Jenže vy se na MacDonalda díváte jako na někoho kdo byl v Islanders při zranění Višňovského v podstatě bekem č.1, který hrál 25 + minut za zápas, a to on prostě v žádným případě není, není to ani ofenzivní bek. Ale pokud u nás bude mít roli ve druhým obraným páru, menší minuty a k sobě někoho jako je Streit, kterej se většinou stará o rozehru (mně by se možní líbil i jeho pairing s Gustou), tak by jeho výkony mohly vypadat imho naprosto opačně než u Isles.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No možná trochu pookřejí, někteří naši beci po příchodu nového beka. Určitě ho nepovažuji za zbytečného může nám jen pomoct ale na úkor Gustafssona a to mě štve nejvíce
... Uvidíme každopádně 9 obránců trochu hardcore .... Mesz a Coburn pryč... Gross se mi taky už nelíbí tak jak se mi líbil a Kimmo taky nehraje to svoje.
Ty si tu expert, ked napises ze Coburn nema rychlostEsem píše:Panebože to nejlepší má zasebou. Rychlost nemá a ani pořádnou střelu. Angere podle mě teda té rychlosti moc nemá. Tedka už nehraje tak špatně jako na začátku sezóny ale nemám v něho důvěru v PO. Ty experte kajo
Pod pojmem "rychlý bek" si představuji určitě někoho jiného než Coburna možná máš pravdu že na jeho výšku to asi není nejhorší ale příjde mi i dost neohrabaný a někdy dělá opravdu zbytečné chyby. Tedka hraje dobře ale jak dlouho ... ? btw. Nebylo to myšleno že nerozumíš hokeji to určitě ne ale myslím že by si bral trochu jinak ... a klidně bych dal prostor Gustafssonovi, který těch 20min. tam bude lítat nahoru dolu ... můj názor.
To ještě není tak zlý, minimálně to že se dostanou do conference finals je doecla reálný a při jejich marodce je reálný i to že Mesz bude hrátPick from BOS becomes a 2 if Bruins reach Conf. finals and Meszaros plays 2/3 of playoffs or he is re-signed prior to draft.
Via InsideTheFlyers
Nemůžeme hrávat s Crapitals častěji?
Jsou to poslední sezóny fakt parádní zápasy, ve kterých hlavně nechybí góly ani bitky. Letos už dvakrát dokonce line-brawl.
Btw. jeden z nejlepších line-brawl (proti Ottawě) se odehrál přesně před deseti lety.
MacDonald hraje zatím opravdu v pohodě. Neztrácí, rozehrává s klidem, čistí to před brankou. Prostě plní to, co se od něj očekává.
Toto už si musíme pohlídat a pro ty dva body si dojít!
Jsou to poslední sezóny fakt parádní zápasy, ve kterých hlavně nechybí góly ani bitky. Letos už dvakrát dokonce line-brawl.
MacDonald hraje zatím opravdu v pohodě. Neztrácí, rozehrává s klidem, čistí to před brankou. Prostě plní to, co se od něj očekává.
Toto už si musíme pohlídat a pro ty dva body si dojít!
Uvidíme, (za předpokladu, že se tam dostaneme) co uhrajeme v play-off.
-----
P.S.: Ze zajímavosti jsem počítal cap space po této sezóně.
A budeme mít prostoru hned 27 427 450 USD.
Když vemu, že re-signeme B. Schenna (do 4 mil.) a MacDonalda (do 4,5 mil.) + odečtu zvyšující se platy, tak tam zůstane prostor necelých 8,5 milionů USD.
No tu poslední třetinu jsme zase trochu podcenili, hlavně teda zase zbytečný vyloučení nás málem mohly stát rozhodnutej zápas, neuvěřitelný, ale pořád je to win.
Podpis Braydena do 4M by mohl klapnout, ale dávat MacDonákovi víc jako 3,5M se mi teda vůbec nepozdává, uvidíme jak bude hrát dál, 4,5M se mi ale zdá opravdu hodně.Rono píše:P.S.: Ze zajímavosti jsem počítal cap space po této sezóně.
A budeme mít prostoru hned 27 427 450 USD.
Když vemu, že re-signeme B. Schenna (do 4 mil.) a MacDonalda (do 4,5 mil.) + odečtu zvyšující se platy, tak tam zůstane prostor necelých 8,5 milionů USD.Že by ideální čas se připravit na příchod onoho TOP scorera/TOP Dmana? :jn
A dostalo se k tobě, kolik tahal z Isles jo? Odmít kontrakt se 4m ročně a údajně požadoval něco přes 5m, takže pokud si umí udělat základní počty - tak jako Rono - a dojde mu, kolik pro něj máte teoreticky prostoru, tak si vážně nedovedu představit, že ze svých nároků sleví. Spíš bych prostě počítal, že prubne FA vody, pokud nedosáhne svýho nereálnýho/nesmyslnýho/šílenýho.. nepočítal bych s nim vůbec.Logan píše:ale dávat MacDonákovi víc jako 3,5M se mi teda vůbec nepozdává, uvidíme jak bude hrát dál, 4,5M se mi ale zdá opravdu hodně.
Ano, vím kolik chtěl po Isles a kolik od nich odmítl. Jenže jak už tu bylo řečeno, u Isles byl v podstatě bek n.1 a to u nás ani náhodou nebude a ani náhodou by se mi nelíbilo platit obránci ze třetího páru víc jak 4M, to ať je to radši rental a po sezoně si jde kam chce ... pokud to bude 4M strop, dejme ještě tomu no.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé