Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vyhrali sme sice posledne tri zapasy, ale v nasej hre som aj napriek tomu videla istu krcovitost....nam by urcite bodlo nejake vyraznejsie vitazstvo nad lepsim timom a hned v utoork sa nam natiska sanca doma zdolat Tampu...a potom na nas cakaju naspeedovani Rangers, ktori doposial vyhrali uz 5 zapasov v rade.

Budu to tazke zapasy, ale keby sme ich vyhrali, mohli yb sme si zvysit sebavedomie a zacat hrat trosku uvolnenejsie,hoci viem ze to nebude lahke,...pomalicky sa dnom co dnom priblizuje aj Deadline, tak som zvedava na to co bude Chia robit, ale kazdopadne nejaka zmena prist musi, lebo musime zacat robit rebuild timu...
GM a Gagne dnes oznamili ze tuto sezonu sa uz do teamu nevrati z osobnych dovodov (umrtie otca). Myslim ze tymto sa zaroven definitivne ukoncila jeho kariera v NHL, zial predcasne.

Oficialne bude vedeny ako "suspendovany" hrac cize nebude zaberat miesto v zostave a myslim ze ani v cap space (ale tymto nie som si uplne isty).
strasne ma mrzi ze sa aspon mierne nerestartoval.....

Kde vlastne u vas hraval a kolko? Dostaval priestor v top 6 alebo ste ho mali len na grindenie?
Takto vyzera predbezna zostava na dnesny zapas s Bolts,

Brad Marchand — David Krejci — David Pastrnak

Milan Lucic — Patrice Bergeron — Daniel Paille

Reilly Smith — Carl Soderberg — Loui Eriksson

Chris Kelly — Gregory Campbell — Craig Cunningham

Zdeno Chara — Dougie Hamilton

Dennis Seidenberg — Adam McQuaid

Torey Krug — Kevan Miller
Finch182 píše:Kde vlastne u vas hraval a kolko? Dostaval priestor v top 6 alebo ste ho mali len na grindenie?

4 lajna a jeho IT okolo 10 minut....top 6 ani nahodou:)
Pasta :scare: kolko mu opät chybalo na hetrik :roll:
ake ozivenie dokaze do timu priniest jeden mladik :klobuk:
4 win v rade :-O nepamätam
:rofl:
Pastrňák něco šňupe,ne? Ten vypadá zatím hodně slušně :good:
cepi píše:
Finch182 píše:Kde vlastne u vas hraval a kolko? Dostaval priestor v top 6 alebo ste ho mali len na grindenie?

4 lajna a jeho IT okolo 10 minut....top 6 ani nahodou:)
Tak potom to minimum bodov co ma zas nevypada tak zle ked sancu nedostal.....
Skoda ho. Teraz neviem ci sme mu znicili karieru ked sme ho trejdli za ten garbage alebo sme mali nehorazne stastie
“I don’t know what that kid was thinking, you don’t mess with Z,” Bruins forward Brad Marchand said with a smile when asked about Paquette engaging with Chara on two occasions. “There’s some guys where you can push them and they’ll just kind of let it go. But if you’re going to challenge Z, then you’re going to have to deal with the consequences. (Paquette) took a pretty hard punch there the first time, and then he went back at him. He must have forgot we play them three more times. Hopefully he’s been sent down by then, for his sake.”
:rofl:
Tak jak jsem to tusil, tak ten dar z nebe v Pittsburghu vas samozrejme nakopnul.. K tomu Tampe v B2B vypadnou Johnson s Hedmanem, vy jste kompletne zdravi, navic se vam chytne mladej a uz to jede. Ze jsem vubec pochyboval :?
Dovolím si tvrdiť, že Česi na 99% mať už nikdy nebudú takého hráča ako je Jágr a Slováci takého ako je Chára :-D legenda ty vole ho tam zrušil ako žiadosť na byť :rofl: hrajete s nimi ešte tú sezónu? :respekt: :cookies:

:hehe:

Paquette vcera riadne skakal, pekne si ho Zdeno podal.
Davvy píše: hrajete s nimi ešte tú sezónu? :respekt: :cookies:
Este 3-krat ... aj "hrdina" J.T. Brown este dostane :box: za napadnutie Krejciho... vcera mal stastie ze rozhodca stihol zastavil Lucica ktory sa vracal v rychlosti a s nervami zo striedacky lebo to mohlo pre neho skoncit zle. Celkom som to nechapal a zaujimalo by ma ako by sa citil trener Tampa Bay a ich fanusikovia keby taky Miller alebo Adam McQ zhodili rukavice a zacali mlatit Stamkosa... na druhej strane by sme mali podakovat 'Pakovi' ze nastartoval Zdena- myslim ze v dalsich zapasoch bude este viac neprijemny a tvrdy k superom.
powerforward píše:

:hehe:

Paquette vcera riadne skakal, pekne si ho Zdeno podal.
No já teda nechápu, že po té ráně do ksichtu nešel Chára do sprch.
Ale tady jsme vlastně na hokejforu, takže wau, je to hroznej borec.
dejf píše:
Kower píše:vcera mal stastie ze rozhodca stihol zastavil Lucica ktory sa vracal v rychlosti a s nervami zo striedacky lebo to mohlo pre neho skoncit zle.
Copak, Lucic chtěl zas po někom házet rukavice nebo ho mlátit až mu ho přidržej rozhodčí?
jasne Lucic je z tych, ktory pri tom potrebuju pomoc od sudich :)
najblizsi domaci 2 zapas s Rags a Bus
dejf píše:
https://www.youtube.com/watch?v=0sc_3uRQNtM[/quote]
aj ja mam nieco ;)
Ja som tu vyhru nad Tampou v kutiku duse ocakavala :jn: , lebo nam ich trosku dost nastrpili Flyers, ked ich rozklepali jak nedelne rezne :lol2:

Naposledny 4 zapasovy winning streak bol 1-12 novembra a potom od 15 -21 trojzapasovy....

Takkze snad to teraz potiahneme co najdalej...cakaju nas Rangers ...to bude zase bitka :box:
Rags zajtra s Talbotom
Leo píše:
Myslim ze vsetkym trom moze zmena prostredia len pomoct... bol by to celkom vyrovnany trade v ktorom nema nikto co stratit... teda minimalne z pohladu Bruins Caron aj Batkowski maju v strukture svoje nahrady.
Par slov k vcerajsiemu zapasu... ked bolo treba podrzal nas Rask, obrana slapala na plno a utok tiez pokracoval v rozbehnutom tempe.

Marchand opat ukazal ze je nepoucitelny a vzhladom k historii budem sokovany ak za slewfoot nedostane aspon 1 zapasovu suspendaciu.

Na druhej strane Kreider za nechutny a nebezpecny boarding mal tiez dostat aspon pokutu... pri troche smoly mohol Carl skoncit velmi zle.

Dufam ze vcerajsok bol znamenim pre Adama ze stastie pri nom bude stat aj nadalej a zranenia sa mu budu vyhybat.... iba par centimetrov ho delilo od mozneho vazneho zranenia oka.
Kower píše:
Leo píše:
Myslim ze vsetkym trom moze zmena prostredia len pomoct... bol by to celkom vyrovnany trade v ktorom nema nikto co stratit... teda minimalne z pohladu Bruins Caron aj Batkowski maju v strukture svoje nahrady.
Mě by asi Kassian v celku ani nechyběl, ale obětovalo se za něj hodně (Hodgson) a k vám skvěle pasuje takže protihodnota Bart/Caron je pro mě směšná až nepochopitelná. Nemluvě o tom, že by pro nás byli nejlépe 7. bek a 13. útočník :neviem: a Kassian by konečně mohl naplnit svůj potenciál skvělého PF. Raději ho obětovat za 1. kolo draftu nebo ve větším balíčku za Erikssona. Jinak Kassian :arrow: Boston dává smysl a Zackovi to i přeju jen se mi nelíbí protihodnota. Bart/Caron nejsou posily Kassian svým způsobem ano.

Marchand bude mit zaslouzene hearing (melo byt ale dlouhy 5 na 3 a sudi nic), sv*ne Kreider opet nic..
Pastrňák zostáva aj nadalej s Bruins s tym, ze CHia uviedol, ze nemozeme ocakavat ze bude hrat kazdy zapas, ze si niekedy posedi aj na tribune, ale pokial bude dobre hrat, tak by mal hrat co najcastejsie a prenho je hlavne dolezite aby aj trenoval abbol s Bruins :) :good: :good: :good:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA