Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche píše:Bochenskeho precenujes. Je dobry a patri hore. Ale prvy utok je pre neho az prilis.
nee, to som neriesil ja, ale fandovia Bruins na HFBoards.. :!: chorche, debil ma v niecom pravdu, ano ani ja na Zdena nedopustim, ale nieco sa musi zmenit a moje nazory nanho si mĂ´zes precitat TU paci sa mi aj nazor mtl, debilov ma tiez nieco do seba, takze treba najst nieco tam, aj tam a pĂ´jde to, aj bez zbytocnych emocii :wink:

Zdeno sa sam vyjadril, ze to nie je ono, citi ze zmena nastat musi a je presvedceny o tom, ze sa tak udeje v dalsom rocniku, ja o tom nepocybujem a som samozrejme rad, ze ho v time mame :wink:

pre mna je vsak rozhodne klucovy post brankara a ten treba dat v prvom rade do poriadku, potom to bude aj v obrane vyzerat inac..
na margo Bergerona, je to tak debil, je to brutal typek a podla mna dost nepovsimnutelny, vo svojich 20! rokoch odvadza naozaj skvelu robotku a nie nahodou v nom vidia druheho Thorntona..Patrice ma vsetky predpoklady, aby pokracoval v jeho uspesnych slapajach..

Chara potrebuje Reddena alebo Phillipsa? Nezmysel, on sam to utiahne. A Bochenski v prvom utoku nema co hladat, Boston si zasluzi lepsie kridlo.....

samozrejme, ja by som Bochenskeho nesupol do 1 lajny, taka 2 by bola idealna..tak ci tak bola to supr vymena :thumbsup:

Lenze Bochenski v Chicagu hral preto ho*no, ze sa dostal najvyssie do 3. utoku. Je to dobry hrac do 2. utoku. Tam by sa mu mohlo darit tak, ako doteraz.

1/1

Obrázek END OF SEASON ´06/07

7.4. nie neriesiacou prehrou (3:6) so senatormi z Ottawy ukoncili medvede z Bostonu tohto sezonnu neuspesnu put v boji o SC s bilanciou 82Z - 35W - 41P - 6PP - 76B (219:289), obsadili vo svojej Vychodnej konferencii nelichotive 13 miesto a spomedzi 32 timov pĂ´sobiacich za velkou mlakou im patrila nechutna 23 pozicia (35-41-6) a pritom to v priebehu sezony nevyzeralo az tak bez nadejne, no ten samotny, zbabrany finis..bilancia 1-10-1, 3 body z poslednych 12 zapasov = bez komentara..

dovolim si zacitovat z jedneho periodika, ktory pred spustenim sezony vyslovil tento BB nazor: „"Najvyssi muz ligy Zdeno Chara by mal po letnom prichode z Ottawy muzstvo z original six priviest na vyssie priecky. Okrem toho si v Bruins vela slubuju aj od produktivneho utocnika Marca Savarda, ktory prisiel z Atlanty a spolocne s mladym talentovanym Patricom Bergeronom by mal byt tahunom medvedov v ofenzive a netreba zabudat, ze je tu este skuseny nemecky lavy kridelnik Marco Sturm; nas bude okrem ineho zaujimat, ako si vo svojej 2 sezone bude pocinat dalsi slovensky „obor" v obrane Milan Jurcina; slabinou timu moze byt nedostatok skusenosti golmanov z ucinkovania v sutazi.."

..hm..

po sezone je vsetko inak, naopak, ako bolo publikovane; kde hladat pricinu neuspechu :?: , tazko povedat, skusim podsunut svoj cisto subjektivny nazor, ktory som v takych pohodovych etapach zacal riesit po stretnuti s Ottawou :)

..pred zacatim sezony som od zbrusu noveho, kvalitnejsieho muzstva neocakaval ziadne zazraky, ale uprimne, postup do PO som po spackanej minulorocnej sezone (jednej z najpotupnejsich v historii Bruins) povazoval za samozrejmost
urcite sa priaznivcom Bruins dviha zlc v zaludku pri spomenuti exmanagera O'Connela, ktoremu sa podarila vymena, ktora sa zapise do trade NHL analov ako big stupid trade
pri pohlade na BIG Joea, ktory predvadza v drese zralokov obdivuhodne vykony sa nad tym clovek musi len kruto pousmiat..!ja som vsak v tejto prestupovej zalezitosti nasiel predsa len cosi viac_pozitivneho..spomeniem Kaja, ktory tu pred casom vyjadril nazor, ktory sa mi zafixoval v pamäti..ak by sa neudiala vymena Joea, sotva by sme privitali Savarda, Charu, a zbavili sa babraka O´Connela, ktory zliepal muzstvo po hracskych castiach, ktore k sebe absolutne nepasovali, jednym slovom desivy mis/mas.. a tak sme sa dockali prichodu noveho ambiciozneho gen.managera ex_snatora Petra Chiarelliho, ktory v spolupraci s novym trenerom Dawe Lewisom budoval fungel novy tim a hned z uvodu, prekvapil (sokoval) hokejovu verejnost angazovanim Zdena Charu vedenie sa vsak cinilo, konalo a tak sme sa mohli potesit prichodu Marca Savarda, ktory možno ako jeden z mala naplnili ocakavania klubu, ktori do oboch hracov investovali zaujimavé financne prostriedky (spominani borci spapaju dokopy rocne 12 500 000,- )

treba si vsak vziat do uvahy 1 vec, za ktorou si stojim a ktoru treba mat na pamäti pri vyrieknuti ortiela...tim Boston Bruins vstupoval do sezony nielen s novym vedenim, no predovsetkym s kompletne novym, hracskym kadrom, ktory sa doplnal prakticky pocas celej sezony..

!pred sezonou opustilo kader Bruins 17 hracov :!: -) Boynton, Czerkawski, Fitzgerald, Gill, Green, Guite, Healey, Isbister, Langfeld, Leahy, Moran, Nickulas, Raycroft, Reasoner, Slegr, Tanabe, Zhamnov..paci sa, z takejto pocetnejsej skupiny sa da pomalicky poskladat novy tim..

isty cas trva, resp. trvat bude, kym sa hraci zziju s novym prostredim, kolektivom, pochopia filozofiu trenera, preto by som nad tymto timom urcite nelamal palicu, aj ked uprimne, za predvedene vykony, si medvede postup do PO v tejto sezone nezasluzili :!:

ale kazda facka je na nieco dobra a predsa, aj z toho mala pozitivneho sa co to naslo: tak predovsetkym Phil Kessel, ktoreho uzdravenie znamenalo urcite viac ako (ne)postup do PO, vykony Savarda, trade objav Bochenski, zjavenie a nasledne bodove prispevky Kalusa, no mna osobne, aj ked to bude pre nikeho prekvapujuce, najviac oslovilo celo sezonne predstavenie brankara Thomasa,

podme sa teraz par vetami mrknut na mena hracov, figurujucich na supiske Boston Bruins v sezone 2006/2007

1/2

OFFENSIVE

LW

P.J. Axelsson (1 850 000 ,-)
Obrázek
- ine pĂ´sobisko ako bostonske si v pripade PJ nedokazem predstavit
- nesklamal, nezaziaril, pre tim odviedol svoju tradicnu „neviditelnu" ciernu robotku
- skoda zlomeneho zapästia v zavere sezony, s ktorym vsak nastupoval aj pocas zapasov, az pokym rontgen neodhalil vaznost zranenia
- UFA (obmedzeny volny hrac) - 09/10

Stanislav Chistov (800 000,-)
Obrázek
- mlady, perspektivny hrac, ktory by mal v buducnosti urcovat
smerovanie Bostonu
- jeho statistika nebola sice nejako extra oslniva (60Z - 13B) ale nie vsetko je o statistikach a to najlepsie ma Stanley este pred sebou
- RFA (neobmedzeny volny hrac) - 08/09

Marco Sturm (2 100 000,-)
Obrázek
- zlepsene vykony v 2 polovicke sezony zabezpecili tomuto skusenemu nemcurovi zmluvu na dalsie 3 sezĂłny
- jediny z exzralockeho 3listka, ktory sa dokazal u medvedov ako tak presadit; bolo by ale na case sa zacal presadzovat uz od sameho
zaciatku rocnika
- UFA - 11/12

C

Marc Savard (5 500 000)
Obrázek
- jeho statistika 89Z - 92B (22+74) a 9 priecka v kanadskom bodovani
hovoria jasnou recou
- jednoducho posila s velkym P a my mĂ´zeme byt len radi, ze dres
Bostonu bude tento center obliekaĹĄ aj dalsie 4 sezony!
- UFA - 10/11

Patrice Bergeron (3 000 000,-)
Obrázek
- ofenzivny klenot timu
- v klubovej statistike figuroval sice na 2 mieste (77Z - 70B (22+48) ale v porovnani s tym, co predvadzal v minulom rocniku ...sklamat nesklamal, ale ma rozhodne naviac
- ak sa mu budu vyhybat zranenia, bude tou (pre)potrebnou oporou, ktoru od neho v time kazdy ocakava
- UFA - 11/12

Phil Kessel (850 000,-)
Obrázek
- sokujĂşca sprava o rakovinotvornom nadore, zasiahla aj tych nestrannych priaznivcov
- to ako to Phill zvladol a ako sa nasledne prezentoval na ladovej ploche, si zasluzĂ­ obdiv, uznanie, respect
- bola radost sledovat jeho pohyb na lade a to, co do tohto mladĂ­ka Boston vkladal sa 100%ne zuroci v najblizsĂ­ch rokoch
- je to mimoriadny talent, disponujuci rychlostou, bojovnostou i sikovnostou, tak si dobre zapamätajte - PHIL KESSEL.-budete o nom este pocut..
- na MS v Moskve reprezentoval tim Kanady
- RF - 09/10

RW

Glen Murray (4 150 000,-)
Obrázek
- prestupovy „spekulant" c.l; uz od zaciatku sezony sa jeho meno
spajalo s moznou vymenou (brusili si nanho zralocie zubky) v tom
case vsak Glen zapol na plne obratky a nebyt jeho zdravotnej indispozicie v zavere sezony (triesla) pre ktoru vynechal 23Z urcite by bol pre tim väcsim prinosom
- zrejme aj jeho nie 100%ny zdravotny stav, bol pricinou toho, ze pocas trade dead line zotrval v muzstve medvedov az do konca aktualnej sezony
- ? znie, zotrva Glen v muzstve aj pocas leta ? ak bude zdravotne fit, urcite ma timu este co ponuknut, mam vsak pocit, ze v novej sezone bude bostonsky Glen minulostou..?
- UFA - 09/10

Shean Donovan (925 000,-)
Obrázek
- sklamanie; ked som zbadal Donovana na pred sezonnej spiske Bostonu, potesil som sa, pretoze Shean uz nieco v NHL odohral
a nebol typickym hracom do poctu
- nie je to typek, ktory zbiera body ako na beziacom pase (76Z - 17B) ale cakal som rozhodne viac
- UFA - 08/09

Brandon Bochenski (500 000,-)
Obrázek
- ked som sa dozvedel o trejde do ktoreho bol Bochenski zapojeny vravim si, nie neriesiaci trejd, hrac do poctu, ktory bude akurat tak
pendlovaĹĄ medzi 1 timom a farmou v Providence
- to, co vsak po prestupe zacal predvadzat tento novacik v time, ohromilo, oslovilo nielen fanusikov Bruins, ale aj samotne vedenie
- pomaly co zápas to bod a tak sa Brandon stal stabilnou sucastou zakl. kadra
- na konci rocnika dosiahol bialnciu 31Z - 22B (11+11)
- RFA - 07/08

podrobnejsi komentar k dalsim ofenzivnym hracom Bruins neriesim, nakolko z prevaznej väcsiny figurovali v 3, resp. 4 formaciach Reich, Mowers, Hoggan, Kobasew, Krejci, Thompson, Walter;
nie ze by som im znizoval na kvalite, ale predsa len priestor dostali ini = klucovejsi hraci v time

DEFFENSIVE

Andrew Alberts (661 300,-)
Obrázek
- obranna nadej medvedov, ktoru si zobral z uvodu sezony pod ucnovské kridla Zdeno, s ktorym do isteho casu nastupoval v 1 obrannej lajne
- v tejto sezone odohral viac ako slusnu porciu zapasov 76Z; v zavere sa potykal so zdravotnymi sramami, ale viac ako perspektivny borec
- RFA - 07/08

Andrew Ference (750 000,-)
Obrázek
- trejdnuty explamen a preto si dovolĂ­m si zacitovat calgarskeho
kolegu „debila", ktory mal tohto hraca urcite pod drobnohladom
- z toho casu co odohral za medvede, vyslovujem spokojnost a som rad, ze postavou sice substilnejsieho, ale bojovneho typka v time mame
- UFA - 10/11

Aaron Ward (2 750 000,-)
Obrázek
- exranger, ktory si v NY nepadol do oka s trenerom a tak putoval k medvedom, na margo prichodu sa Aaron vyjadril:
"Na obede mi trener Tom Renney povedal, ze mi oznami jednu spravu. Povedal mi, ze ma to velmi potesĂ­," hovori Ward. "Pokracoval a nakoniec mi oznamil, ze pĂ´jdem do timu, ktory mam rad, ze pĂ´jdem do Bostonu Bruins. Moje prve myslienky sa sustredili na Davea Lewisa a na mesto, v ktorom je velka hokejova tradicia. Nemohol som sa jednoducho dostat do lepsej situacie."
Ward sa najviac tesil na Lewisa.
"Bol vynikajucim chlapikom pre hracov v mojom veku, specialne pre teda pre veteranov," povedal Ward o Lewisovi. "Ked som s nim spolupracoval, tak ma chcel nasmerovat tym spravnym smerom."
"Mojim cielom je timu pomahat co najdlhsie. Mam 34 rokov a uz mam co to za sebou a preto dufam, ze moje skusenosti v time zĂşrocim."
- najlepsie roky ma tento borec uz zrejme za sebou a za sumu, ktora mu rovne pribudne na ucet (2.750) by som ja osobne o tohto hraca neskrtol
- UFA - 08/09

Dennis Wideman (472 800,-)
Obrázek
- dalsi z ... trejdov; obranca bol potrebny, ale za cenu Brada Stuarta, prilis lacna zalezitost
- RFA - 07/08

Yason York (500 000,-)
Obrázek
- hrac ktoreho predosle pĂ´sobisko sa spaja so svajciarskou ligou
- bilancia 49Z - 8B (1+7)
- UFA - 07/08

v obrane Bruins absolvovali aspon 1 zapas Dempsey, Allen, Lashof, Stuart no kedze nepatrili medzi to obranne gro, neriesim

GOALTENDER

Hannu Toivonen (523 000,-)
Obrázek
- tak o tomto finovi sa toho aj v nasom topicu popisalo dost; pre mna jedno z NAJväcsich sklamani sezony
- pred startom rocnika stal na rovnakej startovacej „1tkovej"pozicii ako Thomas, ale jeho vykony ho nakoniec odsunuli do Providence..
- v 2 predposlednych zapasoch dostal prilezitost, nesklamal, no jeho
dalsie pĂ´sobenie v time bolo ? s vedenim Bruins vsak podpisal novy 1 rocny kontrakt
- RFA - 07/08

Joey MacDonald (550 000,-)
Obrázek
- excervene kridelko, ktoré v Detroite nedostavalo vela prilezitosti;
za ten cas, ktory Joey v Bostone pobudol, naznacil svoje brankarske
znalosti
- najlepsie brankarske roky este len pred sebou, mĂ´ze byt
- RFA - 07/08

Timmy Thomas (1 200 000,-)
Obrázek
- odchytal najväcsi pocet zapasov (66), stal sa prvym brankarom s minimalne 30 vitazstvami od sezony 2000 – 2001.
- 1. marca v zapase proti Philadelphii celil 55 strelam (ten zapas som riesil live) co je najvyssi pocet striel, ktorym celil brankar Bostonu od 18. marca 1965...
- Timmy je proste jeden z mojich medvedich oblubencov; pred istym casom som spominal, ze uz davno som si neoblubil brankára Bruins ako prave Timmyho
- stacilo tak malo a Timmy by upadol do totalneho zabudnutia niekde v Europe, avsak mizerna hra Bruins v predoslej sezone, nevyrovnane
vykony Raycrofta mali v zavere rocnika za nasledok povolanie Timmyho do 1 timu, v ktorom uz zotrval aj po vymene, obnove vedenia
- spociatku sa sice hladal, vlastne tak ako cely tim, no potom sa prezentoval vybornymi, vyrovnanymi vykonmi, co mu zarucilo jasny post klubovej 1tky
- v niektorych zapasoch vytahoval kusky, nad ktorymi som len krutil hlavou; tak paci sa, jeden z nich, ktory stoji za to SEASON SAVE
- aj napriek ? brankárskym zmenam, vymenam, nepochybujem o jeho schopnosti byt rovnocennym partnerom, ci sparingpartnerom ktorejkolvek klub. 1tky
- UFA - 09/10

na samotny zaver som si ponechal slovenskych a ceskych „mackov"

Petr Kalus (585 000,-)
Obrázek
- !3 hrac v historii NHL, ktory vsietil prve 3 NHL goly z prvych 3 striel :!:
- zrejme najprijemnejsie prekvapenie poslednych zapasov Bruins
- spolupráca v 1 formacii po boku Savarda-Kessela priniesla naozaj sympaticke bodove ovocie; v kazdom jednom zápase zaznamenal
tento novacik aspon 1 kanadsky bod - jeho bostonska bilancia 9Z - 4G - 1A - 5B
- som velmi zvedavy na jeho dalsie pĂ´sobenie v klube, podari sa mu v blizkej buducnosti napevno usadit v 1 time, alebo slo len o tohto
sezonnu „jednorazovku"..?., zaujal, oslovil, to bez debatky..
- RFA - 09/10

Petr Tenkrat (525 000,-)
Obrázek
- po 2 rocnom pĂ´sobeni vo finskom Karpat Oulu sa Petr bezproblemov zaradil do 1 timu
- nevidetelny pracant, hrajuci prevazne v 3 lajne;
- vyzera to vsak tak, ze Bruins s jeho sluzbami v buducej sezone nepocitaju
na MS v Moskve reprezentoval tim Ceskej republiky
- UFA - 07/08

Zdeno Chara (7 500 000,-)
Obrázek
- ako 18 muz v 82-rocnej historii Boston Bruins sa stal Zdeno jeho kapitanom (po Mikitovi, Stastnom, Satanom sa stak 4 slovakom v historii profiligy s kapitanskym C na hrudi)
4 kapitan v historii slovneskej republiky
- kedze som sa na margo Zdena uz raz v tomto topicu podrobnejsie vyjadril, snad len strucne; Zdeno musi zacat hrat v novej sezonu hru, ktoru fosiroval pocas svojho pĂ´sobenia v Ottawe
- Zdeno aj napriek zodpovednosti v podobe Ccka na hrudi, ktore je urcite akousi \"brzdou\" pre tim (bacha na vylucenia a pod.) musi hrat jednoducho svoju hru, inac je to len polovicny Zdeno a na to potom doplaca cely tim..
- 1 sezonnu zoznamku ma za sebou (bodovo vyvrovnal svoje senatorske maximum..), takze nepredpokladam, ze by to s nim v novej sezone malo ist dole vodou, prave naopak, ocakavam tsunami_Zdeno :o
- na MS v Moskve reprezentoval tim Slovenskej republiky
- UFA - 11/12

exMilan Jurcina
- je tazke a urcite frustrujuce pre hraca ak nemĂ´ze dokazovat to na co ma...Milan na to ma(l), no aj napriek tomu to nemohol naplno
preukazat
- v minulej sezone, prevazne v jej 2 polke, zazival Milan v Bostone akesi hokejove vzkriesenie a nic nenasvedcovalo tomu, ze by sa
hokejova karta mohla jedneho dna obratit; stalo sa, s novym vedenim, resp. trenerom si do okak azdy padnut nemĂ´ze, no zial to
„oko" padlo na Milana
- minutaz, ktoru mal Milan k dispozicii v time bola naozaj zalostna a nedôstojna vhladom k jeho predpokladom, no najmä hokejovej
buducnosti
- v tomto pripade bola vymena do Washingtonu (za smiesny vyber v 4
kole draftu) z jeho strany ozajstnym vykupenim a balzamom na ubelonu hokejovu dusu; to ako sa mu dari v Caps je zbytocne rozoberat,,
- GM Bruins to casom interpretoval, ze bolo chybou takymto spôsobom Milana pustit...bez komentára...
- na MS v Moskve reprezentoval tim Slovenskej republiky

1/3

BRUINS TRADE

CHISTOV - draftovy vyber - :thumbsup:

4 KOLO DRAFT. VYBERU -) Jurcina - :thumbsdown:

BOCHENSKI -) Versteege + budĂşce vyrovnanie v drafte - :thumbsup:

FERENCE/KOBASEW -) Primeau/Stuart - :thumbsup:

WIDEMAN -) Boyes - :thumbsdown:

WARD -) Mara - :thumbsdown:

MacDONALD -) draftovy vyber - :thumbsup:

sezona 2007/2008

- zahrievaciu sezonu, resp. taku zoznamku mame sice neuspesne za sebou, ale aj ta nas svojim spôsobom otukalasom presvedceny o tom, ze sezona 07/08 nam prinesie ovela väcsiu radost ako bola sezona 06/07
- pocas leta neocakavam drasticke zmeny v kadri, najmä co sa tyka jej pocetnosti, snad len take doplnovacky, muztsvo sa potrebuje stabilizovat, doladit, naladit..som mimoriadne zvedavy na brankarske zalezitosti..Thomas, MacDonald, Toivonen..al. niekto iny :?: ..hm, to bude dilema...
- kazdopadne, chce to cas, kym sa vsetko nejako optimalne sklbi, zial, pocas sezony to neklaplo, ale tak ako podotkol kouc Lewis, pocas leta bude dost casu prist na chut systemu, ktory (snad) privedie mackov v nasledujucej sezone do PO..ak sa tak nestane, bude to viac ako kriticke..ale ja verim, ze to padne, kader na to rozhodne MAME :!:
- Dave Lewis, ma zo svojej trenerskej lavicky zrejme poslednu prilezitost dokazat a zaroven presvedcit vedenie, fanusikov, ze jeho trenerske metody prinesu ovocie v nasledujucej sezone, inak sa bude pod jeho trenerskym kreslom riadne kolisat..samotny kouc dodava: "Přes léto mě čeká s týmem první kompletní příprava a budu mít dost času naučit hráče svému systému.“
- na margo buduco sezonnej PO vyhliadky, som optimista :thumbsup:

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Na Boston som dost zvedavy buducu sezonu. Sa priznam ze som aj kvoli dostupnosti online prenosov ale aj mojim zaujmom po tom velkom prestupe Charu v prvej polovici sezony videl zapasy Bostonu asi najcastejsie zo vsetkych timov.

Chara uz nie je ten kto je clenom timu a pozera sa na opory ako redden a trenera ktory urcuju co sa bude hrat a on sa tam iba zaradi. Uz je ten kto by mal styl hry na lade ale aj mimo neho urcovat. Chara ked prisiel do Bostonu prvy mesiac (ak si odmyslime prvy zapas) vypadal skvele. Navyky z Ottawy este fungovali, fanusikovia boli nadseni a nikto po prvom mesiaci ani nepipol ze si Chara svoje peniaze nezasluzi. Pametam si to lebo som silne sledoval forum bruins po prichode Charu. Teraz by ste mozno nenasli jedineho fanusika ktory by povedal ze jeho 7.5 je zasluzenych.

:) SkvÄ›lá práce cepi.SkuteÄŤnÄ› poctivĂ˝ rozbor.KdyĹľ to ÄŤlovÄ›k ÄŤte,tak si povzdychne viÄŹ.Jsou tam vÄ›ci,kterĂ© jsem ani nevÄ›dÄ›l.No tÄ›ch vĂ˝mÄ›n je tam opravdu poĹľehnanÄ›./Kam se vĹŻbec podÄ›l Czerkawski,?Ten u nás takĂ© hrál,ale nejlepší roky mÄ›l v Edmontonu a Islanders ,uĹľ to nebylo ono./To je pomalu 70% muĹľstva .Opravdu porce.Nic mÄ› nenapadá,Ĺľe to bude chtĂ­t ÄŤas a ještÄ› pĹ™es lĂ©to doplnit o golmana a pokud moĹľno stĹ™elce.Savard by jim puky mÄ›l rozhazovat a oni s Bergeronem :P zakonÄŤovat.Zamýšlíš se i nad trenĂ©rem Lewisem.Já jsem na to vĹľdy alergickĂ˝.Ve vÄ›tšinÄ› případĹŻ za neĂşspÄ›ch muĹľstva trenĂ©r nemĹŻĹľe :!: .Stalo se spíš modernĂ­ neĂşspÄ›chy muĹľstva svádÄ›t na trenery :!: .Je to,to nejednoduší je vyhodit :!: .RozumnÄ›-bÄ›hem sezony nemÄ›l ÄŤas prakticky nÄ›co natrĂ©novat,krom nÄ›jakĂ˝ch pĹ™esilovĂ˝ch her a menších taktickĂ˝ch pokynĹŻ.KoneckoncĹŻ v Bostonu,to musĂ­ vÄ›dÄ›t nejlĂ­p trenéři se tam nÄ›kolikrát mÄ›nili.TrenĂ©ra nemÄ›nit! :!: Kolegovi debil nejde z hlavy ten.Chára.ÄŚetl jsem jeho pohled na NHL.pro.cz a zcela se nestotoĹľĹ

Bocho siel za totalneho chrapuna co ste nam to poslali za shit, mali ste nam dat draft!!! :evil: :evil: :evil:

budoucí vyrovnání takže počkej co z toho eště bude :wink:

Absolutne neuznavam nejasne podmienky typu buduce vyrovnanie, to je zadarmo!

též nechápu ale pokud by se to mělo řídit třeba statistikama v budoucí season tak by to třeba nemuselo dopadnout špatně a pokud to je jenom tak aby to nevypadalo tak blbě že to je zadarmo a bude to nejaká 6.volba v draftě tak potěž koště

Veru, radsej 6. kolo draftu, alebo hoci 9. kolo, pripadne hotovost, ale nie hovadiny!

co chorche, Versteege ne(za)bodoval..? :D my este raz pekne dakujeme 8)

takze z hracov UFA sa ako prvy porucal zadak Nathan Dempsey..ten za medvede toho v sezove vela neodohral 17Z - 1B za A..väcsinu casu stravil na farme, takze z môjho pohladu je vyber SC Bern viac ako spravny; perspektivne by timu uz tak ci tak velmi "nehelfol" = rocnik 74..

potesil ma AA, Andrew Alberts suhlasil s blizsie nespecifikovanym kontraktom (multi-year contract)..urcite si polepsi oproti doterajsim 0.661

v Andrewom pripade sa nam crta tak perspektiva (24) ako aj kvalita; ved, nie nadarmo si ho zobral pod svoje zadacke_ochranne kridelka samotny BIG Z

Obrázek

no a paci sa, nieco uz nam Andrew aj pochytil, sorry monty :lol:

Obrázek

Andrew Alberts hrál velmi dobĹ™e a rozhodnÄ› patří k tomu lepšímu co Boston momentálnÄ› má k dispozici.Jeho prĹŻmÄ›rnĂ˝ Ice time byl okolo 20 minut na zápas coĹľ svÄ›dÄŤĂ­ o jeho kvalitách.Dokáže se takĂ© porvat coĹľ se u obránce v NHL takĂ© oceĹ
„Andrew je mladý hráč s velkou budoucností. Chtěli jsme s ním během letní přestávky podepsat dlouhodobý kontrakt, byla to naše priorita,“ uvedl Chiarelli. „Andrew je velký, tvrdý a fyzicky zdatný hráč. Myslíme si, že se bude neustále zlepšovat a stane se z něj kvalitní obránce NHL,“ dodal GM Bruins

"Jsem velmi rád, že jsme se tak rychle dohodli. Vždyť sezóna skončila teprve nedávno. Nyní se mohu plně koncentrovat na přípravu na příští ročník,“ prohlásil Alberts. „Přál jsem si tady zůstat. Během let strávených na bostonské univerzitě[/b] (tým Boston College 2001-05) a v organizaci Bruins jsem si Boston skutečně zamiloval.“ dodal Alberts. (nhl.cz)

Andrew odohral v poslednych 2 sezonach za Bruins 146 stretnuti, v ktorych zaznamenal 17B; v tej poslednej bol so 124 minutami najtrestanejsim hracom medvedov

Obrázek

Versteeg je Nicht-versteh-e!!! Radsej ste nam mali dat Dempseyho, ten sa u nas celkom ukazal.

Víš,že si mě cepi dostal.Marně důmám koho Andrew na té foto srazil.Zdá se mi,že je to Kovaljov,ale plete mě to číslo.Kovaljov má č.27 a č.37 nikdo u nás neoblěkal,tak jsem z toho blázen.Oni si taky nechají ty bradky,člověka to plete.Ty víš,kdo to je??

O tyzden 21 -ho maju vyjst nove dresy na verejnost.

Neni to ani bitkar Downey ten ma 47.

tak nebudeme Ta montry trapit :) ide o Niklasa Sundstroma a tej fotke, je uz nejaky ten rĂ´cik, photo pochadza z 18 oktobra 2005 :wink:

debil -) no tak to som velmi zvedavy, aj ked momentalne som v ocakavani vysledkov udelovania prestiznych NHL trofeji..konkretne ma zaujima Bill Masterton Trophy..

no a nezadrzatelne sa nam blizi aj draft v Columbuse, kde si budeme vyberat z vyhodnej to pozicie = 8 8)

mimochodom, na stranke Bruins, nam uz v plnom prude prebieha predaj listkov na buducu sezonu..ako inac, hlavnymi "reklamnymi tromfami" BB su BIG Z, Savvy and Bergy..

Obrázek

a na HF Bruins sa mi paci, ako fan´s riesi zostavu na buduci rocnik, skoro v kazdej zostave Bruins figuruje v branke Manny Fernandez :cool:

cepi píše:Petr Tenkrat (525 000,-)
Obrázek
- vyzera to vsak tak, ze Bruins s jeho sluzbami v buducej sezone nepocitaju
a je to tak, Petr Tenkrat sa nedohodol s vedenim Bruins na novej zmluve a od buducej sezony meni dres..zatial ma na stole 3 ponuky -) Nashvill (tam ho taha najviac), Atlanta, Montreal..

aby vám Petřík eště nechyběl :wink:

lamik píše:aby vám Petřík eštÄ› nechybÄ›l :wink:
nemyslim si lamik, Petr sa mi sice v minulej sezone celkom pozdaval, ale ak ma riesit 4 lajnu, bude lepsie, ak sa poberie inam, kde dostane toho priestoru viac..skoda len, ze som nestihol uvodnu policu Tyden v NHL na Galaxii, kde bol hostom :(
kazdopadne, ceskych nadejnych nasledovnikov je v time dost, ako podotkol samotny Petr - ) Krejci, no najmä Kalus vyzeraju celkom nadejne..

jj pro nej to bude lepší ale potřeboval by se dostat do týmu kde se chytí a bude hrát stabilně aspo ve 3. lajně
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS