Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MA Bergeron moc dlouho zdravý nevydržel... v posledním zápase si poranil koleno a je DTD. Doporučuju přečíst: Tampa Bay Lightning trying not to rush Marc-Andre Bergeron to help power play.
Mike Smith se zotavil ze zranění a byl poslán do Norfolku na "rozchytání". Že by SFY chystal výměnu? :hmm: I když co se zranil Desjardins, tak tam Smith nějaký čas zůstane. Bergeron se pravděpodobně do NHL jen tak nevrátí. Opět si poranil koleno a hru v AHL moc nestíhá.
Opět to musím po první třetině zabalit a opět mě to ani nemrzí. Nehrajem moc dobře, mohl bych prakticky zkopírovat to hodnocení co jsem napsal po první třetině s Columbusem. Ten náš gól byla jediná šance za třetinu. Panthers sice taky nic moc, ale o málo lepší než my byli (11-6 střely, slabota). No držím palce po zbytek zápasu a snad už je konečně dáme.
No disrespect, ale jak jsem viděl tu sestavu Panthers, tak tohle prostě musíme porážet....
Rek bych ze je strasne znat ze maji hosi v nohach tu vcerejsi Atlantu zatimco FLA mela den na zotavenou. Druha tretina se me zala lepsi nez ta prvni nicmene za sebe musim rict ze s bodem bych byl tentokrat spokojenej.
Teda jak nemam Eli$e rad tak musim uznat, ze za tyhle dva body vdecime jemu. Mimochodem co rikate na vykon rozhodcich v tomhle zapase ?
Rozhodčí moc hodnotit nemůžu, viděl jsem jenom první třetinu (tam to bylo ok, to vyloučení bylo právem a nějaký nepotrestaný faul jsem taky nezaznamenal). Ale koukám potom od druhé třetiny vyloučení celkem 7-3 pro Panthers....
Ten leden je pro nás nějaký divný ale - většinu zápasů jsme nehráli vůbec dobře, ale nějakým způsobem se nám jich stejně pár povedlo vyhrát (Ottawa, Columbus, teď tohle - snad první zápas, který Ellis stealnul). A to nepočítám zápasy typu Pens a ty dvě hrůzy s Devils. Teď hrajem 12 zápasů po sobě doma a s touhle formou nevim nevim. Chtělo by se to trochu zvednout.
Ale stejně je pěkné koncem ledna řešit, jak vedeme divizi jenom s malým náskokem než jako vždycky to, kdo bude vysoko draftovaný a zakotví u nás :) Letos to nebudem začátkem dubna balit.
V poslední době opět boduje jen jedna lajna, tak jak tomu bylo loni :-( Za měsíc a půl sme snad nedali v zápase víc jak tři branky. Hned co dostal Ellis gol z první, resp. druhé střely, tak sem to vypínal, páč sem cítil debakl. Nakonec nás snad poprvé výrazně podržel. Bergie, Vinny, Teddy i Malone přestali nějak bodovat.

Ok, 12 zápasový "trip" před námi. Nebylo by špatný chytnou pořádnou formu do útoku a střílet branky jako ze začátku sezony. Co jsem koukal na seznam týmů, máme na to vyhrát tak těch 9 z 12. Z celkově možných 24 bodů, budu tedy spokojen s těmy cca 16 body.
Poslechni PK, ten gol rozhodne nebyla Eli$ova chyba, byla to Xta dorazka. Kdyz uz bych hledal kdo za takovou haluz muze tak bych spis videl chybu obrany ktera to nevycistila pred branou a nechala kocky dorazet jak psi :-\.
Však jo, ani sem nepsal, že bych to dával Ellisovi za vinu... i když to asi tak vyznělo :roll: Nám chybí bek, co by si před vlastní brankou udělal pořádek a nenechal tam dorážet nikoho. Tak či tak, je na čase zase střílet branky, směrem dopředu sme výrazně polevili :-(
Dnes proti Atlantě nastoupí Roloson. Malone je out s nespecifikovaným zraněním, takže ho zaskočí Ritola. Dva body musí zůstat v Tampě :thumbsup: LET'S GO BOLTS!
S těma brankářema už pomalu vyplynulo na povrch, jak to Boucher rozdělil - Roloson jednička, Ellis dvojka, žádné 1A-1B jak poslední dobou vždycky. Ellis sice zachytal proti Panthers výborně, címž ale "jenom" splnil úlohu dvojky a i přes ten dobrý výkon dostane další start jednička, tedy Roloson.
S takovou je Smith bez nějakého zranění téměř bez šance, fakt by ho to chtělo vyměnit, dokud za něho můžem aspoň něco málo dostat, v létě by velmi pravděpodobně odešel zadarmo.
Smitha můžem poslat leda k Islanders, kam podle mně měl jít už při výměně Rolosona.
mountain píše:Chtělo by se to trochu zvednout.
No přesně něco takového jsem myslel :) Proč nemůžem hrát s tou Atlantou aspoň 20x za sezonu.
Sedm vstřelených branek :) Konečně sme se ukázali i směrem dopředu. Gagne dvě branky, celkově hrál slušně. Vinny tam trefil tyčku v polovině poslední třetiny. Čtvrtá lajna jako vždy parádní - snad největší bojovníci v týmu. Velká škoda pro Rolieho, jen čtyři minuty ho dělily od třetího shutoutu v našem dresu. Každopádně doufám, že tohle vítězství nakopne náš útok k lepší produktivitě :thumbsup:
Gagne k tomu přišel jak slepý k houslím, obě branky dával do prázdné po Vinnyho akci. Ale i takové góly padají a třeba to jeho a vůbec celou Vinnyho lajnu trochu nakopne, branky od nich by se docela hodily a střelecky probuzený Gagne/Vinny by byl jako posila při trade deadline. Nehrajou sice špatně, ale ty góly se od nich čekají.
Roli si ten shotout pokazil sám, ten gól byl laciný. Ale to je jedno, to je myslím první opravdu laciná branka, kterou v našem dresu dostal a jak je to na 7-1, tak to nebolí :)
Tampa Bay Rays se stali farmarskym tymem Florida Panthers:

http://www.onionsportsnetwork.com/artic ... port,5920/

Obrázek
Dnes by měl opět dostat přednost Roloson. Proti nám nastoupí James Reimer, mladík, co letos poprvé chytá NHL. Každopádně na to, že je nováček, má po sedmi zápasech dobrá čísla. Tak snad to nedopadne jako s Lindbackem z Nashvillu, co nás pěkně vychytal :D V opačném případě bysme mohli vstřelit další sedmičku :cinka:
Teda co tady se deje ? Kde jste vsichni ? Neni na koho nadavat tak sem nikdo nic nepise ? :shock: :lol:

Co rikate na to ze budou novy dresy do pristi sezony ? A na dva zabity policajty ? Na dalsi Rolliho nulu ?

A co rikate na tenhle oslavnej clanek na #9 ?

http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... oo/1147379
Včera sem koukal jen na první dvě třetiny. V té první sme tu luxusně valili a pomalu sme zadělávali na další debakl soupeře. Reimer byl ale nakonec víc nes slušnej a Toronto se zamklo. Roloson tam chytil několik velkých šancí, takže vítězství máme díky němu :thumbsup: Gagne se trefil v druhém zápase po sobě a po dvou zápasech má 3+0... snad to neni jen náhoda a bude bodovat časteji :)

Btw, Smithovi se ani na farmě nedaří, ještě se mu nepodařilo vyhrát :D Zatím odchytal tedy jen dva zápasy.

Na nový dresy se těšim, i když ty stávající se mě hodně líbí a nejradši bych je neměnil :D Snad se prosadí nějaký dobrý návrhy. Třeba bych se vubec nebránil, kdyby našim domácím dresem byl náš současný třetí dres (modrá barva, na hrudi nápis Bolts). V bílé barve pak jako venkovní provedení :)
PainKiller píše:Na nový dresy se těšim, i když ty stávající se mě hodně líbí a nejradši bych je neměnil :D Snad se prosadí nějaký dobrý návrhy.
... podle prosaknutych informaci z tmavejch dresu zmizi napis TAMPA BAY. Na bilejch by mel zustat.
Nové dresy? Prečo nie staronové? :hmm:
Obrázek
Tak ono klid značí spokojenost, když se blbě prohrává, tak se člověk rozčílí a potřebuje se někomu svěřit, aby se zklidnil :D Akorát budu asi muset změnit avatar, tento už je neaktuální, když se dotýká jenom dvojky a trojky do brány...

K dresům... Mně se ty naše prostě a jednoduše nelíbí, bílý (černý) prostor a plácneme na to logo (z kterého taky zrovna dvakrát neskáču radostí), nic moc teda. Ty modré alternativní mi přijdou lepší... Ale na naše původní retro dresy to nemá :yes:
Mě se stávající dresy taky líbí - bílá i černá varianta a neměnil bych to. 3rd jersey už tak pěkný není a ještě v nich na můj vkus hrajem moc často, snad každý druhý domácí zápas. Tak snad ty nové nebudou horší no, ale každopádně černé barvě můžeme dát sbohem a hlavně si nějak nedokážu představit, že (v jedné variantě) zmizí z loga ten nápis Tampa Bay - toho se bojím asi nejvíc.
Kdyby to dopadlo nějak takhle, tak by to ještě šlo (hlavně ta bílá varianta je hezká):
Obrázek
Ale logo bez "Tampa Bay" to bude mám velkou obavu kazit :-(
Tá bílá LA Kings varianta? :giggle: Inak náhodou mne sa ten váš 3rd páči najviac :D tá farba je krásna.
Jo, ten bílý je super, u toho modrého bych dal bílá ramena a taky paráda... Já chcu jinak barevná ramínka :cry: :lol:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: _The_Wolff_
2021 TAMPA BAY LIGHTNING