Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak už tomu chybí jen, abychom dnes nechali oba body i Columbusu a sami se pěkně ponoříme do velkejch problémů... :doh:
Nemastny, neslany vykon. Sa divim ze sme dali aspon tie dva kusy. Totalna nuda. Inak ale ja som s Berubem spokojnejsi omnoho viac ako to bolo s lavym. Vidi chyby a snazi sa ich (vacsinou) riesit a rozhodnutia maju aj logiku. Niekto suckuje? Bude hs alebo stvrta lajna. Niekde to nejde? Je vymeneny do inej formacie kde by typologicky mohol pasovat. Hrali sme rybnik a v zadu bol prievan? Ok tak sa zacalo pracovat na defenzive. V poslednej dobe to sice zas nie je idealne ale na kazdeho raz pride deka a uz sme hrali omnoho horsie.

Akurat nechapem vecnemu nasadzovaniu timonena na pp a preco tam neda mesza. Aj ked ok, hram umbrellu cize iba jeden vzadu a to ma byt teda mesz. Tam by museli kridla davat pozor na neho lebo tam hrozi prepadnutie. Ale ved prco to neskusit zase, Timonen tam takisto prepadava a hlavne kvoli nemu mame najvacsi pocit inkasovanych golov v nasej pp
Skor Streita...ktory to isto aj po Kimmovi preberie dalsiu sezonu. Co neznamena, ze Streit prepadat nebude :jn:
Tak ale treba mat PMD becka na obe PP units. Len aby to o rok zas nerobil coburn.
Tak zas Coburn by nebol taky katastroficky myslim..minimalne s tou svojou rychlostou by vedel hasit pripadne chyby. Strelu ma tiez tvrdu (viem, ze sice nepresnu, ale v PP to az tak nevadi, tam sa to aj tak odraza od jedneho k druhemu :giggle: ).
No stiahol som si sice rano zaznam ale potom ma zachranilo radio a vyzradilo vysledok.....
Videl niekto to utrpenie?
Hrame to, co na zaciatku sezony, nic. Davame si vlastnaky, nevyhadzujeme jasne puky aj ked sme pod tlakom a vlastne nechce sa mi o tom pisat :D
Hm, přijedu z hor a my jsme už i mimo Wild Card. A to nás zrovna čeká dost těžká fáze sezóny (Bruins, Red Wings, Ducks, Kings, Sharks, Avalanche)... :scare: Tak nějak doufám v menší zázrak a uděláme z toho aspoň sedm, osm bodů. Ale nevidím to moc optimisticky. :?

Snad nakonec využijeme toho, že na olympiádě nebudeme mít moc hráčů a po ZOH to zúročíme... :pray:
Tonight's starting goaltender is Steve Mason.
Proti Bostonu, hned po obědě... Myslím, že sázkou na neprohru Bostonu bych neriskoval.. :ninja:
Tomu pupkacovi kajovi zablokujte pristup do tohto topicu. Kuknite co ma za avatara :paperbag: :nechutne: :ban:
:D
Finch182 píše:Tomu pupkacovi kajovi zablokujte pristup do tohto topicu. Kuknite co ma za avatara :paperbag: :nechutne: :ban:
:D
:nechutne: Kaju proste zajimaji jen vyhry, je to wagoner !
Nemám slov. Ta obrana prostě stojí za holý ho*no. Dneska to obstojně odehrál snad jen Gusta, kterej prostě patří do základu, svoje si odvede a nedělá takový 3,14čoviny jako Gross, Coburn, Luke apod.

Posezení Meszároše, našeho nejlepšího ofenzivního beka, je další totální kravinou. Ale stejně by to dneska nepomohlo. Asi by bylo nejlepší, aby si Snider přiznal, že ta obrana potřebuje totálně překopat a dát příští sezónu šanci mladejm (Morin, Hägg....), kteří by nasbírali nějaký zkušenosti, mohli se ukázat a pak vhodně doplnit pro další sezóny.. :neviem:

Na konec bych chtěl říci, že ať už PO uděláme nebo ne, tak stejně v nějakej úspěch s tou obranou prostě nemůžu věřit.

BTW.
Both #Oilers GM Craig MacTavish and President Kevin Lowe are in the #Flyers pressbox again today, after already watching Philly several times this year. Interesting times as many believe it's time for Edmonton to make a big move like trade Jordan Eberle and the Flyers were indeed hot after Eberle earlier this season....
Jeho hra se mi hodně líbí, z těch severních týmů ho mám nejradši, ale bohužel LW nehrál ani nehraje, což je zádrhel. Na RWs už máme Vorase a Simmondse a ty bych rozhodně neměnil. :ee:
Zejtra jinak měli mít volno, protože odpoledne je akce "karneval".
Ale po tom trapasu jim Berube nařídil bejt v 10h ve Voorhees, tak snad bude :antry: srdceryvná řeč...
Ehm, ehm...

Tak nakonec nemá jít o Eberleho (jako hlavní artikl ze strany Oilers), ale o Yakupova. :neutral: Pokud se dohodnou, tak by mělo jít o big deal. A neměl by v něm chybět Brayden ani Luke.
Rono píše:Ehm, ehm...

Tak nakonec nemá jít o Eberleho (jako hlavní artikl ze strany Oilers), ale o Yakupova. :neutral: Pokud se dohodnou, tak by mělo jít o big deal. A neměl by v něm chybět Brayden ani Luke.
:pray:
Rono píše:Ehm, ehm...

:hroza: len to ne

Minusova masina, ktora ani nezbiera body....

A k hokeju sa ani nevyjadrujem. Akurat ma mrzi ze zrovna teraz mame deku lebo som bol zvedavy na konfrontaciu s tymito muzstvami za normalneho psychickeho stavu ale zas sa nedozviem....
Brayden jakože Schenn a nebo Coburn? :shock:
Brayden =/= Braydon :nono2:
No takhle padlí na hlavu snad nejsme ... nevím co bychom jako od Oilers mohli dostat tak super za to abychom jim dali oba Schenny, když jejich obrana stojí za ho*no sama o sobě a útok mají silný zrovna tam co my taky ... jediný hráč co by se mi u nás líbil je J.Schultz ...
Detroit bez Datse i Zettse. Naposledy jsme bez nich dali Detroit 6:3.

Dneska je náš zápas ještě důležitější než tehdy. Navíc jsme měli čtyři dny volno, takže nic jinýho než výhru dneska neberu! :dup:
Raffl do čtvrté lajny. Downie zpět do třetí k Readovi a Coutsovi. V bráně Mason. Rinaldo dnes nenastoupí.

:!: Meszároš si nejspíš do olympiády už nezahraje.
“Mez’s defensive play has fallen and I didn’t like his game in Columbus, so I went with Gus,” coach Craig Berube said. “That’s why.”
Pokud jsem dobre cetl tak byli zvesti o vymene za Yakupova tak rikam :) at si ho nechaj :) Fakt takovyho hrace nepotrebujem :)

Ale Schens za Yandla treba no proc ne :)
No, nepotřebujem... Sice máme přetlak na centru, ale furt nám chybí elitní LW do první či druhé lajny. Tím neříkám, že Jakupov by toto hned vyřešil a chtěl bych ho, ale... :neviem:
To raději Perrona než Yakupova .... :jn:
:neviem: Je sice fakt, že je to klasický LW a má dobrou smlouvu, ale je furt injury prone a Jakupov má daleko větší potenciál, resp. mi neříkej, že když byl jednička draftu tak z něho nic nebude... Ale každopádně já Rusáky nemusím a ve Philadelphii mi nikdy nevonili, takže bych ho asi s otevřenou náručí neuvítal...

Sen z Edmontonu by byl pro mě Eberle nebo Hall. Pak bych ještě rád uvítal J. Schultze. Ale z toho beztak nic nebude, jednání byli už na draftu a stejně z toho nic nebylo..
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES