Ja mozem prispiet len par poznatkami:
-Giroux uz je PPG hrac. Kde su vsetci odbornici, co sa vysmievali na zaciatku sezony a nazyvali ho precenovanym?
-fans caps neuniesli to, ze traja hraci sa vrhli na Erskina...co by sa zrejme neudialo, keby si on nevybral za supera Vinnyho. Totalny mismatch
-Couturier nielen ze patri k najlepsim PKerom v lige (podla mna je dokonca najlepsi) ale v poslednych 10 zapasoch potichucky pozbieral 9 bodov. Co je na centra, ktory hra exkluzivne proti najlepsim utokom supera a takmer nedostava PP time vyborna vizitka
-Downie...odohral zapas, v ktorom by neurobil hlupy a zbytocny faul? Raffl do tretieho, Downie do stvrteho. Hned!
-MacDonald mal vraj dobru premieru..skoncil v +2. Uvidime ako si tento "najviac suckujuci obranca ligy" povedie dalej
-Simmondsovi a Vorackovi chybaju 3 resp. 5 bodov do prekonania svojich najlepsich sezon
-ako hral Grossmann?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Obrana mi celkově přišla dost dobrá. Odehráli fajn zápas, při even strenght jsme gol ani nedostali, všechno zavinila naše zbytečná vyloučení v třetí třetině, kdy jsme Caps dostali do hry. O všem vypovídá to, že Mase měl v půlce zápasu 4 zákroky. Útočníci předváděli, hlavně teda v první třetině, až neuvěřitelnej backchecking, jak už jsem psal, uplně jsem nechápal jak mohli stíhat to co stíhali. Hodně v tomhle obráncům pomohli.
Prerobim si link z neulionu, kvalitu si vyberiem aku chcem, ja si stahujem full hd 4500 a to jekajo píše:trochu off topic, ale kde ich stahujes?
edit: a co kvalita zaznamu a rychlost stahovania?
Potom to kopnem do download manageru
Rychlost stahovania....tuto to nie je na beton iste, ono to zacne pomaly nabiehat a vacsinou mi to ide do minuty plnou rychlostou a uz postupne jak sa to stahuje tak pozeram. Ale niekedy sa stane ze to este maju moc pretazene a ide to pomaly, napr 150kb/s. Ale stane sa to malokedy a vacsinou ked sa este hraju ranne zapasy v kalifornii a maju este asi pretazene servery.
Ja to robim tak ze rano vstanem, hned dam stahovat a nez sa prichystam do prace tak sa to stiahne. Kopnem na usb a vezmem do roboty
Jak pridem domov tak vysvetlim
Ak Edmonton nie je pripraveny preplatit, tak nic z toho nebude. A preplatit myslim tak, ze ku Coburnovi by sa pridalo nieco male a opacnym smerom by siel Eberle napr. Inak Coburn trejdovany nebude, ked vezmeme v uvahu, ze Kimmo pravdepodobne po sezone konci. Uz aj tak v tej obrane bude dost dier...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé