco dobre, poriesi sa nejake letne klubove upratovanie a snad bude Z ako tak fit, aby cestoval do Ciech :pray: (ak Cechom pride Krejci aj Pasta fuu)
takze tuto sezonu je to absolutne jasne, vsetka pozornost do Ciech :hfman:
Hmm smutnej excuse, ale presne jsem to cekal.. Vim ze ti jde o playoffs celou dobu, tak to aspon priznej na zaver a ne zas jen jak ten nas idiotskej trener vzdycky mluvit jen o pozitivech. Proste je to ostuda, nic vic a nic min a nejake MS jsou ted vedlejsi. Ja bych se tedy k tomuhle neuchylil. Proste se k tomu padu postav jako chlap...
jeste neni konec. My samozrejme Ottawu porazime, protoze ted je to PO tym. A vas uz asi vysoupnout nepude.. :bee:
Este by sa malo nejak zalobovat, aby Pens sli na Rangers.
Ruins by som sa rad vysmial ale este si to setrim aby som sa tu nechechtal a nakoniec to zas bude inak
AndyF píše:jeste neni konec. My samozrejme Ottawu porazime, protoze ted je to PO tym. A vas uz asi vysoupnout nepude.. :bee:
Snad mas pravdu ale po vcerajsku a strede to skor vyzera ze my sezonu ukoncime seriou 3 prehier v riadnom hracom case... este dobre ze som ziadne listky na PO nekupil a v podstate sa pre mna hokej konci uz tuto sobotu a podla letneho prievanu v kadri mozno aj ja v dalsej sezone 'nastupim' v novom teame.

Inak dufam ze ludia kritizujuci Charu a volajuci po jeho vymene si vsimli ze pomaly 40 rocny Zdeno s dodrbanym kolenom a nohou je stale nas daleko najlepsi obranca.

Tato sezona je totalny prepadak a tento zaver jasne ukazuje ze nieco v kadri nie je v poriadku
Kower píše: .. v podstate sa pre mna hokej konci uz tuto sobotu a podla letneho prievanu v kadri mozno aj ja v dalsej sezone 'nastupim' v novom teame.

Inak dufam ze ludia kritizujuci Charu a volajuci po jeho vymene si vsimli ze pomaly 40 rocny Zdeno s dodrbanym kolenom a nohou je stale nas daleko najlepsi obranca.

Tato sezona je totalny prepadak a tento zaver jasne ukazuje ze nieco v kadri nie je v poriadku

- vyjadri sa k tomu "nastupim v novom teame" to znaemna ze presedlas na iny team a budes kaslat na Boston?

Mna vzdy rozosmialo a rozosmieva ako ste tu kazdy bezvyhradne verili o PO ....atd, ja som vzdy bola realistkou, a aj som, percentualne nase sance vyjadrit neviem, ale urcite nieco pod 20% predsa len treba vyhrat a spoliehat sa na to ze Philla sa vypne k vykonu a zdola Ottawu po riadnej rhacej dobe, resp, vyhrame ale Pens oba zapasy prehraju v riadnje hracej dobe.

Pozeram na posledne statistiky, tak v tomto rocniku sa Isles vs Pens usutocnili 4 zapasy, v ktorych boli 3x uspesni Isles a raz Pens...a Pens halvne na zaciatku sezony, ked slapali.

Tohto roku sa Ottawa s Philou stretla uz 2x, a zakazdym to skoncilo 2:1 na najazdy, a raz vyhrala Ottawa a raz Phila.

Cize je to vo hviezdach....

Co sa tyka atmosfery v muzstve, neviem daco tam musi skripat, lebo nie je mozne ze by sme celu sezonu hrali prakticky taky nijaky hokej, po sezone mozno nieco vyplava na povrch, ze kto zas bol ciernou ovcou v kolektive, ale udivuje ma, ze pokial tam niekto taky bol, preco sa to pocas sezony neriesilo.....predpoklat mozme ze jeden z dovodov moze byt aj nas napaty rozpocet a na taketo vec treba klud a cas....

Pri pohlade na nase zmluvy, po tejto sezone koncia ci uz RFA/UFA tito hraci: Campbell, Paille, Soderberg, Spooner a Connoly. Z obrancov McQuaid, Hamilton a Bartkowski. Navyse o dalsi rok konci zmluva Lucicovi, Ericssonovi a Kellymu + Krug aj Miller.

Bude to tazke leto, ale verim ze opat najdeme cestu k typickemu Bruins hokeju. Urcrite treba prekopat obranu, otazne je co spravia s Dennisom, tento rok bol tragicky,mne sa nepacil.....Charova pozicia muzstve je aj o niecom inom, a preto tu netreba zbytocne pitvat. Adam je porcelanovy hrac, dalsim na paskal je Bartkowski, ten chalan potrebuje iny team, hoci sa domnievam ze skor by mu svedcala AHL, ako NHL....Hamiltonovi bys me este mali dat jednu sancu, on na to ma , ale musi zacat makat. Co sa tyka Kruga ten ma relativne cerstvu zmluvu, takze tu zbytocne rozpitvavat.

To sa mi zda alebo v poslednej dobe je Soderberg neviditelny, ale zas na druhej strane dost vleku cast ZC nas tahal, robil body atd, takze ma asi utlm? Smith od podpisu zmluvy hra ciiire :ho*no: pre mna najvacsie sklamanie tejto sezony, .

Celkove hodnotenie teamu nahodim v najbliszsej dobe..... :-D
Cathy píše:- vyjadri sa k tomu "nastupim v novom teame" to znaemna ze presedlas na iny team a budes kaslat na Boston?
Ne, to vyjadruje svuj tradicni bezbrehy optimismus, tentokrat ve vztahu k tomu, ze vedeni obmeni kompletne kadr..

Edit: Uz mlcim..
Cathy píše: - vyjadri sa k tomu "nastupim v novom teame" to znaemna ze presedlas na iny team a budes kaslat na Boston?
Ano, uz par rokov rozmyslam presedlat na lokalny team- Devils alebo Rangers... bolo by to pre mna ovela 'pohodlnejsie' fandenie ako cely rok cakat na ten 1 ci 2 zapasy ked su Bruins na okoli a riesit ako si upravit iny program aby som mohol byt na zapase.

Myslim ze po tejto sezone bude kader Bruins vyrazne zmeneny takze tak ci tak si budem zvykat na nove mena v drese Bruins alebo nove mena v inom time. A hlavne ja som fandil hokejovemu stylu Boston Bruins! Tento hokej som v tejto sezone asi ani raz nevidel... fyzicky nedoraznych hracov ako su Smith, Soderberg, Hamilton, Pastrnak, Krejci, Spooner a mohol by som pokracovat dalej ma kazdy iny team NHL takze z tohto pohladu Bruins uz nie su absolutne nicim specialny a myslim ze sa tento trend nezmeni... dokonca je velmi pravdepodobne ze jednym z velkych odchodov bude prave posledny fyzicky hrac Lucic- aj ked aj on hral vacsinu zapasov akoby bol na sedativach.

Este dobre ze Senators hraju v sobotu uz na obed takze predpokladam ze nam uz v zapase vecer s Tampa Bay o nic nepojde. :cry:
A co mam v pripade Bostonnu pvoedat ja? Ked byvam v strede stareho kontinentu? :lol2: Neblazni, ver mi ze tvoje srdiecko aj tak sa k Bostonu vrati, a to ze sme tuto sezonu pos*rali nemeni nic na tom, ze vzdy budeme Big bad Bruins. Hadam nechces aby sme 10 rokov hrali s tymi istymi hracmi, obmena kadra je prirodzena reakcia v sportovom svete.

Je mi jasne, ze pokial by doslo k radikalnej obmene kadra nebude mozno play off taka lahka zalezitost ale na druhej strane nasa hra bude mat ine gule, ja pevne verimze Chia spolu s ostatnymi vo vedeni klubu zlozia ten team tak, aby sme predvadzali co najlepsi hokej.

No dovolim si oponovat v pripade ceskych hracov. Krejci ma za sebou tazku sezonu poznamenanu dlhodobejsimi zraneniami, unho tych 46 zapasov nie je objektivne kriterium na hodnotenie, tak ako u ostatku muzstva, ved po kazdom zraneni sa hrac chvilku rozohrava, dajme tomu dva tri zapasy takze v jeho pripade to hodnotiace kriterium musi byt priamo umerne poctu zapasov a dlze a povahe jeho zraneni, dal sice iba 7 golov, ale za to podielal na priprave dalsich 23 golov, takze jeho 30 bodov je u mna spokojnost.

CO sa tyka Pastrnaka, to hadam nemyslis vazne, ze ides tohto hraca porovnavat s fyzickou hrou, treba si uvedomit ze je to mlady cdhalan vo vyvine vo veku len 18 rokov!!, prvykrat nacuchol do NHL, neskutocne sa vypracoval, vie si podrzat puk atd, ukazal ze vie hrat aj fyzicky, takze ja by som do jedneho vreca s ostatnymi nedavala.

Edit: Zmluva konci aj Svedbergovi.
Nemozme zas chciet aby 20 hracov muzstva hralo vylucne fyzicky hokej, potrebujeme aj rychle "tintitka" aby sme to spravodlivo vyvazili. U mna je predovsetkym priorita aby sme mali fyzicky zdatnu obranu, ktora dokaze jednak dobre korculovat, hrat do tela, ale aj vediet blokovat strely a fyzickou hrou nicit supera, na druhej srane treba mat aj utocnejsich obrancov typu Kruga, Hamiltona, ktori budu vediet podporit utok. Ako som pisala Smith je moje najvacsie sklamanie sezony, co sa tyka Lucica, on je taky specificky hracik, ktory sa tazko popisuje, ale radim ho spolus Marchandom do jednej kopky - drze male opice :lol2: . Sodyho mam rada, obdivujem ho ze napriek ocnemu hendikepu dokkaze hrat hokej, ktoyms a vyrovna zdravym hracom, takze unho mi ta slabsia fyzicka hra nevadi, tuto sezonu ukazal ze vie byt aj lidrom teamu, ako som pisala vyssie. Naopak mne herne nereze Loui, nemozem si pomoct ale aj napriek jeho produktivitke v statistikach sa mi jeho hra nikdy nepacila, hoci uznavam niekolko zapasov prave rozhodol on. Inak Marchand ma za sebou vskutku slusnu sezonu, v spravani sa celkom krotil, az na niektore momenty, ale urcite hral omnoho lepsie jak minuly rok.

Zajtrajsok bude napinavy :scare: keby to tak Philla zvladla :pray: ...potom by sme mali iskierku nadeje :cry:

Aj ked som pisala ze som prirpavena na nas nepostup, proste srdiecko to bolí, ale za tu predvedenu hru v celej sezone si aj nic ine nezasluzime, len po papuli, aby sa prebrali.

Inak myslite si ze Chia po sezone ako GM skonci? Alebo zostane???
Chia by mel letet jako prvni, to bez debat.. ****ing overrated.
Atlantik píše:Proste se k tomu padu postav jako chlap...
naozaj mi to az tak zily netrha :neviem: mozno preto ze som momentalne chory :jn:
jasne, PO by som daval, ved dokopy som tuto sezonu zhladiol live mozno tak 10 zapasov, ale co nadelame
samozrejme, budem v ocakavani Bruins zmien (podla vsetkeho aj vo vedeni) :petrik:
no a tie MS v Cechach su jednoznacne mojou tohtosezonnou srdcovkou, kedze sa ich aj osobne zucastnim, v tomto som mal jasno ihned, ako som cekol vstupenky
Cathy> Pastrnaka som tam dal lebo nie je teraz fyzicky... samozrejme potrebujeme hracov jeho typu hlavne ak maju talent ako on.

Ak by som bol GM tak po sezone by list nedotknutelnych hracov vyzeral takto: Rask, Bergeron, Pastrnak, Hamilton, Chara. Samozrejme nevymenil by som cely zvysok ale okrem tychto by som kazdu ponuku na ostatnych hracov zvazoval a vybral tie najlepsie protihodnoty.

Vyzdvihujes tu Soderberga a kritizujes Erikssona tak mam otazku... pamatas si aspon na jeden zapas kde Soderberg patril k najlepsim hracom a nemal pri sebe na kridle Erikssona? Ja nie, Carl je na nom ovela viac zavisly ako je Loui na Carlovi.
Kower píše:Cathy>
Vyzdvihujes tu Soderberga a kritizujes Erikssona tak mam otazku... pamatas si aspon na jeden zapas kde Soderberg patril k najlepsim hracom a nemal pri sebe na kridle Erikssona? Ja nie, Carl je na nom ovela viac zavisly ako je Loui na Carlovi.
Precitaj si moj post v tej casti este raz....ja nekritizujem Erikssona za jeho produktivitu, ale za to ze mi nereze jeho styl hry...jednoducho ho nemusim :-D

Polozim teoreticku otazku: Ak by naozaj Chia ako GM skoncil, kto by prichadzal do uvahy? A suvisela by s tou zmenou aj mozna zmena trenera?

Naposledy sme chybali v play-off v rokoch 2005/06 a 2006/07

Co rozhoduje pri rovnakom pocte bodov? ...vedel by mi niekto povedat, podla akych kriterii sa urcti postupujuci? Pytam sa ak motyka vystreli.
Cathy píše:Co rozhoduje pri rovnakom pocte bodov? ...vedel by mi niekto povedat, podla akych kriterii sa urcti postupujuci? Pytam sa ak motyka vystreli.
Pri tabulkách to máš všetko vypísané :roll:

1. ROW to máte lepšie ako OTT a zatial horšie ako PIT
2. Vzájomné zápasy
3. Skóre
Stamkos on Bruins: "Any team in the league would love to knock a team like this out."

Neviem ci by si Stamkos za nepriazniveho stavu pre nas radsej nemal dat predcasnu sprchu lebo dnes sa mozu vsetky negativne emocie pretavit do 'zaujimaveho' konca sezony... hlavne ak s vynimkou Bergerona a Raska zrejme nikto iny nema istu buducnost u nas... neviem preco ale mam taky pocit ze hoci uz budeme vediet ze nam 'staci' na postup vyhra (zaciatkom 3. tretiny uz budeme vediet aj vysledok (prehru) Pens resp. uz pred zapasom prehru Senators) aj tak nepostupime lebo to dnes sami prehrame... moj vecny optimizmus ma uplne opustil. Podla mna 2 z 3 timov hrajucich o PO dnes prehra a myslim ze jednym z nich budeme my.

P.S.: Tampa prilieva olej do ohna... pred zapasom dali na lad logo Stanley Cup Play-offs... neverim ze ho tam nemohli dat po zapase alebo zajtra ci neskor kedze PO sa nezacne skor ako v stredu! :box:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS