Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vatanen... :hmm: Není špatný, puck-moving hodně solidní, ale TOP furt není a do druhého a třetího páru máme momentálně až přeplněno...

Leda to udělat stylem Mesz + 2nd například.. Ale Downieho bych kvůli němu asi nepouštěl, leda že by u nás nechtěl prodloužit, reps. chtěl moc peněz. :neutral:
Ved Downie hra ho*no, len ma irituje tymi zbytocnymi faulami v utocnej tretine :hroza: Aj tak si myslim, ze ho Homer nepodpise po sezone (davam tomu tak 98%). Raffl-Couts-Read by bola isto lepsia lajna.

K Vatanenovi...je to drobec (ale to je aj Kimmo), no na Olympiade ukazal, ze ma obrovsky potencial. Myslis preplnene Meszom, Grossmannom ci Streitom? Tak urcite by som miesto nich tam radsej videl mladeho Fina. A TOP obrancu neziskame, resp. nie za taku cenu ktora by sa nam pacilo (mix Simmonds/Voracek/Couturier/Laughton/...)
Tak já samozřejmě bych taky ho tu viděl radši než kohokoliv ze současných beků. Ale takhle to nejde, resp. šanci na odchod tu mají jen Mesz a Timonen. Kimmo vůbec až po sezóně. :neutral:

A jinak mě se Downie poslední zápasy zase líbí, dost mě překvapilo i jeho držení puku. :hmm: Ale vzhledem k tomu výpadku formy před olympiádou, by to u nás mohl podepsat do dvou melka, což by byl zase dobrej sign. :jj:
Ja hlavne dufam, ze nic velke ako Kesler ci Edler sa konat nebude. Ta cena by bolela. Aj ked predstava Giroux-Kesler-Couturier je lakava hlavne k vyhliadkam na PO.

Downie za 2M by bol ok, ale myslim ze ako FA dostane viac.
Já bych Edlera bral hnedka. Pro naší obranu obrovskej upgrade. :yes:

Za Keslera jsme údajně nabídli B. Schenna a first round. Pokud byl ten first round v letošním roce, tka to bych nerad, chci abysme draftovali v prvním kole, když je to ve Philly. :giggle: Pokud ale třeba až v dalším roce, tak bych to zkousnul.

Asi se nemusíme bavit o tom, že je Kesler lepší.. :)
Only untouchables are Giroux, Coots, Simmonds, Voracek, Mason in that order.
Aneb... Přesně podle mého gusta... :jupi:
New York Islanders traded Andrew MacDonald to Philadelphia Flyers for 2nd round pick in 2015 and 3rd round pick in 2014.
Za mě spokojenost. Já Andyho chtěl hnedka, jak jsem se dozvěděl, že byl umístěn na "trade block".

Druhé kolo teda mohlo být conditional (typu re-signe, NEre-signe), ale to je detail. IMO dostaneme přinejhorším třetí pick za Mesze. :jn:

Každopádně MacDonald pro nás upgrade. IMO top4 D. :jj:

EDIT:
#Phantoms forward Matt Mangene also in the deal.
V Islanders byl letos primo katastrofalni a fans z neho byli povetsinou na prasky. Ale napr. loni byl dobrej, takze potencial tam je a cena nakonec byla mensi nez se cekalo. Kazdopadne, chudak Gustafsson, ten si uz asi nezahraje (za vas).
Atlantik píše:Ale napr. loni byl dobrej
Vedle Streita. :yes:
Atlantik píše:chudak Gustafsson, ten si uz asi nezahraje (za vas).
Předpokládám, že do zítra bude pryč Meszároš (ten 2nd round někdo obětuje, imo Boston, tomu už utekl právě MacD, pak Robidas a i ten Phillips je blízko re-signu), takže furt zůstane 7. bekem a po sezóně pak odejde Kimmo. Navíc je tu prostor pro trade (nejpozději v létě) Grosse/Luka/Coburna, neboť MacDonald je taky shut-down D... Ale samozřejmě za předpokladu, že s námi tu smlouvu podepíše, když ne, furt to bude dobře aspoň pro Gustu...
Tak tedy Rono nevím z čeho jsi tak nadšený. Já MacDonalda viděl teď nedávno proti nám a tam to sral jedno za druhým. Hlavně pozičně to byla katastrofa na entou.. Pro mě je to strašně přeceněnej hráč. Od týmu jako Flyers bych čekal větší jméno, třeba ten Edler. Tohle jen záplata. Třeba se chytne no.. Zas když sem teď koukl na stats (pro bodové info), měl tam v sezone 10/11 slušná čísla na islanders.
Guddy.44 píše:Tak tedy Rono nevím z čeho jsi tak nadšený. Já MacDonalda viděl teď nedávno proti nám a tam to sral jedno za druhým. Hlavně pozičně to byla katastrofa na entou.. Pro mě je to strašně přeceněnej hráč. Od týmu jako Flyers bych čekal větší jméno, třeba ten Edler. Tohle jen záplata. Třeba se chytne no.. Zas když sem teď koukl na stats (pro bodové info), měl tam v sezone 10/11 slušná čísla na islanders.
Navic je to UPLNE NEJHORSI bek ligy co se tyce statistiky v drzeni puku, tesne pred Scuderim a Engellandem :slap: http://www.extraskater.com/players_all/ ... ir=reverse" onclick="window.open(this.href);return false;
Věř tomu, že nadšený nejsem nejen já. Doporučuju reakce na oficiální facebooku Philadelphie v komentářích k článku, kde je psáno, že jsme ho získali...

MacD má teprve 27 let, nejvíc bloků v lize, jak psal Atlantik, vloni hrál solidně, a to i směrem dopředu a právě vedle Streita, se kterým imo může (a asi i bude) hrát opět. MacD právěže spíše patří k podceňovaným bekům. Ale bylo to spíš dáno tím, že hrál právě za Isles, kde se nemohl tolik ukázat, u nás se jeho kvalita (ne)projeví.

Každopádně těch pět melounů, co prej chce, mu snad nedáme. Maximálně čtyři... No, uvidíme dle výkonů.. Tak či tak toto (fakt skoro) každej považuje za upgrade obrany, a to je hlavní. :jj:
Atlantik píše:Navic je to UPLNE NEJHORSI bek ligy co se tyce statistiky v drzeni puku, tesne pred Scuderim a Engellandem :slap: http://www.extraskater.com/players_all/ ... ir=reverse" onclick="window.open(this.href);return false;
S kým v páru hrál? Se Straitem? :giggle: U nás tento úkol samozřejmě mít nebude... ;)

Jak jsem psal, pokud se Mesz trejdne za druhé kolo, jak imo Holmy řekl, že tak hodlá učinit, tak je to v podstatě MacDonald za třetí kolo. Za takovýho Grosse jsme obětovali taky 2. i 3. kolo, ale už se nám to nijak vrátilo. Zatímco tady může (na Meszovi).
Ak to znamena, ze neuvidime viac saskovat Mesza, ale hlavne Grossa, som za. Hlavne ten druhy mi pije krv uz solidne dlho.
Rono píše: Doporučuju reakce na oficiální facebooku Philadelphie v komentářích k článku, kde je psáno, že jsme ho získali...
Ale no fuj :lol2:
kajo píše:Ak to znamena, ze neuvidime viac saskovat Mesza, ale hlavne Grossa, som za. Hlavne ten druhy mi pije krv uz solidne dlho.
Tohle uz je racionalnejsi pristup, nez Ronova euforie z jednoho z nejvic suckujicich beku v lize. Nerikam ze MacDonald je uplne beznadejnej a zmena prostredi mu muze pomoct, mel dobra obdobi.. Ale na euforii tenhle hrac fakt neni. Jeho nejvetsi deviza je, ze ma minimalni kontrakt.
Atlantik píše:Tohle uz je racionalnejsi pristup, nez Ronova euforie z jednoho z nejvic suckujicich beku v lize. Nerikam ze MacDonald je uplne beznadejnej a zmena prostredi mu muze pomoct, mel dobra obdobi.. Ale na euforii tenhle hrac fakt neni. Jeho nejvetsi deviza je, ze ma minimalni kontrakt.
:slap: Píšu tu jasně, že je to pro naší obranu jasnej upgrade, a to snad není důvod k "euforii"?? (Když to považuješ za euforii, tak to tak nazývejme..) Ale euforii bych ti ukázal teprve, kdybychom získali např. Edlera.. :jn:

Zkusím to shrnout jinak pro jistotu...
Pokud se nám vrátí 2nd round za Mesze, pak tudíž jsme MacD získali jen za třetí round a nějakýho Mangenea (čučka z farmy, to snad ani nelze nějak počítat :giggle: ), pro naší obranu by to měl být upgrade, hlavně jeho bloky se určitě hodit budou.
Ale když prostě mu to u nás nesedne, resp. vyhoří, tak holt v létě mu snad vyprší kontrakt, tak buď dál podepíše za málo a nebo půjde prostě o dům dál... A že bychom pak měli litovat "vyhozeného" třetího kola, ne to fakt nehrozí... Druhého bych jistě už litoval, ale věřím, že Mesz se zejtra bude pakovat..
Já jen, že sem psal někoho pořádného. Potřebujete někoho, kdo řídí přesilovky ne? A to KačerDonald fakt není. Jenom v posledním zápase proti nám ztratil 1x puk na modré a byl z toho brejk. Další věc, čeho jsem si i díky tomu, že byl na ledě furt byla jeho rozehrávka. On neví občas co s pukem. Prostě hraje na náhodu, žádná jisrtota. Místo aby třeba založil útok, tak nahraje a naopak. Prostě tohle mi nepřijde jako "posila", natož na tým , jako jste vy. Tohle bych čekal od Floridy nebo Buffala jako "zkoušku". :neviem: Ta statistika, co doložil Atlantik zní jasně. Nejvíce suckující bek v lize a to prostě je za 2. kolo + 3. kolo moc..
Rono píše: :slap: Děláš si asi prdel? Píšu tu jasně, že je to pro naší obranu jasnej upgrade, a to snad není důvod k euforii?? Teda jestli toto považuješ za euforii, tak to tak nazývejme.. Ale euforii bych ti ukázal teprve, kdybychom získali např. Edlera.. :jn:
Me to vubec tak jasne neni, takze ne prdel si nedelam.. Jde o to, jestli MacDonald konecne zacne hrat to co umi. Byl letos fakt hroznej (jakoze nasledovaneho ho mam v nasi divizi dost), takze nevim nakolik je to upgrade pres Gustafssona napriklad. Mimochodem Edler ma taky sezonu hruzy (a cena nebude mala, ale alespon je to PMD, tedy to co potrebujete), jsou to takove kocky v pytli, nevis co z nich vyleze po zmene dresu.. Pro vas byl asi ideal kreativni(a pomerne levny) Zidlicky, ale je mi jasne ze Jersey s vama trejdovat nebude...
Tu první větu jsem hned smazal, trošku mě to urazilo. Ale vím, že nikdy nekecáš úplný hovadiny, resp. tvoje teorie se na něčem pravdivém vždycky základají.
Já jsem si akorát tim upgradem v naší obraně jistý, jo, třeba přes Gustu možná ne, ale ten stejně nehraje... Přes Mesze/Grosse/letos i Luka to tak bude. :yes:
Co ten E. Kane? Je LW, takze urcite by to davalo vaacsi zmysel ako trejd Keslera.

Presne niekoho ako je Kane Giroux potrebuje. B.Schenn+ ?
Kane-Giroux-Voracek
Hartnell-Vinny-Simmonds

:hmm:
B.Schenn + Luke + prospekt + pick? :hmm:
Ale imo oni Evandera nepustí, a už vůbec ne, když opět jsou na hraně play-off. :ee:
Ved tam hrava v tretom utoku. Ta tvoja ponuka hore....to by vziat museli, sa mi to zda az prilis.
Paul Holmgren has told other NHL GMs tonight that he has no deal for Ryan Kesler and isn't likely to be making one.
Hmm, takze vitaj Kesler v time.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA