Já se vůbec nedivím, že na to nechceme přistoupit ... Schenner by měl být do budoucna jasnej druhej centr, poslední dobou hraje parádně a přesně odpovídá tomu, co Flyers vždycky hráli. Coots je nejskvělejší třetí centr co znám, ale na druhýho nevím jestli mít bude ... u Laughtona kdo ví jak se prosadí, když hrál těch pár zápasů tak to nic světobornýho nebylo a na WJC, kdy měl být lídrem se taky moc nepřekonal ... takže pokud by cena měl být Vinny, Luke a 1st/2ns rounder, tak ano, jestli tam bude Brayden, budu absolutně spokojenej když si Edler zůstane tam kde právě je. Nehledě na to že mi ty jeho prasečiny vůbec nejsou sympatický.Rono píše:A ještě bych dodal pak ohledně TDL:
Máme prej vážnej zájem o Alexe Edlera, čemuž se nedivím. Bral bych ho hnedka. Canucks ale za něj požadují jako hlavní protihodnotu B. Schenna, na což nechceme přistoupit...
Celkem to nechápu, to je pro nás dar z nebes, když z tria BS/Couts/Laughton chtějí zrovna jeho.. Navíc jestli by "dodatky" měli být jako jeho brácha, nějakej 2nd round, prospekt... To je přijatelná cena, aspoň si to teda myslím..
Údajně navrhujeme, aby součásti protihodnoty byl Vinny, což by bylo ještě lepší, ale dobře všichni víme, že na to Canucks nepřistoupí, resp. bychom museli vysolit ještě nějakej 1st pick a jednoho z nejlepších prospektů IMO.
EDIT: mimoto já jsem četl že Brayden by měl být součástí Keslerova trejdu, stejně jako Vinny, na kterém ale údajně nepracujeme vůbec tak vážně, jak se říká.
za Edlera prý chtějí top 6 křídlo (v našem případě Read) a 1st rounder nebo jiného beka (Coburn,Luke?) ...