Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

IgorEronko Igor Eronko
Filatov's Russian agent considers return to NHL as one of possibilities but hopes that Nikita signs contract with CSKA or any other KHL club
2 hours ago
Dufam,ze to pravda nie je a plati to, co napisal Cesnokov.

Viem, ze peniaze problem nie su. Ak mam prelozit slova Fetisova do normalneho jazyka, tak Nemcinov to pokaslal, sprava sa ako nekompetentny clovek. Kurna, lanaria ho z NHL spat, on odide z istoty... a nemoze podpisat kontrakt, pretoze GM CSKA je kreten, nesposobily vykonavat svoju funkciu? Uz fans CSKA sa stazuju na Nemcinova. Nikita mal zostat v AHL, mal sancu na povolanie a usadit sav NHL. Byt na jeho mieste, ak sa zmluva dnes nepodpise, otocim sa a idem spat :!: :!: :!:

http://sport.ria.ru/hockey/20111219/520646097.html" onclick="window.open(this.href);return false;

presne, ako som povedala, peniaze problem nie su. Klasicky mlady kontrakt pre mladeho hraca, ziadne miliony, ibaze v CSKA su idioti. Dufam, ze sa Nikita vrati spat do Sens, sice pojde na farmu, ale zato bude mat sancu sa prebojovat do prveho timu, no a na farme sa vracaju hraci, Bingo hra dobre, ma sancu na dobrych spoluhracov a najma BODY A POVOLANIE!!! Co robi CSKA je idiocia najvyssieho ranku, zda sa, ze Nemcinov s Fetisovom mnoho rozumu nepobrali :!: :!: :!:

K trejdu, Atlantik moze mat pravdu, ak by to bolo ale iba za Rundblada, nic proti, ale este v tak kvalitnom drafte pridat 2. kolo? To je prilis. No a Sens zase rybnikovy hokej nehraju :)
S protihodnotou za Turrise to prehnali ale... Ottawa hraje ultraotevreny, primo az rybnikovy hokej. Utok maji ale opravdu velmi slusnej a kreativni, samozrejme hodne dela podpora beku. Takze tenhle fakt by mohl Turrisovi hodne ale hodne sedet, kdyz se nechytne tu, tak uz asi nikde. Rundblada je sice velka skoda, ale ja hodnotim Karlssona a i Jareda Cowena jeste vys. Navic momentalni kvalita Ottawy touhle vymenou stoupa, takze jestli chteji Sens i nadale snit svuj sen o playoffs, dobre jim tak.

Ja bych to uzavrel tak trosku alibisticky s tim, ze na skutecny vysledek trejdu si pockam. Pro me to totiz tak jasne zdaleka neni, kazdopadne Maloney z toho vykopal absolutni maximum, ale i Sens porad maji sanci na to, aby z toho byl win-win.
Atlantik píše:S protihodnotou za Turrise to prehnali ale... Ottawa hraje ultraotevreny, primo az rybnikovy hokej. Utok maji ale opravdu velmi slusnej a kreativni, samozrejme hodne dela podpora beku. Takze tenhle fakt by mohl Turrisovi hodne ale hodne sedet, kdyz se nechytne tu, tak uz asi nikde. Rundblada je sice velka skoda, ale ja hodnotim Karlssona a i Jareda Cowena jeste vys. Navic momentalni kvalita Ottawy touhle vymenou stoupa, takze jestli chteji Sens i nadale snit svuj sen o playoffs, dobre jim tak.

Ja bych to uzavrel tak trosku alibisticky s tim, ze na skutecny vysledek trejdu si pockam. Pro me to totiz tak jasne zdaleka neni, kazdopadne Maloney z toho vykopal absolutni maximum, ale i Sens porad maji sanci na to, aby z toho byl win-win.
Toto je veľmi dobre povedané a v podstate dôvod prečo som tvrdil, že je to win pre PHX... zatiaľ. :wink2:
Atlantik píše:S protihodnotou za Turrise to prehnali ale... Ottawa hraje ultraotevreny, primo az rybnikovy hokej. Utok maji ale opravdu velmi slusnej a kreativni, samozrejme hodne dela podpora beku. Takze tenhle fakt by mohl Turrisovi hodne ale hodne sedet, kdyz se nechytne tu, tak uz asi nikde. Rundblada je sice velka skoda, ale ja hodnotim Karlssona a i Jareda Cowena jeste vys. Navic momentalni kvalita Ottawy touhle vymenou stoupa, takze jestli chteji Sens i nadale snit svuj sen o playoffs, dobre jim tak.

Okrem toho ultraotvoreneho hokeja... suhlasim so vsetkym. :) Ale hraju otvorenejsie ako vacsina timov, to jefakt, ktory nepopieram :)

Btw, ako vidis ty a Getzo sance Turrisa?
mt-svk píše:Okrem toho ultraotvoreneho hokeja... suhlasim so vsetkym. :) Ale hraju otvorenejsie ako vacsina timov, to jefakt, ktory nepopieram :)

Môj názor veľa ľudí nezdieľa, ja mu ale stále celkom verím. Vo PHXe bol dusený, možno skončí na krídle, podstatné ale je, že bude hrávať (keď už zaň toľko obetovali, určite). Proti Detroitu jeden z naj hráčov Yotes, talent stále má, ja nevidím dôvod prečo by nezabral. Navyše motivácia bude obrovská. Prajem mu to. Ako istotu to nevidím, ale stojím si za tým, čo som predtým povedal.
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Okrem toho ultraotvoreneho hokeja... suhlasim so vsetkym. :) Ale hraju otvorenejsie ako vacsina timov, to jefakt, ktory nepopieram :)

Môj názor veľa ľudí nezdieľa, ja mu ale stále celkom verím. Vo PHXe bol dusený, možno skončí na krídle, podstatné ale je, že bude hrávať (keď už zaň toľko obetovali, určite). Proti Detroitu jeden z naj hráčov Yotes, talent stále má, ja nevidím dôvod prečo by nezabral. Navyše motivácia bude obrovská. Prajem mu to. Ako istotu to nevidím, ale stojím si za tým, čo som predtým povedal.
súhlas, mám podobný názor, mne sa ten chalan páčil stále... :yes:
Former Ottawa Senators forward Nikita Filatov has signed a contract with CSKA Moscow of the KHL for remainder of a season.
Majn got, konečně :clap:

Foligno dostal 5+DKZ. Z NHL mi začína byť nevoľno. :nechutne:

Foligno dostal 5+DKZ. Z NHL mi začína byť nevoľno. :nechutne:
:slap: cisty hit v rychlosti, foligno za to nemoze ze ho zbural ako pripravkara

Nádhera :klobuk_dole: :poklona:, ale tuším Karlsson mal z toho gólu väčšiu radosť ako Alffie :lol2:
v tej otawe maju letisko ako krava. mozno preto sa zda ze hraju "otvoreny" hokej.

Robin Lehner v akcii :cinka:
Co myslite, da Karlsson tento rok 70ku?
:plus: :minus: :jj: da, skusim tipnut 68. Nevidim dovod, preco by tomu tak nemalo byt, rozohrate to ma dobre, Sens sa necakane (ze budu po polke sezony na PO poziciach s dost komfortnym naskokom som necakal ani v tom najdivokejsom sne :klobuk_dole: ) dari a pokial sa mu vyhnu zranenia...
Turris :good: zatial sa nam trade mimoriadne vyplaca, 15z 3+9 su super cisla na to ze vynechal pripravu
Nightwolf píše:Turris :good: zatial sa nam trade mimoriadne vyplaca, 15z 3+9 su super cisla na to ze vynechal pripravu
:good:

Obrázek

Vtedy mi snáď nikto neveril. :bee: Nástup do NHL mal tak o dva roky uponáhľaný a pod Tippettom bol zbytočne pridusený, talentovaný je však stále a bude to potvrdzovať aj u vás. Kam až to dotiahne uvidíme.
Getzo5 píše:Sens sa chytili lebo ich najlepší hráči sú ich najlepší hráči. Nie kvôli mladíkom a Turrisa rátať netreba.
Nerátam Turrisa, ale hráčov ako Cowena, Karlssona, Greeninga, Condru, Smitha, Foligna.

A opakujem, taktiež som tvrdila, že Gončar sa zlepší a taktiež, som výkony Sens pomieňovala Andersonom.

Pred sezónou som tiež povedala, že majú dobrého trénera, môžete si to nájsť. S čím som nerátala, boli výkony Kubu, to je fakt.
Nečekal jsem, že to bude tak vyrovnané. Anderson, abych jen nevyzdvihoval Khabibulina dnes předvedl také pár parádních zákroků, to se musí nechat :good:
Karlsson :jn: .. jak já bych jej viděl rád u nás..
to by chcelo dalsich asi 25 timov :nono: po sezone mu konci ELC, povrava sa ze dostane 3 rocnu zmluvu na dakych 16-17 mega (po nej stale bude rfa :ciga: ), ja by som sa nebranil aj trebars 12 rocnej zmluve za 60 mega :jn:
12 let je moc. On až na tuto sezónu zas až tak dominantní nebyl. Hlavně co se týče deff. hry. Na ty 3 roky je to ideální
cepi píše:s vynimkou Sens, budu vsetky timy v divizii v hre o PO
:hiding:
som :shock: z toho, co predvadzate, sice taky bjukenen by hned poznamenal, ze toto sa môze stat len v tej Vych.konf. :giggle: kazdopadne :klobuk_dole:
mame na vas uz len 2 bodovy naskok :nervozny: aspon tie 4 zapasy k dobru no
Anderson sa chytil tak, ako si to po jeho podpise kazdy predstavoval, nestarnuci Alfie, nezastavitelny Spezza a to, co predvadza D Karlsson :scare: 12+45 :respect:
:thumbsup:
cepi píše: som :shock: z toho, co predvadzate, sice taky bjukenen by hned poznamenal, ze toto sa môze stat len v tej Vych.konf. :giggle: kazdopadne :klobuk_dole:
tak kusok je v tom pravda, hlavne od 8. do 15. miesta dako nikto nechce do playoff :giggle:
cepi píše:mame na vas uz len 2 bodovy naskok :nervozny: aspon tie 4 zapasy k dobru no
hlavne coskoro hrame 2x proti vam, takze tam sa bude lamat chlieb ci mame na to vitazstvo divizie alebo nie, co pri nasej/vasej forme nie je take nerealne :yes:
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS