inac, nepozdavaju sa mi tie divizne suboje ako na beziacom pase..tento mesiac bol v tomto smere brutalny..da sa vela ziskat, ale aj stratit..no dufam, ze od buducej sezony to uz bude riesene inym = normalnym systemom
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
no ten glove save Millera pri sanci Latendressa bol ozaj paradny
hehe, ja mam stale dost z toho buffalskeho komentatora..scooooores, ale ten chraplavy efekt ma stale dokaze rozosmiat
ehm, neviem si predstavit, keby riesil komentar vo finale SC
inac, nepozdavaju sa mi tie divizne suboje ako na beziacom pase..tento mesiac bol v tomto smere brutalny..da sa vela ziskat, ale aj stratit..no dufam, ze od buducej sezony to uz bude riesene inym = normalnym systemom
To sa i trocha dalo ocakavat ze zapas dojde do predlzenia,kedze su to pomerne vyrovnane kluby len Maple Leafs sa v poslednej dobe moc nedarí a su 14.v konferencii a maju tolko isto vyhier ako WSH.Taktiez to bolo mensie kanadske i divizne derby.Zatial v sezone co hrali tieto kluby 4 zapasy tak v troch zapasoch sa predlzovalo
A Habs budú podla mna najlepsie stvrtý,pretoze Ottawu bude velmi tazke predbehnut a vyhrat diviziu,ale zapasov je este dost vsetko sa môze zmenit...
v diviznom suboji, v ktorom sme aj my, bolo tazke drzat niekomu palce..mozno malicko listkom, pretoze sme sa vdaka pomoci Buffalo uz, uz dotahovalii na Montreal
ale tak stalo sa to najmenej stastne riesenie pre mna = Xka a pak 1 bodik navyse pre Habs..ale remizku v tomto derby som viac menej ocakaval co som potvrdil aj tipom X v KTL
mladik Price (46/43..) potvrdzuje to, co s sa o nom ospevovalo uz davno, pradavno a ak si montry spomenies, na Price ci Raska sme boli velmi zvedavy, pretoze prave tito 2 mladici maju patrit v buducnosti do absolunej brankarskej spicky a ich uvod v NHL je do tychto chvil viac ako sympaticky
"nahradnik" Huet

bezchybny Price
mladik Price (46/43..) potvrdzuje to, co s sa o nom ospevovalo uz davno, pradavno a ak si montry spomenies, na Price ci Raska sme boli velmi zvedavy, pretoze prave tito 2 mladici maju patrit v buducnosti do absolunej brankarskej spicky a ich uvod v NHL je do tychto chvil viac ako sympaticky
"nahradnik" Huet

bezchybny Price
budem pozorne sledovat, ako nalozite s Huetom, ktoremu po skonceni sezony "hrozi" UFA..akonahle s nim Habs podpisu dlhodobejsi kontrakt (o com ja nepochybujem) bude pre Jara bez akejkolvek debaty najlepsie aby Montreal opustil..nerad by som tuto situaciu porovnaval s Bryzgalovom, ale snad malicko je v niecom pododna..Ilya si moc nezachytal popri 1 branakrovi, v MTL su dvaja a Jaro treti = "navyse"..Ilya si to vo Phoenixe uziva plnymi zapasovymi duskami
veru tak, z pohladu brankarov ste na tom asi tak ako my..u nas je to ale predsa len ina situacia, my sme sa v takejto prijemnej brank. situacii ocitli po dlhociznych rokoch..a v pripade Pricea si môze urcite vydychnut aj GM MTL, ktory trval na presadeni Careyho prave na ukor Jara..
Dnes vyhrali v Montreali predátori po prvý krát v ich historii,ale dlho to na vyhru nevyzeralo,ked po dvoch tretinách bol stav ešte 3:0,zvrat dokončili česi ked v poslednej minúte vyrovnával Bonk,aby mohol pri nájazdoch rozhodnúť Erat.Nashville si tú prvú vyhru ozaj zaslúžili ked to takto otočili a vyslali na Hueta 44 striel.
fuuha montry, tak to som nevedel, ze sa takto situacia udiala v zapase s diablikmi
ten rozhodca bol teda pekne mimo
a zapas proti country borcom nepotrebuje komentar..po zapasovy komentar trenera hovoril jasnou recou..bol pekne vytoceny
to, ze keby sa to stalo 1x cert ber, ale v pripade Montrealu sa tak veru nestalo po 1x..spomenul som si aj na nas zapas s pantermi, pohodove vedenie 4:1 a sup ho v samom zevere zapasu 2 goly a uz sme mali pomaly
v gatiach..nekoncentrovanost v zavere sa casto krat kruto vypomsti...na strane druhej by bolo fajn vyzdvihnut aj snazenie a nepoddajnost predatorov, ktori to otocili ozaj famoznym spôsobom..Huet sa zrejme mohol poskladat, takuto country kanonadu ocakaval zrejme malokto..
proti Philke uz musite bodovat, pretoze doma takto pustat body je v pripade Habs neprijatelne..ja som uz myslou v domacom stvrtkovom zapase, kde Vas opät privitame
delia nas od seba 2 body, no mame 2 zapasy k dobru..nadupadna divizia sa nam po prehrach OTT a ako takom vzkrieseni BUFF + TOR zacina pekne zamotavat
ale ziadne prekvapko, s tym sme pocitali uz pred spustenim rocnika
a zapas proti country borcom nepotrebuje komentar..po zapasovy komentar trenera hovoril jasnou recou..bol pekne vytoceny
proti Philke uz musite bodovat, pretoze doma takto pustat body je v pripade Habs neprijatelne..ja som uz myslou v domacom stvrtkovom zapase, kde Vas opät privitame
samozrejme, montry, nemôzes mi mat pri tomto zapase za zle, ze v tomto zapase budem moc drzat palceky Detroitu..jednym ockom je potrebne stale sledovat konferencnych superov
a co sa tyka mozneho komplexu, hm? tazko povedat, tych zapasov sa pocas tej sezony odohra proti diviznym superom tolko to, ze je to pomaly na zblaznenie...neviem, ale teraz mam skutocne pocit, ze ak Vas neporazime vo stvrtok, tak uz vôbec..napr. Tampa mala proti nam do vcerajsieho dna tragicku bilanciu 9P a 1V, a v noci si s nami viac menej hravo poradila, takze pre mna su statistiky jedine na papieri, na lade sa odvija uplne odlisny dej..
tento suboj bude pre nas rozhodne specificky i z brank. pohladu..domaca premiera Tuukka Raska a na strane hosti jeden z dvojice Price - Halak..nech to uz bude ktokolvek z tejto dvojice mame sa z tohto pohladu na co tesit
este k tomu 2 golu Axeho..ten gol Carey nemal sancu chytit..az po 3 spomalenom zabere bolo krasne vidiet ako padol..Savvy sa natlacil, nezistne PRIHRAL Axelssonovi, ktory len akoby nastavil hokejku a puk sa pekne dokotulal za Careyho..v prvom momente som si aj ja pomyslel, ze ide o dost lacny gol (z hajlajtov to tak poznat), ale Savvyho prihravka mala 4 oci a Axemu stacilo nstavit len hokejku..ale prdlajs z toho..
fajn a tetkom nieco, co by ta mohlo potesit
Začátek sezóny byl ještě trochu rozpačitý. Tři výhry, tři porážky, pak ale přišla série čtyř vítězných utkání za sebou, dokonce s vysokými výsledky 6:1 a 7:4, a motor nabral obrátky. Ačkoli se pořád sem tam zakucká, vykazuje letos mnohem vyšší výkon než v loňské sezóně.
Důvodů zlepšení je několik. Předně je tu vynikající brankář Cristobal Huet, s 92,61% úspěšnosti třetí nejlepší gólman v lize. Montreal ale nemá oporu jen v něm, výborný je celý brankářský tandem, doplněný Careym Pricem. Který tým má na soupisce dvojku s dvanácti odchytanými zápasy a úspěšností zákroků 90,98%? Jistota Habs v brance je zkrátka a dobře záviděníhodná..to be continued..
no mna to ako divizneho supera vôbec netesi
pre zväcsenie klik na plochu
chorcheho nazor som akosi omylom vymazal, ale montry si ho stihol precitat
fuuha, montry tak domace zakopnutie s bleskami som veru necakal..Tampa sa tymto urcite necakanym vitazstvom k Vam dotiahla na rozdiel 2 bodov, my si pred Vami drzime rovnaky naskok s dnesnmy zapasom k dobru..samozrejme, ze to nie je o brankaroch, ti chytaju absolutne spolahlivo, vcetne Pricea, ktoreho asi nastvalo pred sezonne vyjadrenie chorcheho, tak mu to Carey dava teraz pekne na
no a v sn je to uz hop, al. trop; Price v branke Canadiens pritom v prvych 2 seriach zastavil pokusy Martina St. Louisa i Vincenta Lecavaliera

no a v sn je to uz hop, al. trop; Price v branke Canadiens pritom v prvych 2 seriach zastavil pokusy Martina St. Louisa i Vincenta Lecavaliera

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé