Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dawe4 píše:Dwayne Roloson u blesků. Tak čekalo se to. Žádné překvapení, ale ta protihodnota. No, nevím, nevím.
Já být GM tak to za Rolosona nedám. Ano, je to kvalitní gólman, který umí podržet ve vypjatých situacích a celkově se na něho to mužstvo dá postavit a spolehnout. Ale přichází k vám na půl sezóny + samozřejmě play off kde tedy bude určitě užitečný, ale dát za něho dle mého váš nejlepší prospekt (co se týče obránců)? Ty Wishart se zlepšuje a jeho vývoj jde správným směrem. Je to defenzivní buldok, který se vždy hodí. No, nevím. Já bych to za něho asi nedal. Ale...proti gustu žádný deputát! :)
U Wisharta asi bude nějaký negativní aspekt, o kterém nevíme. Jinak by ho SFY neměnil, jak píše mountain. V poslední době v Norfolku tolik neprodukoval. Měl dobrý start, ale cca od prosince byl zdá se stínem skvělého Barberia. To je imho náš nejlepší defenzivní prospect ( http://www.boltprospects.com/mark-barberio ) - Yzy Markovi dost věří, řekl bych. Podpis Barberia byl vůbec jeden z prvních kroků, které po jmenování do funkce GM provedl. Loni jeden z nejlepších beků QMJHL a evidentně i jeden z nejlepších beků Norfolku. Wishart takové čísla, jaké má momentálně Barberio, ve své první sezoně na farmě rozhodně neměl... fans Isles nicméně můžou být spokojení. Wishart má určitě skills na #4 beka, ale zároven může být doživotním farmářem. Potenciál velký, nebudu to tady vypisovat, vše je na stránkách BP, včetně scouting reportu ( http://www.boltprospects.com/ty-wishart )
Úpřímně řečeno, ztráta Wisharta mne zas tolik netrápí, ačkoliv jsem si myslel, že v příští sezoně by mohl být #6-#7.bek či alespon 1st call up. Pokud SFY v letošním draftu v 1.kole vezme beka, bude to ok.
Roloson je asi můj nejoblíbenější golman v lize, takže už jen z tohoto pohledu naprostá spokojenost. Úspěšnost 91.6 % v tragickém New Yorku o něčem vypovídá. Umí PO a zraje jako víno... čím starší, tím lepší. Pokud naplní očekávání a bude mít chut, klidně může ještě na rok podepsat.
Cédrick to momentálně sice schytal, ale do budoucna s ním počítáme...
Yzerman said they see Desjardins as part of their future, but just not their present.
"He got a chance to play in two games. We had hoped to see him at the NHL level and assess him. It's mostly for the future."

Jinak Ty byl okamžitě poslán na farmu Isles. Čekal jsem, že okamžitě bude hrát v áčku, po odchodu Wisniewskiho se muselo uvolnilo místo... asi se na něj dostane později.
Letos se budou imo draftovat hlavně obránci ve všech kolech, v útoku jsme totiž v pohodě a v brance (na farmě) relativně taky.
Jenom nemá myslím smysl držet nebo dokonce rotovat v Áčku 3 gólmany. To se bude muset nějak vyřešit, černý petr zbude asi na Smitha. Plus v létě se to bude muset řešit určitě. Ale máme hodně možností, někoho si nechat, někoho ne, klidně to můžem i celé spláchnout a jít za něčím typu Vokoun-Desjardins. Ale to je ještě daleko.
Je to sice trochu předčasné, ale ještě jeden bek by se vážně hodil. Hlavně co se týká PO, náročné zápasy a my nemáme ani jednoho beka navíc. Kdyby se zranili dva obránci, tak hrát PO se dvěma farmářema, to by asi nebylo moc ok.
Jn, souhlas. Smaby, když už se dostane do sestavy, tak hraje směšných 5-6 minut... a po právu. Myslím, že se není čeho obávat, nejpozději při TDL někdo dojde.
Yzy to už má určitě promyšlené, jak situaci s 3 golmany nahoře bude řešit. Taky si myslím, že to bude Smith, vzhledem k tomu, že má smlouvu jen do konce sezony (narozdíl od Ellise) - čili bychom se Smithe měli snadněji zbavit.
Až se Smith uzdraví, tak možná zkusíme waiver. Pokavad si ho nikdo nevezme (jako že asi nevezme), tak ho vyměníme bud za minimální protihodnotu nebo součást větší výměny. Tak či tak bych nejraději do Norfolku poslal Ellise a Desjardinse nechal střídat s Rolosonem.
Součást větší výměny? Máš na mysli 3 sra*ky za 3 sra*ky ala Calgary? :hufi: to snad ne paine... :D do toho by stejně SFY ani nikdo jiný nešel.

http://www.newsday.com/sports/hockey/is ... -1.2581890

Ten bek se začíná řešit i na HFBoards: http://hfboards.com/showthread.php?t=859826
Smabyho popularita výrazně klesla :giggle:
Tak nemyslim přímo nějakej mega trade, ale jen jako přídavek k picku nebo prospectu :D Vůbec mě ale nenapadá bek, kterýho bysme mohli získat :hmm:
kisin: Dobře jsi mi to objasnil. :) :good: Bral jsem to prostě z pohledu fanouška hokeje a taky je pravda, že nemám Tampu tolik v malíku. Výměna to rozhodně není špatná a to ani pro jednu stranu, ale i tak bych možná zkusil dát jinou protihodnotu. :D

Jinak koukám, že se tu bavíte o obráncích. Nechcete někoho od nás? Commodore, Klesla, ale i takového Hejdu nebo Tjutina se Stralmanem můžu nabídnout. :D Stačí si jen vybrat. :D
Hejdu bych bral hned. Za Smitha+Mihálika a podepsaný dres od Martyho (nebo 5th rounder, ale to bych vzal radši ten dres) :D
Dawe4 píše:kisin: Dobře jsi mi to objasnil. :) :good: Bral jsem to prostě z pohledu fanouška hokeje a taky je pravda, že nemám Tampu tolik v malíku. Výměna to rozhodně není špatná a to ani pro jednu stranu, ale i tak bych možná zkusil dát jinou protihodnotu. :D
Jinak koukám, že se tu bavíte o obráncích. Nechcete někoho od nás? Commodore, Klesla, ale i takového Hejdu nebo Tjutina se Stralmanem můžu nabídnout. :D Stačí si jen vybrat. :D
Yzy to určitě zkoušel... ideální by bylo, kdybychom se zbavili Mihalíka, který se absolutně nehodí do Boucherova systému a vůbec celkově se začíná jevit jen jako minor leaguer. Ovšem Snow asi nebude takový idiot... pokud chtěl beka, mladého, ale zas né úplně nezkušeného, nemohl požadovat nikoho jiného než Wisharta. San Jose se Wisharta taky velmi lehce zbavili, my nyní taky... něco tady prostě smrdí :) ale uvidíme v budoucnu.

Jinak co se týče tvé ''nabídky'' - nebránil bych se příchodu Tyutina či Hejdy. Pokud by tedy protihodnota nebyla nepřiměřená.
kisin: No s těmi Žraloky máš pravdu. :) Už začínám taky něco cítit. :) Ale jak říkáš ukáže to až ta budoucnost.

A chlapi vy si opravdu umíte vybrat. :D Je vidět, že ten hokej máte pod palcem. :D Hejda a Tyutin jsou ti nejlepší co jsem nabídl. :)
Za Hejdu by se mi líbil druhej pick + nějaký prospekt. Za Tyutina bych se nebál říct o první pick. :D
To ti za Tyutina nikdo nedá... 2nd round pick + Mihalík :wink: a to jsem ještě štědrý :giggle:
PP units switched around a little - Marty-Clark-Stamkos-Lecavalier-Gagne on 1st unit Hedman-Kubina-Purcell-Malone-Downie on 2nd
:hmm: dávat hnidu Gagneho na 1.PP? Proč? Malone byl v pozici před bránou velmi prospěšný, Gagneho pozice není před bránou, ve 2.PP jsou dva power-forwardi... tomu příliš nerozumím.
The most excited person about Dwayne Roloson's trade to Tampa Bay? His son, who's favorite player is Marty St. Louis!!!
:cool:

Downie už trénuje bez červeného dresu. Jeho start v DC a Pens ovšem nejistý.

Thompsonův povedený wallpaper: http://lightning.nhl.com/club/page.htm?id=50440
kisin píše::hmm: dávat hnidu Gagneho na 1.PP? Proč? Malone byl v pozici před bránou velmi prospěšný, Gagneho pozice není před bránou, ve 2.PP jsou dva power-forwardi... tomu příliš nerozumím.
Aby sa chytil bodovo aspoň na PP s Martym a Stammerom? :smile03:
Výkonostně momentálně nejhorší útočník si zajistil místo na 1.PP díky jménu... pěkné. Chápu Getzo tu myšlenku, ale zrovna od Bouchera, který se ke každému dívá stejně, smlouva-nesmlouva bych tohle nečekal. Gagne je vážně dle posledních cca 5+ zápasů zralý na 4.linku či rovnou healthy scratch! A ta 1.PP má v podstatě 4 tvořivé hráče, Clark bude asi (opět) před bránou... :hufi: a ve 2.PP je ''mozkem'' jen Edward... no uvidíme, třeba to nějakým zázrakem bude fungovat.
Zítra proti Capitals by měl už chytat Roloson :) Do sestavy se rovněž vrací Steve Downie :thumbsup:
Právě jsme podepsali jednoletou smlouvu s MA Bergeronem. Finanční podmínky ještě nebyly zveřejněny. Podle mě je to do konce sezony ok :thumbsup: Jones hraje každý druhý zápas a Smaby je k ničemu, takže podle mě vítaná posila.

EDIT: Tak Bergeron za 1 mil. a smlouva je two-way. Sezonu si ale začne v Norfolku.
EDIT2: No, ještě Bergerona nemáme tak uplně jistýho... až ho povoláme z farmy, tak bude muset nejdřív projít waiverem a nějak čekám, že ho nějaká sviňa vezme :D
No, představoval bych si sice někoho víc defenzivně laděného, Bergeron má docela pověst, že umí všecko možné jenom né bránit :) Ale tak pod Boucherem by to mohlo klapat, když ho bude šikovně využívat, proč ne. Tímhle jsme nic nezkazili, tady se dá asi jenom získat.
Tak Bergeron zaujme pravděpodobně Smabyho místo. A čas bude dostávat nejvíce při Power-Play, takže bych to viděl tak na průměr 10 minut za zápas :D
Btw, TDL se blíží. Myslíte, že bude Yzerman aktivní? Udělá alespon jednu výměnu? Na Hfboards to tak nějak začali ted řešit :) Podle mě je Smith jasnej, i když ten se podle mě bude pakovat ještě dřív :D
Tak tomu hovorím výkon oboch brankárov. Keď som sa dve minúty pred koncom pozrel na skóre, nemohol som uveriť. Nie, že Roloson drží nulu, ale, že ju drží aj Varly :cool: Zápas skončil v OT nemastne neslane, ľahká dorážka pre Martyho, ale zaslúžená. Rollie 37 saves, prvý štart a hneď nula, no vida... :good: Pridávam HQ photo, komu by sa zišlo...

Obrázek
gratulujem Lightning k víťazstvu a hlavne Rolimu k shutoutu...som za neho rád, zaslúžil si hrať u contendera...v PO zrejme budete mať moje sympatie :)
Nádhera. Jestli to takhle půjde dál (v brance) a jestli se chytne ten Bergeron a trochu Gagne, tak bysme v tom PO mohli i něco dokázat.
Wow. Dva ofenzivní celky a výsledek 1:0 po prodloužení :D Varlamov je náš kat, tomu dáváme branky hodně těžko. Roloson parádní výkon a debut v našich barvách odchytal na výbornou s hvězdičkou :thumbsup: Posledních 10 zápasů, máme průměr obdržených branek na zápas jen 1,5 :) To je hodně dobrý číslo, jen tak dál. Škoda, že neni Roloson tak o deset let mladší :D
R.Jones byl taky před sezonou všem pro smích, ale Randy je imho náš nejlepší defensive d-man. A naše obrana patří k nejlepším směrem dozadu, ale chybí alespon klasický PP speciaslista. Ten systém postupem času začíná sedět i Ohlundovi s Kubinou...čili souhlasím s vámi, nemáme co ztratit, v Montrealu hrál MAB jistou dobu snad i 20 minut za zápas, to u nás nehrozí. Myslím, že bychom MABa měli využívat zejména pro domácí zápasy, venku pak spíš Smabyho/Ritolu. Třeba ovšem překvapí, podobně jako Jones... minimálně se můžeme těšit na jeho ''blast'' - jen málo beků v lize má lepší střelu.

Před chvílí jsem se dodíval na zápas s Caps. Líbilo se mi, že Boucher nasazoval zejména ''gritty'' hráče, Thompsonova linka famozní jako vždy, Caps měli velké problémy. Stamkos se do dnešního utkání příliš nehodil, proto dostal jen 15 minut... Boucher nechtěl opakovat minulé zápasy v DC. Roloson jistotka, pár dobrých zákroků měl, na druhou stranu Caps neměli asi žádnou vyloženou šanci. Ale my asi taky ne. Nějaké příležitosti sice byli, ale s tím dnes golmani neměli sebemenší problém...
PP dle očekávání nefungovala, Gagne byl na nějaké 3.PP nahrazen Malonem. Ta PP je poslední dobou dost stereotypní, bez nápadu. Snad to MAB oživí, až bude povolán nahoru. Jinak solidní defenzivní výkon od všech hráčů, taková PO bitva, Ohlund rozdával jeden hit za druhým... konečně jsme Washington porazili na jejich ledě!
No souhlas kisine s tvym hodnocenim zapasu. Jednu velkou sanci jste prece jen meli, Hall sel sam na branu v oslabeni po hrubce Ovechkina se Seminem a taky Stamkos tam mel jednu vybornou sanci na dorazku. Jinak to byl takovy zapas se solidnim nasazenim, ale hokejova krasa dost chybela. Tady se ukazuje, ze Stamkos jeste neni kompletni hrac, prave v takovemhle typu zapasu se hodne ztraci... Jsem zvedavy na neho, co v playoffs.
Dle meho byl dnes nejlepsim hracem Tampy Purcell a to celkem jednoznacne. A samozrejme cela obrana klapala naplno. Roloson ani moc tezkych zakroku predvest nemusel, Washington fakt nemel temer nic. Takze i ten vysledek presne odpovida pomeru sil na lede, zaslouzena vyhra Tampy ktera bylo o neco lepsi.

Jinak WSH a TBL maji sice povest ofenzivnich teamu, maji i hodne ofenzivniho talentu, to je pravda. Ale ta koncepce a herni system mi neprijde vylozene ofenzivni... Hlavne posledni dobou je to tak u obou techhle tymu, takze podobny vysledek ani neni nejakym prekvapenim, alespon pro me ne.

Doufam, ze vas dnesni zapas stal hodne sil a ze v Pittsburghu takhle zarputile hrat nebudete. A vubec nemam chut na dalsi podobnou zakopovou valku, verim ze uvidime zajimavejsi hokej a ze vas trosku vratime zpatky do reality :)
Bylsma na margo Tampy a Rolosona:
It’s an indication of where they think their team is at, trying to add a veteran goalie to put them over the edge. They’re a very good team at the top of the league to begin with, and to get that guy is a pretty good addition to their team and an indication of where they think they’re at and what they can do. They’re right. They’re a good team, talented, hard working that does put a lot of pressure on the other teams with the way they play. They’ve upped their goaltending with the addition of Roloson. They’ll be a challenge.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS