U Wisharta asi bude nějaký negativní aspekt, o kterém nevíme. Jinak by ho SFY neměnil, jak píše mountain. V poslední době v Norfolku tolik neprodukoval. Měl dobrý start, ale cca od prosince byl zdá se stínem skvělého Barberia. To je imho náš nejlepší defenzivní prospect ( http://www.boltprospects.com/mark-barberio ) - Yzy Markovi dost věří, řekl bych. Podpis Barberia byl vůbec jeden z prvních kroků, které po jmenování do funkce GM provedl. Loni jeden z nejlepších beků QMJHL a evidentně i jeden z nejlepších beků Norfolku. Wishart takové čísla, jaké má momentálně Barberio, ve své první sezoně na farmě rozhodně neměl... fans Isles nicméně můžou být spokojení. Wishart má určitě skills na #4 beka, ale zároven může být doživotním farmářem. Potenciál velký, nebudu to tady vypisovat, vše je na stránkách BP, včetně scouting reportu ( http://www.boltprospects.com/ty-wishart )Dawe4 píše:Dwayne Roloson u blesků. Tak čekalo se to. Žádné překvapení, ale ta protihodnota. No, nevím, nevím.
Já být GM tak to za Rolosona nedám. Ano, je to kvalitní gólman, který umí podržet ve vypjatých situacích a celkově se na něho to mužstvo dá postavit a spolehnout. Ale přichází k vám na půl sezóny + samozřejmě play off kde tedy bude určitě užitečný, ale dát za něho dle mého váš nejlepší prospekt (co se týče obránců)? Ty Wishart se zlepšuje a jeho vývoj jde správným směrem. Je to defenzivní buldok, který se vždy hodí. No, nevím. Já bych to za něho asi nedal. Ale...proti gustu žádný deputát!
Úpřímně řečeno, ztráta Wisharta mne zas tolik netrápí, ačkoliv jsem si myslel, že v příští sezoně by mohl být #6-#7.bek či alespon 1st call up. Pokud SFY v letošním draftu v 1.kole vezme beka, bude to ok.
Roloson je asi můj nejoblíbenější golman v lize, takže už jen z tohoto pohledu naprostá spokojenost. Úspěšnost 91.6 % v tragickém New Yorku o něčem vypovídá. Umí PO a zraje jako víno... čím starší, tím lepší. Pokud naplní očekávání a bude mít chut, klidně může ještě na rok podepsat.
Cédrick to momentálně sice schytal, ale do budoucna s ním počítáme...
"He got a chance to play in two games. We had hoped to see him at the NHL level and assess him. It's mostly for the future."Yzerman said they see Desjardins as part of their future, but just not their present.
Jinak Ty byl okamžitě poslán na farmu Isles. Čekal jsem, že okamžitě bude hrát v áčku, po odchodu Wisniewskiho se muselo uvolnilo místo... asi se na něj dostane později.