Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Že by u Vás chlapi Clarkson plnil přesně to u nás Scott Hartnell :wink: ?? No nevím jestli má na 2. lajnu, co se týče Shannyho tak jestli bude šance tak určitě podepsat, stále skvělý a týmu má rohodně co dát :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Shany je výborný do přesilovek navíc umí dobře i samostatné nájezdy což se vždy může hodit...Clarkson na 2. lajnu má !!! minulou sezonu jsem si ho strašně oblíbil před bránou je perfektní navic na tom ani technicky není špatně vůbec....
Martin #27 píše:Shany je výborný do přesilovek navíc umí dobře i samostatné nájezdy což se vždy může hodit...Clarkson na 2. lajnu má !!! minulou sezonu jsem si ho strašně oblíbil před bránou je perfektní navic na tom ani technicky není špatně vůbec....
Som rád, že sa zhodneme.
Ale Giovi a Maddenovi sa treba poďakovať a zhánať náhradu. :frajer2:
begbee už jsem se s tím smířil no :cry:
Já mám chlapi hokejisty Clarksonova ražení také strašně rád, je to moje kravní skupina, ale přeci jen v té 2. lajně to chce něco navíc - jestli si zachová svůj styl a bude sbírat alespoň okolo 50 bodů tak pak ano, má na ní a tomuto chlapíkovi bych to přál. Jinak případnou mezeru po Maddenovi nebudete zacelovat lehko, jsem zvědav kam povedou kroky tohoto hráče, Gionty samo zrovna tak :yes: :yes: !!!!
na Maddenovo místo nevím vůbec kdo pujde jestli dostane šanci ten Walter co ty na to begbee?
Giontu sa zaujímajú v Edmontone a Vancouvery, ale nedivil by som sa keby ho zobrali aj Rangers. Aspoň za 6 milionov :D Oni tak trochu zbieraju po nas :D
Clarkson ma 25 , je to v podstate jeho druha sezona, este moze vela ukazat... ma potencial na 25 golov. Urcite.

//: Z kvalitnych defenderov je dostupny PJ Axellson ale to je LW. Inak v hlasovani Selke Trophy tento rok skoncili traja hraci Devils v TOP10, cize by som sa o to neobaval. Vtipne na tom je, ze ide o kompletny prvy utok :D
tak se vsi uctou k vam i k Clarkiemu tak ten na druhou lajnu nema, rozhodne ne k eliasovi, tam by se vubec nehodil, do phily mozna ale takhle je dobry ze je v treti. Jinak Camaleri je kridlo a obavam se ze pokud by hral centra tak by to dopadlo jak s Rolliem. Misto Maddena Pelley, to bych rekl ze je skoro tutovka a misto Gio (pokud odejde) snad toho Camaleriho ale myslim ze mi ho nedostanem, v tom pripade bych to videl na noveho centra a rolstona na pravo. a nebo taky nic a vzit nejaky svedy.
Cammalleri hra aj centra aj kridlo. Ale ak hra centra rozhodne to nie je "klasicky" center.
megatone: proč by si Clarkson nerozuměl s Eliášem??? možná ne ale jak to můžeš tedka říct já si myslím že by to možná i fungovalo ... Clarkson by vobojovával hodně v rozích z čehož by Patrik mohl těžit
Tak Clemensen je ve Floridě....přeju mu aby se stal jedničkou
Pri Vokounovi ťažko. Veľmi ťažko.
Ale prajem mu. Môj názor, že ho mali zobrať v Colorade. Tam zase skúšajú spraviť z ničoho jednotku (Craig Anderson).
Clemmensen mohol byť lacný a veľmi dobrý, predsa len už má svoj vek a skúsenosti a dokázal, že NHL mu nerobí problém.
aby sess nedivil Vokoun a ty jeho výkyvy....ale ku*va RUPP do pens....jsem nasrany do prdele nehorazně :twisted: :evil: muj oblibenec Mike má chránit Crosbyho to je*u :-(
Tak mám za to, že Vokoun je posledný "veľký" český brankár v súčasnosti.
No veď a na tie výkyvy tam bude Clemm. Ale ešte raz. Veľmi mu prajem.
za 3 roky bude největší český golman Pavelec to je pan golman
Tak Gionta išiel ku žabákom a Madden nahradil Pahlssona v Chicagu. Maddenovi trejd vyšiel a prajem mu nech sa darí.

Montreal v podstate podpísa celý útok - Cammalleri, Gomez a Gionta.
begbee no v Chicagu je v cheking line myslím na centru Fraser tak snad nebude hrát nějakou 4. brázdu každopádně mu přeju at se prosadí !!
Gio má u Habs plat 5 mega myslím....to je hodně pěkné
No ja som aj rád lebo predpokladám podľa vyjadrení, že Kopecký bude hrať na krídle s Maddenom a ten by nášho drtiča mohol vycvičiť na elitného defenzívneho krídelníka, niečo ako nový PJ Axelsson :-P
Očakával som, ale že Lou bude akčnejší.
Z voľných hráčov by som rozhodne ešte zobral Beuchemina napr. Velmi kvalitny obranca za relativne malo.

Gionta by u nas 5ku nedostal a popravde si ju ani nezasluzi. IMO. 3,5-4 miliony.
no jako taky celkem nechápu proč sem nějakou větší rybu neulovili....odešlo nam dost hráčů a nikoho jsme nezískali nevím co se děje
Hlavne verim, ze nezoberie Kovalova alebo Rechhiho, resp nechcel by som nejakeho dochodcu za nejaku velmi vysoku cenu. Kovalova max za 7 mil na 2 roky. Dovi. Dopo.
voleeeeeeeeeee ty si blááázen :D:D:D:D kdyby hrál kovalev u Devils tak bych se asi štěstím zastřelil :D
Podával veľmi nevyrovnané výkony. Je starý = hocikedy môže prísť tragická sezóna.
A ono by mňa u nás viac trápil post centra ako krídelníka.
mi by bylo jedno jak by hrál mi by stačilo že AK 27 má na sobě dres Devils :D
Tak mna zaujimaju aj vysledky, lebo hrat za nas moze aj cela patka:
Recchi, Chelios, C. Lemiuex, Shanahan + co ja viem kto.. ale ucinok by to velky nemalo :)
myslel jsem to s nadsazkou samozřejmě :) jako Kovalev je stále hodně dobrý utočnik z nejlepší střelou zápěstím jakou jsem kdy viděl a myslím že by se prosadil i u náss
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO