Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kdyby ste vyhrali vy,tak tu takhle nebrecis :sarcasm:
Marman píše:Kdyby ste vyhrali vy,tak tu takhle nebrecis :sarcasm:
riesim tie trapne najazdy, ktore dufam skôr ci neskôr obmedzia, to je cele http://www.hokejforum.com/nhl-zaujimavo ... ml#p389334" onclick="window.open(this.href);return false;
No ja jsem se probudil akorat na najezdy, zapnul je na telefonu a docela s napetim jsem to sledoval (jiste vite proc), ale tak od 8 serie uz mi to skoro bylo jedno, jen jsem chtel, aby uz to skoncilo.
Mimochodem, jen na zaklade tech najezdu bych urcite o Scrivensovi nerekl, ze je spatnej golman.
mozno to ten marincin tak chcel a bolo to genialne :D ja z toho nevidim ze by to vylozene po*ral ale iba vyuzil rychlo situacie :D
Cathy píše:Ak nezdolame slabucky Edmonton v stredu, tak nemame v PO co robit......davam takeot vyhlasenie :-D
:razzi:
tie najazdy boli riadna haluz. Sa tam ponukali, ze kto to rozhodne :hroza:
Dougie opat nesklamal- defenzivna chyba po ktorej dostaneme gol je asi jeho nova tradicia :slap:

Myslim ze hracom St. Louis sa uz teraz trasu kolena :frajer2: a to este ked nasadime Subbana tak budu pozerat :shock:

Radsej ako pozerat na nase nemohuce najazdy :hroza: by mal Julien zvazit odvolanie brankara pocas predlzenia po icingu supera.
AndyF píše: Mimochodem, jen na zaklade tech najezdu bych urcite o Scrivensovi nerekl, ze je spatnej golman.
Nebyt Scrivensa a ciastocne nasej nemohucnosti v koncovke zapas mohol skoncit aj 7-3 pre nas.
Do konca zakladnej hracej casti nam zostava odohrat 25 zapasov....v sucasnej situacii o winning streaku mozem len snivat :D

Ten Marincinov najazd :lol2: ci to bol umysel, alebo nie, vypalilo to ako keby mal za sebou cosi uz v NHL odskakane.

Som zvedava ci proti Habs bude v branke Malcomm :D
Vsetko nasvedcuje tomu ze dnes budeme mat minimalne o jedneho fanusika viac- P.K. urcite bude drzat palce Malcolmovi v jeho debute. Dufam ze obrana aj utok nenecha Subbana na pospas osudu lebo nic horsie ako vyprask v debute sa mlademu talentu nemoze stat.

Ferlin a Caron zrejme tiez nahradia Paille a Cunninghama na kridlach vedla Campbella. Sice neskoro ale konecne dochadza aj k 'tvrdsim' metodam na prebudenie hracov ktori zaostavaju za ocakavaniami.

P.S.: Julien (dost netradicne) po treningu potvrdil start Subbana, Ferlina a Carona a 'oddych' pre Paille a Cunningham.
Dnes o druhej ideme na Nohe...takze planujem kukat :kajo:
Este to nie je oficialne ale jeden dnesny clanok obsahujuci rozhovor s GM hovori o nasej potrebe posily v obrane aj kvoli "operacii ktora ukonci Millerovu sezonu". Julien sa tiez viac krat vyjadril ze to "nevyzera dobre" takze na Kevana mozeme pomaly ale isto zabudnut.
Tak Vokoun mel nakonec slusnou karieru, i kdyz jsme mu tenkrat taky vyprasili kozich. :neviem:
Chudak Subbie,takhle líto mi uz dlouho nikoho nebylo. Jeho debut a on si vybere smůlu snad za celou sezonu... Fakt jsem se za něj cejtil špatně :-/ Tak by nam ho ted mohli medvídci prodat hodne pod cenou :petrik:
hned ten vyrovnavajuci gol co inkasoval :hroza:
co je horsie pre nas, takto sme jeho cenu nenavysili, prave naopak :|
Tuukka https://pbs.twimg.com/tweet_video/B-VhBKhIMAAG1bF.mp4" onclick="window.open(this.href);return false; :-D

a ak bude Krejci out, to PO bude predsa len dost zlozite

Obrázek :arrow: https://pbs.twimg.com/tweet_video/B-VWrkYIYAA8eHj.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
David odohral nieco vyse 8 minut, nasledne uz do hry nezasiahol....
Nakoniec to islo na Fandovdi, ale videla som druhu a tretiu treitnu, cize tretiny skazy, mozno som priniesla smolu.

Strasne mi je luto Subbana, takyto debut nemal zazit, ale tak to proste byva, zaujal ma potom tah ked ho dali este dochytat na zaver, zrejme tym chcel Julien podporit jeho psychiku, aby sa chlapec pozbieral....zaujali ma jeho vypady za branu...velmi dobre take znam z nasej ligy...v nhl mi to pride take netypicke.

Krejci v polke druhej tretiny v pokuse o hit na supera sa zrazili kolenom, snad nic vazne, len nejaky konar, ktory sa da dokopy... brrr ani radsej nemysliet, hlavne ze komentateori na Fandovi si to vsimli az v durhej polke tretej tretiny.

Co k nasej hre? Strasne ma sere nasa statickost, nechut vymysliet nieco prekvapive, ale Julien uz nosi okuliare, aby lepsie videl co hrame :lol2: ...robime chyby v rozohravkach... nechavame superovi volne pole posobnosti, Bluesmani lietlai po lade, zrazali sa a mali sme obrovsky problem vtretej tretine sa prepracovat k Allenovi, len skoda ze sme v druhej tretine nevyuzili jeho neistotu lebo par pukoov nebezpecne letelo okolo branky a on len vyrazal pred seba :hroza:....zajtra hrame poobedny zapas s Chicagom....urcite sa na to budem pozerat, ale vzhladom na nase posledne herne prejavy, to nevidim nijak pozitivne :?
Asi dobra sprava, takze to nebude asi vazne, a zrejme islo o konar resp. silne narazenie kolena....hope...
Cathy píše: Co k nasej hre?
Nebyt Subbana ktory nam jednoznacne prehral zapas tak by sme pisali ze toto bol po dlhom case typicky Bruins styl a mozno pride zvrat v nasej sezone. Blues sme k nicomu vaznemu nepustili! V 1. tretine mali asi 3 biedne strely... v 2. tretine mali tiez v uvode 3 viac menej biedne strely - jednu v podstate propagacnu od modrej, a 2 strely z ostreho uhla... zial vsetky 3 skoncili v nasej brane. Ani si nechcem predstavit ako frustrovani musia byt hraci, treneri aj GM... uz len ja ako divak a fanusik zacinam mat pocit ze sledovanie nasich zapasov je strata mojho casu... raz spravi fatalne chyby Hamilton, Seidenberg, raz sme uplne nemohuci v utoku ci v najazdoch a ked sa zacina ako tak darit hracom tak nas potopia brankari- raz Svedberg a teraz Subban.

Jacobs s tym suhlasit urcite nebude (ved uz aj iba za 2 domace PO zapasy ziska nejaky ten milionik na konto) ale na deadline by sme mali ist viac menej ako seller resp. skusit nejake zmeny ktore budu aj smerom von aj dnu bez obetovania buducnosti... pripadne nespravit nic lebo o nasom PO tak ci tak rozhodnu 3 zapasy s Floridou ktoru by sme mali porazit uz len nasimi skusenostami z kritickych zapasov.
Zajtra ma nastupit Spooner (vcera dal 2 goly v AHL) a dufam ze nas hattrickom nakopne do vitaznej snury :-D
Blues na mladsieho Bubbana vystrelili po prvy krat tusim v 12 minute...no vystrelili, nahodeny puk, podobne ako ked inkasoval ten vyrovnavajuci....ked sme inkasovali druhy, treti zabalil som to
to bolo nazorna ukazka toho, ked brankar prehra zapas
dnes nemam velke oci, ale bodik urveme :yes:
Krejci dnes nenastupi.....ale cesotval s teamom, ale vraj sa jedna o uplne ine zranenie, ako to s cim pauzoval v uvode sezony, pdla toho sudim ze zrejme nejde o nic vazne, ale jeden dva zapasy na vyliecenie by mohli stacit, pretoze ak by to bolo vazne, ako rameno Kevina, tak by mu zrejme po zapase davali do ruky letenku na vychod.

Dnes hrame 3:30 ET....nastal posun, ale tesim sa, ten zapas si nenecham ujst, len nech ma wifi poslucha :pray:
Cathy... dufam ze mas pravdu ale z mojho pohladu Krejciho zranenie vyzeralo ako koleno a to aj pri najidealnejsich okolnostiach bude viac ako 2 zapasy... az po navrate do Bostonu podstupi dalsie vysetrenia co viac menej potvrdzuje moju spekulaciu ze sa jedna o koleno... lebo prave zranenie kolena sa da diagnostikovat az ked ustupi opuchnutie... uvidime... osobne nie som optimista ci ho vobec uvidime do trade deadline
:-D
omg Versteege musel pustit do gati, ved to bolo ltt
https://pbs.twimg.com/tweet_video/B-emNXjIMAAdvNW.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
prva tretina môze byt, inkasovat gol do satne a vyfasovat oslabovku z kkciny nie moc dobre

tu som si hned spomenul na Timmyho :cool:
edit konecne sa na to :thumbsup: pozera, nas najvydarenejsi zapas sezony a hned je poznat, kto nam chyta
takto sa kuva bojuje o PO!
:clap: konecne zapasik, v ktorom nam padlo snad vsetko na co sme siahli, na tento zapas sme cakali niekolko mesiacov, da sa povedat, tak dufam, ze ich to nakopne do vacsieho sebavedomia na lade a zacneme hrat to, co v nas celu sezonu drieme....Nerobme z jedneho zapasu lastovicku, tak ako sme vtedy hrali s Reds, ale tot bol iny zapas a hlavne v tom, ze na tie goly sme sa nenatrapili... hlavne si treba z tohto zapasu zobrat to pozitivne co tam bolo, a to negativne - hlupe fauly atd, si vydiskutovat a nerobit traposiny.Zajtra hrame s Nucs, ale predovsetkym to bude narocne v tom, ze sa presuvame na vychod, domov....takze viac budeme unaveni z cesty ako z dnesneho zapasu :-D ....ale aspon sa v najblizsich zapasoch nenacestujeme, lebo hrame ich az na zapas s Devils, doma, aj to Devils su skoro ako susedia ...takze Lets gou Brumies....
Podla skore vyzeraju zapasy s Blues a Chicago ako uplne protiklady no herne sme v oboch zapasoch hrali velmi podobne... ak podame aspon na 80-90% vykony a nasadenie ako pocas tychto dvoch zapasov tak vsetko bude v pohode.

Pacili sa mi mladici Ferlin, Spooner a Pastrnak, nevyhli sa par chybam ale boli nebezpecni v ofenzive a spolahlivi v obrane... snad im to takto pojde aj nadalej.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO