Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dufam, ze ta 8 dnova prestavka nam nesposobi vacsie problemy, ale z hraci si poctivo oddychli ale aj co to natrenovali. Pozeram najblizsi macikovsky program, a veruze to nebude prechadzka ruzovou zahradou.
Caka nas snuera nelahkych zapasov, lebo cakaju nas 2x Isles, 1X LA, Rags a Montreal a za nimi este siesty zapas s Dallasom...z coho hrame styri zapasy doma.
Za touto seriou zapasov nas caka big trip 5 zapasov vonku...
Caka nas snuera nelahkych zapasov, lebo cakaju nas 2x Isles, 1X LA, Rags a Montreal a za nimi este siesty zapas s Dallasom...z coho hrame styri zapasy doma.
Za touto seriou zapasov nas caka big trip 5 zapasov vonku...

Malcolm Subban, bol povolany do 1.timu, Svedberg tak putoval na rozchytanie do AHL, kedze pri momentalnej forme Raska si moc nepipne (ale pre takeho pardu je len priemernym brankarom lol)
pri poslednych vykonoch, vysledkoch nemam o PO obavy, neverim, ze padne na tim ta tragikomicka deka, ta je dufam minulostou a treba to potiahnut co najvyssie v tabulke
po operacii chbrtice, uz tolko za PC nevysedavam, cize uz to nie je ani na nejake siahodlhe posty a priznam sa, od zaciatku sezony, som live omrkol 2-3 zapasy (v tych skorsich zaciatkoch) a rovnaky pocet zaznamov, cize tazko budem môct hodnotiti, ako to ozaj funguje
rannajsia klasika, hajlajt bez poznania vysledku, no verim, ze na 1 PO zapas sa nejako namotivujem, pre mna vlastne sezona uz nejaky ten rok spät, zacina prave prvym PO zapasom:)
Nemal som cas sa tu rozpisovat a po par dnoch to uz nie je aktualne... a ked mam povedat mal som 'smolu' ze okrem Millerovho golu vsetky padli do vzdialenejsej branky cize napr. Smithov a Krugov gol som si pozrel az v TV na druhy den. Bol to dobry sportovy zazitok sediet v 6 rade za nasou striedackou ale sedenie vyssie je z mojho pohladu lepsie... ak vsetko vyjde tak by som mal na konci februara zavitat na zapas s Devils v Prudential Center.Cathy píše:Clovek by tu cakal aj vacsi report zo zapasuked si tam uz bol live :frajer2:
Myslim ze Kane u nas nehrozi a po ohlasenej operacii je to v podstate vylucene... cim dalej tym som zial istejsi v tom ze nas "ulovok" bude Stewart ci Stafford z Buffalo
A vobec nebudem prekvapeny ked za jedneho z nich dame viac ako sme my ziskali za Boychucka... no nemam pred TDL velky optimizmus takze uz aby bolo po nom aby viac optimisticki (ci naivni) fanusikovia nezili v mylnej iluzii ako sa do TDL posilnime a pojdeme na Pohar...
Ja si myslim ze vychodna postupova 8 sa uz nezmeni... ibaze Rangers bez Queen chytia vyraznu seriu prehier ale ani to myslim nehrozi. Cisto teoreticky (tiez tomu velmi neverim) na Tampu stracame 6 bodov pokial zabodujeme v 2 zapasoch co mame k dobru... a pri pohlade na moznych superov na PO myslim ze wild card spot bude do 1.kola vyhodnejsi ako mat takmer 100% istotu ze nas bude cakat v 1.kole Detroit ci Montreal... najviac si zelam Islanders ale to asi kazdy supercepi píše:ja pozeram hore, strata na Rags 3 bodova a na Isles + Habs 6 bodova, pricom oboch superov riesime cez vikendAndyF píše:Sme vam v patach!!
Tak to rozhodne ne kazdejKower píše: Ja si myslim ze vychodna postupova 8 sa uz nezmeni... ibaze Rangers bez Queen chytia vyraznu seriu prehier ale ani to myslim nehrozi. Cisto teoreticky (tiez tomu velmi neverim) na Tampu stracame 6 bodov pokial zabodujeme v 2 zapasoch co mame k dobru... a pri pohlade na moznych superov na PO myslim ze wild card spot bude do 1.kola vyhodnejsi ako mat takmer 100% istotu ze nas bude cakat v 1.kole Detroit ci Montreal... najviac si zelam Islanders ale to asi kazdy super
Nie, v tomto našom zlozeni ich neporazime... náš hlavný cieľ do konca ZČ musí byť držať krok s Rangers prípadne iným tímom na wild card aby sme v posledných zápasoch mohli vylúčiť Habs ako súpera v 1.kole lebo aj to by zavanalo sweepom...Atlantik » pon úno 09, 2015 6:20 am píše:Sweep dokonan.. Porazite Habs vubec jeste nekdy? Navic je to o to vetsi problem ze je to vas nejrealnejsi souper pro 1.kolo PO. Habs-Bruins R1 please
Ja som celú sezónu frustrovaný tým že nehráme žiaden 'Bruins' štýl ale 'obyčajný' hokej ako ďalších 10-15 tímov NHL... veď aj včera hobiti vyrobili viac zavaru pred Raskom ako my pred Priceom. Rýchlosť sme nikdy nemali a teraz nemáme ani 'odstrasujucu' silu takže nemyslím že okrem Islanders sa nás pred PO bude vôbec niekto obávať.
Videl niekto z Bruins fans poslednych par zapasov? Som to len ja alebo aj vy mate pocit ze najneskor po tejto sezone musime VYRAZNE zmenit team?
Smith, Paille, Campbell uplny otras... a najtragickejsie je ze na tribune sedi Caron cize Julien ani nema odvahu niektoreho z nich poslat do hladiska... neviem aka bude nasa cap situacia po podpise Hamiltona a Kruga, pripade McQ (o jeho zotrvani u nas nie som uplne presvedceny... vela timov mu ponukne viac $ ako my) ale myslim ze bude velmi tazke takisto udrzat Soderberga (ten tiez najde timy ktore mu ponuknu mozno aj viac ako 4 mil na rok a 3-4 rocnu zmluvu) a Smitha (toho by som osobne vymenil este pred deadline) tak podla mna pri chemii medzi Carlom a Louiom by mohol GM zvazit vymenu tejto dvojice spolu v baliku pred draftom.
P.S.: Ak skonci tato sezona fiaskom v 1.kole PO comu okolnosti velmi nasvedcuju tak myslim ze Chiarelli u nas tiez nebude mat dlhu buducnost. Julien tiez moze byt kritizovany ale nikto by s takto zlozenym kadrom vacsie vysledky nedosiahol... ved 1.utok ma na pravom kridel 18 rocneho mladika a 2. utok v poslednej dobe dokoncuje zapasy s Paillem na pravom kridle ktory ma smolu ci skor strelecky antitalent a nepremiena ani ciste sance do prazdnej brany... no je stale lepsi ako Smith hrajuci v neviditelnom plasti...
Smith, Paille, Campbell uplny otras... a najtragickejsie je ze na tribune sedi Caron cize Julien ani nema odvahu niektoreho z nich poslat do hladiska... neviem aka bude nasa cap situacia po podpise Hamiltona a Kruga, pripade McQ (o jeho zotrvani u nas nie som uplne presvedceny... vela timov mu ponukne viac $ ako my) ale myslim ze bude velmi tazke takisto udrzat Soderberga (ten tiez najde timy ktore mu ponuknu mozno aj viac ako 4 mil na rok a 3-4 rocnu zmluvu) a Smitha (toho by som osobne vymenil este pred deadline) tak podla mna pri chemii medzi Carlom a Louiom by mohol GM zvazit vymenu tejto dvojice spolu v baliku pred draftom.
P.S.: Ak skonci tato sezona fiaskom v 1.kole PO comu okolnosti velmi nasvedcuju tak myslim ze Chiarelli u nas tiez nebude mat dlhu buducnost. Julien tiez moze byt kritizovany ale nikto by s takto zlozenym kadrom vacsie vysledky nedosiahol... ved 1.utok ma na pravom kridel 18 rocneho mladika a 2. utok v poslednej dobe dokoncuje zapasy s Paillem na pravom kridle ktory ma smolu ci skor strelecky antitalent a nepremiena ani ciste sance do prazdnej brany... no je stale lepsi ako Smith hrajuci v neviditelnom plasti...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé