Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cathy píše:INac Krejci cestuje s timom na trip, zeby to znamenalo jeho bliziaci sa navrat?
Dnes este nenastupi... clovek nemusi byt odbornik, aby nadobudol pocit, ze ked po relativne dlhom case od kedy David koculuje a trenuje stale nie je schopny nastupit do zapasu tak asi jeho stav je a bude otazny az do skoncenia sezony.
Ja nevravim, ze ma nastupit hned dnes, ale napisala som ze sa blizi jeho navrat...zas viem, ze navrat nemozu uponahalt, aby sa mu to zase nevratilo a nehrozila nebodaj aj operacia..
Osobne neverim ze ak dnes nebol este 100% ready ze do zajtra sa to zmeni a ci nastupi v piatok je podla mna tiez otazne... a najvacsi otaznik je ze ako bude po navrate hrat... uvidime, ja zacinam byt pesimista (vo vyzname ze som dufal ze budeme top aspirantom na Pohar resp. minimalne top 2 team Vychodu).
Uvidime o druhej...aj v v priamom prenose na Nohe
Krejci pomohol a doterajsie 3 body z 2 zapasov na Zapade proti tomu kvalitnejsiemu :thumbsup:
predlzenie bolo nasou jasnou zalezitostou a toto je tzv. Loui_ovka, najst si miesto vo volnom priestore a upratat to tam (btw,toto bola jeho jedina strela v zapase..) Eriksson: 3 goals in last 5 games, len tak dalej jeho hodnota sa tymto len zvysuje
Guddy musi slintat :giggle:
Marman píše:Guddy musi slintat :giggle:
Ano ano, jsem moc rad. :) Ale ty body, co Bostonu vystrelil mi vadi. Precijen s nimi valcime o PO. Kdo by to byl pred sezonou rekl ze..
Uff videla som dve tretiny. Neviem, ale na mieste Svedberga by som tym hracom nieco nechutne povedala, pretoze v drhuej tretine sme mali obranu snad v amazonskom pralese, a pri posmyknuti Hamiltona mi zvieralo zadok, ale naststie sme to cele ustali, a preto vdaka patri Svedbergovi, chytal co mohol, nebyt inkriminovanych momentov pred druhym golom Wild.....ked Krejci nevyhodil, oni zachytili puk, nasledne ho Trotman zachytil ale vyhodil ho jak lempl, na druhej strane Krug zahodil dve ciste sance....ked sa ocitol pred brankarom z cista jasna a hlavne ta brejkova volala po gole, keby to zdvihol...aach.
Krejci hral dobre, bolo citit jeho herny vypadol, v niektorych momentoch a hlavne v zavere zapasu. INac zdalo sa mi ze Dennis nedohral resp. videla som ho na striedacke ale na alde nie....?? ci len moj zly nocny postreh?

Presilovky to je nieco hrozne, hrame to primoc komplikovane, snaziat sa dostat puk do predbrankoveho priestoru a tma to nejak natlacit, co mi pripomina dalsi nas problem - predbrankovy priestor. V poslednom case mam pocit ako keby si to tam obrancovia nevedeli dostatocne upratat a vznikaju zbytocne neprehladne skrumaze. Mame na com pracovat, a hlavne aby sme sa trosku golovo rozhupli, urcite im taketo vitazstvo pomoze a zacnu siv iac verit, ono uz len tym ze sa nam vratilo duo Z +K uz je psychickou vzpruhou, teraz to treba preniest na lad.

Pri pohlade na rozpis najblizsich zapasov, do konca roka nas caka 6 zapasov z toho az styri odohrame doma, bolo by fajn vyuzit domaci lad.
Hrame v piatok u Jets a nasledne v nedelu doma s Buffalom, utorok doma s Nashvillom, potom pauzicka az do soboty kde hrame v Autobuse, a nasledne nas cakaju dva tazke a zaujimave domace zapapsy v pondelok 29 s Wings a potom silvestrovsky match s Torontom.....

Zaujimavy rozps...

a hned zaciatkom januara mame dva back to back za sebou, co bude velmi narocne na kondicku aj psychiku, tak snad sa na to spravne naladime na silvestrovskej a novorocnej party :oslava:
Krejciho navrat je klucom k nasmu uspechu pretoze vzdy na seba resp. jeho utok naviaze top defenzivu cim Bergy a najma Carl a Loui maju potom ulahcenu poziciu... vcera sa to krasne ukazalo a to este David nie je v 100% forme a stale nam chyba k nemu prave kridlo.

Pred tripom by som 3 body bral ako uspech, teraz to chce zamakat v piatok a 5 bodov je velmi realnych.

Obrana je sem tam v chaose ale co sa da cakat ked Trotman je top 4 obranca a Dougie top 2 vedla Zdena na ktorom jasne vidno ze korculovanie najma rychly start zo stoja je stale daleko za tym co sa od neho caka... ale na druhej strane vcera ukazal preco proti nemu utocnici to nemaju lahke (Parise vcera) a ako je nenahraditelny v oslabeni ked spolu so Seidenbergom boli na lade 2 minuty 25 sekund v kuse vratane asi minuty ked sa hralo 5 na 3.
Obrázek
netusim, co z toho vzide, ale rozhodne sa mame na co tesit :petrik:
z nasho pohladu to rozhodne nebude minulosezonna prestupova nuda :tired:
Oshieho by som si v nasom drese vedela predstavit :slintac:

len koho stratime tak aby sme sa vzmestili do stropu? :hmm: toto bude na dlhe uvazovanie, Chia ma zrejme plnu hlavu vymeny, kazdopadne prepdokaldam ze prvym adeptom na vymenu je Eriksson...od neho sa cakalo a caka ovela viac, hoci v poslednyhc zapasoch boduje, nie je to prave orechove...necudovala by som sa ak by k nemu pribalili Pailleho, Kellyho alebo Campbella..hoci Kelly je asi z tyhc troch najcennejsi pre mna.
nas Chia + jeho asistent Sweeney sa mali v MIN stretnut s GM Blues Armstrongom, takze veci sa davaju do pohybu a predpokladam, ze prestupove karty sa vykladaju na stôl :)

zo strany Blues sa jedna o 2 mena T.J.Oshie_ho a Berglund_a, od nas Reilly Smith + nejake draftove vybery (predpokladam,ze ak by bol v hre aj Berglund, pride aj dalsia hracska kompenzacia od nas)
samozrejme, z nasej strany je najväcsi zaujem o Oshieho a bluesmani asi nebudu mat nad cim uvazovat, kedze po tejto sezone budu RFA ich vychadzajuce hviezdy Tarasenko a Allen a platovy strop nepusti

v hre aj Stewart z BUF, da sa povedat taky zalozny plan, aj ked ten by nas smerom k PO sotva potiahol; o Eberlem sa uz tolko nerozprava a s Hallom nepocitam, pre olejarov je to velmi cenny a ceneny hrac, spominala sa mozna protihodnota v podobe Lucica, ale to ani bohovi, Looch je Looch tam nie je o com

nerad by som nieco zakrikol, ale vyzera to tak, ze trejd s bluesmanmi je viac ako realny :petrik:
Smith? hm pozeram platy, ale skor mi sedi vymena Louiho ako Smitha :hmm:
Blues praveze hladaju, resp. potrebuju lacnejsie kridlo, preto ten Smith
Oshie je na tom platovo podobne ako Eriksson a samozrejme ze ? vysi aj nad Louiom
osobne by sa mi pozdaval aj C Berglund, tento post potrebujeme tiez vystuzit, kedze s Davidom treba pocitat s ?, btw, Berglund dokaze alternovat aj na kridle (u Blues riesi prave kridlo na C so Stastnym)
ale naurgentnejsie pre nas, je poriesit produktivne prave kridlo (t.j.Oshie_ho :yes:

spomenuty bol aj Perron od brojlerov, ale to hadam nie

zhrnute, podciarknute
Bruins looked at Stewart, Perron, Oshie, Berglund
UVidime, ak sa veci pohnu mozno dostanene aj vianocny darcek :lol2: lebo to haló okolo toho zacina naberat na intenzite, neverim ze by Chia cakal az do deadlinu.
Cathy píše:neverim ze by Chia cakal az do deadlinu
urcite nie
cepi píše:
Cathy píše:neverim ze by Chia cakal az do deadlinu
urcite nie
Ja rikam ze ANO. Resp. aspon do 2 mesicu se na 99% nestane nic krom trejdu 4th lineru.. zbytecna ztrata casu nad tim vubec premyslet.. (viz AndyF ve Fucking threadu)
Po poslednych 2 zapasoch si nemyslim ze sa GM bude ponahlat s vymenou- inak od dnesnej polnoci je trade freeze az do 27.12.

Inak GM Blues nakoniec v Minnesote nebol ale cestoval s timom do LA takze aj to naznacuje ze trade dnes nebude. Co sa tyka mien tak aj na ziskanie Osieho potrebujeme uvolnit cap space cize ak sa nieco udeje tak toho bude viac... a kazdym dnom, tyzdnom a mesiacom blizsie k trade deadline bude nas cap space vyssi cize aj z tohto hladiska sa cakat oplati... plus potom mozu byt k dispozicii aj mena ako Doan, Yandle ci stary znamy Iginla :wink:
no neviem ci sa oplati cakat pri tak streleckej impotencii
Ja viem co treba :lol2: aby vsetci hromadne namocili hokejky, ved viete do coho :lol2: :lol2: ...
Cathy píše:ved viete do coho ...
do viagry?
Pokud Ottawa vyhraje ten zapas co ma na vas k dobru, tak 7.flek v divizi :shock: Florida o bod vic a 3 zapasy k dobru.. Vsichni ostatni 7+ bodu vic. Rangers jako dalsi wildcard 4 zapasy k dobru a jen bod ztrata.. Washington taky naskok. Tohle uz neni jen o dohaneni konkretniho teamu, ale cele smecky. Coz pri 3-bodovym systemu neni zadna sranda :petrik: Teoreticky se furt nic nedeje, ale 2-3 prohry a bude cas na alarm..
Atlantik píše:ale 2-3 prohry a bude cas na alarm..
pokial sa nejedna o nejaky tyzden, dva pred koncom zakl.casti som v klidu:)
a verim tomu, ze tie bliziace sa vymeny prinesu potrebny ozivujuci efekt
Len trocha k zapasu... to ze sa nam nedari v ofenzive je zname celemu svetu ale Julienov 'pokus o vyriesenie' tohto problemu nasadenim Campbella ako extra hraca po odvolani Raska sa neda nijako ospravedlnit ani pochopit... Juliena mam rad ale ak nam ujde play off ci ak vypadneme v 1. kole tak myslim ze ani nova zmluva ktoru podpisal nedavno mu nebude garantovat jeho zotrvanie u nas.

Este dam zopar poznamok k spekulaciam o vymenach... dufam ze si ludia uvedomuju ze jediny utok ktory ako tak funguje celu sezonu je Marchand- Bergy- Smith takze nechapem tie velke nadeje ze trebars ziskanie Oshieho za Smitha plus dalsich mladikov resp. draft by nam vyrazne pomohlo... ano snad by to nakoplo Lucica a Krejciho ale potom by sme mali rovnaku dieru vedla Bergyho ako mame teraz pri Davidovi... o tom ze nemame cap space na tento rok a ani na dalsi sa netreba opakovat takze o Oshiem mozme nadalej snivat tak ako aj o dalsich 'drahsich' menach.

Posledna spekulacia je ze nam ex-asistent Bening mozno vymeni Kassiana za nejakych mladikov z farmy... ja nemam ziadne velke oci ohladne toho co ziskame, najma ak GM bude nuteny konat uz coskoro lebo pri tomto nemohucom vykone v ofenzive sa nielen budeme nadalej v tabulke pohybovat mimo play off ale na ten hokej sa v niektorych momentoch/ zapasoch ani neda pozerat.

K velkym posilam: nikto nam nedaruje nic zadarmo (plus nemama cap space) a zaujem o nasich top hracov je tak akurat o Lucica, Hamiltona, Krejciho a nie som si celkom isty ze ziskanim Halla za Lucica by sme boli lepsim timom ako sme teraz... vymena Hamiltona by bolo uplne sialenstvo kedze cas sa neda zastavit a musime zacat riesit plan bez Zdena.

P.S.: Este netreba podliehat panike ale myslim ze GM spolu s vedenim uz aj teraz minimalne zvazuju aj alternativu ze toto bude 'prechodna' sezona a nebudu ochotni opat riskovat na ukor buducnosti... minuly rok nam risk nevysiel a platime za to doteraz...
plus este pripocitaj k hracom, ktorych chcu kluby je aj Krug., ale zas jeho pustit by bola dost velka, odvaha kedze je to asi najofenzivnejsi obranca, a dovolim si tvrdi ze jedne z tych ktory podavaju relativne vyrovnane vykony...teda poda toho co osm videla no...

Zajtra ocakavam vyhru, my to Buffalo musime zdolat, a strasne by som si priala aby sa to kus golovo rozhuplo, potrebujeme trosku kludu na hokejky,...aj sebavedomia, a prave takyto zapas by nas mohol nakopnut na vacsiu snuru...vysledok typu 7:1 by som si uz velmi priala....ale tak :neviem: tato impotencia ma uz fakt zacina stvrat.

nie Cepi,,,,,,myslela som :ho*no:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE