Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

2 tretiny jsme se vysledkove drzeli, no v te 3ti nas Caps sestrelil a pekne nam nalozili. Ted se muzu jen modlit ze Tampe bude prozatim snura 3 vyher v rade stacit a 2 bodiky nam nechaji :roll:
Uffff, no Selly, ještě že to nyní s TB přišlo, že ?? Jinak by se Any PO opět vzdálilo a nevypadalo by to růžově !!!!
Uz bylo nacase, ted jeste vyhrat na Floride at mame z tripu bilanci 3-3 :) Zapas jsem videl, ale nejak jsem si nacpal do palice, ze se zacina ve 2, takze kdyz jsem zapl prenos hned me uvital Stamkos golem :x Ve 2.tretine se mi to kousalo, prisel restart a pak nekolika minutova snaha o znovuspusteni prenosu, ktera byla chvalabohu uspesna, bohuzel nas gol jsem promeskal. Co jsem mel moznost videt tak jsme byli lepsim tymem v prvnich dvou tretinach, ta treti + prodlouzeni byla v rezii Tampy. Oba golmani chytali skvele a zaslouzene byli hvezdami zapasu. Jak spravne tusil kisin, byl to dost physical game, coz ja hodne rad takze jsem si zapas docela uzil. Sudi tomu nechavali dost volny prubeh, ac dost zakroku na hrane pustili, ale podle me z obou stran a tim prispeli k urychleni tempa v zapase. Pred koncem to sice vyustilo v poradnou melu, kterou zacal Downie a pak ji skoncil temer nahaty :lol2: Kazdopadne vec pred kterou musim smeknout byla obetavost domacich hracu v padani do strel, ti kolik nam zblokovali pokusu jsem uz dlouho nevidel :thumbsup:
Zasloužené vítězství,gratuluju.První třetina byla celkem vyrovnaná,vy jste měli o něco více ze hry i víc střel,ale paradoxně jsme třetinu vyhráli my.Druhou třetinu jste jasně ovládli - tam měl Niittymaki kolikrát víc štěstí než rozumu.My začali pořádně hrát až ve 3.dějství - což je jaksik málo.To je náš problém.Naši hráči asi neví,že se hraje 60 minut :thumbsdown: takhle se doma nehraje.Nezasloužili jsme si vyhrát.Proto jsem rád za bod - posunuli jsme se ( asi né na dlouho ) na 8.příčku na Východě.

Hodně se mi od vás líbil Wisniewski.Při troše štěstí nemusel skončit jen u jednoho vstřeleného golu ... :wink: i Eminger hrál docela dobře.Přeji brzký návrat Selanneho a co nejvíc bodů v boji o PO :yes:
Diky kisine, v to doufam i ja. Wisniewski, toho chlapika jsem si oblibil hned po jeho prichodu z Chicaga, hraje opravdu vyborne :good: Skoda ze jsme ho podepsali jen na rok, ten nam nesmi utect za zadnou cenu :!: Pocitam ze skonci Scott tim padem Jamese budeme pro nasi budoucnost potrebovat. Po delsi dobe jsem videl hrat Stamkose a patril k tomu nejlepsimu na lede :thumbsup: Naopak jsem pochopil vase narky na Meszarose a hlavne Tanguaye, toho jsem tam jen parkrat zahlidl. Mesz se tam nechal parkrat skolacky obehrat, no na druhou stranu tam mel i svetle momenty, ale za ty prachy :lol: Podobne Ohlund, hrac s takovym platem musi byt videt, samozrejme v kladnem ohledu.
Tampe bych taky postup pral, ale to i Floride ci Islanders, budete to mit jeste slozite jako my, hlavne hoooodne stesti pri TDL :frajer2:
Ano,Ohlund s Meszárošem berou z obrany nejvíc,ale patří mezi nejhorší obránce.Mike Lundin,který strávil určitou část sezony na farmě podává daleko vyrovnanější a kvalitnější výkony.To je opravdu velmi smutné.Tanguay to je snad ještě daleko horší případ.Ten kluk neumí bránit,neumí do těla,neumí ani pořádně vystřelit.Jak tento kluk mohl strávit tolik úspěšných sezon v organizaci AVS asi nikdy nepochopím ... díky bohu,že podepsal smlouvu jen na rok :roll: což se o panu Meszárošovi a panu Ohlundovi bohužel říct nedá :?

Myslíš,že Scott skončí ? Vždyt' ten má před sebou ještě minimálně 2 sezony :) pokud o něj nemáte zájem,pak by jistě Scott nepohrdl zajímavým angažmá na západním probřeží Floridy :lol:
Tezko rict, u nej nikdy nevis... Ja bych byl rad, kdyby jeste pokracoval u Ducks, sezonu ci 2, porad je platnym hracem, ikdyz uz na lede netravi tolik casu jako driv. I co se tyka Cecka na dresu, vsiml jsem si ze posledni dobou za nej hodne zaskakuje Getzlaf, napr. pri debatach s rozhodcim atd coz mi prave prijde jako priprava Ryana do funkce kapitana pro pristi sezony. No uvidi se v lete... ikdyz v pripade, ze by byli Kaceri pred TDL s malou sanci na postup do PO, takovy zkuseny hrac by se v jinych tymech hodil, obzvlaste treba v Devils.
Tak Jonásek je na další 4 roky podepsaný, naprosto logické, bylo jen otázkou času kdy se tak stane. Jsem zvědav co se bude dít s Gig !!!!
To ja taky, doufam ze se s nim rozloucime dustojne, pro Ducks toho udelal hodne a je videt za klub ma v srdci, stejne jako Selanne :good: Ja bych byl rad kdyby si i tu dalsi sezonu odkroutil u nas, ale vim ze je to nemozne, hlavni veci bude podepsat Bobby Ryana a Jamese Wisniewskiho a ti si urcite zaslouzi slusne smlouvy.
Ta smlouva pro Hillera je dobra a je videt ze mame cuch na golmany, nasim tymem jich proslo opravdu dost.
A je to tady! Osobne jsem rad, ze Jiggy si nasel novy tym a doufam ze se mu v Torontu bude darit, diky chlape za to co jsi v Anaheimu dokazal :bye2: :poklona: :serus: Je mi lito ze odchazi, na druhou stranu jsem rad ze nedoslo k jeho vyplaceni, hrac jako on by si ho nezaslouzil. Jsme to ale dostali nahradu :hroza: diru Toskalu a vycpeleho kanonyra Blakea. By me zajimalo jak to maji se smlouvama, ale tusim neco kolem 4-5M :beee: a u Blakea tusim ze ji ma i na dalsi sezonu, no hura. Ted by nam ale mohl pomoci, myslim ze dostane sanci v 1.lajne misto Beleskyho a jestli se nechyti tak to bude v riti.
Nevite nekdo jak to maji s tema smlouvama presne. Za inf. popr. link na ne predem diky :)

EDIT: Takze Toskalal 4M a v lete konci :cool:
Blake letos 4.5M a dalsich 2 :!: :hroza: letech 3M
Toskala 4M, naštěstí pro vás mu končí po sezoně, J.Blake 4M cap hit, zbytek tohoto roku a pak ještě 2 roky po 3M:
http://nhlnumbers.com/overview.php?team=TOR&season=0910
Diky mountaine, uz jsem si to taky pomalu pozjistoval. Jsem vedel ze je to nejaka celkem znama stranka :D
trosku tento trejd nechapem ale budis ak chceli vymenit Jigiho tak rozhodne si mali vybrat lepsiu nahradu ako Toskalu.
Deco2508 píše:trosku tento trejd nechapem ale budis ak chceli vymenit Jigiho tak rozhodne si mali vybrat lepsiu nahradu ako Toskalu.
To je sice pěkné, ale moc šancí zbavit se 7milionového golmana při tak narvaných stropech není. Duck ho stejně chtěli vyplatit, takže můžou být rádi, že za něj mají aspoň něco... Blake se může v novém působišti chytit a Toskala stejně po sezoně nejspíše odejde. Podle mě naprosto logický trade, výhodný jak pro týmy, tak i samotné hráče...
Tak výhodný trejd je to zejména pro Any - vždyť se zbavili drahého gólmana který jen seděl na střídačce, navíc ho nemusí vyplácet, naproti tomu získali solidní 2 a forwarda který jim může pomoci, Blake je bojovník který jde do všeho naplno a umí dát gól. Pro mě osobně jasná výhra Any která jim navíc po sezóně umožní podepsat Jamese a Bobíka :good: :good: :yes: !!!!
Presne ako hovorí England :yes: , ani podľa mňa to nie je zlý trejd pre Ducks, skôr naopak.
Ac uz jsem to tu nekolikrat psal tak jsem rad ze Jiggy odesel takovouto cestou, v dalsi sezone by pro nej misto proste nebylo. Toskalu kopnem v lete do prdele a Blake si snad to svoje za 3M odehraje anebo se vymeni.
Je takmer jasné, že Toskala v tíme dlho nevydrží, no osobne dúfam, že tomu tak nebude. Nie je to zlý brankár, a to, že chytal za najhoršou obranou ligy nemôže degradovať jeho slušné výkony. Rozhodne má na to, aby sa pobil s Hillerom o post jednotky, a určite má na to, aby Hillera z tej pozície vytlačil. Čo sa týka Jasona Blakea, potom čo mal leukémiu nie je tým, čo bol predtým, no stále si odvedie svoje, a určite bude dostatočne platnou posilou.
tak jestli Toskala má porazit Hillera v souboji o jedničku tak Petr Bříza pujde Martymu do Devils dělat dvojku :D
Keď Vesa chytal v San José, tak ohrozoval Nabokova na poste jednotky. A kde je teraz Nabokov? Takže myslím si, že to bude vyrovnaná dvojica v bráne, a bude to len dobre pre Ducks.
uvidíme pro mě Toskala je naprosto podprůměrný golman :)
Jsem rád že se tady k Sellymu objevil 2. pravověrný fanda Any, ale navzdory tomu to Martin trefil poměrně přesně :) . Vesa přichází jako solidní 2, ale post 1 je naprosto jednoznačný - Jonásek !!!!
ducksfan: Aj ja si myslím že Toskala má na to byť jedničkou v ANA aj keď pochybujem že sa tak stane, S Hillerom spravili novú zmluvu s cieľom byť jasná jednička brankárska týmu a Hiller už min. sezónu či už zak. časť a hlavne PO dokazoval že je super brankár, takže len ozaj zlé výkony by mohli spôsobiť to aby nebol bran. jednička a jednak po podpise nevej zmluvy bude ešte viac na sebe makať a bude ešte lepším. Inak Toskqlom som rád, že je v ANA :) dobrá brankárska posila a keci, že je zlý brankár atď ma nezaujímajú...za pár lacných gólov čo dostal je podceňovaný za slabého brankára atď ale on má svoje kvality a je výborný brankár a Hillerovi min. do konca sezóny bude dobrá náhrada a myslím si že dostane šance chytať v ANA a aby ich ešte nebolo viac ako si viete a myslíte predstaviť a bol by som keby aj po sezóne ostal v ANA :) . Blakea že príde/prišiel do ANA ma tiež veľmi potešilo :biglol: . Aj tento hráč/útočník je dosť podceňovaný pos. dobu a odsudzovaný ale podľa mňa je to Pán hráč :frajer2: . Blakea, potom čo mal leukémiu... :shock: som inač ani nevedel že Blakea mal leukémiu to kedy na nakoľko bol z hry mimo? A inač to viem, že Blakea neni to čo býval a možno je to ozaj tou leukémiou ale teraz si myslím že v novom pôsobisku sa chytí. Tiež si myslím že po tejto sezóne na ďalšie dve sezóny pokým bude mať platnú zmluvu bude celkom dobrá náhrada za Selanneho, ktorý po tejto sezóne má odísť a určite odíde. Ty kokos, ale teraz budú mať riadne ANA nabitú ofenzívu: Blakea, Getzlaf, Koivu, Lupul, Sexton, Ray, Selanne, Marchant, Perry už len aby začali lepšie hrať ale pos. dobu je u nich zlepšenie čo som rád ale ešte to nie je ono a na PO to vidím aj tento rok a teraz týmito prestupmi ešte viac fandím ANA ako do teraz :yes: a neviete kedy asi za koľko sa má Lupul vrátiť už by to mohlo byť čoskoro už ho potrebujeme ako soľ :) a ten Sexton sa mi tiež veľmi pozdáva chlapčisko jeden :) .
O Jonasovi mám pochybnosti z jedného jediného dôvodu. Až príliš často sa totiž stáva, že brankár najprv zažiari, no keď dostane svoj prvý veľký kontrakt, tak sa mu už tak nedarí. Ja NECHCEM aby sa to Hillerovi stalo, no Pogge nie je dostatočná dvojka, a preto chcem aby Toskala dostal šancu a vyprovokoval Hillera k ešte lepším výkonom.
Čo sa týka ofenzívy, o dátume Lupulovho návratu neviem, no malo by to byť najskôr v marci. Tá ofenzíva na papieri vyzerá dobre, no ktorý tím má potom zlý útok? Tu ide o výkony, a dobré výkony podávajú Getzlaf, Perry, Selänne, možno Sexton, ktorý bol ale poslaný na farmu, a možno Bobby Ryan. No nič viac, a zjavne to bohužiaľ nie je dosť.
Ešte aby som nezabudol, Ducks v noci porazili Floridu 3:0, takže Jonas sa tentokrát predviedol vo výbornom svetle. Takže len tak ďalej :)
Ducksfan tak te tu vitam, nejen na HF, ale hlavne tady v topicu Ducks. Jak uz psal Philly konecne tu nebudu sam :)
Na tom Toskalovi se ale neshodnem. Pravdou je ze mival dobre momenty, ale v Torontu dostal sanci dost a moc se tedy neukazal. Ja rikam v lete at fici ven, leda ze by se osvedcil a podepsal za rozumny peniz, tak kolem 1M :-P Pogge sice nema s NHL zkusenosti, ale v AHL si letos vede skvele. Hiller taky naskocil rovnou do NHL a vede si od pocatku dobre. K te smlouve... podle me je to pracant a tak snad nehrozi ze by se na to vyprdl.
Se Sextonem me pekne nasrali, se tam muze pretrhnout, pak prijde strejda Blake a Dan se pakuje na farmu :x Kua Jasone, jak budes hrat prd mas to u me spocitane :D
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE