Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pozrela som trosicku do statistiky:

za poslsedny mesiac, t.j. od 21 novembra do 21 decembra, sme odohrali

14 zapasov => z toho 7 zapasov skoncilo minimalne prdlzenim

presnejsie:

4 zapasy sa skoncili v predlzeni a 3 znich sme vyhrali

3 zapasy dospeli az k SO => iba 1x sme vyhrali na najazdy, zvysok sme prehrali

Z uvedeneho vyplyva to, ze posledny mesiac rozdavame body kde sa da :D

V noci som pozerala dve tretiny, a nas najvacsi problem je koncovka a hlavne nejake rozumne riesenie sanci. TIe sance mame, to nemozem povedat ze nie,a le chyba nam jednoduchost v zakonceni, robime milion kluciek, vysperkovani svojich pozicii miesto toho aby sme radsej brankarovi zakryli vyhlad a skusili dat gol a nasledne aj dorazku, uplne skvely priklad je Kellyho tec Zdenovej strely...jednoduche a pritom elegantne riesenie situacie. Opakom je inkasovany gol od Meszarosa :lol2: , ked sme sa de facto 2x pokusali tym istym sposobom dostat do pasma..a 2x sme zlyhali prciom predchadzajuca sanca nebola nastastie potrestana resp. bola realizovana otrasne zo strany supera. Najviac ma vytacal asi Krejci, ktory robi milion kluciek, ono zas pri nom sa to este da dakusticko chapat tak, ze potrebuje sa vyhrat s pukom aby nabral to zapasove sebavedomie, ale co je vela to je vela, a zbytocne sme stracali pasmo. Inac Soderberg sa mi neskutocne paci, to jeho zrychlenie na par metroch :slintac: snad ho po sezone udrzime, lebo je to fakt paradny hracik za tak malo penazi. Zdeno uz zacina hrat celkom dobre, sem tam este neajka hrubica ale oproti jeho predodslym zapasom to bolo omnoho lepsie, a uz aj pri mantineli si celkom veri, takze celkom fajn.....Dennis v noci hitoval ostosest, ale v obrane s Bartom to je jak fakla :| ...koniec koncov Bart sa riadne vyfarbil, podla mna to bol dost nechutny zakrok, keby to bola nahodna zrazenina typu Chara - Satan nepoviem, ale on sa na ten hit par sekund prirpavoval, siel mierne do kolien a mal nabeh na vyskocenie, supera neospravedlni ani vyska postavy, a z mojho pohladu to bolo dost nefer, uvidime ci bude hearing alebo nie, len ma prekvapuje, ze sa to v tejto teme tu nerozobera :jn: antiboston fans. :D

Na tretiu tretinu som uz nemala dost sil, a urobila som dobre...musime hrat jednoduchsie, a skusat viac strielat na branku z pripravenych sanci a hlavne tak, aby pre brankara neboli nase strely malina, a navyse nech sanaucia jazdit zoci voci, lebo ten Bergyho najazd :hroza:.

A este jedna vec...preco nam neuznali ten uplne prvy gol? Atlantik uznal ze bol totalne regulerny....
Ked som minule Juliena kritizoval tak za vcerajsok mu patri pochvala- hned v 1. striedani po vrateni nasho najlepsieho utoku do povodnej zostavy sme skorovali... uz som to par krat pisal ale nebyt hracov ktorych vela ludi posielalo a stale posiela prec- Kelly a Eriksson (plus Soderberg) tak by sme na postup do play off potrebovali zazrak.

To co predvadza Lucic v doterajsom priebehu sezony je maximalne vykon hodny 2-3 milionov takze snad sa cim skor preberie lebo moze to byt prave jeho cap hit ktory nam uvolni miesto na posily... to ze dlho nemal pri sebe Krejciho plus nema prave kridlo je pravda ale cakal by som od neho aspon viac snahy, nasadenia a hry do tela.

Bartkowski si ten hit mohol odpustit ale dalsi trest ho zrejme necaka... u mna si pripisal body tym ze si chybu uvedomil a hned zhodil rukavice a este aj Foligna par dobre mierenymi udermi do hlavy poslal na PN.

Nevim jestli to tu bylo, ale mam pocit ze ne. A pokud ne, tak je to NUTNOST!!
GM Chiarelli on trades: "It’s hard to make a trade. It’s not for lack of trying. We don’t have any trades upcoming
a ked pozeram, ako sa Loui rozbehol :hmm: pustit Erikssona na ukor Oshieho a pod. pointa asi ziadna

skôr by to po odchode Iginlu a Hortona chcelo nieco siloveho, spomina sa Hall a Vermette, o ktoreho prejavili zaujem aj Pens

NHL RUMORS: Boston Bruins Trying To 'Pry' Edmonton's Taylor Hall From Oilers, Says Dreger

http://www.hngn.com/articles/54272/2014 ... ource=t.co" onclick="window.open(this.href);return false;

NHL RUMORS: Pittsburgh Penguins, Boston Bruins Pursuing Arizona Coyotes Antoine Vermette?

http://www.hngn.com/articles/53889/2014 ... ource=t.co" onclick="window.open(this.href);return false;

btw podla vsetkeho sa Pasta po MS vrati do 1.timu
cepi píše:skôr by to po odchode Iginlu a Hortona chcelo nieco siloveho, spomina sa Hall a Vermette, o ktoreho prejavili zaujem aj Pens
dalsieho centra do pens? to jedine ze by Suttera poslali prec
Jedna smutna (ale ocakavana) sprava- vcera zomrel otec Simona Gagneho. Zatial nie je ziadne info o jeho navrate k timu ale pri par tyzdnovom vypadku by som ho skor ako za 10-14 dni v zapase necakal.

K Erikssonovi... ja som ako obohrata platna ale ved nebyt jeho a Carla tak sme niekde pri Edmontone a Buffalo... neverim ze ho vymenime lebo okrem jeho golov by nam vypadol spolahlivy hrac na oslabenia a presilovky. Pastrnak dostane sancu a po 4 zapasoch vedla Lucica a Krejciho sa uvidi ci tu ostane a tym stratime jeden rok jeho entry level zmluvy alebo pojde do AHL.
dobre sme nakupili ako vo Vianocnom vypredaji :lol2:
aspon Looch si vyrovnal ucty
tak toto sme dostali od Jeziska :hroza:
Nie, od Santa Clausa :dudo:

Vzhľadom na nekvalitný stream, nemôže objektívne zhodnotiť prvú tretinu ktorú som videla, ale ten náš prechod do útočného pásma je vskutku unikátny :hroza:, obávam sa, že toto mužstvo potrebuje nevyhnutnú zmenu, nejaký impulz alebo varovný prst, pretože už to začína prekračovať medze únosnosti, čo dokažeme zahodiť resp, vyprodukovať za chyby v obrane...najbližšie ideme do Detroitu, a pokiaľ budeme hrať obdobne ako dnes, zase odídeme s nádielkou. Potešil ma gól Bergyho, konečne mu padlo niečo preňho typické.
Lucic a Bergeron su day-to-day a ich start proti Detroitu je otazny.

Zapas s CBJ bol myslim poslednou kvapkou pre GM a snad s vynimkou Charu, Bergerona, Raska a Krejciho nikto nema garantovane ze tuto sezonu dokonci v drese Bruins.

Hrat takto bez nasadenia, snahy, doslova bez ducha ako sa uz stalo niekolkokrat v tejto sezone som Bruins nevidel snad od ery trenera Dava Lewisa.
Snad Bergy nabera tu svoju spravnu vlnovu dlzku, posledne tri zapasy 1+4 co je vynikajuce,...konecne nejaky bodovy streak. Ale to jak hrame :hroza: ...to indikuje dve veci.....bud sa prejedli vianocnej morky a kolacikov alebo je v satni dusno, jednoducho sa tam muselo daco stat...hlavne ma stve ze hraci si nepomahaju, ako keby sa v niektorych momentoch an lade nevideli....stratil sa nam timovy duch.....

GM ma toho uz urcite plne zuby a minimalne v satni musel narobit bordel :dudo:, caka nas velmi tazky vzstup do Nového roku....lebo fakticky hrame dnes, na Silvetra a potom zaciatkom januara mame dva D2D za sebou...ale najblizsie tri zapasy hrame doma, a z toho musime vytazit naozaj maximum

Len ma prekvapuje jedna vec, preco nevyuzivame HS (teda ja som to vobec nepostrehla) ...vzdy tam su nepodstatni hraci...ale taky Lucic keby bol adpon jeden dva zapasy HS :jn: mozno by mu to pomohlo zorientovat sa, kdeje sever..lebo po tej operacii uz musi byt rozohrat :D.

Ked sa pozriem na nasu produktivitu, tak je to fakt na zaplakanie :cry:

tu si pozrite nase timove statistiky
Cathy píše:
Ked sa pozriem na nasu produktivitu, tak je to fakt na zaplakanie :cry:

tu si pozrite nase timove statistiky
Jak říká Cathy je to opravdu už na pováženou. Aby měl jen jeden hráč 10 gólů (March) to je opravdu málo a když si jeste uvědomíme, že jde pravě o Boston, který to měl vždycky tak, že gól dokázala dat každá lajna, tak je ta (ne)produktivita opravdu tristní, nemluvě o tom že k Lucicovi s Krejčim pořad neni křídlo :| ale o tom už tu řeč byla.
Lucic a Bergy dnes nenastupia. Po dnesku mozeme byt az 10 bodov za Red Wings a po strede, mozme vstupit do Noveho Roka s tym ze do posledneho dna ZC budeme bojovat o wild card spot... osobne uz neverim ze tento team dokaze mat 5-6 zapasovu seriu vitazstiev alebo nieco v style 7 vyhier, 2 prehry a jedna prehra po predlzeni z 10 zapasov takze pri 3 bodovych zapasoch sa uz len zazrakom mozme dostat do top 3 v nasej divizii.

Chcel by som vediet ake myslienky ma GM a Neely, ci aj im prebleskol napad vycistit kader od hracov ktory po sezone u nas skoncia tak ci tak a ziskat za nich aspon nieco- Cambell, Paille... nemyslim ze Spooner, Lindblad ci Koko by mali horsie zapasy ako neviditelni Paille a Campbell. Ja osobne by som este pockal maximalne do polky januara a siel na trh s velkym balikom a vymenil aspon 3-4 mena z tejto skupimy: Lucic, Marchand, Kelly, Eriksson, Smith, Soderberg, Hamilton, Krug, Seidenberg.
Neviem co viac povedat ale prisli sme o Frasera- zobral ho Edmonton cez waiver. Myslim ze Chiarelli to po*ral... dat hraca na waiver ked su 2 utocnici zraneni moze len blazon.
Kower píše: Chcel by som vediet ake myslienky ma GM a Neely, ci aj im prebleskol napad vycistit kader od hracov ktory po sezone u nas skoncia tak ci tak a ziskat za nich aspon nieco- Cambell, Paille... nemyslim ze Spooner, Lindblad ci Koko by mali horsie zapasy ako neviditelni Paille a Campbell. Ja osobne by som este pockal maximalne do polky januara a siel na trh s velkym balikom a vymenil aspon 3-4 mena z tejto skupimy: Lucic, Marchand, Kelly, Eriksson, Smith, Soderberg, Hamilton, Krug, Seidenberg.
Hamilton??
Atlantik píše:
Kower píše: Hamilton
Hamilton??
Pokial sa chceme zbavit Kellyho ci Erikssona a ziskat vhodne posily pre sucasnu sezonu tak musi balik obsahovat aj nieco lakaveho... samozrejme z dlhodobeho hladiska by bolo najidealnejsie tuto sezonu 'vypustit' a zbavit sa salary... myslim ze okolo deadline sa za drafty a prospects bude dat vymenit Kelly, Erikssson, dokonca aj Paille ci Campbell... ale neviem nakolko by bolo pre Jacobsa a fanusikovsku zakladnu akceptovatelne ze po dlhych rokoch sa nedostaneme do play off.

Podla mna GM spravi vsetko pre to aby sme sa do PO dostali a vaznejsie zmeny pridu az v lete... potom by som sa necudoval ak sa ozivi diskusia s Edmontonom aj na temu Hall za Lucica lebo po 2015/16 bude UFA a nemyslim ze mu budeme moct dat taku ponuku ako ziska na volnom trhu... celkovo pohlad do buducnosti na 2-3 roky nie je ruzovy lebo bez Zdena resp. so starnucim Zdenom a Seidenbergom budeme iny team ako sme boli minuly rok a ako sme snivali ze budeme hrat aj tuto sezonu.
Napsal by jste mi nekdo neco k Mattovi Fraserovi? Dekuju :)
Marman píše:Napsal by jste mi nekdo neco k Mattovi Fraserovi? Dekuju :)
Ma rychlu a presnu strelu na urovni NHL... korculovanie (zrychlenie a rychlost) a ochota ist do priestoru pred branu chyba... poslednou kvapkou v jeho kariere Bruins bolo ked proti Columbusu sposobil icing (puk vystrelil tesne pred cervenou ciarou inak by dostal body-check) po ktorom sme dostali klucovy gol na 1-2 a myslim ze aj pri dalsom gole "asistoval" ked stratil puk.

Na jeho 'obhajobu' treba povedat ze u nas nikdy nedostal sancu ukazat ofenzivny talent- nehral presilovky a vacsinou hral vo 4.utoku na pravom kridle hoci jeho prirodzenou poziciou je lave kridlo.... cize ak k nemu date dobreho centra tak by mohol byt platnou posilou.... stale nechapem ako ho mohol Chiarelli dat na waiver vcera ked vedel ze Lucic aj Bergeron su zraneni... jedna z teorii je ze to bola posledna 'vystraha' pre dalsich hracov ktori nedosahuju ocakavane vykony a tiez u nich chyba dostatocne nasadenie.
V kabine muselo byt riadne rosambo....

za prvu tretinu sme dali 19 striel ...co je najviac za prve tretiny pocas sezony
- hrali sme aktivne, nas typicky bostonsky utocny cykling...
-aky je vas nazor na ten neuznany gol???
- ako budeme hrat dalej?
- nema absencia Bergyho a Lucica hlbsi kontext?
Jedna lastovicka leto nerobi... ani jeden plnohodnotny vykon neznamena ze sme z najhorsieho vonku.

Kelly-Carl-Loui hrali vcera vynikajuco a vyhrali asi kazdy suboj o puk pri mantineloch, najma u Carla a Louiho to bolo o par levelov vyssie co sa tyka 'ciernej' prace a nasadenia v osobnych subojoch. AK, a to je velke AK, dokazu takto hrat aspon na 80% v kazdom zapase tak tato sezona este moze mat happy end.

Tiez za povsimnutie stoji ovela ofenzivnejsi prejav Marchanda a Smitha ked bol medzi nimi Krejci.

Avsak aj v tomto takmer idealnom zapase je co vytykat- Rask opat dostal oba goly ktore by v minulej sezone vychytal- pri tom prvom bol uplne daleko od lavej tycky a ten presilovkovy- aj ked bol cloneny tak betony mal mat pri sebe.
Dalsi adept na kritiku (nielen vo vcerajsom zapase) je Hamilton- jeho hra v defensive, hlavne suboje pred brankou su obrovska slabina... len co si tak zbezne spomeniem tak za posledny mesiac sme dostali minimalne 5-6 golov ked Dougie nepokryl svojho hraca- aj vcera ten prvy gol. Tuto jeho slabinu dobre vidia aj treneri a preto nasa top dvojica na oslabenie je Chara-Miller a dalsia Bart-Seidenberg.

P.S.:Minule som Juliena kritizoval ze poslal Campbella ako extra utocnika... vcera to spravil opat a vyslo to skvelo kedze Soupy dal dolezity gol.
Bergeron a Lucic su stale day to day, ale dnes uz trenovali. Dnes trenovali upllne vsetci aj Lindblad aj Cunnigham...takze to ci budu Bergy s Loochom hrat, sa uvidi tezsne ped zapasom s Torontom.
Cathy » úte pro 30, 2014 2:28 pm píše:Bergeron a Lucic su stale day to day, ale dnes uz trenovali. Dnes trenovali upllne vsetci aj Lindblad aj Cunnigham...takze to ci budu Bergy s Loochom hrat, sa uvidi tezsne ped zapasom s Torontom.
Snad do noveho roka vstupime zdravi a po vyhre s Torontom aj na play off pozicii.
Všetkým fanúšikom i nefanúšikom a haterom Bostonu, prajem úspešný Nový rok 2015, aby sme konečne potiahli viaczápasový winning streak, aby sa nám začalo dariť, strielať góly a aby sa nám prestali vyhýbať zranenia všetkého druhu.

K nočnému zápasu.....videla asom asi par sekudn, po gole Lucica a potom som to vzdala pre unavu, rano pobavila info, ze Krug premenil najazd :lol2: ...ale ked si veri nech chodi :)
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS