A detroitom hráme poobedňajší zápas....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Vzhladom k zraneniam Millera a Krejciho sa nam otvara (teoreticka) moznost natiahnut cap space cez ich umiestnenie na LTIR... 6 tyzdnov od dnes je 6.april a ZC konci 11.4. po ktorej sa cap space uz nepocita... zeby konecne Chiarelli spravil nieco agresivne pred trade deadline? Historia hovori presny opak ale pri boji o vlastny krk mozno prijme aj netradicne opatrenia...
Karty nam idu dalej... Campbell out minimalne tyzden s upper body injury.
Trocha off-topic... napriek mnohym haterom Jack Edwards vcera opat potvrdil ze je to cool chlap... ved kolko komentatorov si najde cas resp. ochotu napisat neznamym ludom sukromne spravy cez twitter.
Na temu Krejciho LTIR mi napisal ze neveri ze Julien a GM budu riskovat a cakat s Krejcim az do zaciatku play off... ale ved uvidime co prinesie dalsich 6 dni.
Trocha off-topic... napriek mnohym haterom Jack Edwards vcera opat potvrdil ze je to cool chlap... ved kolko komentatorov si najde cas resp. ochotu napisat neznamym ludom sukromne spravy cez twitter.
Hmm a ja myslel ze jde jen o Floridu, nebo ne ?cepi píše:esteze phi pukla
Florida alebo Phila by museli vyhrat skoro vsetko aby mali sancu na postup... ved pocas nasho 11 dnoveho tripu kde sme nazbierali biedne 4 body sa Florida priblizila len o 1 bod. Suboj o posledne miesto do PO je ako ked jednooky superi so slepymi... stale si myslim ze jedina sanca Floridy je v nasich 3 vzajomnych zapasoch ktore (podla mna) Panthers prehraju... s Flyers hrame tiez este 1 zapas takze tam by to este mohli zdramatizovat no strata 4 bodov plus zapas k dobru na nas a 2 body plus zapas k dobru na Floridu je vacsia ako sa to opticky zda... a cisto teoreticky este aj Devils by mohli o niecom snivat ved stracaju "len" 8 bodov.Atlantik píše: Hmm a ja myslel ze jde jen o Floridu, nebo ne ?![]()
A to este podrobnejsi pohlad do tabulky hovori ze tato 'opticka tesnost' je najma dosledkom sucasneho bodovania ved napr. Florida ma o 7 vyhier v regularnom case resp overtime menej ako my a o 4 prehry v nadstavenom case viac ako my...
Je zajimave jak si dekujete vzdycky kdyz se snazite byt optimisti.. ale faktem je ze na Floridu zapas k dobru nemate a jsou to tedy cisty 2 body. Flyers jsou kreteni, uz vas mohli mit kdyby porazili Buffalo, Carolinu nebo Columbus ale tak evidentne na to nemaj a Voracek s Girouxem jim odpadli. Nicmene ten prostor jim davate obrovskej, takze ten optimismus je zde uplne mimo misu. Vubec to neni ze by museli vyhravat vsechno jak pises, praveze hrajou ho*no a stejne ukrajujou z vaseho "naskoku".. Spolehat na 3 vyhrane zapasy s Floridou je taky k smichu, kazdy zapas je ted 50-50, tudiz bez Krejciho.
Ja som to pisal ze Flyers stracaju 2 body a Florida ma zapas k dobru. Preskocit 2 timy v tabulke by bol mensi ci vacsi zazrak najma ked je 100% garantovane ze v 3 vzajomnych zapasoch medzi FL a BOS vzdy niekto ziska 2 body.Atlantik píše:...
My by sme tiez mohli pisat ze len vdaka nemohucnosti sme prehali s Calgary, Edmontom, St. Louis ci vcera Canucks. Ja som optimista len co sa tyka postupu do PO ale nehovorim ze toto je sutaz kto je najlepsi z 3 timov... postupi ten kto bude najmenej otrasny pocas dalsich 6-7 tyzdnov.
urcite by som nebol optimistom, ak by sme posledne cca 4 zapasy zahrali velke
ako tomu bolo este pred zapasmi s Flames, Oilers, Blues, Hawks a Canucks
na to, ako sme v poslednych zapasoch zahrali, sme mali jednoznacne vitazit daleko viac, ale predvedena hra sa konecne zacala niecomu serioznemu podobat, takze ano, som optimista, tobôz ak pocas TDL budeme tym aktivnejsim timom
a ak to 1.kolo dame, pre nas to bude v podstate taky "strop", kde super bude favoritom, no tam sa zacina od stavu 0:0 a dovolim si tvrdit, ze kto nas vyfasuje v 1.kole, nebude to mat jednoduche ani nahodou
ak tu riesime FLA ci PHI, u mna je daleko väcsim superom PHI, ma sa im vratit Mason, no to, ako suckuju s druhou gardou, nam hra len a len do karat
na to, ako sme v poslednych zapasoch zahrali, sme mali jednoznacne vitazit daleko viac, ale predvedena hra sa konecne zacala niecomu serioznemu podobat, takze ano, som optimista, tobôz ak pocas TDL budeme tym aktivnejsim timom
a ak to 1.kolo dame, pre nas to bude v podstate taky "strop", kde super bude favoritom, no tam sa zacina od stavu 0:0 a dovolim si tvrdit, ze kto nas vyfasuje v 1.kole, nebude to mat jednoduche ani nahodou
ak tu riesime FLA ci PHI, u mna je daleko väcsim superom PHI, ma sa im vratit Mason, no to, ako suckuju s druhou gardou, nam hra len a len do karat
Trocha dlhsi clanok so zaujimavymi grafmi ale v skratke vsetky statistiky potvrdzuju ze ziskanie Stewarta nebude ziaden jackpot... Jagr by bol pre nas lepsi prinos ako Stewart.
http://www.tsn.ca/measuring-value-of-tr ... s-1.216769
http://www.tsn.ca/measuring-value-of-tr ... s-1.216769
Neverim ze ziskame niekoho so zmluvou na dalsi rok ... ved nam treba podpisat Krug, Hamilton, Smith plus kopec dalsich hracov a ani pri sucasnom stave na to nemame dost miesta a to je este mozne ze salary cap pojde na 68 mil.
Ak bude trend vymien (a zraneni) pokracovat aj v dalsich dnoch tak kym sa Chiarelli zobudi v pondelok rano nam naozaj ostane k dispozicii len Ryder a Harry Potter....
Ak bude trend vymien (a zraneni) pokracovat aj v dalsich dnoch tak kym sa Chiarelli zobudi v pondelok rano nam naozaj ostane k dispozicii len Ryder a Harry Potter....
Hmmm... Florida citi sancu a Chiarelli sa dostal este pod vacsi tlak ako ani sam necakal... ak myslel ze ceny do pondelka pojdu dole tak pri ostavajucej ponuke do utoku Vermette, Stewart a dlhemu listu zaujemcov je asi tato intuicia mimo realitu.... uz pocujem v hlave hlas Jacka Edwardsa: "Ryder shoots and he scores!" 
Doplnok: Udajne sme dali Krejciho na LTIR tak zeby sa nieco chystalo?
Doplnok: Udajne sme dali Krejciho na LTIR tak zeby sa nieco chystalo?
Nie ze udajne,a le je to pravda, uz je David na LTIR,...v podstate je to logicky krok, ono svojim sposobom by sme mohli povedat ze take male stastie v nestasti, ze sa nam uvolnia peniazky...to uz by musel byt Chia fakt ement aby toto nevyuzil..uz horim nedockavostou ..kto pride a kto odide...
Po jine roky to LTIR mozna byvalo stesti v nestesti.. ale tady vazne nevim, temer vsechny vetsi ryby jsou pryc. Snad uz jen Vermette nebo Petry, ale levne to nebude a vzhledem na to ze PO nemate jiste je riziko obetovat draft picky. Florida to zkusila, protoze takovou sanci nema kazdy rok a ta organizace (a fanbase) potrebuje marketingovou postavu jako je Jagr, i kdyz treba jen docasne. Fakt jsem zvedavy co udelate. Vypada to tak, ze letos se neceka jen na ten posledni den, ale plati "kdo driv prijde ten driv mele"..Cathy píše:Nie ze udajne,a le je to pravda, uz je David na LTIR,...v podstate je to logicky krok, ono svojim sposobom by sme mohli povedat ze take male stastie v nestasti, ze sa nam uvolnia peniazky...to uz by musel byt Chia fakt ement aby toto nevyuzil..uz horim nedockavostou ..kto pride a kto odide...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé