Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:rofl:

po x rokoch nie ste aspirant na SC ale "iba" takmer isty postupujci do PO a ty uz tu lamentujes a ides vyhadzovat GM :lol2:

To si ako cakal ze budete power house uz naveky? :D Nejaka prestavba byt musi a pride to aj na taky detroit casom.
No, sice jsme včera znovu vyhráli :hehe: , ale nemůžu říct, že by to byla nějaká jasná záležitost - Bruins nehráli špatně, jenomže my máme Priceho a myslím, že se dokážeme mnohem lépe oprostit od té přemotivovanosti, co se těchto soubojů týče... Z toho pak pramení větší disciplína a méně vyloučených.
Nic z toho ale nemusí v PO, když se případně potkáme, vůbec nic znamenat, byť tentokrát bychom za favority byli pasováni asi my - o to víc bych se toho bál, ta role nám vůbec nesedí...
Je k smíchu jak si fandové TOP týmů stěžují když se pořád nevyhrává a hned by překopali celej kádr :slap:

Kings jsou ve sra*kách, ale nepochybuju že se do PO dostanou a zase všem pořádně zatopí :thumbsup:
Leo píše:Je k smíchu jak si fandové TOP týmů stěžují když se pořád nevyhrává a hned by překopali celej kádr :slap:

Kings jsou ve sra*kách, ale nepochybuju že se do PO dostanou a zase všem pořádně zatopí :thumbsup:
Kings by na Vychode byli uz o takovemhle case DONE, ale je fakt ze pres teamy jako Calgary, San Jose nebo Winnipeg na Zapade tam sance jeste je. Tak jistej bych si ale nebyl a zrovna Kings by taky potrebovali trochu prokopat, protoze ty kontrakty jako Richards, Brown jsou dost priserny.
Moja najvacsia 'kritika' na GM nie je postavenie v tabulke ale to aky nemastny-neslany herny prejav mame od 1. zapasu az doteraz... v lete sa vyjadril ked sme pustili Thortona a potom vymenili (podarovali) Boychucka ze chce hrat rychlejsi hokej a je to len prvy krok z niekolkych... mame uz len necely mesiac do deadline a nejak krok cislo dva neprichadza a mena ktore sa spominaju (Stewart, Stafford, Kassian ci Ryder) maju z mojho pohladu daleko k tomu aby sme boli 'rychlejsi' ci lepsi team... v podstate pokial nenastane nejaky zazrak tak celkovy sumar krokov GM bude vymena Boychucka za jedneho z vyssie menovanych hracov... myslim ze len blazon by take nieco spravil ako cisty trade... a to je este celkom realne ze za tuto 'posilu' budeme musiet dat viac ako sme ziskali za JB55.

Prekopanie kadra musi nastat lebo GM ma zviazane ruky aj tym ze nemame cap space a smerom do dalsej sezony to tiez nevyzera ovela lepsie.
mame daleko pradaleko od vysledkov, vykonov z predoslych sezon, ale co sa tyka PO a mozneho suboja Habs-Bruins, ktore by som si naozaj zelal, tam to nevidim vonkoncom s nulovou sancou a to nielen co sa Habs tyka

tuto zakladnu cast uz nejako usmudlame a v PO to bude o niecom inom, nakolko takto ospalo by sme v nom vela vody nenamutili a ak mam pravdu povedat, budem rad, ak zacneme na lade supera, lebo doma je dost o nicom

ako spomenul Habs, ak by doslo na nas vzajomny suboj, oni by boli v podstate jasnym papierovym favoritom, od nas po tychto tohto sezonnych vykonoch neocakaval asi nikto SC, ale sance by som videl rovnako otvorene, ved aj nocny zapas bol vyrovnany, remizovy a rozhodol v nom faktor Price a slepy Pie

takze do tejto serie by som urcite nesiel s porazeneckou naladou, naopak, som presvedceny o tom, ze tento tim v PO poprehana ktorehokolvek supera, samozrejme, ak sa budeme porucat, hned v tom uvodnom kole, prekvapenie to asi nebude (absencia borcov ako Iggy,Thorton,JB je proste brutalne citielna)

no som optimista, pretoze pocas TDL ocakavam pohyb v kadri, mozno nedôjde na velku rybu, ale pohyby smerom von aj dnu pre taky novy a potrebny vietor v kabine su nevyhnutne a mozno postacia len nejake kozmeticke zmeny v kadri ktore nas opät nastartuju, pretoze neverim, ze v PO budeme hrat to, co teraz
prioritou numero uno je samozrejme pozhanat prave kridlo k Loochovi a Davidovi

co sa tyka buducnosti, samozrejme, nejaky ten rebuilding je potrebny, ten kader je uz dlho pokope, chce to nejake osviezenie, ale rozhodne nie som pesimistom, farma stale zarodi kvalitnu urodu, mame slusne picky aj mlady hracsky potencial v ramci trejdov, takze ja na nejake extremne cierne mrakoty tobôz, na vymenu GM urcite nie som
velkym problemom bude nas cap, tam budeme mat riadne zviazane ruky, ale to uz my neovplyvnime :)
cepi píše: rozhodne nie som pesimistom, farma stale zarodi kvalitnu urodu, mame slusne picky aj mlady hracsky potencial v ramci trejdov
Tak s tymto vcelku nemozem suhlasit... v Providence nemame nic pouzitelne pre tento a mozno ani pre dalsi rok... inak by uz davno na par zapasov sedel na tribune Smith, Campbell, Paille ci dalsi chvilkovi adepti ako boli kedysi Lucic, Marchand, Eriksson... a len doplnim ze v obrane sa musime modlit aby boli vsetci zdravi lebo na tribune "strasi" Bartkowski ktory u nas nema ziadnu buducnost a jeho 'cena' na trhu je tak "vysoka" ze si ho nikto ani len nedovoli od nas vypytat na vymenu :lol:

P.S.: Jedine stastie sme mali s Pastrnakom... ale aj v jeho pripade az dalsie sezony ukazu ci bude naozaj top level kridlo alebo dalsi do zbierky utocnikov vhodnych do 3. utoku.

Moje zvysky optimizmu nespocivaju v ocakavani na nejake posily ale v tom ze nasi top hraci zacnu konecne hrat na top urovni lebo okrem Soderberga a Erikssona (ten uz horsi rok ako minule ani mat nemohol) vsetci ostatni hraju horsie ako minulu sezonu... tu by som mohol zacat s menovanim od Lucica, Krejciho cez Bergyho, Marchanda atd. a skoncilo by to pri 'pilieroch' obrany Zdenovi a Seidenbergovi. Je mozne ze sa na PO nakopnu? Ano... ale velke ocakavania by som nemal.
Kower píše:na tribune "strasi" Bartkowski ktory u nas nema ziadnu buducnost a jeho 'cena' na trhu je tak "vysoka" ze si ho nikto ani len nedovoli od nas vypytat na vymenu :lol:
:rofl: chudak Bart :moj:

tak praveze od tych starych harcovnikov sa ocakava, ze sliapnu na plyn, ale poniektori, maju zaradenu maximalne 3jku
u Zdena tiez velke veci po tom zraneni neocakavam, je to poznat, ze to nie je ten strasiak BIG Z, u neho si prajme jedine to, aby to koleno vydrzalo aj pocas PO, resp.do casu PO
akurat s Marchom nesuhlasim, ked porovnavam jeho minulu a terajsiu sezonu, rozdiel ako cierna a biela a aj v zapase proti Habs bol jeden z tych zivsich

a ta buducnost? za strasidelnej ery O´ccta sme boli v daleko väcsich srac*ach, takze z tohto pohladu u mna :ciga:
Ak sa nic neocakavane nestane, to PO by sme usmudlat mali...len otazka je co dalej.. V prvom radae musime najst v nsej hre nejaku motivaciu, pretoze vcera sa mi podarilo zhliadhnut desat minut druhej tretiny a chybala nam v hre taak srdecnost, kus zapalu pre hru...mam pocit, ze v satni neico skripe, ale pravdu sa tak skoro zrejme nedozvieme. Dufam, ze deadline nam prinsenie nejaku novu krv, aj ked viem ze nas rozpocet je taky natiahnuty jak ...

Ale na druhej strasne kazda sezona nemusi byt perfektna....;) Jednoducho dozrel cas poupratovat na supiske...
Já vám nevím, ale čára mi připadal jako nejhorší bek na ledě. U Maxova gólu na něj asi už dolehlo stáří, když si spletl hráče, kterého má hitovat či co, nechápu co to tam na Hamiltona zkoušel :hehe: , u Weisiho branky taky zaváhal, Dale byl jeho hráč. Je pomalý a do hry už taky moc nehraje, Weisy ho před tou jeho brankou u hrazení objel jak kuželku, což byla vždy doména té slovenské hříčky přírody a kolem mantinelu kolem něj v minulosti moc projet nešlo. A lepší ani mladší už nebude, jo byl zraněný, ale kolik hráčů v takovém věku se po takovém zranění zlepšilo a vrátilo do formy? Vy tady motáte jak byste měnili každého druhého v týmu, ale podle mě by bylo pro Ruins nejlepší vyměnit právě čáru, dokud má cenu, ale radit vám nebudu, že :giggle:
Jinak Carey s Ruins 21-8-3 v kariéře, v TD Garden brali oba body domácí proti Habs 4.1. 2012 :jn: Stats průměrného golmana Raska proti nám tady ani raději psát nebudu :frajer2:

Big Bad Bruins :giggle:
Pozor pozor, vieme ze on nehra prim, ale zas jeho psyhicky a mmoralny prinos pre team je neocenitelny, preto sa s nim nehodno zahravat, hoci sama ho moc po hernej stranke nemusim, jednoducho on tym je velmi vysoky, vyzera jak nemotorny pajac :lol2: to si msusime uznat, ze jednoducho iste limity tu su, hoci aj financne nas dost stoji, ale stale je v priemere nas najvytazenejsi hrac, co sa zakonite odrazi aj na statistike plus minus, hoci ano pamatam minulosti bol ligovy leader.......ale ked si zoberies ako sme hrali pocas jeho pauzy, ako hrame teraz....skor viac cakam od Seidenberga...

Pri pohlade na nase platy, tam by sa nejak dalo carovat pokial dojde k takmeu vacsiemu trejdu, ale nebudem prekvapena ak pustime Lucica, Smitha a Paiileho, Campbella alebo hoc aj Kellyho.

Nesuhlasim s tvrdenim kolegu vyssie, ze hra horsie Marchand, praveze ten hra omnoho lepsie, ba prekvapil ma....u Krejciho je to zas take, ze tam je to sposobene zranenim..ale Lucic.od jeho operacie pretiekli uz miliony hektolitrov vody a stale unho nevidim neajky progres...

Len tak na okraj, zaujimavy je ale pohlad na nase statistiky z pohladu vyslanyhc striel na superovho brankara...na prvych piatich prieckach su az dvaja obrancovia. Bergeron 150, Hamilton 140, Marchand a Krug zhodne po 115 a Soderberg 115 striel.
Niekde som cital ze Chara hral vcera s chripkou ale ani to neospravedlnuje chybu pri vitaznom gole. Zdeno nikdy nebol najrychlejsi a teraz ked hra s ortezami na kolenach tak je este pomalsi... podobne Seideberg hra po jeho minulorocnom zraneni s ortezami cize nasa top dvojica ma pohybove limity ktore sikovny super vie vyuzit... ked k tomu pripomeniem ze Zdeno ma vedla seba Hamiltona ktory nepatri k defenzivnym esam (snad sa nim raz stane) a Dennis ma pri sebe Adama McQuaida ktory tiez nepatri k rychlikom tak niekedy pohlad na nasu obranu je komicky. A potom nas dalsi obranca- momentalne top 4 co sa tyka defenzivnej prace- Miller hra s 'vyskakujucim' ramenom a po sezone ho caka operacia... Superi vsetko toto dobre vedia a niekedy sa im to viac ako dobre dari vyuzit proti nam.

K diskusiam o vymene Charu: strata Thortona a Boychucka v kabine je citelna aj po polovici sezony... bez Charu by to bolo asi 100-krat horsie...

Otazka cap space nie je problem Charovho platu ale to ze myslim s vysokym naskokom mame platovo najdrahsi 3. a 4. utok
Pastrňák, Khokhlachev, Griffith, Subban, Spooner,... opravdu nic použitelného :sarcasm: Vybudovat kvalitní kádr trvá roky a Bruins určitě nejsou tým kterej to potřebuje :hroza: Krom Cháru, kterej už má to nejlepší za sebou a Seidenberga jsou všichni v nejlepších letech a na ,,vrcholu,, kariéry tak nvm co byste chtěli :neviem:

Na Iginlu jste si v PO stěžovali a Thornton je rváč ze 4. lajny pochybuju, že tihle jsou důvod proč se nedaří a v kabině to už dávno měli převzít Bergeron a spol. ... Co takhle vyměnit spíš kouče? :thumbsup:
Leo píše:Pastrňák, Khokhlachev, Griffith, Subban, Spooner,... opravdu nic použitelného :sarcasm: ... Co takhke vyměnit spíš kouče? :thumbsup:
Koko a Spooner su centri takze im start u nas asi nehrozi... to iste plati o Subbanovi... ibaze sa GM zblazni a vycisti cap space vymenou Raska ci Krejciho ako to pisu niektori 'mudrlanti' na nete.... a pri nasej platovej situacii za tychto mladikov ani nemozeme nikoho ziskat ibaze k nim do balika pridame niekoho s platom nad 3 mil.

Griffith mal par dobrych momentov ale s pribudajucimi zapasmi mu zrejme odisli sily alebo neviem kde bol problem... u neho to vidim na max. 3 utok.

Cize ako som pisal realne pouzitelny je len Pastrnak aj to je iba z nudze cnost lebo fyzicky na NHL este nedorastol a v PO by som mal aj celkom starch o jeho zdravie ci zivot.

Ja si nemyslim ze sucasna situacia je chybou Juliena... sledujem zapasy pravidelne a ked trener nema vlastne moznost niekoho poslat na tribunu aby sa prebral tak je to smutne. V tejto sezone uz vyskusal rozne kombinacie ale ked nam chyba zakoncovatel tak je to tazke... a k tomu v poslednych zapasoch zabudol hrat hokej aj Smith.

Noz na krku ma GM, v podstate je v tazkej situacii... ak neziska nic vyrazne tak neuspech v PO padne na neho... ak za posily da prilis vela a aj tak nebudeme mat vyraznejsi uspech tak opat mu bude kazdy vycitat ze sme premarnili dalsi rok.

A este k tomu ze mame hracov v najlepsich rokoch okrem Charu a Seidenberga... ale ved shut down defensemen su na PO to najdolezitejsie co team potrebuje... Hamilton je este mlady ale podla mna z neho nikdy nebude top shut down obranca a spoliehat sa na Millera a Adama by bolo dost opovazlive.

Ako som uz pisal, mne najviac vadi to ze nehrame hokej ako za poslednych vela rokov... aj ked sme prehravali tak super aspon po zapase citil na tele ze hral s name... teraz este aj hobiti viac atakovali Raska ako mi Pricea lebo vedia ze okrem Lucica im vaznejsi hit nehrozi.
Po rozchytani na farme dnes vecer nastupi Svedberg. Inak ziadna zmena v zostave co znamena ze Julien nie je az natolko zufaly aby nasadil Barta ci Carona.

Seguin je dnes otazny, rano netrenoval- vraj chripka... ale ktovie ci vcera nespominal na Bostonske vecery :oslava: :lol2:
Before today, it was publicly believed that Bergeron and the Bruins agreed to an 8 year, $52M contract ($6.5M AAV). However, our sources have confirmed that they actually agreed to an 8 year, $55M contract ($6.875M AAV)
:arrow: http://novy.nhl.cz/konkurence-pro-pastr ... na/5004529" onclick="window.open(this.href);return false;

Co povíte?
Leo píše::arrow: http://novy.nhl.cz/konkurence-pro-pastr ... na/5004529" onclick="window.open(this.href);return false;

Co povíte?
Jeden hrac do 3. utoku nas nezachrani cize vsetko bude zavisiet od ceny. Pokial Krejci bude robit take chyby ako vcera ked vlastne Stars daroval 2 goly, Dougie so Svedbergom im podarovali dalsi, a Bergeron a Chara budu s pod-priemernymi timami mat statistiky minus 4 resp. minus 3 tak nam mozu pomoct len posily tipu Gretzky/ Lemieux :hroza:

Vopred sa nikto nevzdava ale z pohladu do buducna by sme najlepsie spravili keby sme trade deadline vyuzili na ziskanie draftov a mladikov za hracov ktori u nas v buducej sezone s najvacsou pravdepodobnostou tak ci tak hrat nebudu.
dotiahnut z 1:3 na 3:3 a potom pocas 5 minutovej presilovky inkasovat :serus: resp. inkasovat 2x v oslabeni :serus: :serus:
inak ten gol Colea do prazdnej :rofl:

trejdnut Krejciho a Raska na uvolnenie capu? haha, mudrlanti? vypatlanci, nebyt Raska uz davno sme mimo PO pozicii
podobne navrhy na Lucicov trejd, jasne, ze Looch v tejto sezone ziadna slava, ale prist o hraca, ktory ako asi jediny vzbudzuje u supera respekt, ani nahodou, nas tim musi byt tym silovym, nenavidenym, ako tomu bolo v nedavnej minulosti, ziadny medikovsky MackoPu kuva
preto mi nevadi, ak v ramci trejdu poriesime, aj nieco prestarnute, typu Stewart? (jasne ze nie za tie prachy) no nieco poriadneho do tela, nemôzeme ist do PO ako mäkkyse, opät musia praskat kosti!

a o to PO obavy nemam, je, resp. bude to na mozno hrane, ale byt mimo PO s touto zostavou, ktora je skoro identicka ako po ostatne uspesne roky, to si Chia a ani samotne vedenie nepripusti, preto som presvedceny o tom, ze pocas TDL budeme znacne aktivni a nezvolime cestu budovania kadra, ak tak po sezone paci sa

Atkinson? preco nie, schopny mladik za viac ako prijatelne dolace; preco 3 lajna? ak sa u nas v 1 paprdenkuje kade kto a Krejci a Looch sami pomaly nevedia, koho budu mat v dany zapas v lajne, Atkinson by mohol zapasovat; ved v buse riesi 1 brazdu po boku Hartnella a Johansena
pocas TDL poriesit 2-3 zmeny a ten kader dostane novy impulz, novy vietor a v PO nebudeme fackovacim panacikom ani nahodou :nono:
Boston doma 30 zapasu, venku 24.. Florida 25 doma, 27 venku. Florida ztraci 4 body, ale ma 2 zapasy k dobru.

Bez ohledu na to ze Guddy tady uz odpiskal sezonu, tak se bude jeste dost rozhodovat ve vzajemnych zapasech techhle teamu, pricemz jsou na programu jeste 3.. Jiste, zkusenejsi Boston ma vsechny predpoklady to dat, ale neda se rict ze by predvadel nejake zazraky a Florida prakticky nema co ztratit. Trochu jsem se na ten zapas dival a ta obrana byla komicka.. Nejdriv 5-minutova presilovka a vysledek gol v oslabeni, pak 4-minutova a repete. Bek Daley si tam projde v oslabeni celym ledem pres 4 kuzele, pobavilo.
Ty to asi pořád nechápeš Atlantiku..
Guddy.44 píše:Ty to asi pořád nechápeš Atlantiku..
Ja vim co rikas.. ale posledni dobou jsem to opet zacal sledovat a vypada to jaksi jinak a bodujete proti top teamum ligy. Zdaleka neni konec! Je klidne mozne ze to Boston pred vama v pohode uhlida, ale balit to uz ted je naprosty nesmysl..
Já netvrdím, že to je bez šance. Ale blíží se nejdůležitější část sezóny a nám se začíná plnit marodka (Pirri, Mitchell, .. ) kdežto Bostonu se pomalu vyprazdňuje a hráči, co se vrací po zranění se co nevidět rozehrají. nebýt té série 7 proher z 8 zápasů v Lednu, věřím, že zabojujeme. Ale já prostě vidím, že týmu, jehož klíčoví hráči jsou mladíci (Huberdeau, Bjugstad, Ekblad a už i Barkov), pomalu ale jistě dochází síly. Je to vidět i na statistikách. Začínáme až moc inkasovat. Už to není jako na začátku sezóny věř mi. Ale jasný, vím jak jsi to myslel. Je tam stále reálná šance, že bude PO. Já osobně jak jsem psal to vidím na to 9.-10. místo no. Uvidíme co na TDL předvedeme. I to může napovědět.
Atlantik píše: tak se bude jeste dost rozhodovat ve vzajemnych zapasech techhle teamu, pricemz jsou na programu jeste 3..
Toto som nevedel... za tychto okolnosti je nasa sanca na PO velmi vysoko pravdepodobna ale aj tak to bude nervak do posledneho kola.
nebolo tomu tak davno, ked sme sa docitali, ze sme nejakym zakulisnym spôsobom tlacenkou u :ref:
pre zaujimavost, v tejto sezone bolo na nasich hracov odpiskanych 125 zakrokov, co je suverenne najnizsi pocet spomedzi vsetkych timov, druhym v poradi Devils bolo odpiskanych 148..
samozrejme, ze to suvisi s tym, ze sme na superovej polke neskodni

tak fajn, konecne sa presuvame na Zapad :petrik:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS