A co mam v pripade Bostonnu pvoedat ja? Ked byvam v strede stareho kontinentu?

Neblazni, ver mi ze tvoje srdiecko aj tak sa k Bostonu vrati, a to ze sme tuto sezonu pos*rali nemeni nic na tom, ze vzdy budeme Big bad Bruins. Hadam nechces aby sme 10 rokov hrali s tymi istymi hracmi, obmena kadra je prirodzena reakcia v sportovom svete.
Je mi jasne, ze pokial by doslo k radikalnej obmene kadra nebude mozno play off taka lahka zalezitost ale na druhej strane nasa hra bude mat ine gule, ja pevne verimze Chia spolu s ostatnymi vo vedeni klubu zlozia ten team tak, aby sme predvadzali co najlepsi hokej.
No dovolim si oponovat v pripade ceskych hracov. Krejci ma za sebou tazku sezonu poznamenanu dlhodobejsimi zraneniami, unho tych 46 zapasov nie je objektivne kriterium na hodnotenie, tak ako u ostatku muzstva, ved po kazdom zraneni sa hrac chvilku rozohrava, dajme tomu dva tri zapasy takze v jeho pripade to hodnotiace kriterium musi byt priamo umerne poctu zapasov a dlze a povahe jeho zraneni, dal sice iba 7 golov, ale za to podielal na priprave dalsich 23 golov, takze jeho 30 bodov je u mna spokojnost.
CO sa tyka Pastrnaka, to hadam nemyslis vazne, ze ides tohto hraca porovnavat s fyzickou hrou, treba si uvedomit ze je to mlady cdhalan vo vyvine vo veku len 18 rokov!!, prvykrat nacuchol do NHL, neskutocne sa vypracoval, vie si podrzat puk atd, ukazal ze vie hrat aj fyzicky, takze ja by som do jedneho vreca s ostatnymi nedavala.
Edit: Zmluva konci aj Svedbergovi.
Nemozme zas chciet aby 20 hracov muzstva hralo vylucne fyzicky hokej, potrebujeme aj rychle "tintitka" aby sme to spravodlivo vyvazili. U mna je predovsetkym priorita aby sme mali fyzicky zdatnu obranu, ktora dokaze jednak dobre korculovat, hrat do tela, ale aj vediet blokovat strely a fyzickou hrou nicit supera, na druhej srane treba mat aj utocnejsich obrancov typu Kruga, Hamiltona, ktori budu vediet podporit utok. Ako som pisala Smith je moje najvacsie sklamanie sezony, co sa tyka Lucica, on je taky specificky hracik, ktory sa tazko popisuje, ale radim ho spolus Marchandom do jednej kopky - drze male opice

. Sodyho mam rada, obdivujem ho ze napriek ocnemu hendikepu dokkaze hrat hokej, ktoyms a vyrovna zdravym hracom, takze unho mi ta slabsia fyzicka hra nevadi, tuto sezonu ukazal ze vie byt aj lidrom teamu, ako som pisala vyssie. Naopak mne herne nereze Loui, nemozem si pomoct ale aj napriek jeho produktivitke v statistikach sa mi jeho hra nikdy nepacila, hoci uznavam niekolko zapasov prave rozhodol on. Inak Marchand ma za sebou vskutku slusnu sezonu, v spravani sa celkom krotil, az na niektore momenty, ale urcite hral omnoho lepsie jak minuly rok.
Zajtrajsok bude napinavy

keby to tak Philla zvladla

...potom by sme mali iskierku nadeje
Aj ked som pisala ze som prirpavena na nas nepostup, proste srdiecko to bolí, ale za tu predvedenu hru v celej sezone si aj nic ine nezasluzime, len po papuli, aby sa prebrali.
Inak myslite si ze Chia po sezone ako GM skonci? Alebo zostane???