Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nechci to nějak přeceňovat, přecijen Detroit hrál bez svých dvou nejlepších hráčů + out taky Franzén. Takže výhra byla dnes přímo povinností navíc vzhledem k tomu, jaká byla/je situace v tabulce na Východě.

Každopádně konečných 5:0 jsem před zápasem nečekal a ani něco v podobného nevěřil po těch posledních 3 zápasech. Nejvíc určitě potěšilo po delší době 3pts game Girouxa, shutout Masona (btw. proti Detroitu to naposledy dokázal Čechmánek v r. 2001) a hlavně(!!) hra obrany.

Po delší době tam byl vidět zase nějakej systém a byť to furt mělo svoje mezery, tak to bylo o dost lepší než proti Canes, Bulumbusu... Ale jo, furt Detroit neměl (aspoň papírově) tak nebezpečnej útok jako Boston a spol., tudíž by bylo třeba na to navázat teď v Kalifornii, kde budou asi tři body zázrakem.. :nervozny:

A pak musím ještě něco. Couts :poklona: Fakt neskutečnej player na PK, navíc zase ukázal, že to umí i v útoku. Nemůžu si pomoct, i když mi to přijde trochu neobjektivní, tak musím. :giggle: Pokud bude Couts hrát téměř po celou kariéru třetího centra, tak má na to, aby si časem vysloužil jakejsi "titul" pro jednoho z nejlepších bottom6 hokejistů všech dob. :jn:

A jinak taková perlička, která by asi spíše patřila do topicu Detroitu...
Red Wings třikrát po sobě venku ani jednou neskórovali, což se jim povedlo teprve podruhé v historii, poprvé se to stalo v 1928-29.
Timonen odstoupil ze zapasu, zraneni zatim neni specifikovano.
Sance pro Mesze..
AndyF píše:Timonen odstoupil ze zapasu, zraneni zatim neni specifikovano.
Kimmo's injury is not serious, Berube said.
Pre mna minimalne jeden z najlepsich vykonov sezony ak nie vobec najlepsi. A to po uvodnom buly ked som videl to zlozenie lajn tak som si hovoril ze Berube uz je uplny analfabet. No vyslo mu to, evidentne na nich v kabine po tych prehrach tak nakrical ze mali vlasy na riti a konecne si vstupili do svedomia. Od zaciatku do konca dreli a sli za vitazstvom, to bolo nasadenie na plny vykon a bili sa o kazdy puk a detroit si musel vlastne rozohranie z pasma sakra zasluzit. Dokonca som s otvorenou hubou cumel na tie shifty stvrtej lajny, ten Rafl to tam slusne zdvihol. Detroit by si sice zasluzil dat aspon 2 kusy ale na druhu stranu ked nevedia niekolkokrat trafit prazdnu kasu tak to uz je ich problem. Ale zaroven ma furt zarazal pocet striel a "sance", lebo furt v tomto viedol Detroit a ja nechapem na zaklade coho. V prvej tretine mali napr dve sance a dost, inak jak keby tam ani neboli. V druhej tretine nieco mali, keby vyuzili tak to este mohlo byt ine ale nestalo sa.

Inak dnes sa mi lubili vsetci az na Lecavaliera, jemu proste neslo, aj osobne suboje prehraval. Ale potesil hartnell, bal som sa ze zas zabije tu prvu lajnu a nakoniec velmi tvrdo bojoval o puky. Taktiez Simmer paradny vykon.

Ale inak Tatarova lajna ....no nepoviem ze nemala chybu lebo mala - nedokazali z tych sanci nic premenit - ale podavali si to tam slusne....
Rono píše:třeba na to navázat teď v Kalifornii, kde budou asi tři body zázrakem..
2 body budou zazrak. Ale zase nemaj zadnej B2B. A pak si dyztak spravej chut na snadnejch 4 bodech doma :petrik:
Tohle kdyby jste nevyhrali, tak uz muzete asi i sezonu odpiskat.. Skore jasne, ale mne to zas tak jasne neprislo, Detroit trefil snad 3 nebo 4 tyče, Mason podrzel (po STRASNE dlouhe dobe) a vy jste byli dost efektivni. Ale jinak ano, lepsi jste byli, jen ne o tolik.. A Detroitu chybeli Franzen, Dats, Zett, Howard, coz je v podstate cely jadro teamu.. Ted se uvidi, co umite, ten vas program v nejblizsi dobe (a vlastne az do konce sezony) je brutalni a playoffs se muze rozhodovat na zaklade jednoho bodu, neskutecny natresk je tam.
Nastupujeme na "trojuhelnik smrti" v Californii..

Jak si vedlo dosavadnich 10 tymu, ktere absolvovaly to same?

BOSTON (1-2-0)
Jan. 7 - @ Anaheim - 5-4 L
Jan. 9 - @ Los Angeles - 4-2 L
Jan. 11 - @ San Jose - 1-0 W

CALGARY (1-2-0)
Oct. 16 - @ Anaheim - 3-2 L
Oct. 19 - @ San Jose - 6-3 L
Oct. 21 - @ Los Angeles - 3-2 W

BUFFALO (1-2-0)
Nov. 5 - @ San Jose - 5-4 W (SO)
Nov. 7 - @ Los Angeles - 2-0 L
Nov. 8 - @ Anaheim - 6-2 L

DETROIT (1-2-0)
Jan. 9 - @ San Jose - 4-1 L
Jan. 11 - @ Los Angeles - 3-1 W
Jan. 12 - @ Anaheim - 1-0 L

NEW JERSEY (2-1-0)
Nov. 20 - @ Anaheim - 4-3 W (OT)
Nov. 21 - @ Los Angeles - 2-1 W (OT)
Nov. 23 - @ San Jose - 2-1 L

N.Y. ISLANDERS (1-2-0)
Dec. 7 - @ Los Angeles - 3-0 L
Dec. 9 - @ Anaheim - 5-2 L
Dec. 10 - @ San Jose - 3-2 W (SO)

N.Y. RANGERS (1-2-0)
Oct. 7 - @ Los Angeles - 3-1 W
Oct. 8 - @ San Jose - 9-2 L
Oct. 10 - @ Anaheim - 6-0 L

OTTAWA (0-2-1)
Oct. 9 - @ Los Angeles - 4-3 L (OT)
Oct. 12 - @ San Jose - 3-2 L
Oct. 13 - @ Anaheim - 4-1 L

TAMPA BAY (0-2-1)
Nov. 19 - @ Los Angeles - 5-2 L
Nov. 21 - @ San Jose - 5-1 L
Nov. 22 - @ Anaheim - 1-0 L (OT)

VANCOUVER (1-2-0)
Nov. 7 - @ San Jose - 4-2 W
Nov. 9 - @ Los Angeles - 5-1 L
Nov. 10 - @ Anaheim - 3-1 L
Mi hovoris, ze budeme jedini s 3-0 bilanciou? :cool:
kajo píše:Mi hovoris, ze budeme jedini s 3-0 bilanciou? :cool:
anebo 0-3 :-D
Veru to je pravdepodobnejsie, ale treba byt pozitivne naladeny :D Zajtra asi uz vela dovodov na pozitivizmus nebude :neviem:
Jen tak pro info.
Timonen je na zápas ready, takže si bude Mesz muset počkat...

Hartsie-G-Voras
Vinny-B. Schenn-Simmer
Read-Couts-Downie
Raffl-Hall-Rin

Kimmo-Coburn
Streit-Gross
Gusta-L. Schenn

Mason
(Emery)

Jinak na trip s týmem odletěl Hextall. Holmgren zůstal doma.
To můžu tak s*at toto. :nervy2: Do prvního gólu Ducks jsme byli jasně lepší a v útoku je točili a pak jim tam padne taková sra*ka. :-/

Přijde zasloužené vyrovnání po great pasu Gusty :slintac: A v další PP udělal Andersen asi (zatím) svůj životní zákrok.. Parádně vyčapal Vinnyho. :scare:

A aby toho nebylo málo, tak z dalšího nahození to tam propadne 36sec před koncem Masonovi mezi nohama... :slap: Coburn ovšem efektivně se snažil bránit Getzlafa, ukázkově..
No točení si představuju jinak teda, mírně lepší asi jo, ale o nějakém točení řeč fakt být nemůže. Možná opticky to tak bylo vidět, protože jste měli 3 přesilovky (z toho 2 hodně vtipné, tak samo jako ted v poslední třetině, kdy trefill Girouxe puk a šel Lindholm za high stick).
tomasinho píše:z toho 2 hodně vtipné, tak samo jako ted v poslední třetině, kdy trefill Girouxe puk a šel Lindholm za high stick
Obrázek

A asi tak to bylo s tema jinejma vtipnejma?
Kontakt tam pořád není zřejmý. Možné to je, ale z prvního záběru i opakovačky to prokázat zdaleka nešlo. Každopádně vyloučení Fistrice v 1. třetině bylo fakt vtipné. Kdyby se bralo tohle jako nedovolené bránění, tak se ze 60 minut každého zápasu hraje tak 10 minut vp lném počtu.
Je vážně smutný, že nejvíc v obraně věřím miliónovému Gustafssonovi. :cry: :scare:
Erik dneska +2. Prostě už nepamatuju snad zápas, kdy byl v mínusu. On na tribunu ku*va nepatří!!

Jinak na remízu jsme rozhodně měli. :-/ Špatně jsem fakt nehráli, ostudu jsme neudělali, ale je dost bolestivý kolikrát mi netrefíme ani bránu...

Snad podobnej výkon s lepší efektivitou podají v sobotu. :jj:
Neco jsem ze zapasu videl (tedy pomerne dost). Ja nevim, samozrejme ze kdyby se to veme objektivne, tak Flyers mozna ani nebyli vubec horsi..

Na druhou stranu, proti Anaheimu byva v 1.tretine lepsi skoro kazdej, protoze to je proste standardni pristup Ducks (a Boudreaua obecne), snazej se 1.tretinu jen nejak odehrat a pak vyturbujou tempo ve zbytku zapasu a ocekavaj ze nebude problem tu pripadnou ztratu z 1.tretiny dohnat.. Jenomze ted i presto, ze 1.tretinu opet hrali na pul plynu, tak stejne nejakym zazrakem vedli 2:1 a nic otacet nemuseli a proste si to normalne pohlidali. Takze tezko rict nakolik ten prijatelnej obraz hry byl kvalitou Flyers a nakolik to bylo tim, ze Anaheim nehral na 100% to co umi a jen si to kontroloval. Jsem dost presvedcenej o tom, ze prave az kdyby Flyers nahodou nejak ve druhy polovine zapasu vyrovnali (zas tolik moznosti tam stejne nebylo), tak az pak by Ducks zacli opravdu makat.
Nic ve zlym, ale vicemene analyza k hovnu :hiding:
Cobykdyby... :blabla:

Ja tvrdim, ze Berube na to nema, jediny co umi naordinovat je vsichni do obrany, coz fungovalo castecne kolem vanoc. Ale jinak zadny nauceny a propracovany system. Popravde nemuzu se ubranit dojmu, ze se vic a vic vracej k tomu, co hrali pod Lavim.
AndyF píše:Nic ve zlym, ale vicemene analyza k hovnu :hiding:
Cobykdyby... :blabla:
Vychazim z toho, ze znam styl Anaheimu, totiz skoro vzdycky kdyz jsem se na nich dival (a bylo to x-krat) tak po 1.tretine tradicne prohravali a pak si to v pohode otaceli. Po 1.tretine meli prohravat i ted, to priznavam. A tam vznikla ta anomalie. Co by bylo kdyby, o tom se da diskutovat a polemizovat, faktem ale je ze jsem ani na vterinu nepochyboval o tom, kdo ten zapas vyhraje :bee:
Atlantik píše:ani na vterinu nepochyboval o tom, kdo ten zapas vyhraje
Ani ja po 1. tretine.. :-/
Vinny -16 :hroza:
Gross -12
Coburn -7
:scare: Hrůza, děs.

A je mi jaksi záhadou, že Streit (-3) a Timonen (dokonce +1) nejsou na tom tak hrozně, přitom fakt vůbec nestíhají a bráněj daleko hůř než Coby i Gross. :noway:
A u nás jsou v mínusu jenom 3 hráči, z toho Sbisa odehrál 11 zápasů a Yonkman 2 jenom, další je Jackman.

Souhlasím s Atlantikem, nehráli jsme ideálně, ty první třetiny bývají hlavně doma slabší. A i když po nich prohráváme, máme skoro 71% výher potom, takže to se pak obrací jedna báseň. Druhý v téhle statistice má 48%.
Rono píše:Vinny -16 :hroza:
Gross -12
Coburn -7
:scare: Hrůza, děs.

A je mi jaksi záhadou, že Streit (-3) a Timonen (dokonce +1) nejsou na tom tak hrozně, přitom fakt vůbec nestíhají a bráněj daleko hůř než Coby i Gross. :noway:
Vinny ano, ten nebrani vubec, o tom je skoda neco rozepisovat.. Co se tyce beku, u Grossmana to neni nahoda. Tak jak jsem ho ze zacatku sezony chvalil, tak je ted uz asi 2 mesice totalne tragickej, pomalej a misto toho aby efektivne blokoval tak si dava vlastnaky a cloni vlastnim golmanum. Nejhorsi bek v teamu a momentalne by mel sedet on a ne Mesz, muj nazor. Tudiz -12 a nejhorsi minus z beku ma opravnene, ale neni to jen o statistice, proste hraje spatne na prvni pohled.

Pozitivum je Gustafsson, snad v kazdem zapasu po navratu nejlepsi bek Flyers. Jak mohl sedet tak dlouho je zahadou, hlavne kdyz dokaze i z jinak tragickyho Schenna udelat akceptovatelnyho hrace a jsou spolu dlouhodobe sehrani a typove k sobe sedej.
V létě už jsem psal, že Gusta prostě hrát musí. Zatím nikdy nezklamal, když šanci dostal. Naopak prostě překvapil a, jak píšeš, s Lukem si sednou. Jenže pak by asi nejspíš vyšel jeden pairing na Mesz-Streit a je jasný, jak by to vypadalo. Směrem dozadu by to bylo jasně nejhorší duo.. :scare: Být to na mě, tak to poskládám následovně...

Mesz/Kimmo-Coburn
Gusta-Luke
Kimmo/Mesz-Gross
Obrázek
http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=703214

Já bych k tomu řekl asi jen toto:
Takto nějak vypadají trejdy, na kterých neprodělá ani jeden tým (i když o CBJ by se asi dalo polemizovat, ale tu je řeč hlavně o nás a Kings). :yes:
Podrobně rozebrané to je v tom odkazu výše.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS