Pozrela som trosicku do statistiky:
za poslsedny mesiac, t.j. od 21 novembra do 21 decembra, sme odohrali
14 zapasov => z toho 7 zapasov skoncilo minimalne prdlzenim
presnejsie:
4 zapasy sa skoncili v predlzeni a 3 znich sme vyhrali
3 zapasy dospeli az k SO => iba 1x sme vyhrali na najazdy, zvysok sme prehrali
Z uvedeneho vyplyva to, ze posledny mesiac rozdavame body kde sa da
V noci som pozerala dve tretiny, a nas najvacsi problem je koncovka a hlavne nejake rozumne riesenie sanci. TIe sance mame, to nemozem povedat ze nie,a le chyba nam jednoduchost v zakonceni, robime milion kluciek, vysperkovani svojich pozicii miesto toho aby sme radsej brankarovi zakryli vyhlad a skusili dat gol a nasledne aj dorazku, uplne skvely priklad je Kellyho tec Zdenovej strely...jednoduche a pritom elegantne riesenie situacie. Opakom je inkasovany gol od Meszarosa
, ked sme sa de facto 2x pokusali tym istym sposobom dostat do pasma..a 2x sme zlyhali prciom predchadzajuca sanca nebola nastastie potrestana resp. bola realizovana otrasne zo strany supera. Najviac ma vytacal asi Krejci, ktory robi milion kluciek, ono zas pri nom sa to este da dakusticko chapat tak, ze potrebuje sa vyhrat s pukom aby nabral to zapasove sebavedomie, ale co je vela to je vela, a zbytocne sme stracali pasmo. Inac Soderberg sa mi neskutocne paci, to jeho zrychlenie na par metroch
snad ho po sezone udrzime, lebo je to fakt paradny hracik za tak malo penazi. Zdeno uz zacina hrat celkom dobre, sem tam este neajka hrubica ale oproti jeho predodslym zapasom to bolo omnoho lepsie, a uz aj pri mantineli si celkom veri, takze celkom fajn.....Dennis v noci hitoval ostosest, ale v obrane s Bartom to je jak fakla
...koniec koncov Bart sa riadne vyfarbil, podla mna to bol dost nechutny zakrok, keby to bola nahodna zrazenina typu Chara - Satan nepoviem, ale on sa na ten hit par sekund prirpavoval, siel mierne do kolien a mal nabeh na vyskocenie, supera neospravedlni ani vyska postavy, a z mojho pohladu to bolo dost nefer, uvidime ci bude hearing alebo nie, len ma prekvapuje, ze sa to v tejto teme tu nerozobera
antiboston fans. 
Na tretiu tretinu som uz nemala dost sil, a urobila som dobre...musime hrat jednoduchsie, a skusat viac strielat na branku z pripravenych sanci a hlavne tak, aby pre brankara neboli nase strely malina, a navyse nech sanaucia jazdit zoci voci, lebo ten Bergyho najazd
.
A este jedna vec...preco nam neuznali ten uplne prvy gol? Atlantik uznal ze bol totalne regulerny....
za poslsedny mesiac, t.j. od 21 novembra do 21 decembra, sme odohrali
14 zapasov => z toho 7 zapasov skoncilo minimalne prdlzenim
presnejsie:
4 zapasy sa skoncili v predlzeni a 3 znich sme vyhrali
3 zapasy dospeli az k SO => iba 1x sme vyhrali na najazdy, zvysok sme prehrali
Z uvedeneho vyplyva to, ze posledny mesiac rozdavame body kde sa da
V noci som pozerala dve tretiny, a nas najvacsi problem je koncovka a hlavne nejake rozumne riesenie sanci. TIe sance mame, to nemozem povedat ze nie,a le chyba nam jednoduchost v zakonceni, robime milion kluciek, vysperkovani svojich pozicii miesto toho aby sme radsej brankarovi zakryli vyhlad a skusili dat gol a nasledne aj dorazku, uplne skvely priklad je Kellyho tec Zdenovej strely...jednoduche a pritom elegantne riesenie situacie. Opakom je inkasovany gol od Meszarosa
Na tretiu tretinu som uz nemala dost sil, a urobila som dobre...musime hrat jednoduchsie, a skusat viac strielat na branku z pripravenych sanci a hlavne tak, aby pre brankara neboli nase strely malina, a navyse nech sanaucia jazdit zoci voci, lebo ten Bergyho najazd
A este jedna vec...preco nam neuznali ten uplne prvy gol? Atlantik uznal ze bol totalne regulerny....