Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:A ještě bych dodal pak ohledně TDL:

Máme prej vážnej zájem o Alexe Edlera, čemuž se nedivím. Bral bych ho hnedka. Canucks ale za něj požadují jako hlavní protihodnotu B. Schenna, na což nechceme přistoupit...

Celkem to nechápu, to je pro nás dar z nebes, když z tria BS/Couts/Laughton chtějí zrovna jeho.. Navíc jestli by "dodatky" měli být jako jeho brácha, nějakej 2nd round, prospekt... To je přijatelná cena, aspoň si to teda myslím..

Údajně navrhujeme, aby součásti protihodnoty byl Vinny, což by bylo ještě lepší, ale dobře všichni víme, že na to Canucks nepřistoupí, resp. bychom museli vysolit ještě nějakej 1st pick a jednoho z nejlepších prospektů IMO.
Já se vůbec nedivím, že na to nechceme přistoupit ... Schenner by měl být do budoucna jasnej druhej centr, poslední dobou hraje parádně a přesně odpovídá tomu, co Flyers vždycky hráli. Coots je nejskvělejší třetí centr co znám, ale na druhýho nevím jestli mít bude ... u Laughtona kdo ví jak se prosadí, když hrál těch pár zápasů tak to nic světobornýho nebylo a na WJC, kdy měl být lídrem se taky moc nepřekonal ... takže pokud by cena měl být Vinny, Luke a 1st/2ns rounder, tak ano, jestli tam bude Brayden, budu absolutně spokojenej když si Edler zůstane tam kde právě je. Nehledě na to že mi ty jeho prasečiny vůbec nejsou sympatický.

EDIT: mimoto já jsem četl že Brayden by měl být součástí Keslerova trejdu, stejně jako Vinny, na kterém ale údajně nepracujeme vůbec tak vážně, jak se říká.
za Edlera prý chtějí top 6 křídlo (v našem případě Read) a 1st rounder nebo jiného beka (Coburn,Luke?) ...
Brayden předpoklady/potenciál má, ukázal, že umí být efektivní, ale já od něj pořád čekal víc. Hlavně v defenzivní části. Měl/má to být "Richards lite", ale do obrany Richiemu nesahá (snad zatím teda) ani po kotníky. :ee:

Couts je samozřejmě už teď jeden z nejlepších 3rd centrů, jeden z nejlepších PKerů v lize, takovýho hráče bychom fakt pouštět neměli. I když je tu Laughton, od kterého se taky očekává spíše to, že bude platnější v obranné fázi, ale zatím v juniorech dost překvapuje. Má tam lepší čísla jak měli Carter i Richards. :hmm:

Uvidíme, ale každopádně pokud někdy budeme TREJDEM chtít získat někoho jako je Edler, tak prostě se musíme smířit s tím, že druhej tým jednoho z tria BS/Couts/Laughts prostě chtít bude...
Rono píše:Uvidíme, ale každopádně pokud někdy budeme TREJDEM chtít získat někoho jako je Edler, tak prostě se musíme smířit s tím, že druhej tým jednoho z tria BS/Couts/Laughts prostě chtít bude...
Jo, a proto bych volil tu cestu pustit Laughtona, který zatím není prověřenej a nevíme jak se (ne)prosadí. U Braydena už je nějaká úroveň, je vidět i progres a má dle mě docela hodně dobrou chemii se Simmerem, což by měla být naše 2nd line na dlouhou dobu.
Nevím jak je to s NMC v tom expansion draftu, ale docela bych si přál, aby Vinny a možná i Hartnell hráli příští rok v Seattle, a my se pokusili získat LW, který budou k užitku. Jiným způsobem se těhle dvou asi nezbavíme. Pokud ne oba, tak alespoň jeden by touhle cestou měl jít (Vinny).
Hartnella? Ne, to fakt ne. Pustíme Hartnella a nebudeme mít už ani jedno LW. :sisi:
A jen tak mimochodem, Hartnell má už skoro bodů jako takovej Voras a to odehrál o pár zápasů méně. Jeho bych fakt nepouštěl, začátky sezóny prostě má slabý vždycky, ale pak se rozjede ke svejm výkonům, který k užitku rozhodně jsou.

Z draftu jinak jsem letos taky pro pick LW (Ehlers, K. Kapanen, Larkin, Milano). Hlavně už né centra. :giggle:
Nojo, pouštět oba by byla hloupost, to jsem přehnal, mě zas jen včera děsně vytočil tím začátkem, to bylo neuvěřitelný.
Každopádně poslat Vinnyho na ten expansion draft, proti tomu bych neměl námitku, on se u nás vyloženě trápí.
Jo, ohledně Vinnyho jsem taky pro. A navíc my mu ublížili taky, prostě na LW není zvyklej a je to na něm fakt znát. Pak určitě cítí ten tlak, není ve správným tempu a není schopnej kolikrát ani přihrát. :?
Nebo je tu ještě možnost, že se trejdne právě třeba za Edlera ( :jn: ) ve větším balíku B. Schenn, pak by Vinny mohl hrát na centru, kde ostatně zezačátku sezony patřil zase k našim nejlepším hráčům. :neviem:

Ohledně Hartnella... Jo, to první vyloučení jsem chápal, ale to druhý dle mě nemělo bejt. Ale tak možná trošku subjektivní názor, no.. :giggle:
Schenn na LW neumí? Kdysi tam hrával ne? Já chápu, že si asi zvykl na centra a hraje tam obstojně ale když už jste napálili Vincentovi tu smlouvu a "asi" se jej nezbavíte, asi by Schenn na LW byl menší zlo ne? Jinak tedy.. mám konkrétně na toto dotaz. Viděl někdo podpis Vinnyho v létě jako "logický" tah? Na centru byl Giroux, Schenn, Couturier a v záloze ten Laughton. Já sem tento tah prostě nepochopil.
Počítalo se právě s BS na LW. Ale holt se ukázalo, že mu to tam fakt nesedí a využije tam akorát svoje hard-hity, jinak ze svého hokejového umění vůbec nic. A vzhledem k tomu, že Vinny pak byl často zraněnej a BS celkem slušně bodoval, tak už se na centru zůstal.

A Vinny po pár trénincích před zápasem s Sharks (tudíž po olympijské přestávce) tvrdil médiím, jak je už připravenej hrát na LW, že už měl určitej čas a už si na to zvykl a :blabla: ... Tak třeba ještě překvapí (imo by stačilo v PO :jn: ).
Rono píše:Tak třeba ještě překvapí (imo by stačilo v PO :jn: ).
By jste spadli z bláta do louže. Minulé léto jste se zbavili PO Killera Briera aby jste přivedli to stejné? Ale jo, pokud se s BS počítalo na LW, tak aspoň náznak logiky to mělo. Co mě ale udivuje.. Simon Gagne stále bez angažmá.. :eek2: Na LW toho zrovna moc nemáte.. Zná to u vás dobře. Nicméně, v Daily news psali,že se vyjádřil: "With all of my injuries, I knew the end was going to come at one point. But watching games, I still believe I can play, I know I could do a lot better than some of these guys. It is all about the health issues in my past. When you give big money to players, you want them to play and not sit on the bench. I totally understand that." Já ho měl z flájerů hodně rád. Navíc, pamatuji, že ve vaší snad nejhorší sezóně (06-07?) nastřílel 41 branek. To ho ta zranění musela hodně zrujnovat, že si nenašel angažmá ani ve slabších týmech. SC totiž má, netřeba podepisovat favoritovi.
Gagneho by Holmgren podepsal, ale Hextall byl proti. Měl ho i v LAK a nakecal Holmymu, že neumí bránit, je nezodpovědnej a že v dnešní NHL bez bránění to nejde... No, takže asi tak.

Jo, to že si nenašel angažmá zaráží i mě, sice nejspíš nevydrží celou sezónu, ale je to typ hráče, kterej je hned oblíbenej u místních fanoušků (a pak si kupujou např. jeho dresy) a góly dávat pořád umí, navíc je furt celkem rychlej a umí i tvořit. Právě jsem čekal, že týmy jako vy nebo Islanders by si o něj říct na sezónu mohli. :neutral:
Minimálně do Švýcarska se jít rozehrát na sezónu mohl, aby dokázal, že stále hrát umí. Peter Mueller tam po u nás nepříliš vydařené sezóně zamířil a hraje tam velice slušně. Na "reset" kariéry či dokázání, že nepatřím do starého železa bych to tam bral jako dobrou volbu. Uvidíme. :yes:
Ale to je zase jen krátkodobý řešení, protože když trejdnem Schenna tak za rok dva přijde Laughton a mám zase stejnej problém. Navíc Vinny ztratil to místo sám, měl možnost se tam vrátit, ale ani zdaleka nepodával takový výkony jak se čekal a Brayden byl prostě lepší.
Gags mě strašně mrzí, očekával jsem že se s ním smlouva prodlouží, on by určitě ani nechtěl moc velký prachy a na místě Vinnyho klidně mohl být on, nebo ve trojce a Read ve dvojce, to už je jedno, ale on je alespoň LW a i loni když přišel tak nám na tom postu pomohl. Je to ohromná škoda, že takovej hráč nikde nehraje a že o něj ani nikdo nemá zájem.
Ty problémy ale tu budou za každýho případu. Ať už se trejdne Vinny nebo BS. Nebo když zůstanou oba. :D
Proč? Jakej problém nastane když se trejdne Vinny za beka nebo LW, nebo když prostě zmizí do Seattle?
Laughton bude mít prostor ukázat se, hrál i na LW, mohl by tak dostat prostor v top 6 a případně ukázat, že na je na centru lepší než Schenn, pak by pro nás bylo dilema jen to, koho z nich vytrejdujeme za LW/D, které bychom potřebovali víc :)
Laughton je čistokrevný centr. Takže furt ti zůstane na centry G, Schenn, Couts, Laughton.

IMO Laughts začne příští sezónu jako centr 4. řady. Když tam k tobě bude mít Raffla (a pak Rinaldo), tak z toho může být jedna z nejlepších 4. lajn v NHL. :slintac: Koneckonců Couts tam začínal taky a nějak mu to neuškodilo, ta jedna sezóna..
Nojo, Brayden je taky čistokrevný centr, ale když tu byl Briere tak si ten čas musel získat na LW. Jo, proti tomu bych nic neměl, tím by byl náš problém vyřešen a on by měl prostor dokázat, že si máme nechat jeho na místo Braydena. Tím pádem vše OK, jen ten Vinny pořád překáží ...
Logan píše:Gags mě strašně mrzí, očekával jsem že se s ním smlouva prodlouží, on by určitě ani nechtěl moc velký prachy
Mam pocit, ze chtel.
Hele treba Gagne jeste podepise pred uzaverkou za mrzkej peniz :) nikdy nevis.

Ja bych se logicky snazil nabizet Lecavaliera i kdyz ho mam rad je tam proste navic.Edlera moc neznam ale menil bych ho kus za kus po pravde nevim jestli je takova star a podle cisel to moc nevypada.Takovej Yandle to by byla jina , nebo Ernstrom.

Jak jednoduché. :slintac:
Rono píše:
Jak jednoduché. :slintac:
Couturiera mam hrozne rad :) stejne jako srdcare jako je Voracek a Simmonds to jsou fakt dobry hraci :) a Couts je do treti lajny fakt luxusni material.Je vysokej dobre brani ale umi i hokej :) neco jak Hanzal driv v Phoenixu :) A Hanzal jak ted boduje.
Perfektní zápas, perfektní výsledek!
Dneska musím před klukama smeknout. První třetina byla sice strašná, opět díky vyloučením zbytečným, ale od druhý už to bylo tak jak mělo být. Sice jsme ji prohráli, ale už tam jsme byli lepší. No a třetí třetinu a overtime absolutely amazing, skvělej zážitek, ten zápas měl prostě všechno, a hlavně jsme jim zase o bodík odskočili, což je taky super, teď bude důležitý potvrdit to ještě doma!
LET´S GO FLYERS, SUCK IT Craps! :yahoo:
Bylo to tesny :) ale o to vic to potesi.Ted je kazdej bod strasne dulezitej.Po otresnym zacatku sezonu kdy tu kazdej menil pul tymu mam pocit ze ten tym uz je nejak sehranej a ma taky nejaky sebevedomi :) Couts dobre Voras a Giroux vyborne.
Waivers today: P. Larsen (EDM)
:hmm: Prej jsme o něj měli zájem, než ho vytrejdovali do Edmontonu.
Tak Giroux už má víc bodů za Philly jak Carter i Richie. :thumbsup:

Giroux 395 zápasů; 352 bodů
Richie 453 zápasů; 349 bodů
Carter 461 zápasů; 343 bodů
Po angazovani Robidasa je sanca na zisk Vatanena este vacsia. Ducks pustili Pennera, ktory hraval s Getzlafom a Perrym ak sa nemylim..co takto Downie+2nd za Vatanena? Ale jasne, je to len v rovine fantasy, lebo Homer sa musi zaoberat Keslerom :hroza:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA